Dodaj do ulubionych

Dziwne miejsca i Wy

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 19:13
Co zrobiliscie najdziwniejszego lub gdzie byliscie (w jakim najdziwniejszym
miejscu) w zyciu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:14
      Na dachu wiezowca gralem sobie w pilke.
    • Gość: Pati Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:50
      Bylam w glebokim wykopie, w ktorym odnalazlam bardzo stary przedmiot.
      • Gość: Zuza Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.as1.man.portone.com 30.01.02, 03:22
        Podczas hucznego swietowania obrony magisterkiej kumpla, wpadlam do fontanny w
        centrum duzego miasta. Na marginesie dodam, ze dalam takiego nura, ze zarylam
        twarza o dno. Przez 2 tygodnie leczylam rany i limo...
        • Gość: Pamela Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:23
          Ja musze pomyslec na ten temat i zrobie to dzisiaj podczas jazdy do Gdanska
          samochodem. Na pewno cos tam mialam.

Zuza, bardzo sie ciesze ze jestes.
          • Gość: Damian Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:40
            Kiedys podczas wizyty na poczcie na Mieszka I, Pani zaiwesil sie komputer i
            bezradna poprosila mnie zebym wszedl na zaplecze i jej pomogl. Siedzialem na
            jej miejscu przez godzine, a ona latala nachylajac sie i obslugujac petentow.
            • Gość: Ina Re: Dziwne miejsca i Wy IP: 192.168.0.* 04.02.02, 17:58
              Wędrując wg. mapy na Giweont, doszliśmy do wnoisku: szlak prowadzi jak nic
              gdzieś za skoczniami. Okazało się że nie. Aby nie marnować czasu przeleżliśmy
              okrakiem przez dużą skocznię, po igielicie....
              • Gość: Beki Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 22:28
                Wszystko byloby dobrze gdybym wiedziala co to jest igielit.
                • Gość: Ina Re: Dziwne miejsca i Wy IP: 192.168.0.* 04.02.02, 22:31
                  Latem ( jak nie ma śniegu - u nas różnie bywa) wykładają tym skocznie. Takie
                  farfocle zielone. Robi za śnieg.
    • andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy 04.02.02, 01:50
      W areszcie sledczym. Co prawda tylko na praktyce, ale gdy te ciezkie drzwi
      zamykaly sie za mna z hukiem myslalem sobie ze ostrzegano mnie ze predzej czy
      pozniej tutaj trafie :-))
    • Gość: Zły Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:29
      radiowóz policyjny
    • Gość: Pixi Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:42
      Bylam nieswiadomie na plycie jednego z lotnisk i mocno musialam sie tlumaczyc
      dlaczego tam bylam...
    • Gość: kiki Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 23:16
      na drzewie w nocy z... kozami
      nie widzialam ich, nie wiedzialam co to atak serca
      rano zrobiłam im zdjecie te bestie obgryzaly jakies liscie czy oliwki
      • Gość: Czarodzi Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:55
        Kiedys w zimie utknalem na malej stacyjce w sieradzkiem i postanowilem dojsc do
        Sieradza na pieszo wzdluz torow, i jak tak szedlem to zatrzymala sie lokomotywa
        towaroki i mnie zabrala.

Czarodziej
    • Gość: Agrest Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 19:44
      Czarodziej, tez kiedys bylem w lokomotywie (spalinowce) jak bylem z klasa na
      wycieczce w lokomotywowni. Nuie przypuszczalem ze pomiedzy kabinami jest tak
      ciasno i glosno :-)
    • Gość: Olimpia Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 19:16
      Ha! Az sie rozrzewnilam... Moze nie jest to dziwne miejsce ale dla mnie
      zaskakujace. Otoz widzialam prom od strony towarowej, poniewaz po podniesieniu
      kotwicy wejscie dla pasazerow bylo juz zamkniete... Delikatnie piszac Pani z
      obslugi nie poinformowala mnie nalezycie o godzinie odplyniecia i musialam
      wziac sytuacje w swoje rece. Poradzilam sobie i z usmiechem na twarzy
      kontynuowalam wspaniala przygode ze Szwecja.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
    • Gość: andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.dialin.buffalo.edu 26.03.02, 04:05
      Przypomnialem sobie jeszcze ze bylem kiedys w kinie w budce operatora. Fajne
      wrazenie tak sobie siedziec kolo projektora, sluchawki na uszach i widziec
      oprocz ekranu cala widownie. to bylo azkurat jak grali "Milczenie Owiec",
      niezly film do ogladania z takiego miejsca.
      • Gość: Beki Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 06:38
        A jak to sie stalo ze tam trafiles?
        Jezeli chodzi o kino to przypominam sobie jak kiedys w kinie na klasowym
        seansie wpadl mi w szpare fotela klucz i zamiast ogladac film caly czas
        namacalnie go szukalam, oczywiscie tak zeby nie zdradzic ze ja w ogole mialam
        jakis problem
        • Gość: andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.dialin.buffalo.edu 28.03.02, 09:05
          A znajomy byl operatorem w Milenium. Bardzo ciekawe miejsce, wchodzi sie po
          schodkach od tylu, tam stoi chyba z szesc takich ogromnych projektorow i widac
          cala sale. Ogladalem sobie tam film tylko dostalem nakaz zeby nic nie naciskac,
          bo pod okienakmi sa takie tablice pelne przyciskow.
          • Gość: Teddy Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 15:55
            Do czego te przyciski? Trzeba bylo sprawdzic...
            • Gość: andy_sz Re: Dziwne miejsca i Wy IP: *.dialin.buffalo.edu 28.03.02, 15:58
              Pewnie, zeby mnie widownia z kijami pogonila albo zebym kino z dymem puscil :-))
              Dawo Cie nie widzialem Teddy, witaj w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka