zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 11:26 Spóźnione ale najszczersze życzenia Kochana Ellenai miłości dozgonnej i spełnienia wszystkich marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 11:29 no prosze jak ten czas leci, a wydaje sie ze pare tygodni temu skladalem jej zyczenia weselne... :-) NO to Twoje zdrowko, Elly, oby takich okraglych rocznic jak najwiecej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 11:28 Więc wszystkiego naj naj z tej Okazji Ellenai. Zdrówka przede wszystkim, samych dobrych dni i wogóle wszystkiego co najlepsze! Cmok ;)))) Trza wychylić kielonka jakiegos z tej okazji koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 11:29 frida2 napisała: > Trza wychylić kielonka jakiegos z tej okazji koniecznie :) Myslalem ze z rana nie wychylasz :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 11:49 he he he , okazja super ale kurcze i mi cos za rano moze poczekajmy na Elle, po pod wieczór moze cos postawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 12:13 andy_sz napisał: > Myslalem ze z rana nie wychylasz :-))))))) Miałam wieczór na myśli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 13:30 to już rok????Rany,jak ten czas leci..... Kochana Ellenai-by było,jak jest... :) Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 14:16 pamietasz jak matalijko przezywałysmy z nia tą slub? jak o przygotowaniach pisała jak o sukience nam pisała no i ten tort :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 16:06 Kochana Ellenai... Nie było mnie na forum rok temu ale teraz składam Ci życzenia wszystkiego najlepszego, aby Twoje życie było szczęśliwe, radosne i uśmiechnięte, aby nigdy więcej nie doskwierał Ci upał 40 stopniowy ;-) aby na Twej drodze stali zawsze życzliwi ludzie, abyś nigdy nie płakała, no chyba, że ze szczęścia :-) www.foto-przyroda.pl/zdjecie.php?id=268&typ=gal.kat Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 22:12 no i co z tą imprezką? ani was nie ma, ani Ellenai, a na jedynce tak ładnie śpiewają, same przeboje czy te oczy mogą kłamac, chyba nie, czy ja mogłbym serce złamac.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 22:55 dziekuje wam za zyczenia, przybywam do was wymordowana strasznymi upalami z butelka kaktusowki! hejze hola,bawic sie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 23:01 oooooooo super! polewaj! kto dojdzie to sie napije ! na zdrówko ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 23:02 no to bedziemy w rubaszych nastrojach,tu wypijemy w saczu zagryziemy dorinkowym makowcem ale bedzie fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 23:12 he he he tu tez jest makowiec na wątku o kawie hi hi hi do wyboru do koloru a wiec na zdrowie ojej statek sie topi spadam na film Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 23:15 hej przerwy sobie rob z tym filmem!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 23:20 Kaktusówki jeszczem nie piła... Co to za wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Rocznica śubu Ellenai 23.07.05, 23:48 nie ogladaj tego filmu, bedziesz sie w nocy zrywac Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rocznica śubu Ellenai 24.07.05, 18:43 kaktusowka to tequila, no dawac kielonki to polewam~ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Rocznica śubu Ellenai 24.07.05, 00:38 To wyzej mialo byc jeszcze wyzej. :) A tu mialy byc zyczenia. Serdeczne. Pamietasz jeszcze jak to bylo w tzw "panienstwie"? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 24.07.05, 11:15 przepraszam was kochani, film mnie wciagnął, przepadłam, a w sumie był beznadziejny, typowy horror... e tam.... no ale obejrzałam dzielnie do konca Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai grubber cmok 24.07.05, 18:45 panenstwo doskonale pamietam,bo ja panna dluuuuuuuugo bylam,tez bylo ok:) i dzieki za zyczenia,cmok,dawaj to ci poleje,pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 24.07.05, 11:57 hi hi tak? głupi był, nie? myslałam ze będzie cos mądrzejszego Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Rocznica śubu Ellenai 24.07.05, 15:07 Zuza !? co z Tobą? hihihi To było do Hansa :D a horrorów wogóle nie oglądam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Rocznica śubu Ellenai 24.07.05, 22:08 o kurcze, a myślałam ze oglądałaś a konwalie to i ja lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś