wodnik33 12.08.06, 22:06 Dobranoc, wczoraj czytałem do drugiej nad ranem i dzisiaj po lampce wina poczułem taka senność..... czego i Wam życzę ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josarna Re: Dobranocka piąta 16.08.06, 22:53 Późno chodzisz spać. Ja chyba pierwsza dzisiaj się pożegnam, choć jeszcze (umyta) chwilę poksięguję i poczytam. Dobranoc. Odpowiedz Link
framberg Re: Dobranocka piąta 18.08.06, 00:02 Czasami późno. Dzisiaj wcześniej. Dobranoc Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Dobranocka piąta 18.08.06, 22:12 Dobranoc, dzisiaj wcześniej, muszę skończyć świetną książkę /"Grzechy kardynalne" Andrew M.Greeley/ na którą już czekają w kolejce bliscy Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Dobranocka piąta 21.08.06, 03:04 Przed chwilą wróciłam z wypadu za miasto) Było super, teraz wskakuje w objęcia Morfka Dobranoc Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranocka piąta 21.08.06, 03:06 Parę godzin klaptop powrócił do mnie po dwóch miesiącach... Zasiedziałam się Dobranoc Kran Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Dobranocka piąta 21.08.06, 21:42 Witam klaptopek powrocony) zycze milych wiadomosci ze wszystkich stron swiata.Herbata wypita. Dobranoc dla Wszystkich) Odpowiedz Link
trojanka3 Re: Dobranocka piąta 24.08.06, 21:37 Dobry wieczór wszystkim i dobranoc. We czwartki po południu Państwa Forum nieczynne? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranocka piąta 24.08.06, 22:09 Hello darkness, my old friend I've come to talk with you again Because a vision softly creeping Left its seeds while I was sleeping And the vision that was planted in my brain Still remains Within the sound of silence In restless dreams I walked alone Narrow streets of cobblestone 'Neath the halo of a street lamp I turned my collar to the cold and damp When my eyes were stabbed by the flash of a neon light That split the night And touched the sound of silence Odpowiedz Link
josarna Re: Dobranocka piąta 24.08.06, 22:38 Wędrowiec śliczny - taki muminkowy. Dobranoc. Odpowiedz Link
josarna Re: Dobranocka piąta 25.08.06, 22:44 Jeszcze nie tak późno, ale oczy szczypią, a jeszcze trzeba się ogarnąć i poczytać. Pobudka po piątej - jeśli chce się przed dniem pracy zdążyć pochodzić z psami po lesie. Dobranoc. Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Dobranocka piąta 24.08.06, 22:05 Witaj Trojanko3 i dobranoc Dzisiaj wcześniej, bo muszę się spakować. Stareńki zrobił mi niespodziankę i rano 0 5.00 jadę do kurnika. Nie wiem czy się cieszyć, czy wnerwiać Jak wrócę podsumuję MIłego weekendu wszystkim Odpowiedz Link
josarna Re: Dobranocka piąta 30.08.06, 23:12 Chyba trzeba się powoli zbierać do spania, bo z myciem i czytaniem i tak wyjdzie minimum północ. Dobranoc. Odpowiedz Link
josarna Re: Dobranocka piąta 06.09.06, 22:35 Poddaję się. Jak umyję się i poczytam to znowu zrobi się północ. Dobranoc. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranocka piąta 07.09.06, 21:47 Dobranoc. Wczaśnie ale dzien pracowity choć wolny. Już chyba wolę pracować... Odpowiedz Link
josarna Re: Dobranocka piąta 07.09.06, 21:50 Dziś pierwsza mówię "dobranoc". Komórka Maleństwa straciła zasięg, co oznacza, że będzie u mnie za 10-15 minut. Teraz będę mamą ). Dobranoc. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Dobranocka piąta 08.09.06, 22:00 moje wpisy maja cudowna moc usypiania .... mnie dobranoc Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranocka piąta 17.09.06, 21:19 Dobranoc. Jutro do pracy. Czas spakować robocze ubranie i narzędzia pracy. Herbatę wypiję jutro. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranocka piąta 20.09.06, 01:29 Niestety ostatnio mało się udzielam ... głównie dobranockowo ale zaganiana jestem bardzo. Liczę naiwnie ze się trochę uspokoi... K. Odpowiedz Link