Dodaj do ulubionych

A NAROD SPI ...

IP: *.tnt27.chi15.da.uu.net 23.04.02, 06:48
A naród spi.

Tym narodem pograzonym w chocholim snie sa Polacy, znarkotyzowani totalnym
praniem mozgów przez polskojezyczne zydo-media i kolejne ekipy zdrajców
okupujacych Sejm, rzad, administracje.

Naród spi.

Przed kolejnymi wyborami budzi sie, otwiera jedno oko, glosuje na szubrawców i
znów zasypia.

Grochem o sciane sa wolania, apele, ksiazki o grozie sytuacji Polski, o
prawdzie, rejtanowskie wolania nielicznych patriotycznych poslów,
nie "zekumenizowanych" ksiezy.

Wszystkich okrzyknieto "nacjonalistami", "ksenofobami", "antysemitami",
osobnikami "kontrowersyjnymi".

Bo to dla zdrajców, dla wszelkiej masci szubrawców, a takze dla kilku milionów
politycznie ociemnialych Polaków - prawda jest zawsze "kontrowersyjna", a
tym samym "kontrowersyjni" sa jej obroncy i glosiciele.

www.POLONICA.net

to nie sa teksty antysemickie, czy antyzydowskie,

- OSLY, NIEUKI, CHOCHOLY! UCZYC SIE,
A NIE POWTARZAC za urbanem

TO SA TEKSTY OPARTE NA FAKTACH Z PRAWDZIWEJ HISTORII POLSKI

PALA z PRAWDZIWEJ HISTORII POLSKI!
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: A NAROD SPI ... IP: *.dialin.buffalo.edu 23.04.02, 15:54
      Na razie to narod na forum spi. Slupsk - budzic sie!!!
      • Gość: uziel Re: A NAROD SPI ... IP: *.bicom.pl 23.04.02, 18:22
        tak czas sie obudzic i powiedziec takim kolesiom jak nasz narodowiedz -
        spier...aj
        • Gość: Damian Re: A NAROD SPI ... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 19:44
          Andy, kogo Ty chcesz budzic o 15.34, kiedy to wiekszosc jeszcze siedzi lub
          wraca z prac lub ze szkol?

Temu czlowiekowi mowimy stanowcze NIE
          Nie chce mi sie nawet sprawdzac ale pewnie puscil spama na wszystkie fora i
          teraz czeka jak wedkarz na lowy
    • Gość: Pixi Re: A NAROD SPI ... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:30
      Moze nie bedzie to zbyt zwiazane z tym topikiem ale nawiaze do jednej z
      wspomnianych kwestii. Denerwuje mnie i zarazem przeraza to jak niektorzy
      traktuja sprawe Izraela, Zydow, Murzynow, Homoseksualistow czy np. ksiezy. Nie
      bede sie tu rozpisywac ze wszystkie te grupy ludzi i kraj sa w niektorych
      kregach bardzo (tu dobrac odpowiednio) krytykowane, wyzywane, czy
      sponiewierane. To chyba wszyscy zauwazaja i procz krytykowania takie
      traktowanie jest bezdyskusyjnie zle i chore. Chce jednak napisac o zauwazalnej
      przeze mnie sytuacji odwrotnej. Niektorzy ludzie sa na punkcie tych wyzej
      wymienionych grup zbyt czuli. Jestem osoba ktora to co czuje to mowi i nie
      bawie sie w zadne ceregiele jak to zostanie odebrane. Jasno wyrazam swoje
      opinie i zdanie i chce tu powiedziec (bo pora chyba zmierzac do sedna) ze
      denerwuja mnie ludzie gietcy, neutralni do bolu ktorzy boja sie powiedziec
      swoje zdanie bo roznie moze byc to odebrane lub gadaja to co w danej chwili
      jest modne. Mam wrazenie ze u nas ostatnio nic zlego nie mozna powiedziec o
      Zydach, Murzynach, Gejach i ksiezach. W niektorych srodowiskach (i mam wrazenie
      ze szczegolnie w tych wyksztalconych) mozna byc posadzonym o bycie antysemita,
      rasista, homofobem itd. tylko dlatego ze osmielono sie skrytykowac postepowanie
      kogos z tej grupy (krytyka jednostki a nie generalizowanie pogladow do calej
      grupy). Odnosze czasem wrazenie jakby niektorzy bali sie na nich cokolwiek
      powiedziec. A przeciez to normalni ludzie tak jak reszta i chyba do tego daza,
      zeby traktowac ich na rowni. Ja mam na przyklad takie zdanie ze bardzo nie
      lubie Izraela (to znaczy tego panstwa jako instytucji, bo uwazam ze duzo miesza
      w regionie a jego politycy sa zadziorni i nieustepliwi. Sa zbyt wrazliwi na
      swoim punkcie i niczym obrazone dziecko uwazaja ze caly swiat jest przeciw
      nim), lubie Zydow (doceniam w nich to ze sa tacy zwarci i dobrze zorganizowani
      a poza tym slyszalam o nich wiele dobrego ze sa pracowici), lubie Murzynow (ich
      muzykalnosc, meska urode i tez w pewien sposob ich solidarnosc, ale nie cierpie
      murzynskich mlodocianych gangow przez ktorych nie mozna zwiedzac niektorych
      dzielnic w fajnych krajach), lubie gejow za ich niesamowita wrazliwosc, sile
      (bo trzeba miec sile zeby pogodzic sie z wlasna odmiennoscia) i ich dojrzalosc
      emocjonalna, ale jestem przeciwna adoptowaniu przez nich dzieci. W koncu jestem
      wierzaca ale denerwuje mnie ze kosciol jest tak radykalny w obronie ksiezy
      ktorzy cos przeskrobali. Takie jest moje zdanie.

I jeszcze jedno bardziej szanuje kogos kto ma zupelnie niezrozumiale dla mnie i
      nawet kontrowewrsyjne poglady niz kogos kto zmienia zdanie jak choragiewka i
      przytakuje mi chociaz widze ze nie chwyta lub nie akceptuje tego co mowie.
      Sliskim sledziom mowie NIE. Ot takie przemyslenie...

Mam nadzieje za jacys zablakani radykalowie nie przekreca sensu mojego topiku
      :-)
      • Gość: andy_sz Re: A NAROD SPI ... IP: *.lib.buffalo.edu 24.04.02, 20:11
        Zgadzam sie z Toba Pixi.
        Od dzisiaj moja maksyma brzmi: "Sliskim sledzion - NIE !!!" :-)
        A tak powaznie to jest to dokladnie to co ja odczuwam, ciezko ostatnio mowic
        prawde bez ryzykowania posadzenia o antysemityzm, nacjonalizm, szowinizm,
        rasizm, uprzedzenia, fobie,stronniczosc nienawisc itd. Ciezko w ogole ostatnio
        rozmawiac na poziomie. Na szczescie jest to forum...
    • Gość: Teddy Re: A NAROD SPI ... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:36
      Pixi, musze Ci powiedziec ze od jakiegos czasu obserwuje Twoje watki i
      wielokrotnie jestem jak to mowi Twoj Wielki Brat pod wrazeniem! Skwituje to
      zdaniem: zdrowe, konkretne myslenie. Drugi akapit to rewelka! :-)

Pozdrawiam!
    • Gość: Czarodzi Re: A NAROD SPI ... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 21:49
      Bardzo dobry tekst! Mam podobne zdanie i w zasadzie nic tu dodac nic ujac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka