sagittarius954 20.11.09, 11:23 Dla mnie to zagwostka , ale chętnie wysłuchamy tutaj porad tych co lubią się kłócić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Jak się kłócić 20.11.09, 13:06 Zależy z kim się kłócić I do kłótni potrzebny jest partner na poziomie. Przede wszystkim słuchający argumentów. A często bywa, że powie swoje i idzie ze zwycięstwem wypisanym na czole. W większości kłótni najlepszy jest sposób Wigi. Nie wspomnę o słówku "pzepraszam", tak rzadko niestety używanym przez ludzi na forum.....niektórych ludzi Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Jak się kłócić 20.11.09, 15:51 kłócić się? jak? do oporu, dopóki się nie znudzi.. dopóki się ma siły.. dopóki jest zabawnie.. Odpowiedz Link
misia007 Re: Jak się kłócić 20.11.09, 16:11 Kłótnia dla zabawy???to przekomarzanie raczej,zabawa bardziej niż chęć przekonania kogoś o swej racji.Na to jesteśmy już raczej za dojrzali , za bardzo serio.Najlepiej się nie kłócić wcale, odpuścić, zbagatelizować, nie zauważyć zaczepki, przedmiotu sporu.Czasem jednak nie da się tego uniknąć no to wtedy do skutku, do osiągniecia satysfakcji i .....zadowolenia. Odpowiedz Link
filip505 Re: Jak się kłócić 22.11.09, 01:39 ....no wiesz misia,humanistko,a ja cie zawsze przykladalem do rany, a ty do ostatniej kropli krwi,chyba przestane....... . ...a tak naprawde to klutnia to brak argumetow, bo inaczej to dyskusja!!!! . Odpowiedz Link
misia007 Re: Jak się kłócić 22.11.09, 09:57 Pisałam teoretycznie, nie lubię się kłócić z bardzo prostego powodu.Nie czuję potrzeby przekonywania kogokolwiek do swych racji. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak się kłócić 22.11.09, 16:24 Z tego samego powodu przegrywałem w życiu raz za razem . Może warto wiedzieć jak się kłócić choćby by wykorzystać kłótnie do swoich korzyści . Odpowiedz Link
misia007 Re: Jak się kłócić 22.11.09, 17:07 Nigdy nie czułam się przegrana,szanuję poglądy innych ale tego samego żądam dla siebie. Odpowiedz Link