polnaro 07.01.12, 09:59 ....czy ja przegapiłam Twoje noworoczne dzień dobry? Co to za reguły żeby spać tydzień? Jakiś pirotechniczny odprysk włoski upalił, czy co? Perukę wkładaj i do szeregu stawaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: Sagi.... 07.01.12, 16:54 Boi się Murzynów, może i humoru żydowskiego A ja ostatnio takiego smolistego widziałam, przed siedzibą naszej regionalnej tv. Był całkiem czarny Odpowiedz Link
amityr Re: Sagi.... 07.01.12, 16:59 eurytka napisała: > Boi się Murzynów, może i humoru żydowskiego > A ja ostatnio takiego smolistego widziałam, > przed siedzibą naszej regionalnej tv. > Był całkiem czarny Kto,żyd?Ale się porąbało. Czarny żyd. No zaskoczyłaś mnie kobieto. Odpowiedz Link
izis52 Re: Sagi.... 07.01.12, 17:54 Czemu nie czarny ? Ci z Etiopii i innych rejonów Afryki prawie czarni. To się jakoś nazywa takie wtopienie w otoczenie ? Natla będzie wiedziała... Odpowiedz Link
izis52 Re: Sagi.... 07.01.12, 17:56 A propos Sagiego, to jak on ma literacko w j. polskim nawiązać do wątków ponoworocznych ??? Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Sagi.... 08.01.12, 10:31 czarny żyd homoseksualista na rowerze jurop mamy, a co? Odpowiedz Link
euro-walonki Re: Sagi.... 08.01.12, 13:55 pierogi_z_jagodami napisała: jurop mamy, a co? Chyba jurlop raczej. Od wszystkiego. Odpowiedz Link
natla Re: Sagi.... 08.01.12, 23:44 Jurop, czy jurlop.....czujemy sie porzucone! Sagi, brzydki jesteś. Nie odmeldowałeś się. A mysię martwimy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: a bo z wami kobietami tak jest 09.01.12, 06:03 No wszystko dobrze , w porząsiu ze mna , tyle że na forach nie chce mi sie pisać , żeby nikogo nie wnerwiać i siebie też zamilkłem , a może wytrzymam i juuż wcale sie nie odezwę ... no kto wie , na razie pisze se na blogu i do wirtualnego kajetu i jak zwykle oczekuje kopa w dupę od zycia, nastepnego kopa ale zdaje sie że mam nogę za krótką Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: a bo z wami kobietami tak jest 09.01.12, 06:42 ...żeby życie kopnąc w tyłek, aż by mi noga ugrzęzła Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: a bo z wami kobietami tak jest 09.01.12, 08:19 A może zamiast kopać się z koniem, lepiej byłoby zadbać o własny tyłek? Odpowiedz Link
polnaro Re: a bo z wami facetami tak jest..... 09.01.12, 08:40 ......że marudzicie kiedyście niedopieszczeni. Z życiem brać się za łeb nigdy za późno nie jest. Ja w każdym razie, ominę rogi, za którymi te miraże. Odpowiedz Link
misia007 Re: a bo z wami facetami tak jest..... 09.01.12, 12:04 Sagi, obojętne czy kogoś wnerwiasz czy siebie to lepiej to wyrzucić na .....forum.Blog ,hmmm do pionu Cie nie postawi! Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 16:04 A może On Dodę czyta albo inną celebrytkę ? Odpowiedz Link
polnaro Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 16:44 On liczy na to, że jego czyta Doda, my już w odstawce, zdrajca. Odpowiedz Link
amityr Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 17:33 Sagi ja polecam Ci Palikota. palikot.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 17:50 Chcesz go dobić?! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:16 Czy jak was nie ma i po pół roku ja pisze na was jakieś paszkwile , co? A fe moi drodzy a fe ... Jestem w kinie i oglądam filmy , duzo filmów , bardzo duzo filmów no w jakimś celu zapewne A poza tym nie ma się czym zachłystywac ani w polityce, ani w przyrodzie , tusku jak zwykle zmęczony , żołnierz sobie w głowe nie może trafić , arłukowicz dalej miesza a w autobusach mało gapowiczów i tvn nie ma o czym przez cały dzień opowiadac , może by puścił jakiś erotyk z kilkoma paniami w roli głównej . No i co z lodówki święta znikły , głód i pomór kołacze sie po kątach . a co u was ? Maruderzy? Odpowiedz Link
misia007 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:49 No wreszcie jesteś ...pewnie Cię posądzenie o Palikota ruszyło.Witaj ! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:50 i bez palikota jestem czerwony Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 20:02 EEE...Doda to by łbym rózowy ... Odpowiedz Link
