Gość: nataliaa IP: *.wmc.com.pl 05.08.03, 18:49 To takie pytanko na ćwiczenie pamięci.No więc-pamiętacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataliaa Re: Co robiliście wczoraj? IP: *.wmc.com.pl 06.08.03, 19:48 Wczoraj wpisywałam się na forum i może jutro też to napiszę :)I kebab jeszcze jadłam(nie polecam.w albatrosie w Ustce). Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Co robiliście wczoraj? 06.08.03, 22:48 Oczywiście że pamietam :-) Wczoraj byłem w planetarium na seansie - Lato z gwiazdami, z którego dowiedziałem się jakie to gwiazdy możemy zobaczyc tylko latem ... ...acha jeszcze jadłem pierniki :-P mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: Co robiliście wczoraj? IP: *.wmc.com.pl 19.08.03, 18:41 toruńskie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co robiliście wczoraj? 22.08.03, 16:04 Wczoraj sie dzialo, oj dzialo... A pamietam dobrze, bo bol glowy mi wciaz o tym przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ M Re: Co robiliście wczoraj? IP: 195.136.72.* 27.08.03, 22:54 Zjadłem smaczny obiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: Co robiliście wczoraj? IP: *.wmc.com.pl 28.08.03, 19:08 To tak di DJ M-co było na obiad? Ps.A wczoraj wróciłam taka padnięta z pracy,że właściwie cały czas spałam.A jak się obudziłam,to byłam taka zła(to ponoć przez marsa),że mało domu nie rozniosłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co robiliście wczoraj? 03.06.04, 18:04 wczoraj bylo zupelnie sielankowo i za porada Natalii nic nie robilem, no moze za wyjatkiem tepego patrzenia w telebaniak i przejrzenia paru stron na internecie. I co - i podobalo mi sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa_ Re: Co robiliście wczoraj? IP: *.wmc.net.pl 03.06.04, 19:08 a ja już niedługo mam nadzieję,ze spędzę taki dzień ja Ty wczoraj :) Ja wczoraj miałam dzień pracowo-stresowo-naukowy,w szczegóły nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Co robiliście wczoraj? 26.05.05, 13:49 Wczoraj, szczerze mówiąc robiłam nic. Czytałam sobie dla odprężenia, słuchałam muzyki i pospałam troszkę - takki dzień odpoczynku sobie zafundowałam. A Wy? Co ro biliście wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co robiliście wczoraj? 28.05.05, 13:33 muraszka,to pozazdrościć :) Ja wczoraj byłam w kilku miejscach :a zakupach (oczywiście kupiłam nie to ,po co poszłam),potem byłam u słodkiego 3-miesięcznego dzidziusia,a potem spędziłam miły wieczór w domku przy piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co robiliście wczoraj? 28.05.05, 15:41 wczoraj miałam miły babski wieczór przy piwku, nie wszystko pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi69 Re: Co robiliście wczoraj? 29.05.05, 16:43 Wczoraj byłam z rodzinką na łonie natury. Miło spędzaliśmy czas... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co robiliście wczoraj? 29.05.05, 19:50 wczoraj miałam miłego gościa wieczorkiem spacerowałam ulicami Słupska ciesząc oko odnowionymi zabytkami i uliczkami Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co robiliście wczoraj? 30.05.05, 15:41 wczoraj, otowrzyłam sezon w Ustce, ale wiało jak sto diabłów, kurde ale zmarzałam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co robiliście wczoraj? 01.06.05, 22:08 wczoraj nie pamietam ale dzis wiem ze obieram te cholerne krewetki i mam ich dosyc!! aaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co robiliście wczoraj? 01.06.05, 22:36 a ja wczoraj myslałam, co będe robic dzis Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co robiliście wczoraj? 01.06.05, 22:43 ja nie mysle,to wiem napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co robiliście wczoraj? 02.06.05, 17:35 hi hi hi czasami myśle a jak nie myśle, to mysle, dlaczego nie myśle wczoraj byłam kolejny dzień bardzo leniwa, pisałam na forum i cieszyłam sie z 25 000 i świętowałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś