selena22 28.07.06, 07:52 Którą szkołę j. obcych polecacie? Może być też Wałbrzych. Codzi mi o kurs dla zaawansowanych. Czy w Świdnicy jest w ogóle jakaś dobra szkoła j. obcych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_panteluk Re: Gdzie na j. angielski? 21.01.07, 21:28 witaj selena, mogę polecić szkołę Inteligo w Świdnicy na ul. Pułaskiego16 tel (74)852-36-18. Uczęszczam tam od listopada 2006 na angielski dla początkujących.Jest to zdaje się "najmłodsza" szkoła w Świdnicy, lektorzy wcześniej uczyli w bardziej znanych już świdnickich szkołach językowych.Dziewczyny są ambitne, życzliwe, zaangażowane i poważnie podchodzą do sprawy. Stosują metodę Callana, którą ja osobiście uważam za skuteczną i efektywną. jestem zadowolona z miłej obsługi i atmosfery, dobrego lektora i przystępnych cen.Polecam, życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kodem Re: Gdzie na j. angielski? 26.01.07, 19:05 fatalna promocja :(( nie te metody ... polecam szkolenie z zakresu reklamy Odpowiedz Link Zgłoś