Dodaj do ulubionych

Miami Nice ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:28
WITAM :) Czy ktoś wie ile kosztuje "wejście" do Miami ??? Mam na myśli
oczywiście bilet :) Słyszałam,że 100 zł - w tym jest alkohol i jedzonko - na
ile ma się ochotę...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Miami Nice ... IP: 83.2.24.* 20.09.06, 21:25
      za stówe to niech se Bajcar sam chodzi z baranami i kobyłami.
    • Gość: on Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:45
      i Pauli niech zaprosi!!!
    • Gość: marta Re: Miami Nice ... IP: *.rene.com.pl 23.09.06, 11:16
      Wstep kosztuje 50 zl i to tylko wstep.Loża wynajęcie 200 zl>Ogólnie wszystko
      tam bedzie drogie.
      • pomyslowydobromil Re: Miami Nice ... 25.09.06, 12:17
        Jak zwał tak zwał- nowe po staremu. Przybytek ten poprzeczką cenową skutecznie
        zniechęci większość amatorów rozrywki. I słusznie, bo i po co frajerzy mają
        zakłócać miejsce schadzek, spotkań "elitarnych" gości z wypasionymi portfelami,
        gdzie nie przypadkiem będa się również spotykać "bosowie" (czytaj mafiozi)
        rejonów wpływów, menadżerowie handlarzy, publiczne zdiry robiące za tło
        wystroju wnętrza, czy wpływowi notable publicznych profesji - uzależnieni od
        hazardu, który być może znajdzie miejsce w dyskretnych "apartamentach" tego
        zaplecza rozrywkowego. Nie czarujmy się, iż ten przybytek będzie służył
        rozrywce sensu stricto. Piętno faktów z historii tego zakątka,
        właścicieli ,gospodarzy jak i obecnego pryncypała był,jest i nikt tego nie
        usunie. Czas pokaże ile w tym wywodzie prawdy.
        • Gość: niejaki-Wicek Re: Miami Nice ... IP: 66.194.5.* 25.09.06, 22:52
          ciekawy wpis, moze i nawet tak bedzie jak piszesz, ale na czym opierasz te
          prognozy? Co znaczy pietno faktow z historii tego zakatka, wlascicieli,
          gospodarzy, obecnego pryncypala
          • Gość: Arex Re: Miami Nice ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:36
            Za konkrety to można zginąć...
            ;-)
            • Gość: niejaki-Wicek Re: Miami Nice ... IP: 66.194.5.* 26.09.06, 19:20
              ale on mowi jakby bylo powszechnie wiadome, tylko ja taka ciemnota ze nie
              wiem ;)
              • ksztab01 Re: Miami Nice ... 07.10.06, 11:06
                pytanie: to całe MIAMI to działa czy nie działa? Ktoś z Was tam był? Bo z
                komentarzy wynika, że każdy cos tam gdzieś słyszał, ale jeszcze sam nie był...
                • janet16 Re: Miami Nice ... 09.11.06, 00:46
                  witam!
                  bylam tam dwa razy,wczesniej wejsciowka byla po 50 zl, teraz jest 10 zl dla
                  kobiet i 20 zl dla menow...
                  wyglad jest bardzo fajny w porownaniu do innych slupskich lokali to jest na
                  najzyzszym poziomie, takie jest moje zdanie
                  a to fakt ze w ostatnia sobote na parkiecie widzialam tam prawie same
                  dziewczyny lansujace sie....
                  acha wejsc mozna od lat 21
                  pozdrawiam
                  • Gość: Kuba Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:53
                    Potwierdzam. Wejście dla faceta 20 zl dla kobiet 10 zl. Bajcar troche sie
                    przeliczyl z knajpa i musi zejsc z cen. Bar juz tez tanieje.
                    • Gość: p. BB Re: Miami Nice ... IP: 83.2.24.* 12.11.06, 14:44
                      to ile teraz kosztuje pół litra gorzały
                      • gosiaw27 Re: Miami Nice ... 12.11.06, 19:22
                        kosztuje 100zł i do tego sok 20 zł
                        • Gość: BB Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:52
                          to spekulant jeden :)
    • agnes123 Re: Miami Nice ... 17.11.06, 19:43
      A już byłam - rzeczywiście wstęp dla Pań 10 zł - dla facetów 20 zł.Idę też
      jutro - zobaczymy czy na parkiecie znów bedzie sam " babiniec " ;))
    • Gość: agata Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:28
      jak dla mnie zbiorowisko samych półgłówków i słupskeij pseudo mafii, normalni
      ludzie chyba tam nie chodzą......
      • agnes123 Re: Miami Nice ... 19.11.06, 19:43
        A ja tam chodzę - jak dla mnie kozacko - zawsze świetna zabawa.Burakom wstęp
        wzbroniony :)
        • Gość: aga Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:55
          A kogo rozumiemy przez słowo burak ? jak dla mnie jednym wielkim burakiem jest
          w samej osobie pan Bajcar i fakty przemawiaja same za siebie.......
          • Gość: Benio Re: Miami Nice ... IP: *.170.wmc.com.pl 07.01.07, 09:45
            Byłem, widziałem i powiem tak. Stare Miami było bardziej jako dyskoteka, ale
            zdecydowanie lepsze. Obecny lokal to lipna muzyka i wyciągalnia kasy od ludzi.
            Rozumiem, że idąc tam trzeba mieć w portfelu przynajmniej 100 zł, ale żeby za
            szklankę mineralnej płacić 5zł to już jest chyba przegięcie - poszedłem napić
            się do kibla kranówy i opuściłem to całe miami, w którym jedynie oświetlenie mi
            przypadło do gustu.
            • Gość: Ronin Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:19
              Bo to nie dla biedoty knajpa... do Apogeum idź... tam kranówa podobno pierwsza
              klasa hehehe
    • Gość: jola Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:02
      jakie ceny???
      • Gość: słupszczanka Re: Miami Nice ... IP: 83.2.24.* 30.05.07, 09:35
        To oni sprawdzaja przy wejściu czy każdy ma po 21 lat???:):)
    • Gość: pyt Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 08:46
      jak jest czynne w niedielę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka