frida2 Re: klinika ? 14.10.04, 06:57 wow! o tej porze? :) co ja się pytam? jasne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 14.10.04, 10:23 Ja tam sie zawsze pisze, no chyba ze jestem wozem... ale dzisiaj nie jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:04 Wieczorek u mnie, do pracy nie ide, wiec idzie klinik za klinikiem, jak tak dalej pojdzie to pozostanie klinika na glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:09 Badz moim gosciem, moja lodowka jest Twoja, wiec smialo, gdzie tam nie siegniesz to cos dobrego wyciagniesz, z napojow gazowanych przede wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klinika ? 15.10.04, 02:13 napoje gazowane powiadasz?no to bedziemy sobie bekac po nich!ja wczoraj nakupilam kiszonych ogorkow!chcesz ogora na zagryche ? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:19 Nie kus do grzechu, w sumie napoje gazowane nie nadaja sie za bardzo do ogorkow, ale same ogorki wywoluja we mnie chec na picie nieco bardziej wyskokowych napojow. A same ogorki to tez bym chetnie wtrynil... Juz nie pamietam kiedy ostatno takie jadlem, u nas same korniszony tylko mozna kupic, chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:49 A z napojow gazowanych-chmielowanych to lubie Lecha (ktory jest niestety u mnie niedostepny) i jakby jedna osoba z tego forum od czasu do czasu nie wypila za mnie malego Leszka, to byloby mi okropnie smutno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klinika ? 15.10.04, 02:54 sluchaj,przybywaj na dziki zachod, mam dwa wielke sloje kiszonych ogorasow,maz nie lubi wiec bedzie dla nas!cmok a ja naszych normalnych piw nie pije,bo tu takich nie ma cholera Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 02:57 Ogorasa to chetnie, zawsze i wszedzie, jakbys jeszcze sledziki zalatwila to ja stawiam flache, musze tylko z Okowita pogadac, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: klinika ? 15.10.04, 15:31 Andy ja za CIEBIE te Leszki spijam,moje ulubione piwko.Powiedz gdzie to CI podeśle cały karton.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: klinika ? 15.10.04, 21:12 O kurcze, co tu czytam...hmmm no to po jednym nazdrowie ! I po ogórasku i po sledziku, a niech tam.....no ja tez lubie Leszka. Moje ulubine. Andy, twoje zdrówko, jestesmy z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: klinika ? 15.10.04, 21:15 Cześć Zuzanko.Dawno CIĘ nie widziałem!!!Cmokam mocno moją żonusie forumową! CMOK,CMOK,CMOK!!!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 21:53 Dzieki piekne Wam obojgu, Cejli, to bardzo mile z Twej strony, ale wyslanie kartonu Lecha tu gdzie jestem kosztowaloby z 5 takich kartonow, hehe, wiec chyba na razie nic z tego, ale na pewno kiedys wypijemy na miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: klinika ? 15.10.04, 22:12 Andysz trzymamy CIĘ za słowo!!!A teraz trzymaj kilonka i za zdowie panny młodej.aaaaaaaaaaaaaa,smaczne było,no to na drugą nóżke,aaaaaa,no to jeszcze na trzecią,żeby nam się ......hahaha.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: klinika ? 15.10.04, 22:15 Cholera, kiedys wyczytalem cala taka wyliczanke, az do osmego chyba kielona, gdzies to na pewno znajde i zacytuje... Ale na razie stoje twardo i popijam schlodzona Okowitke :-) Odpowiedz Link Zgłoś