Gość: Agrest IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:15 Pisaliscie o Shakirze, to ja sobie pozwole na zaprezentowanie tez mojego typu. Chodzi o Nelly Furtado. Jej trzecia piosenka z albumu jest jeszcze lepsza niz dwie poprzednie. Lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nataliaa Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:22 Następny temat o muzyce.Ja bardzo lubię. Płytkę pewnie też ma fajną.Trzecią piosenkę słuchałam może dwa razy,więc się jeszcze nie osłuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:34 Ja slyszalam ja juz chyba z siodmyraz, i coraz bardziej mi sie podoba! Po dwoch razach jeszcze tej piosenki nie chwytalam, ale teraz to jest na miare porzadnego przeboju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:52 Jest OK, w tym teledysku parodiuje chyba troche Jennifer Lopez i Lenny Kravitza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 20:54 Właśnie słucham jej piosenki.Fajna,Fajna,Fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 21:14 A ja sie odrywam od roboty i widze nowe wpuisy Natalii. No to musze cos dopisac :-) No widzisz, po kilku razach ta piosenka staje sie coraz fajniejsza, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 21:18 mi się juz za pierwszym razem podobała,musiała mi jedynie do główki wejść. A gdybys się tak chciała bardziej oderwać,to dzisiaj dyżuruję długo przy komputerze i wiesz,gdzie jeszcze jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Nelly Furtado IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:08 Ma glos jak zyletka, ale w sumie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś