janbezziemi 23.03.07, 19:13 nawołuje księży, by ci przepytywali spowiadajacych się na temat korzystania przez z nich srodków antykocepcyjnych, co jest ...grzechem! Gdzie my żyjemy? Dobrze,że nie chodzę do spowiedzi, bo chwilami bywam nieco nerwowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: Prokurator zakonnik Tadeusz Rydzyk 23.03.07, 20:29 zacznij chodzić i uświadamiaj księży!!! :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Prokurator zakonnik Tadeusz Rydzyk 23.03.07, 20:34 janbezziemi napisał: > nawołuje księży, by ci przepytywali spowiadajacych się na temat korzystania > przez z nich srodków antykocepcyjnych, co jest ...grzechem! Gdzie my żyjemy? > Dobrze,że nie chodzę do spowiedzi, bo chwilami bywam nieco nerwowy. Ja bede sie z tego spowiadl, jak kazdy ksiadz zrobi to samo co ten nieszczesny goral. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Prokurator zakonnik Tadeusz Rydzyk 23.03.07, 20:39 Mówisz o Van Goghu Podhala? Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Ale on ma w tym rację! 23.03.07, 20:35 Taka (idiotyczna) jest doktryna KK! Na szczęście nie ma już obowiązku przynależności do KK. Nie podoba się, trzeba zmianić (albo odrzucić) religię. Bawią mnie 'katolicy' chodzący do kościoła i przyjmujący sakramenty, a stosujący swoją własną moralność. To faktycznie schizofrenia. Wolę jednak taki katolicyzm 'a la carte' (czyli wybieram, co mi się podoba z menu), niż fanatyczną wierność dogmatom i faryzejskim rytuałom. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ale on ma w tym rację! 24.03.07, 15:06 Zgadza się. Niech zaczną pytać - dowiedzą się wielu ciekawych rzeczy. O masturbację niech też dokładnie wypytują młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Prokurator zakonnik Tadeusz Rydzyk 23.03.07, 20:35 a od kiedy ateistów obchodzi to z czego spowiadają się katole? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Prokurator zakonnik Tadeusz Rydzyk 23.03.07, 20:38 Od zawsze,aronie... Odpowiedz Link Zgłoś
gorby33 on chce,zeby sie masturbowali w konfesjonalach 23.03.07, 20:37 zamiast gwalcili ministrantow w zachrystiach. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A ja popieram Rydzyka 23.03.07, 20:40 niech księża uświadamiają hipokryzję wiernym. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Prokurator zakonnik Tadeusz Rydzyk 24.03.07, 15:39 Spalić klechom te ich kioski i będzie spokój święty...Pogonić do roboty, dziadostwo - dróg nam trzeba,szpitali,chodników,a nie głupot. Odpowiedz Link Zgłoś