biala27 29.03.07, 09:44 Niedługo zamierzam posłac synka do przedszkola. Świdniczanką jestem napływową - mieszkam tu od dwóch lat. Będę bardzo wdzięczna za opinie na temat świdnickaich przedszkoli! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzenta1 Re: Ranking przedszkoli 02.04.07, 12:53 Świetnie! podbijam wątek ;) Też jestem zainteresowana tym tematem. Moje dziecko w listopadzie będzie miało 3 lata ale juz je zapisałam do przedszkola na Wałbrzyskiej. Ciekawa jestem opinii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
menril Re: Ranking przedszkoli 03.04.07, 13:39 hej :) zamierzam przenieść sie do Świdnicy z Wrocławia i też chcę zapisać dziecko do przedszkola od września. Zapiszę najbliżej miejsca zamieszkania i nie będę patrzyła na rankingi bo wychodzę z założenia, że w dzisiejszych czasach już wszędzie powinno być w porządku. Jestem jednak ciekawa czy łatwo zapisać dziecko do przedszkola, czy są wolne miejsca i kiedy należy załatwiać formalności?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gilori Re: Ranking przedszkoli 06.04.07, 17:47 Zapraszam do rozmowy rodziców ze Świdnicy na nowym forum "Świdnickie dzieciaczki" :) Proponuję stworzenie rankingu dobrych pediatrów, żłobków, opiekunek, przedszkoli, itp...Możemy wymienić się doświadczeniami, zamieścić drobne ogłoszenia, np. dotyczace sprzedaży bądź kupna rzeczy potrzebnych dla naszych dzieci, porozmawiać na tematy związane z naszymi dziećmi i życiem w Świdnicy! Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinka1 Re: Ranking przedszkoli 18.04.07, 22:45 moje dziecko chodziło do przedszkola na Okrężnej. Byłam bardzo zadowolona. Jest to jedyne przedszkole w Świdnicy, które nie robi problemów z przyjęciem dziecka mieszkajacego po za Świdnicą. Odpowiedz Link Zgłoś