29.03.11, 17:30
Dół - nie dół, moc czy niemoc, życie idzie do przodu i czasem zwyczajnie coś trzeba. Np. na pocztę pójść. Poszłam więc, ze złym w oku, bo nienawidzę kolejek. Patrzę przez szybę - pusto. Nieczynne, myślę sobie i już mi w gardle się gotuje, ale drzwi puszczają. Podejrzewam, jak ostatnio było, awarie komputerów, ale nie. Cud jakiś, myślę i zagaduję panienkę z okienka (są i zawsze były bardzo miłe). I co się okazuje; od 2-mcy takie pustki. Pocieszają się, że w Lidlu też. Dziwy nad dziwami.
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Nowalijka 29.03.11, 18:00
      Że na poczcie pustki to zauważyłam ale żeby w Lidlu to bym nie powiedziała.Dziś byliśmy akurat.Tłok się tam zrobił jak zaczęli się wszędzie reklamować.No ale w sumie da się jeszcze wytrzymać.
    • wrzosowapolana Re: Nowalijka 29.03.11, 18:09
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/wg/bieb/GchMbCTqhf3ZBiA7KA.jpg
      Tak było jeszcze kilka dni temu...
    • wrzosowapolana Re: Nowalijka 29.03.11, 18:14
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/dh/wg/bieb/o8z8zlw5yUBwQSxeLA.jpg
      A tak jest dziś smile
      Wszystko rozkwita jak nasza Adminkasmile
      A ja się nauczyłam wstawiać fotki. Za to robota leżybig_grin

-
      Życie niemal na pewno ma sens.
      • misia007 Re: Nowalijka 29.03.11, 18:15
        robota nie zająć,wiadomo.Niech leży.Nauczyłaś się to ćwicz!
        • wrzosowapolana Re: Nowalijka 29.03.11, 18:33
          Nie mam na kim. Przechodnie uciekają mi spod aparatu. Dziwacy jacyś smile
        • natla Re: Nowalijka 29.03.11, 18:34
          Nie pleć Wrzosie, bo zapeszysz big_grin
          Tak, na mojej psicerowej łące też krokusy rozkwitają. Lubię ten moment wiosny.
          Gratuluję nowej umiejętności smile
          Ja jeszcze nie dojrzałam do nauki, która nota bene zajmuje dużo czasu, a tego to ja nie mam, bo tak go mitrężę, że niedługo nawis roboty jak się urwie, to zniknę na długo. big_grin
          Swoją drogą, ciekawa jestem, czy zacznę dziś czytać. Nie czytałam 2 miesiące.....przed snem krzyżówka, a stos przygotowanych świetnych książek leży.
          • wrzosowapolana Re: Nowalijka 29.03.11, 19:34
            Psicer, to, jakby pomyśleć, psia cerawink, a jak przetłumaczyć na polski ze śląskiego, gdzie cera, to córka, znaczy...wink big_grin
            • natla Re: Nowalijka 29.03.11, 20:28
              Nooo, jakby nie patrzeć wink
              Jednak to nie ceraaaa, tylko cer, od spacer. Ale psiacera wchodzi do mojego słownika również big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka