Dodaj do ulubionych

Tracę cierpliwość do Polaków

16.12.21, 11:13
Znowu jestem na myjni. A jak. Mam półtorej godziny czasu, ale chciałam jeszcze zajechać po sushi. Kolejka do myjni jest, wyliczyłam ją w czas który mam, ale szybko jestem już następna. I typ przede mną wjechał do środka, wysiada i co robi? Nie, nie idzie włączać przycisku START, tylko zaczyna wyciągać chodniki ze swojego faktycznego grata. Wysiadłam więc i mówię, proszę pana, ale takie rzeczy robi się na zewnątrz!!! Po wyjeździe z myjni są dwa stanowiska z trzepaczką chodników, odkurzacz itd. I co mi typ odpowiada? Zaczyna mnie przedrzeźniać. Wiecie co chciałam zrobić… Wcisnąć ten przycisk, żeby uciekał przed wielką gąbką.

Nie znoszę takich ludzi, ślamazarnych, zastanawiających się. W punkcie sushi też miałam raz taką sytuację. Przede mną tylko jedna osoba, młoda, wydawałoby się konkretna, no ale ona nie wie.. a z czym to, a z czym to. To może jeszcze.. Dramat. Trzymajcie kciuki, żebym już dzisiaj żadnej mimozy na swojej drodze nie spotkała. I tego samego życzę wszystkim emamom.
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 11:15
      Trzeba było wcisnąć
      big_grin
    • januszekxxl Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 11:19
      masakra_31 napisała:
      Mam półtorej godziny czasu, ale chciałam jeszcze
      > zajechać po sushi.

Normalni Polacy nie jedzą sushi.
      • jasnoklarowna Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:20
        Bo teraz się zamiast sushi jada KIMBAP.
        Do dostania w koreańskich knajpkach😁
        • mashcaron Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:45
          Wygooglałam, dla mnie wygląda zupełnie jak sushi :p
          • hanusinamama Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:51
            Tylko nie powiedz tak nigdy Koreańczykowi smile
            • mashcaron Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:14
              Aktualnie nie znam żadnego Koreańczyka, ale zapamiętam na przyszłość:p
              • hanusinamama Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:20
                Kimbapy to jest moje zbawienie. Dziecko me nie jada kanapek. Kimbapy zabiera do szkoły, je na kolacje, na sniadanie. To jest fanka nori, podpieczone, pokruszone dosypuje sobie do róznych potraw.
        • hanusinamama Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:50
          Zapraszam do mnie. MOja starsza wielka fanka kimbapów ( nie lubi kanapek z chleba) robi sobie prawie codziennie. W domu mam zapas nori na rok chyba a ryż do sushi kupuje po 5 kg smile
          • berdebul Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 17:28
            Niepokrojone można włożyć do śniadaniówki, moim zdaniem lepsze niż kanapki i łatwiej zjeść.
        • januszekxxl Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:03
          jasnoklarowna napisała:
          > Bo teraz się zamiast sushi jada KIMBAP.
          > Do dostania w koreańskich knajpkach😁

To ja już wolę kromkę ze smalcem i kiszonym ogórkiem. Zdrowo i patriotyczne.
    • niemaznaczenia Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 11:21
      Brak dostępu do sushi to rzeczywiście koronny argument abyście wy Bułgarzy, stracili cierpliwość do Polaków big_grin
    • gryfna-frelka Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 12:29
      Nie pociesze : w innych krajach tez wystepuja tego typu ludzie. Moze pomysl o zmianie planety czy cos...?
    • daniela34 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 12:30
      Eee, to nudne. Poproszę raczej o kontynuację tego wątku, w którym wcisnęłaś przycisk i potraktowałaś faceta pianą. Tamten miał potencjał.
      • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 12:40
        Ale ja nie trolluję, stałam tam i z frustracji napisałam. Facet był bezmyślnym egoistą. Współczuję tej która trzyma go w domu.
        • januszekxxl Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 12:50
          masakra_31 napisała:
          Współczuję tej która trzyma go w domu.

A może on ją trzyma.
        • daniela34 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:21
          masakra_31 napisała:

> Ale ja nie trolluję, stałam tam i z frustracji napisałam

Ale robisz się monotematyczna. Weź napisz lepiej, czy ten facet z poprzedniego epizodu już cię znalazł i domaga się odszkodowania.
          • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:28
            Wybacz, ale będę pisać o czym chcę. Ty ciągle nadajesz na temat jedzenia, więc..
            Tak, podziękował mi, wyleczyłam go z egoizmu.
            • hanusinamama Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:52
              Otwórz gabinet terapii egoizmu..koniecznie przy myjni.
              • black.emma Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:29
                big_grin
            • daniela34 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:56
              masakra_31 napisała:

> Wybacz, ale będę pisać o czym chcę.

A my będziemy odpisywać jak chcemy

Ty ciągle nadajesz na temat jedzenia, więc.
              > .
              > Tak, podziękował mi, wyleczyłam go z egoizmu.

Nie zakładam w ogóle wątków o jedzeniu Jedyny wątek jaki założyłam dotyczący jedzenia był zakupowy- że rzucili marakuję do lidla smile
              Ty zakładasz- będziemy sobie w nich pisać, co chcemy. Historia o myjni jest wtórna, poprosimy co innego.
              • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:30
                To ile was jest? Napisałam, że wiecznie piszesz o jedzeniu, czemu chyba nie zaprzeczysz. Ja piszę o egoistach z jakimi idzie mi się mierzyć.
                • daniela34 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:34
                  Ile nas? No musisz policzyć.

Ależ jak komuś będzie przeszkadzać, że piszę o jedzeniu, to przecież może wyrazić swoje zdanie, jako i ty. Ja wyrażam zdanie o historii z myjnią. Nudna, wtórna. Poproszę coś lepszego.
                  • lilia.z.doliny Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:38
                    Ja po raz kolejny domagam sie linki do watku o napyerdalaniu w kogos piana! Zadam! (Rzondam)
                    • daniela34 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:44
                      lilia.z.doliny napisała:

> Ja po raz kolejny domagam sie linki do watku o napyerdalaniu w kogos piana!

Masz, no masz
                      >

forum.gazeta.pl/forum/w,567,172746790,172746790,Dobrze_zrobilam_Cos_mi_grozi_.html
                      • lilia.z.doliny Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:51
                        Mersi
                  • mashcaron Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:40
                    Ja przez te historie mam ochotę pojechać na myjnię i przyjebać komuś pianą :p
                    • januszekxxl Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:46
                      mashcaron napisała:
                      > Ja przez te historie mam ochotę pojechać na myjnię i przyjebać komuś pianą :p

Co cię powstrzymuje?
                      • mashcaron Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:55
                        U mnie się raczej nie guzdrzą, nie będę mieć wymówki
                  • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:41
                    Nie będę wymyślać ci historii, bo ta cię nudzi.
                    • daniela34 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:44
                      Buuu...A za pierwszym razem tak ci dobrze poszło.
    • konsta-is-me Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 12:38
      A co mają Polacy do tego ??
      Mamy zrobić powstanie narodowe bo ktoś nie wybrał szybko sushi czy o co ci chodzi ?
      Poza tym, nudna jesteś, trzeba było wcisnąć te gąbkę.
    • hanusinamama Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:49
      Dramat jedni jeżdżą faktycznymi gratami...inni się na suchi nie znają. Jak zyc??
    • mdro Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 13:54
      Nie za często jeździsz do myjni? To nieekologiczne, no i tyyyle czasu tracisz.
    • gdanskamarylka Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:00
      Oj, to ja ci chyba życzę mimozy na każdym kroku, to może być niezła okazja do wyćwiczenia cierpliwości i empatii big_grin
      • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:26
        Jestem bardzo empatyczna i cierpliwa, dodatkowo myślę o innych i nie czyszczę kołpaków czy nie trzepię dywaników w miejscach do tego nieprzeznaczonych.
    • sumire Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:17
      Czy wy też tak macie, że jak wam ktoś dyszy w kark, jakby był kardiochirurgiem śpieszącym się na przeszczep, a jest tylko trollem jadącym po sushi do Biedry, to specjalnie wszystko robicie wolniej? Pytam dla koleżanki.
      • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:27
        Moja koleżanka uwielbia sushi z biedronki, rozumiem że ma się czuć gorsza z tego tytułu. Wiesz, sushi to nie homar więc wyluzuj.
    • arthwen Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:18
      Jakieś słabe te trolle obecnie...
      • hanusinamama Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:21
        Ja czekam na powrót tego od kąpieli z żółwiem!! Stara dobra szkoła trollingu
        • lilia.z.doliny Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:40
          A to rozne sa? Urzadzajacy zolwiowe ablucje to nie oblubieniec pienistej panny czasami?
      • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:24
        Słabe jest wyzywanie co drugą osobę od trolli. Zapewniam, że jestem stałą forumką.
        • arthwen Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:50
          Wiemy, że stałą. Zepsułaś się, kiedyś trollowałaś lepiej.
          • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 15:55
            Mycie samochodu i jedzenie sushi to rzeczywiście musi być trollowanie.
    • alpepe Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 14:55
      Rozumiem twój ból, sama staram się tak zachowywać, by sprawiać innym jak najmniej kłopotu, stale tkwi we mnie wewnętrzny popędzający mnie sędzia i szlag mnie trafia, jak ktoś uważa, że moja grzeczność wobec drugiej osoby to nic takiego.
      • masakra_31 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 15:54
        No i o to mi chodzi. Jesteś mi najbliższa na forum pod tym względem.
        • alpepe Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 16:09
          Nie przejmuj się innymi, co na ciebie tu napadły. Ja też nie znoszę takich ciuciem rozlazłych i panów życia, co o innych nie myślą.
    • pulcino3 Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 17:45
      Przede mną zawsze jadą ślimaki jak mi się spieszy
      • januszekxxl Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 17:50
        pulcino3 napisała:
        > Przede mną zawsze jadą ślimaki jak mi się spieszy

Niektórzy jedzą ślimaki. A fuj!
    • swinka-morska Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 17:47
      masakra_31 napisała:

> Wiecie co chciałam zrobić… Wcisnąć ten przycisk, żeby uciekał przed wielką gąbką.

Aaa! Trzeba było włączyć!
      Wyobraziłam sobie horror klasy C "Ucieczka przed wielką gąbą".
    • majenkir Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 17:49
      Strasznie nerwowa jesteś…
    • kamin Re: Tracę cierpliwość do Polaków 16.12.21, 17:51
      Zawsze tak robię. Wjeżdżam do myjni, wyjmuje dywaniki, przypinam do takiego stojaczka i myję razem z autem. Nie spieszę się bo nie mam do czego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka