Gość: Skoczek IP: *.rene.com.pl 23.02.03, 00:43 A wiecie że w Słupsku Adam Małysz ma bliskiego kuzyna i ciotkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_sz Re: ADAM MAŁYSZ!!! 02.03.03, 00:48 Nie moze byc... Szkoda ze u nas nie ma gor, to moze by u nas tak poskakal... Ciekawe czy nas kiedys odwiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: ADAM MAŁYSZ!!! 09.03.03, 09:41 Również nie wiedziałem że Małysz posiada - szczerze nie interesuję sie sportem więc wszelkie artykuły sportowe lub o sportowcach omijam ... Z drugiej storny życze Panu Małyszowi zdobycia w tym roku kolejnego pucharu świata. Do Andy Dobra dobra nie wciskaj tutaj że tylko Małysz cieszyłby sie że koło Słupska jest kilka wzniesień ...ot tak dla turystycznej wedrówki :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoczek Re: ADAM MAŁYSZ!!! IP: *.rene.com.pl 09.03.03, 11:03 Mówięc szczerze blefowałem, a mówiąć wprost skłamałem. Ale byłem taki szczęsliwy po tych dwóch złotych medalach Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ADAM MAŁYSZ!!! 11.03.03, 02:59 heh, widze Skoczek ze bardzo marzy Ci sie zeby Malysz chociaz troche byl ze Slupskiem spokrewniony :-) Naiwasem mowiac slyszalem ze na konkursie skokow w Austrii bodajze byl transparent z napisem "Lebork", czyli prawie Slupsk :-) MOze Adam to zapamietal i dzieki temu zywi sympatie do POmorza Srodkowego UMK, jasne ze pare pagorkow nie tylko Adama, ale i mnie by rajcowalo. Z drugiej strony gdybym mial je na codzien to nie widzialbym w nich tyle wyzwania i nie czulbym takiego ciagu do nich. I zawsze jakos ta dluuuuuga droga w gory mi sie podobala, jakos lubie polskie PKP :-) (sam nie wiem czasami za co) Odpowiedz Link Zgłoś