dunajec1 23.12.05, 22:49 Wszystkiego najlepszego na swieta i reszte dni tego roku,zyczy...wigilijny gosc. A moze sie zasiedze dluzej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorinek Re: Wigilijny gosc 23.12.05, 23:41 a zapraszamy do świątecznego stoła strudzonego wędrowca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wigilijny gosc 24.12.05, 03:25 Chetnie skorzystam,a masz wedzonego wegorza? Popatrz jaki wybredny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Wigilijny gosc 24.12.05, 09:54 Wędzony węgorz?Na wigilię? :) A może pierogi zjesz?Za niedługo będę je robić z babcią.I takie inne niż wszystkie.Pycha. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wigilijny gosc 24.12.05, 15:38 Pierogi zjem,moga byc z grzybami,kapusta,miesem,a najbardziej lubie z serem. Smacznego wszystkim na wigilijnym obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Wigilijny gosc 24.12.05, 16:14 węgorzem Cię nie poczęstuję bo go nie lubię ale zapraszam na inne rybki smażone, makowca...serniczka...barszczyk z uszkami... kluski z makiem...śledzika... już mnie wołają do kuchni, ani chwili spokoju... WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Wigilijny gosc 27.12.05, 17:23 Czy ktoś chce może sernik?Dziwne,ale duzo zostało.. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wigilijny gosc 28.12.05, 02:22 Ja lubie,podrzuc kawalek,a tak na marginesie,czemu duzo zostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Wigilijny gosc 28.12.05, 16:33 ja mialem na Wigilie goscia,a wlasciwie gosci,ale proszonych,tak zadecydowala zona i miala racje.Po co ma ktos sam siedziec ,jak moze z nami,miejsca jest dosyc wystarczy dla kazdego.Ciasta i innego jadla zostalo duzo,teraz jest problem co z tym zrobic,nie wszystko uda sie do karmnika wlozyc,a miesko to dla kotow z sasiedztwa hehe,one dadza rade hehe pozdrawiam Was "poswiatecznie" Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Wigilijny gosc 29.12.05, 20:44 alez miło tylu gości wigilijnych tutaj gościc no cóż, świeta świeta i po świetach rodzinnie, romantycznie, ale jak meczą, za duzo jedzenia, za mało ruchu :))) a teraz kochani zyjemy sylwesrem, co? miłego poświetach i udanych przygotowan sylwestrowych Odpowiedz Link Zgłoś