Dodaj do ulubionych

Pomozcie wlaczac sie do ruchu

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 20:24
Powiedzcie mi czy tez macie takie problemy z wyjechaniem z ulicy Poboznego na
Garncarska? Dzis najpier autobus stal tam 5 minut a potem ja.

Czy komukolwiek z Was zdarzylo sie przepuscic kogos (jak jechaliscie Garncarska
od strony Gdanska)?

Ja tak robie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Pomozcie wlaczac sie do ruchu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:37
      Jezeli juz jade samochodem to staram sie przepuszczac przede wszystkim
      starszych pieszych albo dzieci na pasach. Tak sie sklada ze jestem pol na pol
      samochodziara i autobusiara. Znam wiec dylematy pieszych!

Skrzyzowanie Poboznego/Garncarska jest dla mnie ciezkie podczas jazdy
      autobusem, bo prawie zawsze kierowca tam ostro hamuje (po nieudanej probie
      wysuniecia sie na droge).
    • Gość: Agatka Re: Pomozcie wlaczac sie do ruchu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:14
      I jeszcze jedna prosba. Sprobojcie nie chlapac kaluzami.
    • Gość: Pamela Re: Pomozcie wlaczac sie do ruchu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 13:35
      Zawsze wymijam kaluze a jak sie nie da to na pewno zwalniam. Wiele razy bylam
      ochlapana na Wolnosci pod sciana policji (nie ma gdzie uciec). Znam ten bol.
    • Gość: Jasio Re: Pomozcie wlaczac sie do ruchu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:20
      Kiedys naklejki Pomoz Wlaczyc Sie Do Ruchu mialy ponaklejane z tylu autobusy.
    • Gość: Murzyn Re: Pomozcie wlaczac sie do ruchu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:31
      To przypatrz sie dobrze, bo takie nakljki dalej sa na autobusach (tylko ze na
      szybach - tylnych).
    • Gość: Pamela Re: Pomozcie wlaczac sie do ruchu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:55
      Zaraz wyjezdzam. Jestem bardzo ciekawa jak bedzie na Poboznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka