Dodaj do ulubionych

Ranking przedszkoli

29.03.07, 09:44
Niedługo zamierzam posłac synka do przedszkola. Świdniczanką jestem
napływową - mieszkam tu od dwóch lat.

Będę bardzo wdzięczna za opinie na temat świdnickaich przedszkoli! ;))
Obserwuj wątek
    • madzenta1 Re: Ranking przedszkoli 02.04.07, 12:53
      Świetnie! podbijam wątek ;)
      Też jestem zainteresowana tym tematem. Moje dziecko w listopadzie będzie miało
      3 lata ale juz je zapisałam do przedszkola na Wałbrzyskiej. Ciekawa jestem
      opinii.
      Pozdrawiam
    • menril Re: Ranking przedszkoli 03.04.07, 13:39
      hej :)
      zamierzam przenieść sie do Świdnicy z Wrocławia i też chcę zapisać dziecko do
      przedszkola od września. Zapiszę najbliżej miejsca zamieszkania i nie będę
      patrzyła na rankingi bo wychodzę z założenia, że w dzisiejszych czasach już
      wszędzie powinno być w porządku. Jestem jednak ciekawa czy łatwo zapisać dziecko
      do przedszkola, czy są wolne miejsca i kiedy należy załatwiać formalności?:)
    • gilori Re: Ranking przedszkoli 06.04.07, 17:47
      Zapraszam do rozmowy rodziców ze Świdnicy na nowym forum "Świdnickie dzieciaczki" :) Proponuję stworzenie rankingu dobrych pediatrów, żłobków, opiekunek, przedszkoli, itp...Możemy wymienić się doświadczeniami, zamieścić drobne ogłoszenia, np. dotyczace sprzedaży bądź kupna rzeczy potrzebnych dla naszych dzieci, porozmawiać na tematy związane z naszymi dziećmi i życiem w Świdnicy! Zapraszam!
    • gazdzinka1 Re: Ranking przedszkoli 18.04.07, 22:45
      moje dziecko chodziło do przedszkola na Okrężnej. Byłam bardzo zadowolona. Jest
      to jedyne przedszkole w Świdnicy, które nie robi problemów z przyjęciem dziecka
      mieszkajacego po za Świdnicą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka