07.01.12, 09:59
....czy ja przegapiłam Twoje noworoczne dzień dobry?
Co to za reguły żeby spać tydzień?
Jakiś pirotechniczny odprysk włoski upalił, czy co? Perukę wkładaj i do szeregu stawaj.
Obserwuj wątek
    • natla Re: Sagi.... 07.01.12, 10:07
      Co prawda, to prawda!!
      • misia007 Re: Sagi.... 07.01.12, 11:25
        No właśnie Sagi , co z Tobą???
        • wrzosowapolana Re: Sagi.... 07.01.12, 13:52
          Też się martwię...
          • eurytka Re: Sagi.... 07.01.12, 16:54
            Boi się Murzynów, może i humoru żydowskiegobig_grin
            A ja ostatnio takiego smolistego widziałam,
            przed siedzibą naszej regionalnej tv.big_grin
            Był całkiem czarnybig_grin
            • amityr Re: Sagi.... 07.01.12, 16:59
              eurytka napisała:

> Boi się Murzynów, może i humoru żydowskiegobig_grin
              > A ja ostatnio takiego smolistego widziałam,
              > przed siedzibą naszej regionalnej tv.big_grin
              > Był całkiem czarnybig_grin
              Kto,żyd?Ale się porąbało. Czarny żyd. No zaskoczyłaś mnie kobieto.
              • izis52 Re: Sagi.... 07.01.12, 17:54
                Czemu nie czarny ? Ci z Etiopii i innych rejonów Afryki prawie czarni. To się jakoś nazywa takie wtopienie w otoczenie ? Natla będzie wiedziała...smile
                • izis52 Re: Sagi.... 07.01.12, 17:56
                  A propos Sagiego, to jak on ma literacko w j. polskim nawiązać do wątków ponoworocznych ???
                  big_grin big_grin
              • pierogi_z_jagodami Re: Sagi.... 08.01.12, 10:31
                czarny żyd homoseksualista na rowerze big_grin jurop mamy, a co?
                • eurytka Re: Sagi.... 08.01.12, 11:21
                  Oto chodzi ci to, by być kosmopolitąbig_grin
                • euro-walonki Re: Sagi.... 08.01.12, 13:55
                  pierogi_z_jagodami napisała:

jurop mamy, a co?

Chyba jurlop raczej. Od wszystkiego. wink
                  • natla Re: Sagi.... 08.01.12, 23:44
                    Jurop, czy jurlop.....czujemy sie porzucone! Sagi, brzydki jesteś. Nie odmeldowałeś się. A mysię martwimy.
                    • sagittarius954 Re: a bo z wami kobietami tak jest 09.01.12, 06:03
                      No wszystko dobrze , w porząsiu ze mna , tyle że na forach nie chce mi sie pisać , żeby nikogo nie wnerwiać i siebie też zamilkłem , a może wytrzymam i juuż wcale sie nie odezwę ... no kto wie , na razie pisze se na blogu i do wirtualnego kajetu i jak zwykle oczekuje kopa w dupę od zycia, nastepnego kopa ale zdaje sie że mam nogę za krótką suspicious
                      • sagittarius954 Re: a bo z wami kobietami tak jest 09.01.12, 06:42
                        ...żeby życie kopnąc w tyłek, aż by mi noga ugrzęzła
                        • wrzosowapolana Re: a bo z wami kobietami tak jest 09.01.12, 08:19
                          A może zamiast kopać się z koniem, lepiej byłoby zadbać o własny tyłek? wink
                          • polnaro Re: a bo z wami facetami tak jest..... 09.01.12, 08:40
                            ......że marudzicie kiedyście niedopieszczeni.
                            Z życiem brać się za łeb nigdy za późno nie jest. Ja w każdym razie, ominę rogi, za którymi te miraże.
                            • misia007 Re: a bo z wami facetami tak jest..... 09.01.12, 12:04
                              Sagi, obojętne czy kogoś wnerwiasz czy siebie to lepiej to wyrzucić na .....forum.Blog ,hmmm do pionu Cie nie postawi!
                              • wrzosowapolana Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 16:04
                                A może On Dodę czyta albo inną celebrytkę ? wink
                                • polnaro Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 16:44
                                  On liczy na to, że jego czyta Doda, my już w odstawce, zdrajca.
                                  • amityr Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 17:33
                                    Sagi ja polecam Ci Palikota. palikot.blog.onet.pl/
                                    • wrzosowapolana Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 17:50
                                      Chcesz go dobić?! surprised
                                      • amityr Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 18:33
                                        Czytałaś?
                                        • wrzosowapolana Re: a bo z wami facetami tak jest..... 10.01.12, 18:49
                                          Ciebie? Zawsze smile
    • sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:16
      Czy jak was nie ma i po pół roku ja pisze na was jakieś paszkwile , co? A fe moi drodzy a fe ...suspicioussuspicious
      Jestem w kinie i oglądam filmy , duzo filmów , bardzo duzo filmów big_grin no w jakimś celu zapewne suspicious
      A poza tym nie ma się czym zachłystywac ani w polityce, ani w przyrodzie , tusku jak zwykle zmęczony , żołnierz sobie w głowe nie może trafić , arłukowicz dalej miesza a w autobusach mało gapowiczów i tvn nie ma o czym przez cały dzień opowiadac , może by puścił jakiś erotyk z kilkoma paniami w roli głównej . No i co z lodówki święta znikły , głód i pomór kołacze sie po kątach . a co u was ? Maruderzy? suspicious
      • misia007 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:49
        No wreszcie jesteś ...pewnie Cię posądzenie o Palikota ruszyło.Witaj !
        • sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:50
          i bez palikota jestem czerwony big_grinbig_grinsuspicioussuspicious
          • misia007 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 19:59
            czyli Doda, jasne!
            • sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 20:02
              EEE...Doda to by łbym rózowy ...
              • misia007 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 20:43
                czyli...piłeś!!!!!!
                • sagittarius954 Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 21:32
                  Eureki nie odkryłaś big_grinbig_grinsuspicioussuspicious
                  • amityr Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 21:42
                    Eureka jest jak rzeka ma liczne meandry i nie tylko.
                    • natla Re: a co to za wrogie teksty 10.01.12, 22:31
                      Chyba zacznę Amityr Twoje myśli zapisywać.
                  • wrzosowapolana Re: a co to za wrogie teksty 11.01.12, 06:16
                    Chyba miało być "Eurytki"? wink
      • wrzosowapolana Re: a co to za wrogie teksty 11.01.12, 06:17
        Trzeba swojego interesu pilnować, bo widzisz co z nim robią tongue_out wink
        • amityr Re: a co to za wrogie teksty 11.01.12, 16:22
          Ho ,ho, mój interes dobrze się mo.Mam już też parę jesieni ale nigdy nie wąchałem wrzosu przy ziemi,leżąc na nim patrząc w lila płatki.
          • natla Sagi 13.01.12, 08:36
            Nurtuje mnie pytanie: dlaczego Ty ciągle się wściekasz? Tak przynajmniej wynika z ostatnio wyróżnianego przez Ciebie emotka. Polubiłeś go tylko czy naprawdę jesteś tak ogólnie wkurzony? big_grin
            • sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 08:53
              suspicious ta emotka to wściekłośc ???? E pojechałas po bandzie ...
              Dla mnie to zgryźliwy usmiech . Może rzeczywiście za wczesnie wpadłem na to forum , to sobie dłużej odpoczne , tylko prosze bez przytyków bo znów sie odezwe big_grin smileuncertain
              • natla Re: Sagi 13.01.12, 09:18
                Rany, Sagi! Co z Tobą???? Zapytałam z ciekawości. Nie robię Ci żadnych wymówek, ani nie "przytykam"! big_grin Ani mi to nie przeszkadza. Ot, proste pytanie zadane ranną porą.
                • sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 09:27
                  A widzisz , a ja myslałem że jednak masz jakiś cel.Czyli widzisz wściekłośc nie tyko w emotce ale i w postach. Widzisz człowiek od forum głupieje , nadmiar wiadomości szkodzi , przynajmniej mnie sory natlu . Ale zauważyłas dobrze, takie mam nastawienie do życia - nie wierze i juz , jako że i tak czy siak nasze zycie na wierze trzeba oprzeć big_grin masz odemnie kiss
                  • natla Re: Sagi 13.01.12, 09:30
                    No! wink
                    Właśnie z tego powodu Cię o emotka zaczepiłam. Wydawało mi się, że masz takie nastawienie do wszystkiego. Zresztą ja wiele z nas. Trza nabrać dystansu, bo zwariujemy.
                    • sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 09:36
                      no i dlatego wolałem milczećuncertain
                      • polnaro Re: Sagi 13.01.12, 09:57
                        Nie zdrowo wściekać się w milczeniu.
                        Nie wypada na tym forum użyć słowa 'wywal', to powiem wydal big_grin z siebie te toksynybig_grin.
                        • wrzosowapolana Re: Sagi 13.01.12, 10:26
                          Zdecydujcie się dziewczyny: ma wydalać, czy nie? Jak wydala-źle, jak działa obstrukcyjnie, też smile
                          Sagi, jeśli o mnie chodzi, możesz pisać wszystko - jak mi nie będzie pasować, to się odszczeknę. Może tak być? wink
                          • sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 10:35
                            nawet mi przypieprz to i ja sie dowinę smile ale kobiete jedynie kwiatkiem pieszczę big_grin
                            • kla-ra Re: Sagi 13.01.12, 12:46
                              Ten wiersz pasuje do mnie - dedykuje Sagi Tobie

Przypadkiem jestem kobieta
                              wiec madrcy zwa mnie przemadrzala
                              kaza usiasc o stopien nizej
                              i sluchac gdy oni mowia
                              Przypadkiem jestem nieduza
                              wiec duzi zwa mnie malenstwem
                              i nie traktuja powaznie
                              gruzb ani prozb ani wyznan
                              Przypadkiem mam duzo wlosow
                              w kolorze kasztana
                              wiec lysi chowaja mi grzebien
                              a daltonisci zwa ruda
                              Przypadkiem mam pol wieku
                              wiec starsi o dzien zwa mnie dzieckiem
                              a mlodsi o dzien patrza
                              przeze mnie na przestrzal
                              Przypadkiem wole zdjecia rodzinne dziadka
                              niz czekolade od sw.Mikolaja
                              wiec blizni mi bardzo wspolczuja
                              Przypadkiem jestem
                              w tym wlasnie kontekscie nie do porownania nie do wymiany
                              na inne nieboskie stworzenia.

A ze ze mnie wszystkie szczury juz uciekly ,wiec czas maraton z szczurami zaczac.
                              Wpadne wiec od czasu do czasu aby z pieszczot kwiatkiem skorzystac )))))
                              • sagittarius954 Re: Sagi 13.01.12, 12:50
                                klarciu juz sie bałem że za bardzo w wątku zdrowotnym na Ciebie naskoczyłem , ale wiesz jak mnie poznasz będziesz mogła jak włochatym pięcdziesięciolatku pochasać sobiebig_grinbig_grin Jedyne co mi zostało to owłosienie , fryzjer nawet skrzeczy że chodze do niego raz na pół roku suspicioussuspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka