Dodaj do ulubionych

Świętujemy:)

24.04.11, 09:15
W świąteczny poranek - wszystko w domu i za oknem wydaje się ładniejsze. Oglądane codzień przedmioty, widok za oknem, chyba za sprawą nastroju nabierają intensywniejszych barw, elegancji. Pada ciepły, wiosenny deszcz, chwilami ulewny. Przyroda nakazuje zacieśnić więzy międzyludzkie, a więc trzeba ten stół zastawiać. Miłego świętowania.

https://dl10.glitter-graphics.net/pub/2084/2084440vybitfjs9j.gif
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Świętujemy:) 24.04.11, 10:00
      W Warszawie słonecznie ale chmury ciągną.Niedługo wyruszamy do Konstancina ale wcześniej do weta z Czarkiem na zastrzyk.Lekko nie będzie.Wesołych świąt.
    • filomena1 W WIelki piątek 24.04.11, 18:20
      DZiś WESOŁEGO ALLELUJA!!

Wielki piątek był chwilą zadumy...
      www.wiadomosci24.pl/artykul/szwajcaria_alpy_w_wielki_piatek_192183.html
    • wrzosowapolana Re: Świętujemy:) 24.04.11, 18:40
      U nas rano podało, po południu pięknie i słonecznie. Wiosna taka młoda! Po obiedzie dłuuuuugi spacer z młodymi po obrzeżach miasta. Taka cisza, że aż dziw, że tak też można żyć. Przed chwilą wróciłam do domu. I dobrze. Nie mam już dziś sił świętować smile
      • izis52 Re: Świętujemy:) 24.04.11, 19:13
        Niestety nie udało się pospacerować. Deszcz, chłodno, ale ciepło uśmiechem dzieci, wnuka oraz prawdziwej rozmowy. To właśnie najmilsza strona świąt.
        • xy.5 Re: Świętujemy:) 24.04.11, 20:45
          Dobry wieczór,u nas padało i słychać było pierwsze dalekie grzmoty,świętowaliśmy w domu,a nie na powietrzu,ale było wesoło,
    • sagittarius954 Re: jemy:)???? jeszcze?????! 25.04.11, 21:00
      Pogodnego ranka wtorkowego, bez zapaści żołądkowych i tym podobnych atrakcji big_grin
      Bardzo smakowało mi piwko w "cieniu" lipy , nie ma lipy, oj nie ma ...
      • izis52 Re: jemy:)???? jeszcze?????! 26.04.11, 08:25
        Nie jemy, nie pijemy i żadnej lipy nie odstawiamy.... smile Taka się serio obudziłam, wprost na dyżur w pracy sad . Zstępny - anginy z grypą się nabawił. Zdziwiło mnie orzeczenie nieświętującego lekarza. Zawsze myślałam, że albo jedna, albo druga, a tu obie naraz ?
        • misia007 Re: jemy:)???? jeszcze?????! 26.04.11, 11:12
          Witam poświątecznie bez skutków ubocznych, za to wypoczęta,towarzysko spełniona na....dłuższy okres czasu ale i wyspacerowana w pięknych okolicznościach przyrody.Grypa z anginą razem!!!!Współczuć tylko wypada co niniejszym czynię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka