Dodaj do ulubionych

Sushi bar na Mickiewicza

24.05.07, 08:42
Czy dobre jest jedzenie w Sushi Barze na Mickiewicza? Chciałabym tam zjeść
ale nie wiem czy warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam bigos Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:15
      • Gość: Firefly Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 24.05.07, 17:37
        Uprzedzając inne pytania jakie mogą być zadane na tym forum mogę powiedziec że blisko baru suschi jes drogeria gdzie można kupić podpaski ,blisko jest też do apteki gdzie jest aspiryna [gdyby ktoś pytał gdzie w Słupsku mozna kupić aspirynę]
        W sumie to w tej oklicy tez można kupić wózek dziecięcy ,ale do porodówki jest kawałek [to tak dla rodzących za parę dni]
        Aby zrobić sobie tipsy trzeba przejść dwie ulice a po drodze można stwierdzić ze Słupszczanki lecą na kasę i ze Słupsk to fajne miasto.
        Myślę że w tym jednym poscie odpowiedziałem na wszystkie pytania nurtujące forumowiczów jakie były zadane na tym forum przez ostatnie kilka miesięcy !

Pozdr Firefly :-)
        • Gość: defff Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.168.wmc.com.pl 24.05.07, 19:19
          A najlepszy ginekolog do poprowadzenia ciąży? A najbliższy salon Orange?

Rotfl:-)

ps. gdzie ten bar sie znajduje? Co tam było w latach 80.?
        • Gość: kowasia Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 25.05.07, 10:36
          Ja pytam poważnie a Wy piszecie głupoty !!!
          • Gość: Firefly Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 25.05.07, 19:06
            ...poważnie to ksiądz na rowerze wygląda !
        • Gość: Dośka Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:38
          Znakomity koments!!! Uśmiałam się do łez!Człowieku jesteś rzutki i z czujny!Pisz
          częściej bo takimi perełkami literackimi słodzisz mi życie:) Dzięki!! Będę Cię
          szukać na innych postach, tylko błagam -n ie zmieniaj swoejo logo!!!
        • sandra1301 Re: Sushi bar na Mickiewicza 09.07.07, 09:43
          Firefly, zapomniałeś dodać, że wszystko jest ok ;-)
          to też częsty post na naszym forum
      • Gość: kocur Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 10:32
        bardzo inteligentna odpowiedz
    • Gość: Ptyś Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.168.wmc.com.pl 24.05.07, 20:29
      W sumie to forum to taka baza instytucji i informacja miejska.A poza tym to wydaje mi się że jakoś to forum podupadło.Moja wypowiedź jest nie na temat,więc pewnie za chwilkę ktoś mnie zbluzga w tym poście,albo...
    • Gość: Olo Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.170.wmc.com.pl 24.05.07, 22:28
      A co z tymi laskami? Gdzie je spotkać i jak SKUTECZNIE zbajerować nie mając
      wytuningowanego BMW z roku 1992 albo golfa z 1993? :D
    • Gość: Gosia Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.tktelekom.pl 25.05.07, 18:15
      Jedzenie jest dobre,polecam :-)
    • Gość: Zenek Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.121.225.195.static.bait.pl 26.05.07, 00:51
      A ja nie polecam tego baru. Właścicielką jest niejaka Olka, trzeba na nią uważać
      jak podaje posiłki bo widziałem u niej grzybice paznokci. Ja bym odradzał.
      • Gość: ona Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 03.07.07, 19:01
        zenek jestes palantem jedzonko jest dobre jak ktos nie lubi wschodniej kuchni
        to jest tez duzy wybor ryb tradycyjnie smzonych z frytkami kuleczkami
        ziemniaczanymi itp.
      • Gość: max Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 11.08.07, 14:10
        zenek ja ci zrobie sekcje zwłok na żywca. zobaczymy ile z ciebie grzybów wyjdzie
    • Gość: ola Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:56
      tak bardzo, dobre jedzonko
      • Gość: Japończyk Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:20
        A czy w tym Sushi Barze, to rzeczywiście podają Sushi, czy to taki "Chwyt
        marketingowy ? :-)
    • Gość: pyt Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 08:48
      Jak oceniacie potrawy ? Czy jest drogo?
      • Gość: GOśKA Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 07.07.07, 22:52
        próbowałam sushi,rewelacja i ceny bardzo przystępne.Oprócz sushi podają tez
        tradycyjne rybki-polecam,warto spróbować.Lokal super zrobiony,dużo gadżetów
        japońskich!Kto tam nie był niech żałuje.
    • lopez0 Re: Sushi bar na Mickiewicza 11.07.07, 00:49
      jadłem; pycha
    • Gość: mała Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:26
      jedzenie jest pyszne polecam
    • Gość: mała Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:31
      a i jest tam miła obsługa i uczą jeść pałeczkami
      ogólnie super lokal
      • Gość: marcel Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 10.08.07, 21:21
        polecam, jedzenie rewelacja jak ktoś nie lubi sushi to polecam smażoną
        rybkę.obsługa bardzo miła-super barmanki.polecam wszystkim
    • Gość: pyt Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 08:04
      jakie ceny ? jaka obsługa ? jaki klimat ?
    • Gość: pyt Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 10:05
      czy duze porcje ?
    • Gość: :) Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:23
      super jedzonko - polecam
    • Gość: :) Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:06
      dobbbrreeeeeee
    • Gość: hej Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:54
      jakie ceny ??
      • Gość: zuzia Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.171.wmc.com.pl 20.08.08, 17:19
        sushi całkiem ok, ryż trochę za kleisty i ogorek twardy,ale ryba
        swieza i ceny tez w porzadku, można powiedzieć tanio.
        • sebastianz1 Re: Sushi bar na Mickiewicza 22.08.08, 14:18
          Gość portalu: zuzia napisał(a):

> sushi całkiem ok, ryż trochę za kleisty i ogorek twardy,ale ryba
          > swieza i ceny tez w porzadku, można powiedzieć tanio.

Da się skomponować rozsądne zestawy dla 2 osób do powiedzmy 100zł?
          Czy oni nie mają swojej strony internetowej??
          • Gość: zuzia Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.171.wmc.com.pl 23.08.08, 00:12
            ja zawsze dla ulatwienia biore gotowe zestawy i sa tu calkiem
            rozsadne ceny w ofercie, np. zestaw za 86zl - 44szt. mysle, ze dla
            dwoch osob jest ok, chociaz tym zestawem za 59zl tez sie najedlismy
            we dwoje. A strony internetowej chyba jeszcze nie ma, przynajmniej
            ja nie widzialam.
            • Gość: kika Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.160.wmc.com.pl 23.08.08, 01:21
              Jestem smakoszem sushi, generalnie znam wiekszośc suszarni z Wawy ,
              w tej byłam i zamawiam od czasu do czasu ale nie ma to wiele
              wspólnego z prawdziwą suszarnią, owszem nazwy i ryż są obecne ale
              sushi trochę inaczej wygląda.Ale jak na Slupsk chyba wystarczy-
              pewnie zaraz prowincja zaleje mnie jadem - :-/
              • Gość: zuzia Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.171.wmc.com.pl 23.08.08, 22:49
                No mistrzostwo swiata to nie jest, ale i ceny sa nizsze niz w Wawie. Ale jak to
                mowia: z braku laku... ;)
    • Gość: polecam Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:31
      pycha.............
      • Gość: smakosz Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.177.wmc.com.pl 16.10.08, 08:39
        jedzonko cudne!smakuje rewelacyjnie,polecam
    • miss.joanna Re: Sushi bar na Mickiewicza 02.11.08, 23:27
      Sushi na 5+ a probowalam w i w Polsce i za oceanem. Nie trzeba jechac zatem na
      43rd street NY aby skosztowac tamejsza Yasude. Jestem pod wrazniem i polecam!
      • Gość: gosc Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 17:03
        ich strona to www.faraon.slupsk.pl

pozdrawiam
    • Gość: nowa Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 01:59
      jakie ceny?
      • Gość: klient Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 23:21
        3x taniej niż Warszawa, czy trójmiasto, a jakość naprawdę doskonała

Polecam
    • Gość: pyt Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 20:49
      jakie ceny ?
    • Gość: pyt Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 09:58
      jakie sa tam ceny?
    • Gość: polecam Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 10:34
      pychota p!
      • Gość: gostekē Re: Sushi bar na Mickiewicza IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.07.15, 22:06
        takie dobre ze splajtowali hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka