Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 19:13 Co zrobiliscie najdziwniejszego lub gdzie byliscie (w jakim najdziwniejszym miejscu) w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrest Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:14 Na dachu wiezowca gralem sobie w pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:50 Bylam w glebokim wykopie, w ktorym odnalazlam bardzo stary przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.as1.man.portone.com 30.01.02, 03:22 Podczas hucznego swietowania obrony magisterkiej kumpla, wpadlam do fontanny w centrum duzego miasta. Na marginesie dodam, ze dalam takiego nura, ze zarylam twarza o dno. Przez 2 tygodnie leczylam rany i limo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:23 Ja musze pomyslec na ten temat i zrobie to dzisiaj podczas jazdy do Gdanska samochodem. Na pewno cos tam mialam. Zuza, bardzo sie ciesze ze jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:40 Kiedys podczas wizyty na poczcie na Mieszka I, Pani zaiwesil sie komputer i bezradna poprosila mnie zebym wszedl na zaplecze i jej pomogl. Siedzialem na jej miejscu przez godzine, a ona latala nachylajac sie i obslugujac petentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziwne miejsca i Wy IP: 192.168.0.* 04.02.02, 17:58 Wędrując wg. mapy na Giweont, doszliśmy do wnoisku: szlak prowadzi jak nic gdzieś za skoczniami. Okazało się że nie. Aby nie marnować czasu przeleżliśmy okrakiem przez dużą skocznię, po igielicie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 22:28 Wszystko byloby dobrze gdybym wiedziala co to jest igielit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziwne miejsca i Wy IP: 192.168.0.* 04.02.02, 22:31 Latem ( jak nie ma śniegu - u nas różnie bywa) wykładają tym skocznie. Takie farfocle zielone. Robi za śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy 04.02.02, 01:50 W areszcie sledczym. Co prawda tylko na praktyce, ale gdy te ciezkie drzwi zamykaly sie za mna z hukiem myslalem sobie ze ostrzegano mnie ze predzej czy pozniej tutaj trafie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:29 radiowóz policyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:42 Bylam nieswiadomie na plycie jednego z lotnisk i mocno musialam sie tlumaczyc dlaczego tam bylam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 23:16 na drzewie w nocy z... kozami nie widzialam ich, nie wiedzialam co to atak serca rano zrobiłam im zdjecie te bestie obgryzaly jakies liscie czy oliwki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:55 Kiedys w zimie utknalem na malej stacyjce w sieradzkiem i postanowilem dojsc do Sieradza na pieszo wzdluz torow, i jak tak szedlem to zatrzymala sie lokomotywa towaroki i mnie zabrala. Czarodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 19:44 Czarodziej, tez kiedys bylem w lokomotywie (spalinowce) jak bylem z klasa na wycieczce w lokomotywowni. Nuie przypuszczalem ze pomiedzy kabinami jest tak ciasno i glosno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpia Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 19:16 Ha! Az sie rozrzewnilam... Moze nie jest to dziwne miejsce ale dla mnie zaskakujace. Otoz widzialam prom od strony towarowej, poniewaz po podniesieniu kotwicy wejscie dla pasazerow bylo juz zamkniete... Delikatnie piszac Pani z obslugi nie poinformowala mnie nalezycie o godzinie odplyniecia i musialam wziac sytuacje w swoje rece. Poradzilam sobie i z usmiechem na twarzy kontynuowalam wspaniala przygode ze Szwecja. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.dialin.buffalo.edu 26.03.02, 04:05 Przypomnialem sobie jeszcze ze bylem kiedys w kinie w budce operatora. Fajne wrazenie tak sobie siedziec kolo projektora, sluchawki na uszach i widziec oprocz ekranu cala widownie. to bylo azkurat jak grali "Milczenie Owiec", niezly film do ogladania z takiego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 06:38 A jak to sie stalo ze tam trafiles? Jezeli chodzi o kino to przypominam sobie jak kiedys w kinie na klasowym seansie wpadl mi w szpare fotela klucz i zamiast ogladac film caly czas namacalnie go szukalam, oczywiscie tak zeby nie zdradzic ze ja w ogole mialam jakis problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.dialin.buffalo.edu 28.03.02, 09:05 A znajomy byl operatorem w Milenium. Bardzo ciekawe miejsce, wchodzi sie po schodkach od tylu, tam stoi chyba z szesc takich ogromnych projektorow i widac cala sale. Ogladalem sobie tam film tylko dostalem nakaz zeby nic nie naciskac, bo pod okienakmi sa takie tablice pelne przyciskow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 15:55 Do czego te przyciski? Trzeba bylo sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.dialin.buffalo.edu 28.03.02, 15:58 Pewnie, zeby mnie widownia z kijami pogonila albo zebym kino z dymem puscil :-)) Dawo Cie nie widzialem Teddy, witaj w domu. Odpowiedz Link Zgłoś