sagittarius954 14.05.10, 18:43 Wybieracie się? Zawsze można cos ciekawego zobaczyć , podobno w Lublinie mają odcisk łapy czarta w ławie albo stole .... może i w naszych warszawskich jest też cosik niezwykłego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enibaszka Re: noc w muzeum 14.05.10, 23:21 Ja nie ,ale mmłoda poszła .Podobno podziemia pod Sukiennicami dzisiaj otworzyli . Odpowiedz Link
an.ta Re: noc w muzeum 15.05.10, 02:50 Odcisk łapy czarta jest. Na stole przy którym czarci nocą sądzili i wydali sprawiedliwy wyrok. W ciagu dnia sędziowie nie popisali się i wydali wyrok niesprawiedliwy. Rozżalona, sądzona, niewinna wdowa wezwała na pomoc czarty i dlatego drugie posiedzenie sądu było nocą i w innym składzie niż za dnia. Odpowiedz Link
filip505 Re: noc w muzeum 15.05.10, 04:29 ...bardzo lubie odwiedzac muzea,bardzo wiele ich w zyciu widzialem,NYC jest najlepszym miastem do tego. ...ale noca,przynajmniej jej ostatnia czesc wole spedzac w lozku,wedlog mojego doswiadczenia najlepsza pora na muzea i zwiedzanie cetrow miast to rano w niedziele. Odpowiedz Link
victoria876 Re: noc w muzeum 15.05.10, 13:57 Przejrzałam programy i szkoda byłoby nie pójść; koncerty, projekcje filmowe, prezentacje... tylko, które wybrać i o której jest najmniej ludzi? Tego, niestety, nikt nie może przewidzieć. Odpowiedz Link
ama.pola Re: noc w muzeum 16.05.10, 08:19 E tam, spałam od 15 - 17, aby się po wypoczęciu wybrać na darmowe hulanki. Świat wokół ulewą spłynął więc poszłam dalej spać. Po obudzeniu widzę, ulewa nie do przespania. Kotlet więc utłukę dla towarzysza niedoli i kapustkę nową posiekam. Będzie socrealny-muzealny obiadek. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: noc w muzeum 18.05.10, 21:58 raz byłam i się zniechęciłam, taaaakie kolejki i spać się chce Odpowiedz Link