amityr Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 21:42 Eureka jest jak rzeka ma liczne meandry i nie tylko. Odpowiedz Link
natla Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 22:31 Chyba zacznę Amityr Twoje myśli zapisywać. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: a co to za wrogie teksty 11.01.12, 06:16 Chyba miało być "Eurytki"? Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: a co to za wrogie teksty 11.01.12, 06:17 Trzeba swojego interesu pilnować, bo widzisz co z nim robią Odpowiedz Link
amityr Re: a co to za wrogie teksty 11.01.12, 16:22 Ho ,ho, mój interes dobrze się mo.Mam już też parę jesieni ale nigdy nie wąchałem wrzosu przy ziemi,leżąc na nim patrząc w lila płatki. Odpowiedz Link
natla Sagi 13.01.12, 08:36 Nurtuje mnie pytanie: dlaczego Ty ciągle się wściekasz? Tak przynajmniej wynika z ostatnio wyróżnianego przez Ciebie emotka. Polubiłeś go tylko czy naprawdę jesteś tak ogólnie wkurzony? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 08:53 ta emotka to wściekłośc ???? E pojechałas po bandzie ... Dla mnie to zgryźliwy usmiech . Może rzeczywiście za wczesnie wpadłem na to forum , to sobie dłużej odpoczne , tylko prosze bez przytyków bo znów sie odezwe Odpowiedz Link
natla Re: Sagi 13.01.12, 09:18 Rany, Sagi! Co z Tobą???? Zapytałam z ciekawości. Nie robię Ci żadnych wymówek, ani nie "przytykam"! Ani mi to nie przeszkadza. Ot, proste pytanie zadane ranną porą. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 09:27 A widzisz , a ja myslałem że jednak masz jakiś cel.Czyli widzisz wściekłośc nie tyko w emotce ale i w postach. Widzisz człowiek od forum głupieje , nadmiar wiadomości szkodzi , przynajmniej mnie sory natlu . Ale zauważyłas dobrze, takie mam nastawienie do życia - nie wierze i juz , jako że i tak czy siak nasze zycie na wierze trzeba oprzeć masz odemnie Odpowiedz Link
natla Re: Sagi 13.01.12, 09:30 No! Właśnie z tego powodu Cię o emotka zaczepiłam. Wydawało mi się, że masz takie nastawienie do wszystkiego. Zresztą ja wiele z nas. Trza nabrać dystansu, bo zwariujemy. Odpowiedz Link
polnaro Re: Sagi 13.01.12, 09:57 Nie zdrowo wściekać się w milczeniu. Nie wypada na tym forum użyć słowa 'wywal', to powiem wydal z siebie te toksyny. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Sagi 13.01.12, 10:26 Zdecydujcie się dziewczyny: ma wydalać, czy nie? Jak wydala-źle, jak działa obstrukcyjnie, też Sagi, jeśli o mnie chodzi, możesz pisać wszystko - jak mi nie będzie pasować, to się odszczeknę. Może tak być? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 10:35 nawet mi przypieprz to i ja sie dowinę ale kobiete jedynie kwiatkiem pieszczę Odpowiedz Link
kla-ra Re: Sagi 13.01.12, 12:46 Ten wiersz pasuje do mnie - dedykuje Sagi Tobie Przypadkiem jestem kobieta wiec madrcy zwa mnie przemadrzala kaza usiasc o stopien nizej i sluchac gdy oni mowia Przypadkiem jestem nieduza wiec duzi zwa mnie malenstwem i nie traktuja powaznie gruzb ani prozb ani wyznan Przypadkiem mam duzo wlosow w kolorze kasztana wiec lysi chowaja mi grzebien a daltonisci zwa ruda Przypadkiem mam pol wieku wiec starsi o dzien zwa mnie dzieckiem a mlodsi o dzien patrza przeze mnie na przestrzal Przypadkiem wole zdjecia rodzinne dziadka niz czekolade od sw.Mikolaja wiec blizni mi bardzo wspolczuja Przypadkiem jestem w tym wlasnie kontekscie nie do porownania nie do wymiany na inne nieboskie stworzenia. A ze ze mnie wszystkie szczury juz uciekly ,wiec czas maraton z szczurami zaczac. Wpadne wiec od czasu do czasu aby z pieszczot kwiatkiem skorzystac ))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 12:50 klarciu juz sie bałem że za bardzo w wątku zdrowotnym na Ciebie naskoczyłem , ale wiesz jak mnie poznasz będziesz mogła jak włochatym pięcdziesięciolatku pochasać sobie Jedyne co mi zostało to owłosienie , fryzjer nawet skrzeczy że chodze do niego raz na pół roku Odpowiedz Link