Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:56 Jaki jest Wasz ulubiiony aktor (polski i zagraniczny) i aktorka (polska i zagraniczna)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 20:57 polscy: Bartosz Opania, Robert Gonera, Maciej Robakiewicz, Pan Zapasiewicz zagraniczni: Bruce Willis, Alec Boldwin, Richard Gere, Tim Daly (ten Pan ze Skrzydel) polskie: Dominika Ostalowska, Malgorzata Korzuchowska, Renata Dancewicz, Dorota Kaminska, Gabriela Kownacka, Elzbieta Zajacowna i Barbara Kowalska (grala spiewaczke w Alternatywy 4) zagraniczne: Kirstie Alley (I kto to mowi), Sandra Bullock, Virginia Madsen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Aktor ulubiony IP: *.buffalolib.org 18.01.02, 23:31 Na mnie ogromne wrazenie robi Andy McDowell (hehe, moja imienniczka). To jest najlepszy przyklad kobiety z "tym czyms" czego nikt nie potrafi nazwac. Sex appeal, ukryty magnes, wewnetrzne piekno??? Jak to jest, ze ta kobieta, o przecietnej urodzie, moze sie tak podobac? Gra sobie w tych filmach czasami wazniejsza, czasami mniej wazna role, ale jak strzeli ten swoj usmiech, to po prostu dech mi zapiera. I ogolnie ma taki ciekawy sposob bycia, bardzo naturalnie gra. W "Czterech Weselach" miala fajna role, ale najbardziej podobala mi sie w "Dzien Swistaka", obok R. Murraya, tez go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 23:46 Nio ja uwielbiam Brada Pitta no i oczywiście Toma Cruiesa(oh! te jego dołeczki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 23:51 Nikka a ja myślaem że to ja jestem najlepszym aktorem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 10:21 Jesli chodzi o Brada Pitta, to musze Ci napisac, ze jest to chyba jedyny znany aktor, o ktorym nie moglabym powiedziec ze jest cos w nim przystojnego. I bardzo mnie to dziwi, bo wiem ze co druga osoba widzi w nim przystojniaka. W Hollywood wybierany jest na symbol seksu, a na mnie on kompletnie nie dziala. Moze to stad ze on jest dla mnie taki za laleczkowaty. Jesli chodzi o drugiego Pana to juz jest nardziej w moim typie, bo ja lubie niewysokich. Poza tym ma ladny usmiech. Zaskoczona bylam jednak kiedy przeczytalam ze zamierza sie on poddac operacji, bo stwierdzil ze wyglada staro... Mam nadzieje ze to plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 10:45 Malgorzata Korzuchowska, Dorota Chotecka, Bruce Willis, Heather Locklir (nazwisko na pewno przekrecilam) (chodzi o ta aktorke z Dynastii i Melrose Place) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 11:29 Ja tez Kirstie Alley, ale takze aktorke ktora grala w serialu komediowym Murphy Brown, Bruce Willis Z Polskich Bartosz Opania, Dorota Kaminska, Piotr Fronczewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:26 Keanu Reeves, Geena Davis, Gajos i Janda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 23:34 Keanu w Matrixie byl paluszki lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:56 polscy: Dorota Segda (za "Tato" i "Faustynę") Jerzy Stuhr i Maciej Stuhr zagraniczni: Meg(wspominałam już o niej pewnie), Nicole Kidman,Winona Ryder,Sandra Bullock i Julia Roberts(w "Erin Brockovich" była świetna) Robert de Niro,Nickolas Cage,Johnny Deep i...Leonardo di Caprio.Bez żadnych komentarzy proszę.Uważam,że za film "Co gryzie Gilberta.." powinien dostać Oscara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 20:31 Julie Roberts tez bardzo lubie, a Emila ogladalam podczas jazdy autobusem do Anglii. Monitor oczywiscie ustawiony byl przed moimi oczami (na wyciagniecie reki), wiec widocznosc mialam znakomita. Nie wiem czy to trudne warunki jazdy czy moze sam fakt ze film byl po prostu smieszny, ale pamietam te chwile bardzo dobrze. Bardzo lubie (i wtedy mozna powiedziec ze film rzeczywiscie wywarl na mnie jakies wrazenie), kiedy po jego zakonczeniu ja chcialabym byc lub postepowac jak ktorys z jego bohaterow. Na Emilu przez kilka minut tak bylo. Julia zaimponowala mi swoim dazeniem do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 17:12 Polscy: Bartek Opania, Zagraniczni: Keanu Reeves, Bruce Willis Polskie: Malgorzata Korzuchowska, Maria Pakulnis Zagraniczne: Sandra Bullock, Lucy Liu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:20 Lucy Liu to ta co gra w Ally McBeal? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Aktor ulubiony 28.01.02, 23:13 1Mel Gibson, Dustin Hoffman, Louis DeFiness 2. Andy McDowell, Karina Lombard 3. Cezary Pazura, Lubaszenko (mlody) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:17 Bardzo lubie tez Louisa. Zapomnialam jeszcze dodac francuskiego aktora Daniela Auteila. Pytanie tylko kto to jest Karina Lombard? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Aktor ulubiony IP: *.dialin.buffalo.edu 29.01.02, 00:36 Jezeli o francuzach to jeszcze Jacque Reno. Karina Lombard grala w "Bezkresnym Morzu Sargassowym" a takze w "Wichrach Namietnosci" zone B. Pitta, ktora zginela od rykoszetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:03 Brada Pitta to ja po prostu nie cierpie. Jest antyseksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Aktor ulubiony IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:35 Jechalam kiedys pociagiem z moim mezem i doczepil sie do nas jakis pijaczek. Skory byl biedaczyna do rozmowy wiec poopowiadal nam cale swe zycie. Na koniec powiedzial do Piotra ze wyglada jak aktor i jest podobny do Alana Delona. Od razu sie ozywil i powiedzial mu nawet na odchodne dowidzenia (wczesniej siedzial i udawal ze patrzy w okno). Do dzisiaj na spotkaniach chwali sie ze jest do niego podobny (chociaz wcale nie) :-) Odpowiedz Link Zgłoś