Dodaj do ulubionych

Igrzyska olimpijskie

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:49
Kiedy zaczynają się igrzyska? A może już się zaczęły?Ostatnio jestem bardzo do
tyłu.
Będziecie oglądać?Jakieś ulubione dyscypliny?
Ja muszę się przyznać,że igrzyska bardzo lubie oglądać.A jak jakiś Polak na
podium,to aż się łezka zakręci,taka jestem dumna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beki Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:48
      Bede ogladac tak rzucajac okiem.

Bede oczywiscie za Malyszem (Nataliaa Igrzyska beda za 6 dni).
      Prawde mowiac nie wiem w jakich innych dyscyplinach wystapimy ale ja sobie cos
      tam do ogladania na pewno znajde.
    • Gość: Loona Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 23:03
      Ja bede ogladala! Moze pokomentujemy je podczas ich trwania? Tak jak
      komentowaliscie wczesniej Agenta?
    • Gość: Agrest Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 02:41
      Bede z Wami! Chociaz watpie w sukces Malysza.
    • Gość: Jasio Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 10:00
      Malysz wygra. Wygra bo jest naj najlepszy!
      • Gość: nikka_ Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 23:46
        A ja nie rozumiem dlaczego wszyscy skupiaja swoja uwage na Malyszu?Przeciez
        mamy dużo sportowcow w innych dyscyplinach sportu ktorzy maga zdobyc dla
        polski nie jeden złoty medal!!
        • Gość: Sabat Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 10:31
          Już w niedzielę pierwszy konkurs z udziałem Małysza na skoczni K-90.
          Andy ja tylko tak proforma pytam. Na Małyszu jest oczywiście obowiązkowo obecny
    • Gość: Narta Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:39
      To już niedługo
    • Gość: Beki Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 20:33
      Na igrzyskach Walesa ma reprezentowac Europe (ha ha), a na maszt wetknieta
      zostanie znaleziona w ruinach WTC podziurawiona amerykanska flaga.
      • Gość: Sabat Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.gdan.gazeta.pl 10.02.02, 13:37
        Andy opisz jak wyglądał na żywo konkurs z udziałem Małysza
        • Gość: Beki Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 14:05
          W radio podaja ze w skokach probnych Hannavald byl o wlos lepszy od Malysza i
          ze ta skocznia ma jakies specjalne wlasciwosci (o dlugosci skoku bedzie
          decydowac wybicie sie do gory a nie do przodu - przy wyskoku).
          • Gość: Murzyn Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:21
            Mowilo sie ze skocznia bedzie odpowiednia najbardziej dla sredniej klasy
            skoczkow.
    • Gość: Pixi Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 01:58
      Oprocz naszego bohatera ktorego bardzo lubie za skromnosc, lubie tez tego
      Szwajcara ktory wygral, za to ze jest taki sympatyczny i wyglada tak niewinnie.
      • Gość: Nataliaa Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:06
        Pixi zgadzam się z Tobą. A widziałaś,jak się ze złotego medalu cieszył?
        Szkoda,że Jagna dziś upadła.
      • Gość: Sony Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.net-arena.pl 16.02.02, 12:02
        Simon Amman nie wygląda niewinnie tylko jak Harry Potter.WIdzieliście dekorację
        okularki i ten srebrny płaszcz z wysokim kołnierzem
        • Gość: Teddy Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 12:08
          Ja go tez lubie. Takie dziecko jeszcze nie skazone rywalizacja i zawiscia.
          • Gość: Nataliaa Re: Igrzyska olimpijskie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 12:12
            Co sądzicie o przyznaniu dwóch złotych medali?
            Oglądaliście wczoraj występ Jagny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka