Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:57 Witam, mieszkam od niedawna w Słupsku. W Grudniu wychodzę za maż i nie mam jeszcze sukni. Podpowiedzcie proszę gdzie można kopić ładną suknie ślubną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etna22 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: 93.105.5.* 08.05.09, 18:00 U mnie:-) Tydzień temu wychodziłam za mąż i mam suknię do sprzedania:-) Moge wysłac zdjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_1975 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 10.05.09, 17:43 jeśli masz rozmiar 36/38 też mogę sprzedać suknię, zdjęcia na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.05.09, 23:56 w komisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.locon.net.pl 20.05.09, 22:56 Hej, sprawdź salon na Kołłątaja - róg z Konopnicką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.locon.net.pl 20.05.09, 22:59 O mam - salon nazywa się Marietta i chyba jest tam od niedawna Stronka: sites.google.com/site/mariettaslupsk Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.slupsk.vectranet.pl 02.06.09, 18:56 Ja kupiłam sukienke w koszalinie ceny w słupsku są z kosmosu w Koszainie jest wiele taniej i naprawde profesjonalna obsługa o czym nie moza powiedzieć o słupskich salonach Ul. Piłsudskiego 22 Młoda para Odpowiedz Link Zgłoś
bestpaula2 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 03.06.09, 18:13 polecam gdynię - kawałek drogi,ale nie bedziesz żałować; rewelacyjny salon agnes, madonna. salonów jest tam mnóstwo i nawet z Gdańska wiele osób jeżdzi do gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieloryb Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.rene.com.pl 20.06.09, 14:49 Ja wypożyczałam suknię na ul.Wileńskiej. To było w 2005r. płaciłam 1000 pln. Wtedy, wedlug mnie miały największy wybór różnych wzorów z każdego stylu. Chociaż na początku nie pokazały mi najlepszych i najnowszych fasonów, które miały. W moim przypadku, a szczupła i nie za wysoka chyba żałowały najnowszej i najlepszej, bo musiały ją ostro przerabiać. Prawie wymusiłam pokazanie najlepszych modeli. Ale dopiełam swego i byłam z sukni zadowolona. Życzę powodzenia w poszukiwaniach i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jos-e25 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 01.07.09, 09:19 jeśli jeszcze niczego nie wybrałaś to ja mam do sprzedania śliczną suknie sprowadzoną ze Stanów. Jest naprawdę przepiękna, nie ma żadnych falnanek, jest prościutka ozdobiona koralikami-kryształkami. Mam do niej wiele dodatków. Muszę tylko dodać, że jesz przerabiana na wzrost 160 plus obcas.pozdrawiam oliwka.d@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola345 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.146.18.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.04.10, 20:40 na Wilenskiej!!! nie wyrzucaj pieniedzy na pociagi!! Nigdzie nie maja takiego wyboru jak tam i naprawde sliczne modele, hiszpanskie francuskie, amerykanskie... przepiekne i cenowo tez jest do dogadania, jak pierwsze za drogo np za 2100 (wypozyczenie to sie zgadzasz na drugie i juz 500 zl mniej a one albo puszcza jak sie komus spodoba albo nie, bo moze sie uda i bede miala wlasnie nowa a tansza. W kazdym razie ja placilam za swoja Sabelle z Maggie Sottero 1500zl bo byla juz raz. I jesli moge poradzic zgadzajcie sie bo nic nie bylo widac ze jakas dziewczyna juz ja przede mna miala. A i corka szefowej skonczyla projektowanie odziezy w Berlinie czy Düsseldorfie wiec wie co w trawie piszczy i sprowadza naprawde piekne suknie wiec nie macie cos sie bac ze wam wcisna jakis stary model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mloda Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.147.44.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.10, 21:18 hehe Wiola widac zadowolona z Wilenskiej. Ja tez bylam w roznych salonach i na wilenskiej jest jednak najwiekszy wybor. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczesliwamloda Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.146.214.224.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.10, 22:11 Bylam w Koszalinie, Bydgoszy, Szczecinie, Gdyni, warszawie i w kazdym salonie w Slupsku. W roznych salonach rozna obsluga, rozne suknie, polskie i zagraniczne, ceny tez rozne. Wybralam u Pani Marii na Wilenskiej w Slupsku suknie firmy amerykanskiej "Blue by Enzoani" Suknia taka o Jakiej od dziecka marzylam, piekna, romantyczna, niekonwencjonalna i porownujac z cenami w salonach w Warszawie o polowe tansza!!!!! Jedno z marzen mi sie spelnilo czego i Wam zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinag2 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 17.04.10, 15:22 polecam salon w Sierakowicach. Trzeba się umawiać na telefon, ale obsługa, sukienki i ceny naprawdę niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
eva5 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 17.04.10, 20:43 e jak w 2002 na Wileńskiej też za wypożyczenie płaciłam 1000 zł widać ceny te same ;) ale też byłam bardzo zadowolona, i szukałam w innym miastach i to co widziałam było porażką a tu było super - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Jakubek Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.10, 13:37 Polecam krawcową. Mówi się, że szycie na zamówienie jest drogie. Jednak ja z dość niskim budżetem u tej Pani zamowiłam piekną suknie i jestem z niej bardzo zadowolona. tel. 510 109 162 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:32 SPRZEDAM SUKNIE Z KOLEKCJI SINCERITY MODEL 3159 BIALA SLICZNA Z TRENEM. ROZMIAR 36-38, NAJLEPIEJ PRZYMIERZYC. ODDAM ZA 1000 ZL. WESELE - MAM DO ODSTĄPIENIA TERMIN wesele + ślub 07/08/2010 SALA - STOŁÓWKA NA PAPIE ORGANIZUJE RIWIERA, ORKIESTRA "AD LIBITUM", KOŚCIÓŁ - LEŚNA. MARZENA TEL. 695529664, marzenakr@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejdi Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.adsl.alicedsl.de 06.05.10, 01:08 Po obskoczeniu wszystkich salonow w okolicy zdecydowalysmy sie z siostra na Wilenska. Bez dwoch zdan. Ewa wygladala przepieknie a i ja jako swiadkowa wybralam sobie piekna wieczorowa. Nie wiem, skad oni je maja, ale wizytowe sa jak z czerwonego dywanu. Cos cudnego! Dalam za swoja 500 zl ale nie zaluje bo snila mi sie po nocach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 18:32 cześć ja mam do sprzedania suknie ślubną :) Była szyta specjalnie na wesele śliczna. Jeśli byłby ktoś chętny zapraszam pod nr. 724122243 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaD Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:35 Hej, mieszkam w UK ale kupujac suknie nie maialam sie kogo poradzic. Sprawdzilam w necie kilka solonow w Manchesterze ale po krotkim rekonesansie doszlam do wniosku, ze malo mi sie podobaja - a do tego kosmiczne ceny. Na tydzien przyjechalam do domu do SLupska i w ciagu 3 dni kupialam sukienke (pewnie na upartego wyrobilabym sie i w 1 dzien, ale nie lubie pospiechu). Drugiego dnia trafilam do salonu Marietta kolo dworca. Po prostu weszlam do sklepu i od razu wiedzialam co mi sie podoba. A suknie moglam odebrac nawet na 1 dzien przed weselem. Takze polecam i pozdrawiam mile Panie sprzedawczynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.lomza.vectranet.pl 12.08.10, 11:59 Może moja suknia komuś przydałaby do gustu :) (link pod e-mailem) miałam ja 2 razy na sobie, na ślubie i plenerze więcej info na e-maila moniaaa1846@tlen.pl Moja suknia ślubna jeśli będą chętne to od połowy września będzie można zobaczyć ją w Słupsku...a jeśli nie, cóż zostanie na pamiątkę w rodzinnym domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.p5.InterArena.pl 27.10.10, 08:21 Marietta juz sie wykancza, likwiduja salon wiec nawet mierzyc nie chca, w kilku innych salonach obsluga do kitu, mila ale w tym nowym na woja polaka to jakos nie bardzo wiedza co pokazywac, tylko na wilenskiej kobieta widziala od razu w czym moze mi byc ladnie (jestem troche przy kosci) nalozyla mi suknie megi sotero i w zyciu bym nie pomyslala ze moge miec taka talie. szok! Mam jeszcze czas do wrzesnia 2011 ale na pewno tam wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretta Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 20:26 Bylam na Willenskiej.....kurcze to jakis lumpeks...i taki sam zapach, suknie brudne, szare i za przeproszeniem smierdzace..dalam sie namowic na mierzenie....dziewczyny pojedzcie sobie do Koszalina to zobazcycie jak wyglada salon i jakie suknie daje sie do mierzenia- przelecialam kilka salonow- swoja suknie znalazlam w salonie Perfect Bride Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.146.127.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 19:38 Widac wlasciciel Perfect Bride boi sie konkurencji i szkaluje slupski Salon. Jestem ze Sianowa i obskoczylam zarowno Koszalin jak i Gdansk, jednak zadna suknia nie rownala sie z moja a znalazlam ja wlasnie na Wilenskiej w Slupsku. Mam spora nadwage i w innych sklepach slyszalam tylko ironiczne "No wie pani, my tu sukienki mamy tylko na groszki". Zalamalam sie, poki kuzynka nie zaciagnela mnie wlasnie do Salonu na Wilenskiej. I to wlasnie tam panie sprzedawczynie znalazly dla mnie suknie. Na wstepie mnie uspokoily, ze z suknia nie bedzie zadnego problemu i przymierzylam ok 10 modeli!!! Zadna z nich nie byla brudna ani smierdzaca, wrecz przeciwnie!!!! Nie zauwazylam nawet czy ktoras z nich juz byla uzywana, tak bialusie byly! Obsluga przemila i nikt nie wciskal mi kitu ze w balowej bombie wygladam szczuplo. Czytajac, ze to lumpeks az sie usmiechnelam, jesli amerykanskie suknie Maggie Sottero sa lumpami to tylko takie lumpeksy drogie panie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:36 Moje drogie Panie jak wiadomo w tym tak wyjątkowym dniu każda z Nas chce się czuć jak KSIĘŻNICZKA i ja się właśnie tak poczułam - dzięki Paniom (za co dziękuję z całego serca), oraz sukni z salonu na Wileńskiej!!! To właśnie tam dostałam sukienkę na widok której (a właściwie na widok siebie w niej) moje serce zabiło szybciej. Od razu wiedziałam, że to jest właśnie ta sukienka. Panie na Wileńskiej były bardzo miłe i traktowały mnie jak człowieka, a nie jak w większości przypadków byle by coś wcisnąć, byle by coś sprzedać, były szczere czasami do bólu. Skłoniły mnie do mierzenia nie tylko sukni w bieli (na co tak bardzo się uparłam), ale również w EKRI (i taką właśnie wybrałam czego w życiu bym się nie spodziewała). Po mierzeniu sukienek powiedziały, żebym spokojnie się zastanowiła i odwiedziła również inne salony - WRĘCZ podały adresy innych salonów w Słupsku. Ja pochodzę z bardzo małej miejscowości w zachodniopomorskim (BROJCE) byłam w salonach w Szczecinie jak i w Koszalinie i naprawdę byłam mile zaskoczona tym co zobaczyłam w Słupsku na Wileńskiej. Ceny przystępne, obsługa kompetentna i czujesz się jak w domu. POLECAM, a najlepiej po prostu przekonajcie się same. Odwiedźcie więcej salonów abyście miały porównanie. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.p5.InterArena.pl 25.01.11, 13:22 sama wlasnie zaczynam poszukiwania, najpierw od stron internetowych :) KIlka z nich: www.slubne.slupsk.pl/ www.marietta.com.pl/#/pl/home www.suknieslubne-fieducik.pl/ www.suknie.tp1.pl/ wkrotce dorzuce wiecej i moze sprawozdanie z wedrowki po salonach! Pozdrawiam Was dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wzburzona Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.mladebuky.star-mont.cz 04.03.11, 02:44 Najpierw poszlam do tego na Armii Krajowej. Przymierzylam suknie i pomyslalam, ze nawet niezle w niej wygladam, szkopul byl tylko w tlustej plamie na przodzie, chyba po poprzednim wypozyczeniu. Nie jestem czepliwa i zapytalam wlascicielki czy plama zostanie usunieta do mojego slubu jesli zdecyduje sie zamowic a ona na to, ze NIE i jak mi sie nie podoba to moge sobie wiazanka zaslonic. To sie przeciez nie miesci w glowie!!! Nastepny sklep byl ten na Woja Polaka. Nowy ale maly wybor, pewnie dlatego ze sie rozkrecaja. W koncu wyladowalam na Wilenskiej, calkiem inna bajka jesli chodzi o obsluge ( w porownaniu do AK bo na WP bylo w porzadku) o sukniach juz nie wspomne...W cenie wypozyczenia (u mnie 1300 zl)sa wszystkie przerobki a nawet doszycie ramiaczek i zrobienie z zamka sznurowania. Zycze Wam wszystkim powodzenia i nie dajcie sobie wcisnac plam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasias156 Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 14.11.14, 11:17 Dokładnie, ja tez bylam zadowolona z obslugi a suknie... cudoooo, tez mam duzy rozmiar a w sukni wygladalam o 4 rozmiary mniej. Fakt ze jeszcze nie kupilam, ale napewno tam wroce bo slub dopiero w kwietniu :) napewno nie polecam salonu na ul. Tuwima, szefowa pokrecona i nie wie co mowi.... Brak profesjonalizmu, a kiedys myslalam ze tylko tam kupie sukni :/ Dodam że idzie się zakochać w tych wszystkich suniach, tak jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: 83.2.24.* 05.03.11, 09:46 Mam do sprzedania niedrogo piekna suknię ślubna oryginalną, znanej firmy rozmiar z metki 38, zainteresowane prosze o maila wanna79@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prety women Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.158.216.252.pat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 18:52 Wszyscy piszecie o salonie z sukniami na Wilenskiej. Od wczoraj sie nie dziwie. Planuje skromne wesele we wrzesniu i nie stac mnie na nie wiadomo co. Na poczatku wstydzilam sie tam wejsc, sklep wyglada z ulicy na bardzo bogaty i myslalam ze nie dosc ze mnie nie bedzie stac to jeszcze wiadomo, sprzedawczynie objada mnie wzrokiem jak w kilku innych lepsiejszych sklepach. MIle mnie zaskoczono, panie poinformowaly mnie w jakich cenach jest wyporzyczenie sukni i jak powiedzialam ze nie moge zaplacic wiecej jak 800 zlotych, stwierdzily, ze nie ma problemu i napewno cos znajdziemy. Przymiezylam z 10 przeslicznych sukni (i nikt mi nie powiedzial po 3 jak w innym sklepie, ze nie ma nic wiecej dla mnie) Jeszcze sie nie zdecydowalam bo mam do wyboru piekna i cudowna hihihi Na szczescie moglam robic zdjecia i moge poradzic sie rodzinki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashara Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.enwod.slupsk.pl 30.03.11, 08:49 Czytałam to forum zanim poszłam mierzyć suknię. Oczywiście po tylu zachętach w pierwszej kolejności pobiegłam na Wileńską. I co? Totalne ROZCZAROWANIE... Suknie stare, brudne, niektóre pozaciągane i poobrywane. Panie udawały że nie słyszą moich pytań o suknie z kolekcji 2011 - nie zaproponowały mi ani jednej nowej sukienki! Chyba im szkoda kasę inwestować i chcą zarobić ile się da na tym, co mają. Krzyknęły mi 1800 zł za 2-gie wypożyczenie, a w innych salonach za tą cenę można wypożyczyć nową. Dziewczyny, czasy świetności salonu na Wileńskiej chyba już minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.158.217.221.pat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.11, 15:41 Chyba faktycznie trafiłaś do złego salonu. Przejdź się może do Cezara albo do tego koło Lidla. Przyjechałam z UK na dwa tygodnie i muszę sobie w tym czasie coś znależć. Obłaziłam salony w Londynie ale nie stać mnie na kupno więc pomyślałam, że wypożyczę coś tutaj. Mam ślub w sierpniu a na wileńskiej byłam w sobotę z przyjaciółką i to co mi dano do przymierzenia, aż mi dech zaparło. Suknia z przepięknym łańcuchem na plecach, całym w kryształach swarovskiego, nigdzie nie widziałam nawet czegoś podobnego. Billie od Sottero&Midgley. Cena faktycznie nie jest niska ale to nie są polskie produkty tylko marki znane na całym świecie. Wszystko oczywiście zależy od gustu a jeśli go masz i cie stać to zapłacisz. Wybrałaś się do markowego salonu i prosisz o najnowszą kolekcję a dziwisz się cenom. Jedz do Warszawy a oczy ci w słupek staną. Trzeba było im powiedzieć, że chcesz tańszą a nie się złościć, że masz wymagania na które cię nie stać. Polecam również salon na Wojska Polskiego. Suknie naszej produkcji i jak na polskie standardy niczego sobie. I obsługa wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.158.217.241.pat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.11, 16:16 Jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodzil!!! A prawda było i prawda jest, ze dziewczyny przed ślubem świra dostają, wiec ja wszystkim zatrudnionym w salonach z kiecamy współczuje, ze sie z babsztylami użerać musza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.play-internet.pl 12.01.14, 22:59 Piszę z małą nadzieją, że odczyta Pani tego posta. Ostatnio też mierzyłam tam taką sukienkę a pasem kryształków na plecach. W stylu greckim. Jeśli jest to mniej więcej ten sam wzór to może chce Pani ją odsprzedać??? Mogę również odebrać ją w Londynie bo mieszka tam moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.pools.arcor-ip.net 30.03.11, 21:06 Hm... dziwne, bo ja zostałam bardzo mile obsłużona na Wilenskiej. Panie były bardzo cierpliwe i nie dały po sobie poznać żadnego zdenerwowania ani nic takiego, a muszę przyznać, że do spokojnych osób to ja nie należę. Jakie było moje zdziwienie, że mimo pewnych moich nerwów dalej próbowały wyszukiwać sukienki które spełniły by moje oczekiwania. Okazało się również, że mogą mi zamówić sukienkę z nowej kolekcji - co wiąże się z kosztami - ale przecież to jest całkowicie zrozumiałe. Stare? Brudne? Pozaciągane? Tutaj też moje zdziwienie - bo na takowe sie nie natknęłam. Ale tak jak napisał ROMAN nie każdemu sie da dogodzić. Ja byłam w 100% zadowolona, zarówno z obsługi jak i z wyboru - który trzeba tutaj zaznaczyć mogę zmienić w każdej chwili co oznacza, że jeżeli przyjdzie sukienka która mi się podoba żaden problem abym zrezygnowała z obecnej i wybrała inną :) Pozdroqwienia dla SALONU NA WILEŃSKIEJ!!! A Wy drogie Panie po prostu przekonajcie się same! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Rokicka Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.p5.InterArena.pl 02.04.11, 22:44 Slub bralam grudniu 2010. Suknia byla z salonu na Wilenskiej. Placilam 1500 za model hiszpanski. Przez pogode niezle ubrudzilam dol sukienki i balam sie, ze moze nie zwroca mi kaucji. Bez potrzeby. Wszystko poszlo jak po masle wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.izacom.pl 10.04.11, 17:50 Powoli wpadam w panike. Chodze po Slupsku i az mnie ciary przechodza. Wymyslilam sobie suknie i nie wiem co z tym fantem zrobic. Wiem, ze na AK i sygietynskiego szyja ale boje sie, bo widzialam jakie szmaty moga z tego wyjsc. Naobiecuja cudow a szyc nie potrafia zeby to dobrze lezalo. Na AK kobieta zapodaje takie ceny za swoje wyroby, jakby byly niewiadomo od jakiego projektanta. Moge wypozyczyc za 2300 a jak porwe to doplacam tysiaka i zabieram kiece do domu. Tez mi wypozyczenie. I co ja z tym potem zrobie? Na allegro bez metki wrzuce? Moze sobie sama doszyje.... Ma ktos metki na zbyciu??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie w Słupsku ..... - Do Karoliny IP: 83.2.24.* 14.04.11, 16:30 Mam Ładną do sprzedania w salonie do wypożyczenia tez taką znalazłam, ale była zarezerwowana więc taką sobie kupiłam rozmiar 38, Hiszpańskiej firmy jeśli jestes zainteresowana napisz wyślę zdjęcia wanna79@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina do Anny :) IP: *.izacom.pl 18.04.11, 14:35 Anno dziękuje za propozycje sukni, jednak chce tylko i wyłącznie tą: www.anaiscollezioni.com/AN102_Front.html Już znalazłam kobietę, która mi ją uszyje. Babka na Wileńskiej podobno stworzy wszystko, szyła kuzynce, a ta mi najpierw wcisnęła kit, że suknia markowa, nie do sprowadzenia. No i faktycznie wyszła przepięknie, więc sama też u nich spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1-tanita Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? 12.07.11, 17:48 WITAM JA POLECAM SONIE TAM KOŁO LIDLA,. CO WYŚCIE SIĘ UPARŁY NA WILEŃSKA? PRZECIEŻ CO WĄTEK TO WILEŃSKA BYŁYŚCIE GDZIE INDZIEJ??? JA BYŁAM NA WILEŃSKIEJ - PO PIERWSZE CIEMNO JAK W ...... SUKNIE CIĘŻKIE... POCZUŁAM SIE JAKBYM MIAŁA WOREK Z 50 KG ZIEMNIAKÓW NA SOBIE JAK SIĘ TU BAWIĆ? CENY NIE NA MOJA KIESZEŃ POZA TYM DOJDĄ JESZCZE DODATKI JA MAM ZAPLANOWANE WYDAĆ MAX 2000 Z DODATKAMI I TYLE WYDAŁAM NO MOŻE 60 ZŁ WIĘCEJ ALE ZA SUKNIĘ NOWĄ Z FIRMY NIE POLSKIEJ I WCALE BYM TO SZMATĄ NIE NAZWAŁA.... PANI JEST TAM SAMA ALE WIE W CZYM RZECZ I SIE ZNA I NIE WCISKA KAŻDEJ NAŁOŻONEJ NA SIEBIE SUKNI ,,,PROPONUJĘ WŁAŚNIE TAM.... ALE TO TYLKO MOJA SUGESTIA ,,,, POWINNO PRZEJŚĆ SIĘ PO WSZYSTKICH TYCH SKLEPACH BO KAŻDY MA INNE OCZEKIWANIA ,A W SALONIKACH Z SUKIENKAMI TEZ MAJA SWOJE ZASADY I CENY I WOGOLE NIE TRZYMAJCIE SIE TYLKO WILEŃSKIEJ.... CHYBA SIE JUZ POWOLI WYPALILI BO KIECKI CO MNEI JAKIS TAM SOTERO INTERESUJE CENA NEISTETY JEST TUTAJ WAŻNA! WARTO ZAJRZEC DO TYCH INNYCH ZROBIC SOBIE REKONESANS. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardotka Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.181.183.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.11, 11:45 Ja tez uważam ze przy wyborze sukni powinno się przejść po rożnych salonach choćby po to by mieć pojęcie jak suknie różnych firm prezentują się na sylwetce. Dla każdego co innego. Jedna osoba zauważy różnicę między markową suknią ślubną, inna nie. Żona mojego brata kupiła sobie białą kieckę w H&M i również wyglądała przepięknie choć pewnie nie jeden gość weselny stwierdził że przesadziła z oszczędnościami. Co to kogo obchodzi, ważne żeby młoda była zadowolona. hahahaha i faktycznie nie chodźcie na Wileńską BO OKNA MAJĄ ZA MAŁE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: 82.113.99.* 31.08.11, 09:43 Moze okna maja małe ale suknie zapierają dech w piersi... Przymierzyłam jedną jedyną i się zakochałam tak jak stałam :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Gdzie w Słupsku ładna suknie ślubna? IP: *.play-internet.pl 12.01.14, 23:02 A jakim salonie koło Lidla mowa? Nie wiem o który może chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Syrenka IP: *.net.lasnet.pl 26.07.14, 08:17 Salon Syrenka przy Armii Krajowej w Słupsku - panie sprytne w szyciu, ale nie zawsze biorące pod uwagę indywidualne pomysły klientki (suknia albo z koła, albo bez - nie ma możliwości dopasowania marszczeń do figury, wszystko na jedno kopyto, tren taki sam jak we wszystkich ich sukniach, mimo, że prosisz by wyglądał inaczej, wycięcie na plecach "więcej nie można, więcej nie można" - mimo, że przymierzałaś dziesiątki sukien gdzie było można - o wszystko trzeba walczyć, a potem okazuje się, że od początku był to ich pomysł). Ostateczny efekt można jednak uznać za całkiem zadawalający. Niestety problem pojawia się gdy się okazuje, że suknia TWOJEGO pomysłu ma wzięcie - wtedy, mimo, że najpierw zostałaś zmanipulowana do podpisania umowy na wynajem a nie kupno (w moim przypadku 200 zł różnicy), którą oczywiście "w każdej chwili można zmienić na kupno", co nieustannie powtarzała, pani z rozbrajającym uśmiechem mówi ci, że nie sprzeda ci twojej sukni, bo już wynajęła ją kolejnym dziewczynom i szyje następną prawie identyczną. O poprawkach zapomnij - mając następną klientkę nie chciały zwężyć mi sukienki choćby w talii i podczas tańca kręciła mi się tak, że spadały nawet rękawy. A kiedy mówisz, że planowałaś kupić suknię, bo masz sesję plenerową w innym mieście i pod koniec tygodnia po ślubie - grożą ci, że musisz oddać przed następną sobotą, bo inaczej policzą za drugie wypożyczenie, a każdy dzień zwłoki przed sobotą to 5% wartości sukni, mimo, że fotografa zamawiałaś 1,5 roku wcześniej a suknię szyłaś w 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś