14.10.04, 05:40
Obserwuj wątek
    • frida2 Re: klinika ? 14.10.04, 06:57
      wow! o tej porze? :) co ja się pytam? jasne :)))
    • andy_sz Re: klinika ? 14.10.04, 10:23
      Ja tam sie zawsze pisze, no chyba ze jestem wozem... ale dzisiaj nie jestem :-)
      • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:04
        Wieczorek u mnie, do pracy nie ide, wiec idzie klinik za klinikiem, jak tak
        dalej pojdzie to pozostanie klinika na glowe...
        • ellenai Re: klinika ? 15.10.04, 02:06
          o to ja z toba sklinkuje sie andy! cmok!
          • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:09
            Badz moim gosciem, moja lodowka jest Twoja, wiec smialo, gdzie tam nie
            siegniesz to cos dobrego wyciagniesz, z napojow gazowanych przede wszystkim :-)
            • ellenai Re: klinika ? 15.10.04, 02:13
              napoje gazowane powiadasz?no to bedziemy sobie bekac po nich!ja wczoraj
              nakupilam kiszonych ogorkow!chcesz ogora na zagryche ?
              • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:19
                Nie kus do grzechu, w sumie napoje gazowane nie nadaja sie za bardzo do
                ogorkow, ale same ogorki wywoluja we mnie chec na picie nieco bardziej
                wyskokowych napojow. A same ogorki to tez bym chetnie wtrynil... Juz nie
                pamietam kiedy ostatno takie jadlem, u nas same korniszony tylko mozna kupic,
                chlip, chlip...
                • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:49
                  A z napojow gazowanych-chmielowanych to lubie Lecha (ktory jest niestety u mnie
                  niedostepny) i jakby jedna osoba z tego forum od czasu do czasu nie wypila za
                  mnie malego Leszka, to byloby mi okropnie smutno :-)
                  • ellenai Re: klinika ? 15.10.04, 02:54
                    sluchaj,przybywaj na dziki zachod, mam dwa wielke sloje kiszonych ogorasow,maz
                    nie lubi wiec bedzie dla nas!cmok
                    a ja naszych normalnych piw nie pije,bo tu takich nie ma cholera
                    • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:57
                      Ogorasa to chetnie, zawsze i wszedzie, jakbys jeszcze sledziki zalatwila to ja
                      stawiam flache, musze tylko z Okowita pogadac, hihi
                      • cejli Re: klinika ? 15.10.04, 15:31
                        Andy ja za CIEBIE te Leszki spijam,moje ulubione piwko.Powiedz gdzie to CI
                        podeśle cały karton.Cejli.
                        • zuzanna6 Re: klinika ? 15.10.04, 21:12
                          O kurcze, co tu czytam...hmmm no to po jednym nazdrowie ! I po ogórasku i po
                          sledziku, a niech tam.....no ja tez lubie Leszka. Moje ulubine. Andy, twoje
                          zdrówko, jestesmy z tobą.
                          • cejli Re: klinika ? 15.10.04, 21:15
                            Cześć Zuzanko.Dawno CIĘ nie widziałem!!!Cmokam mocno moją żonusie forumową!
                            CMOK,CMOK,CMOK!!!Cejli.
                            • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 21:53
                              Dzieki piekne Wam obojgu,
                              Cejli, to bardzo mile z Twej strony, ale wyslanie kartonu Lecha tu gdzie jestem
                              kosztowaloby z 5 takich kartonow, hehe, wiec chyba na razie nic z tego, ale na
                              pewno kiedys wypijemy na miejscu :-)
                              • cejli Re: klinika ? 15.10.04, 22:12
                                Andysz trzymamy CIĘ za słowo!!!A teraz trzymaj kilonka i za zdowie panny
                                młodej.aaaaaaaaaaaaaa,smaczne było,no to na drugą nóżke,aaaaaa,no to jeszcze na
                                trzecią,żeby nam się ......hahaha.Cejli.
                                • andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 22:15
                                  Cholera, kiedys wyczytalem cala taka wyliczanke, az do osmego chyba kielona,
                                  gdzies to na pewno znajde i zacytuje...
                                  Ale na razie stoje twardo i popijam schlodzona Okowitke :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka