Dodaj do ulubionych

Obietnice wyborcze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 09:06
Jestem ciekawa w jaki sposób PO dokona zapowiadanego "cudu"
gospodarczego, i konkretnie: Kiedy policjant będzie zarabiał
więcej ? kiedy nauczyciel i pielęgniarka będą zarabiali więcej ??
kiedy lekarze i inne grupy zawodowe ?? Wreszcie KIEDY nastąpi
obievcywana obniżka podatków ????
Pamiętajcie ludkowie z PO - z tego was rozliczymy !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektywny Re: Obietnice wyborcze IP: 83.1.74.* 25.10.07, 14:27
      Roksano, jaka obnizka podatków ?!
      • Gość: znafca Re: Obietnice wyborcze IP: 83.1.78.* 25.10.07, 18:01
        Ej Roksana ! Wystartuj w wyborach -> wygraj -> i zrob cos a nie placzesz na forum !
        A jak ci nie pasuja twoje zarobki to zmien prace
    • Gość: realista Re: Obietnice wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 08:37
      Roksano- zadajesz bardzo dużo pytań w jednym zdaniu:"kiedy?,kiedy?,
      kiedy????.....".Przecież PO jeszcze jak narazie nie rządzi,jak
      dotychczas nie powołali (nie utworzyli) jeszcze rządu.Inna sprawa to
      wszystkim dać naraz nie można,bo wiadomo-żeby komuś dać,to trzeba
      komuś zabrać w myśl powiedzenia "z pustego i Salamon nie naleje".
      • Gość: husyta Re: Obietnice wyborcze IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.07, 10:11
        Tu się zgadzam, nie można dać wszystkim, dlatego najlepiej swoim. Obecnie
        POPSL-e zaczynają się zastanawiać, co będą robić. pOdobno mieli programy. Już
        znam te programy! Boją się podobno, jak zaakilmatyzować tych, co będą chcieli
        wrócić do Polski. To jest skandal! Poza granicami dobrze im się aklimatyzowało,
        ja teraz się mam martwić, bo nieudacznik, który roboty nie mógł znaleźć w
        ojczyźnie wraca i będzię się dostosowywał. I co mam dmuchać na niego, żeby szoku
        nie przeżył?
        • Gość: mj Re: Obietnice wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:00
          w/g PO Polska to :biznesmeni i budżetówka reszta niech wyjedzie bo
          dla nich miejsca w tym kraju niema.
          • Gość: husyta Re: Obietnice wyborcze IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.07, 11:18
            Wiele w tym racji! Jedni dadzą pieniądze, drudzy głosy, a reszta jest trudnością
            obiektywną.
    • Gość: Banita Re: Obietnice wyborcze IP: *.ticom.pl 01.12.07, 07:29
      Roksano.Nie zgadzam się z Tobą.PO już nam dało.PO a raczej jej
      przedstawiciel,burmistrz A.CZECH dało nam 40.000,oozł.Podziel to przez ilość
      mieszkańców T.Gór a dowiesz się ile będziesz musiała zapłacić za ,nie chcę
      obrazić głowy naszego MIASTA,brak kompetencji w/w.A swoją drogą bardzo jestem
      ciekaw co to za prywatna FIRMA będzie doradzała panu Burmistrzowi.Mam pewne
      podejrzenia i ciarki przechodzą mi po plecach.Jeżeli się to sprawdzi to bądz
      pewna że 40.000,oo nie jest ostatnią "wygraną" burmistrza.Także już dziś możesz
      cieszyć się następnymi prezentami PO.
      • Gość: red Re: Obietnice wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 17:55
        nowy opel za 140 tys pl dla pana Czecha itp itd bez komentarza
        • Gość: mieszkanka Re: Obietnice wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 22:26
          ciekawe skąd wytrzasnąłeś te 140 tys. wyssane jak reszta z palca tak
          rodzą sie tzw. urban legeds
          • Gość: 23 Re: Obietnice wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:53
            Wszystkie działania PO,zarówno na górze jak i na dole, wydają mi się
            rozsądne i potrzebne.Opozycja nie ma argumentów i szuka sensacji
            gdzie się tylko da.
            • Gość: bla bla Re: Obietnice wyborcze IP: *.icm.edu.pl 03.12.07, 15:56
              Roksano, zapytaj Głogowskiego :). nie dość, że jest z PO, to i tu czasem kuka :)

Co do
              "Opozycja nie ma argumentów i szuka sensacji
              > gdzie się tylko da."
              to cóż - czy nie jest to cecha wszystkich opozycji?

Ciekawą uwagę mieli wczoraj autorzy "szkoda gadać", i tyczy się to tego i poprzedniego sejmu: myśmy ich wybrali, ich OBOWIĄZKIEM jest się dogadać i funkcjonować dobrze - o spełnianiu obietnic nie wspominając! I nas nie powinno obchodzić jak to zrobią.

:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka