filip505 21.05.10, 22:06 SUPER gdzie ty jestes???,to nie ladnie tak znikac,to tak troche jak bys mi czesc serca wyrwala. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Super odezwij sie! 22.05.10, 05:24 Filipie widzę ,że ci się ckni bez super Musisz poczekać , super zapowiadała rozstanie z forum na okres 3 tygodni, jak chcesz dokładnie wiedzieć wejdź na wątek "rok chopina" i od jej ostatniego wpisu policz trzy tygodnie , powinna wyjść ci data pojawienia się super Odpowiedz Link
came_lia Re: Super odezwij sie! 22.05.10, 20:57 Filip z wydartm sercem a Ty tak bezromantycznie oj Sagi... Niech zacznie się I trwa wiecznie znów Niech zacznie się Czy słyszysz mnie Pośród gór i mórz Odezwij się Odezwij się... Odpowiedz Link
filip505 Re: Super odezwij sie! 23.05.10, 04:17 ...dziei,moze jakos wytrzymam,ale co ona na marsa wyleciala? Odpowiedz Link
came_lia Re: Super odezwij sie! 23.05.10, 21:33 ...no nie na marsie nikt raczej Chopina nie słucha www.youtube.com/watch?v=d8MNud9LOa0 Odpowiedz Link
super222 Re: Super odezwij sie! 27.05.10, 09:42 Aż się prosi... żeby linka came_lii przenieść na wątek chopinowski. Uczta dla melomanów i kochających Chopina. Na forum ogólnym, wątek wpadnie w czarną dziurę - a szkoda. Odpowiedz Link
came_lia Re: Super odezwij sie! 27.05.10, 21:48 ....a gdzie sprawozdanie?Pisz wszystko a tu jest o tęskonocie za Tobą Odpowiedz Link
super222 Re: Filipie !!! 01.06.10, 21:08 Czy Ty mógłbyś przysłać jakąś ilość promieni słoneczka??? Jest zimno, za oknem zapada już zmierzch, niebo buro-szare, chwieją się gałęzie drzew ...czarna rozpacz. I to dzieje się 1 czerwca. Żadnej pociechy znikąd. Odpowiedz Link
filip505 Re: Filipie !!! 02.06.10, 15:09 ....nie bardzo wiem ile promieni wchodzi na gbajta,ale przesylam ci ich miljardy. Chetnie pozbyl bym sie troche temperatury, bo 30 przy sporej wilgotnosci to w miescie za duzo. Odpowiedz Link
super222 Re: Filipie !!! 02.06.10, 15:19 Jakaś ilość promieni słonecznych wymknęła ci się, bowiem od godz. 14-tej przeciskają się one przez chmurzyska. Obecnie nie pada, przejaśnia sie, chociaż nic nie wiadomo na jak długo. Włączyłeś się w bardzo odpowiednim momencie, bo już miałam wyłączyć kmputer, po napisaniu 245 -tego posta w wątku o Chopinie. Jak myślisz? - dojrzy to ktoś? Życząc miłej niedzieli, zmykam, bo goście zastaną mnie w podomce. Odpowiedz Link
super222 Re: Filipie !!! 02.06.10, 20:40 Zupełnie nie wiem z jakiego powodu życzyłam filipowi miłej niedzieli? Przecież dzisiaj środa. To pewnie z powodu gości poczułam się niedzielnie. Odpowiedz Link
filip505 Re: Filipie !!! 03.06.10, 01:58 ...a juz sie balem ze do niedzieli sie nie podezwiesz. Odpowiedz Link