03.02.07, 19:46
Szukam dobrej myjni samochodowej.Kupiłem dzisiaj swoj pierwszy samochod i w
tej branzy jestem do tyłu.Doradzcie gdzie warto sie udac.
Obserwuj wątek
    • pomyslowydobromil Re: Myjnia 04.02.07, 18:14
      Zadowolony będziesz jak sam z myjką i z wiaderkiem umyjesz swoje wozidełko.
      Jeśli chcesz frycowe zapłacić odwiedzaj kolejne myjnie. Przy następnym swoim
      autku będziesz doświadczonym właścicielem 4-ch kółek. A jak znajdziesz myjnię i
      będziesz z niej zadowolony podziel się tą informacją. Chętnie z niej skorzystam.
      • Gość: defff Re: Myjnia IP: *.168.wmc.com.pl 04.02.07, 20:24
        Reczne mycie gabka powoduje, ze zle splukany piasek rysuje lakier (jest wcierany
        w lakier). Datego polecam myjki cisnieniowe (np. samoobslugowa na Realu, albo
        myjnie reczne (z myjkami cisnieniowymi oczywiscie).
    • Gość: RoNSon Re: Myjnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:36
      Na Wrocławskiej się chłopaki dobrze spisują. Jestem każdorazowo zadowolony.
      Korzystam z Ich usług od lat i zawsze co podjadę muszę czekać w kolejce (nie
      świadczy to oczywiście o ich mozolności :) ).

Pozdrawiam
    • wioletta111 Re: Myjnia 17.02.07, 19:05
      Jestem pracownica na jednej z myjni i uwazam ze jest dobrze wykonywana praca .
      A juz od kwietnia bede wlascicielka .Z gory zapraszam .Wbrew jednej z opini w
      tym poscie to nasza myjnia najpierw splukuje piasek bardzo dokladnie a pozniej
      dopiero myje.Opinie te wydala chyba osoba ktora sparzyla sie na Orzeszkowej?!!!
      • Gość: Arex Re: Myjnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:22
        A która to myjnia?
        • Gość: wioletta111 Re: Myjnia IP: 83.2.24.* 18.02.07, 08:08
          Na ul,Fabrycznej przy stacji paliw.Pozdrawiam i zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka