filip505 07.11.12, 00:56 ....obejrzyj koniecznie program "na pierwszym planie", jak obejrzysz pogadamy,moze zmienisz zdanie o kapitalistach, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: SAGI... 07.11.12, 10:00 Oj drogi kapitalisto , czytasz mnie i nie wiesz co czytasz System jest do dupy w odróżnieniu od ludzi . Tych ostatnich bardzo lubię jeszcze w dodatku jak mają takie kształty wymyślne A kiedy ten program ma być ? Bo Kraśke to ja nie za bardzo cenię , ot takie toto , miłe przyjemne ,ale żeby cos jeszcze w tym siedziało ?? I jak tam , woda zeszła , okazuje się ze tam mama mojego kolegi zawieruszyła sie po Sandy, i biedak obawia sie że nie mając z nia żadnego kontaktu , oby przypadkiem nie dobijała już do Gdyni . Odpowiedz Link
filip505 Re: SAGI... 07.11.12, 20:14 .....widze sagi ze twoj kol tez optymizmem nie grzeszy, ---woda gdzie mogla to zeszla,ale z piwnic sama nie chciala, trzeba bylo jej nieraz pomoc, -dobry system kreuje dobrych ludzi,zly zlych,ale uogolniac tego nie mozna, -zgadzam sie z toba ze te programy ktaski sa takie sobie, ogladalem go wczoraj z dvr,nagrany z tv polonia,oni tam zawsze po kilka razy wszystko powtarzaja wiec napewno znajdziesz,jak wroce z pracy sprawdze w programie i ci podam,naprawde warto,wszystkich do tego zachecam, Odpowiedz Link
poduszeczka Re: SAGI... 07.11.12, 20:19 Filip, a o co chodzi?, bo ja polskiej tv nie mam. Odpowiedz Link
filip505 Re: SAGI... 07.11.12, 20:52 ....moze znajdziesz to w internecie,program nazywa sie "na pierwszym planie,prowadzi krasko,jest w dniu wyborow, poswiecony wyborom,ktory kandydat lepszy z polskiego punktu widzenia,choc wychodzi remis i na koniec rozmowa z bardzo ciekawym czlowiekiem,RICHAD-em BRANSON-em, kapitalista,napewno o nim slyszeliscie, Odpowiedz Link
natla Re: SAGI... 07.11.12, 23:18 Widziałam ten wywiad z Bransonem. Ciekawy mężczyzna i typowy przykład kapitalisty od "czyścibuta" po miliardera. Facet z tysiącami pomysłów na "zatkanie" braków rynkowych. Przy niewielkim szczęściu każdy z nas mógłby spróbować. Jak chwilke się zastanowicie, to na pewno znajdziecie niejedną lukę na rynku w wielu dziedzinach. Wystarczy wybrać najatrakcyjniejszą, zakasać rękawy i zaryzykować. Ale od pomysłu do wykonania, najtrudniejsza droga. Wiem to po sobie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI... 08.11.12, 12:36 A niby dlaczego mam zmienić po przykładzie tego gościa ? Odpowiedz Link
filip505 Re: SAGI... 08.11.12, 18:07 ....bo to bardzo pozytywny obraz kapitalisty,swoje prywatne pieniadze przeznacza dla dobra ogolu,tu w stanach jest wielu takich,czy wiesz, ze tutaj muzea,teatry,ogolnie kultura przez wielkie K, jest dostepna dla ogolu dzieki takim ludziom,bo to co placimy za bilety, choc nie musimy,to kropla kosztow utrzymania, Odpowiedz Link
filip505 Re: SAGI... 10.11.12, 16:57 ...sorry amityr,ale tego moj comp nie czyta,w pracy czy domu czyta,ale zawsze pokazuje ze jast to wysikiego ryzyka, wgraj do siebie i wyslij, Odpowiedz Link
natla Re: SAGI!!! 16.11.12, 13:42 Przy jesieni jak wiosna, poszedł był pewnie na młódki Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI!!! 16.11.12, 17:30 jestem, tak was czytam i w kułak sie śmieję a poniewaz jestem generalnie przeciw wszystkiemu co tutaj piszecie i żeby dyskusji nie zaogniac i nikt nie czuł sie obrażony ( co bymn znów nie musiał uginac sie do połowy swej postury , zresztą starej więc mało giętkiej, ) zaniechałem polemik a tak musiałbym nastawiac złośliwych gąb o ... Odpowiedz Link
polnaro Re: SAGI!!! 16.11.12, 17:47 Hej, panocku...kochasz Ty złośliwe gęby, kochasz i nie próbuj nawet zaprzeczać, bo swój swego pozna nawet na forum . Ważne, że Ci się chce Odpowiedz Link
natla Re: SAGI!!! 16.11.12, 18:28 To co, narodowcem się stałeś? Trudno, przeżyjemy prędzej to, niż Twoją nb Odpowiedz Link
misia007 Re: SAGI!!! 16.11.12, 19:53 Narodowcem nie sądzę ale mógł z nimi i pomaszerować bo ....generalnie jest PRZECIW.A teraz tak się porobiło ,ze ci co są przeciw różnym sprawom ...w kupie maszerują.Bo w kupie siła. Odpowiedz Link
filip505 Re: SAGI!!! 16.11.12, 20:08 ....jak juz sagi z nikim zgodzic sie nie mozesz to nie musiales symulowac,a ja myslalem ze jak ci wreszcie niezdonosc orzekli to sobie ciekawa prace znalazles i nie masz czasu, pozdrawiam serdecznie i czekam na powrot, Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: SAGI!!! 12.12.12, 09:38 Bądź pozdrowiona siostro łuczniczko .Dziekuję . Odpowiedz Link
filip505 Re: SAGI!!! 13.12.12, 18:09 .....sagi,to jakies urodziny miales??????,a balanga gdzie????, Odpowiedz Link
natla Re: SAGI!!! 30.12.12, 09:32 Sagi, złożyłeś nam takie śliczne życzenia świąteczne i poszedłeś w siną dal? Na obce pola? Czy w robotę świąteczną? Ale już jest luz, więc pokaż się. Odpowiedz Link
izis52 Re: Oda wzywająca do powrotu 30.12.12, 12:24 O ty Sagittariusie, który nadawałeś ton, koloryt - temu forum, ty, co uczyłeś nas dostrzegać factum et humorum. O ty Sagittariusie, co gdy okręt zmierzał na rafy - byłeś mu kompasem. Omijał więc bezpieczne wiry, wielkie burze czasem. Były sprawy poważne, były też ulotne, jak barwne motyle, co to od rozczarowań i problemów odłączą na chwilę. Wzruszałeś nas czasem - przemyśleń poetycką liryką, miodem dla skołatanych serduszek byłeś muzyką. O ty Sagittariusie, Wracaj nam szybko - na ojczyste, forumowe łono, powiedz: smutno mi bez was, pociesz duszę stęsknioną. W marazmie codzienności, pośród życiowej szarości, niech przyjaźń jak gwieździsty diament zagości. Odpowiedz Link
polnaro Re: Oda wzywająca do powrotu 30.12.12, 15:51 Kiedy Izis do rymu gada, Sagi obmyśla powrót do ..... /dajcie rym/. Facetów męczy decyzji trud, więc czekać przyjdzie nam jeszcze ciut. Odpowiedz Link
misia007 Re: Oda wzywająca do powrotu 30.12.12, 16:13 Czekać nam przyjdzie raczej na cud z rymem ....pasuję daremny trud. Odpowiedz Link
natla Re: Oda wzywająca do powrotu 30.12.12, 20:15 >Kiedy Izis do rymu gada, Sagi obmyśla powrót do ..... /dajcie rym/. < Kiedy Izis do rymu gada, Sagi obmyśla powrót nie lada Na więcej mnie nie stać ......... rym mi się niecenzuralny tworzy Znów padam na facjatę. Odpowiedz Link
misia007 Re: Oda wzywająca do powrotu 30.12.12, 20:17 Dobre i z sensem bo powrót był....nie lada! Odpowiedz Link