baczm 11.01.09, 11:57 Witam! Czy znacie w Słupsku jakieś sklepy z fajną odzieżą ciążową. Czekam na namiary. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kari Re: odzież ciążowa IP: *.tktelekom.pl 11.01.09, 12:28 Witaj! Na Manchatanie są dwa boksy z ubrankami ciążowymi bardzo na czasie. Jedej jest na parterze, chyba środkowy rząd od strony ul.Konopnickiej a drugi jest na pietrze na przeciwko sklepu komputerowego Mad Max. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: odzież ciążowa IP: 82.160.92.* 11.01.09, 23:09 zajrzyj do H&M w CH Jantar :) Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: odzież ciążowa 12.01.09, 18:31 Oprócz wymienionych miejsc to jeszcze w C&A (Galeria Słupsk) jest jeszcze dział z odzieżą ciążową. LENA 27-01-2005 i lipcowy LOKATOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: odzież ciążowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.09, 09:34 Próbowałaś poprzez sklepy internetowe ? Np tutaj : www.mamaija.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: odzież ciążowa IP: *.kkn.metro.digiweb.ie 07.10.09, 22:12 Bardzo ładny sklep jest na starym rynku przy ulicy Wolności na pierwszym piętrze, sprawdziłam i bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitness angela Re: odzież ciążowa IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.10.09, 11:04 Witam wszystkie Panie :) już w ten czwartek w naszym klubie odbędzie się lekcja pokazowa programu ogólnopolskiego "Aktywne 9 Miesięcy" zapraszam w czwartek godz 18.05 :) więcej informacji na naszej stronie www.fitnessangela.pl/index.php/pl/45-o/345 Pozdrawiam i serdecznie zapraszam Katarzyna Żywica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iśka Re: odzież ciążowa IP: *.limes.com.pl 24.10.09, 19:18 W Słupsku nie znam, ale byłam w Gdyni i tam sie ubierałam w ciąży. Fajny sklep. www.animastudio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: odzież ciążowa IP: 67.159.44.* 25.10.09, 10:40 Ja ubierałam się w internetowym: www.9fashion.pl/ nie jest tani ale pasuje do mnie i na mnie. Polecam bez wahania pozdrawiam brzuszki Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.10, 23:08 odziez ciazowa firmy 9fashion znajduje sie w słupsku przy ulicy wolności na starym rynku na 1 pietrze, jest to bardzo ladny sklepik z bardzo mila obsluga i naprawde ladnymi ubraniami, sprawdzilam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.10, 20:06 Na rynku przy ul.Wolności jest sklep z szałową odzieżą ciążową można tam kupić dosłownie wszystko nawet bieliznę i nie tylko bo też panie puszyste ubiorą się tam od stóp do głów sklep ten znajduje się na piętrze i nazywa się Moda XXL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 22.11.10, 12:17 Przy ul. Wolności na targowisku na 1 pietrze jest super sklep, mają naprawde modne ubrania w dobrych cenach i maja tez swoja stronke internetowa www.modaboutique.eu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: odzież ciążowa IP: *.146.255.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.11, 14:23 Na Wolności na rynku jest mały sklepik z fajnymi ciuszkami dla przyszłych mam. Byłam tam kilka dni temu i mają teraz posezonową wyprzedaż całej kolekcji. Moge spokojnie polecić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaGosia Re: odzież ciążowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:19 Nie nie słyszałam ale wiem że w Koszalinie na ul . zwycięstwa jest fajny sklep a to w sumie nie tak daleko od słupska ;) Ja jednak bym polecała zakupy przez internet www.odziezdamska.net.pl/odziez-ciazowa Dużo można tam znaleźć modnych i fajnych ciuchów dla przyszłych mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mags Re: odzież ciążowa IP: *.centertel.pl 22.03.17, 22:43 ul. Kołłątaja, C.H. Wokulski BOX 5 Odpowiedz Link Zgłoś