13.07.05, 19:28
cz y to jakiś kawwy klub?/?? bo dziś widziałem kawę_cynamonową i Kawę_89, no
i Ciebie !!!!!
i jak tam Wrocek??? ja ciągle czekam, a powiedzieli, że może wyniki będą w
weekend! ciekawe tylko który?
Obserwuj wątek
    • kawa_malinowa Re: KAWA_KAWA 13.07.05, 20:45
      Moze to dlatego, ze wiele osob bez kawy nie moze normalnie funkcjonowac? W
      sumie to baardzo duzo tych pseudonimow.... Nie chcialam miec ani imienia, ani
      aluzji literackiej (bo gust sie zmienia...), a akurat eksperymentowalam i pilam
      kawe z sokiem! :)

Z Wroclawia przywiozlam paranoiczne leki co do moich teczek (zadne ipeenowskie,
      rekrutacyjne...) i opalenizne lekką z dodatkiem zwiekszonego uwielbieina dla
      miasta.Okazalo sie, ze komputery dzialaja i rekurtacja komputerowa tez, ale za
      to przezylam pierwsze starcie z legendarnymmi pracownicami dziekanatu...

A co u Ciebie poza czekaniem? :)
      • umbradomini1 Re: KAWA_KAWA 14.07.05, 06:44
        w zasadzie nic- czekam cały czas- gdy jem, pracuję, śpię, a awet wtedy, gdy idę
        tam, gdzie król chadza piechotą:)
        w WŚ nic nie robię, bo jestem głuim praktykantem, o się na pisaniu nie zna i
        może tylko wykonywać bzdurne telefony:) ale nie narzekam- staż będę miał:)

co do słońca o zazdroszczę, bogo odtygodnia nie widuję prawie wogóle:)

kawa malinowa jest naprawdę dobra- szczególnie z pianką:P mniam:)

pozdrawiam, bo zaraz jadę do sądu spisywać wokandy:(
        • kawa_malinowa Re: KAWA_KAWA 14.07.05, 11:18
          Moze to faktycznie jakis kompleks na punkcie wyksztalcenia? :)
          < W sumie ciekawy artykuł byłby,gdyby ktoś się przeszedł na PKS i posłuchał
          komentarzy ludzi na temat kierującej autobusem kobiety. Jechałam z nią dwa razy
          i za każdym razem teksty ludzi mnie szookwały. >
          A ja zazdroszczę niewidywania słońca, bo teraz to jest trochę zbyt ciepło. Z
          pianką to jest dobre piwo, na które jest dzisiaj trochę za ciepło... (ale
          wieczorem...)

I jak sąd? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka