Gość: RUDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:35 Tęcza obchodzi w tym roku 60-lecie istnienia. Kto z Was chodzi/chodził do Tęczy i jakie macie wspomnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksztab01 Jubileusz TEATRU "TĘCZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:39 ja chodzę. najczęściej na spektakle charytatywne. Można komuś pomóc i fajowe gadżety są do wygrania. kiedyś na takim spektaklu wygrałem full wypasioną kolację dla dwóch osób w Domu Rybaka w Ustce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Explicit Re: Jubileusz ,... IP: *.proxy.aol.com 14.10.06, 01:03 Niestety nie pamietam nazwiska zalozyciela Teczy , jak rowniez jego nastepcy , mojego rowiesnika , ktory pamietam byl szczuply facet w swetrze i sztruksach i czasem zabladzil w srodowisko dekoratorow gdzie czesto bylem inicjatorem zakrapianego spotkania w towarzystwie , gdzie sie udzielal , miedzy innymi ; Stefan Morawski ,........ Jego nie musze przedstawiac ,... Jan Fabich ,............. Grafik-Artysta Plastyk , zapalony szachista ,... Romek Sawczynski ,....... Utalentowany dekorator , moj mentor ,... Romek Kulczyk ,.......... Utalentowany dekorator , kolega ,... Stasio Grys ,............ Liternik , chyba pierwszy prywaciarz , kolega ,... Jego zona ,.............. Dekoratorka w Centrali Rybnej , kolezanka ,... Wiesiek Wroblewski ,..... Dekorator kina Polonia , Millennium i biblioteki ,... Maciek Gawlak ,.......... Dekorator , utalentowany amator grafik ,... Krysia Wojewodzka ,...... Z domu Hartowska , piekna , zgrabna , z ktora mialem zaszcyt pracowac przez jakis czas , utalentowana wszechstronnie , zaczynajac od garderoby , ktora projektowala i szyla sama , po wystroj jej kuchni w ktorej piekla wspaniale ciacha ,... Where're you Kris ??? Where's your brother ??? Jej brat konczyl akademie sztuk pieknych jak dalem noge ,... uklony Sorry jesli kogos pominalem , prawdopodobnie rzezbiarza , ktory zaczynal kariere w Slupsku , w starym teatrze ,... ============================================================================== Tęcza obchodzi w tym roku 60-lecie istnienia. Kto z Was chodzi/chodził do Tęczy i jakie macie wspomnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama małgoni Re: Jubileusz IP: 83.2.24.* 14.10.06, 16:32 byłam dziś na plenerowym spektaklu w Parku Kultury. fajna zabawa, dużo dzieciaków, szkoda tylko, że było pochmurno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kofan Re: Jubileusz i BIG CYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:48 czy to prawda, że na obchodach jubileuszu był Skiba i cały BigCyc? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Jubileusz i BIG CYC 18.10.06, 22:41 był Big Cyc, ale bez Skiby. W sumie fajni goście, na luzie. Jacek Jedrzejak spoko gość, luzak ale z klasą Odpowiedz Link Zgłoś