pierogi_z_jagodami 15.08.13, 08:05 Więcej fotografii tu: Zagrałam w ponad stu filmach, zadowolona jestem może z piętnastu minut Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: Nasza Boska ma urodziny 15.08.13, 08:45 No to 100 lat!!!! A swoja droga to tytuł wątku skojarzył mi się z .....Częstochową. Odpowiedz Link
natla Re: Nasza Boska ma urodziny 15.08.13, 23:27 Zawsze ją bardzo lubiłam. Kobieta z klasą i charakterem....... może nawet czasem z charakterkiem Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 08:50 to jest po prostu KOBIETA Odpowiedz Link
izis52 Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 09:42 BT - stworzona do ról arystokratek. W tych rolach nie musi nawet grać, wystarczy być. Odpowiedz Link
eurytka Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 09:50 Pomijając role, w wywiadach tv, które czasem oglądam, jest bardzo naturalna i fajna. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 09:54 Nie musi nic udowadniać, na tym polega jej siła, klasa i urok, JEST sobą Odpowiedz Link
misia007 Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 10:29 Czytałam jej książkę i naprawdę byłam pod wrażeniem.Wspaniała,silna kobieta. Odpowiedz Link
amityr Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 20:18 No nie jestem pewien. Do takiej Aleksandry nawet się nie umywa.Ale w tłoku ujdzie. Stara sknera. Odpowiedz Link
filip505 Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 20:57 .....pierogi moze masz jakies zdiecia gdy byla piekna I mloda, .....amityr,do jakiej???????, Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 16.08.13, 21:12 podalam link, tam są rożne zdjęcia, młode też Odpowiedz Link
filip505 Re: Nasza Boska ma urodziny 17.08.13, 05:12 .....tak pierozku,tyle ze ona tam albo piekna albo mloda, a chcialbym dwa w jwdnym,z ta piekna to troche przesadzilem, jakos mnie nie bierze,cokolwiek to znaczy, Odpowiedz Link
amityr Re: Nasza Boska ma urodziny 17.08.13, 16:28 Jednym słowem kobieta jak każda tylko bardziej zadufana w sobie. Ale to nie jej wina. Gwiazdę nawet z baboka można zrobić. Była taka ostatnio z jednorożcem ale się znudziła . Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 17.08.13, 17:22 to jest twoja projekcja, pudło, nic z tych rzeczy Odpowiedz Link
natla Re: Nasza Boska ma urodziny 17.08.13, 22:34 A myślałam Amityr, że jesteś znawcą kobiet. Ty nimi po prostu gardzisz i kompletnie sie na nich nie znasz. Dały Ci chyba popalić Odpowiedz Link
amityr Re: Nasza Boska ma urodziny 17.08.13, 22:54 Spoko. Kobiety to moje klientki. Jestem z nich zadowolony i one ze mnie. Gdyby było przeciwnie ,to nie wracałyby. Mam stałe klientki po kilkanaście lat . Odpowiedz Link
izis52 Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 07:29 Odniosłam podobne wrażenie jak Natla. Z czystej ciekawości, jakie usługi tym klientkom oferujesz ? Kilkanaście popularnych - zdecydowanie wykluczyłabym. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 08:18 Tego typu negatywizm najczęściej jest generowany przez kompleksy i obawy. To postawa - moim zdaniem - zbliżona do postawy skrajnych feministek (wobec mężczyzn)... Amityr nie kokietuj nas swoimi klientkami, twój mizoginizm aż krzyczy i to nie od dzisiaj. Możliwe że BT nie jest w twoim guście, ale to nie oznacza że należy przyczepiać jej łatkę zadufania. Odpowiedz Link
amityr Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 09:41 A wszystko to przez wasze utożsamianie się z tą niby dumną i wytworną panią,która nawet palenia nie umie tak naprawdę rzucić, podobnie jak ta patolożka Kopacz.Typowe babsko ,które nie może znieść myśli ,że już po wyścigach.Szkoda ,że jej Wajda nie obsadził w roli Telimeny.Zresztą na jedno wyszło.Prababcia @pierożka i tak nie załapie. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 09:58 Wiesz co, jeśli uważasz że BT nie umie pogodzić się ze starością, obejrzyj film "Już tylko wieczór". Zresztą wszystkie ostatnie jej wcielenia są starością której nic nie kryje, starością, która ma swoją główną rolę. Chciałabym się tak zestarzeć jak ona, zresztą zapewne taka będę, nie da się ukryć taka piękna jak ona, tylko bardziej pierogowa. Znam gorsze wady niż papierochy poza tym nikt ci nie każe się z nią całować Odpowiedz Link
misia007 Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 10:06 Weszła w starość z wdziękiem i klasą i tak ją.... nosi.Że palenia nie rzuciła jej sprawa to nie jest jeszcze zabronione.Co go gustu to w wypadku amityra to raczej obawa przed niezależnoscią kobiet.Pasuje mu najbardziej tak dzidzia piernik wpatrzona bezkrytycznie w swego ....guru. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 10:45 jaki guru, takie wyznawczynie Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: babska 18.08.13, 10:46 uprzejmie przypominam że babska to w nosie siedzą i możesz sobie je amityrze wydłubać, jak ci się budzi Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: a tu nie ma baboli, babsk i innych dziwożon 18.08.13, 12:51 Tu są dzielne i dobre pracujące dziewczyny, zapewne tak by to ujął mężczyzna nie lubiący zadufanych W zasadzie to nic śmiesznego, taki mały-wielki patriarchalny i wcale nie poboczny wątek Chwala dziwkom 2011,caly film.lektor Odpowiedz Link
amityr Re: a tu nie ma baboli, babsk i innych dziwożon 18.08.13, 13:13 @pierożka ,masz jednak problem dużo większy i to dużo od niby mojego.Na tym poprzestanę. Odpowiedz Link
natla Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 16:50 Najbardziej mi pasuje ginekolog albo fryzjer. Jednak w tych zawodach przecież kobiety poznaje się najlepiej i nie ocenia po pozorach, bo to rzeczywiście przegląd charakterów i charakterków niesamowity i pouczający. Amityr, BT nigdy nie jest zadufanym babskiem. Grała czasem takie role, ale w życiu była prawdziwą arystokratką czyli taką, po której tego nie widać, która dostosowuje się do każdego towarzystwa, która potrafi być na luzie i nie obrażać. Niewiele znam takich ludzi, ale na szczęście znam. To bardzo barwne postacie i ciekawe. Z nimi nie można się nudzić. I tak odbieram BT, choć niestety jej osobiście nie znam. Odpowiedz Link
amityr Re: Nasza Boska ma urodziny 18.08.13, 19:55 natla napisała: > Najbardziej mi pasuje ginekolog albo fryzjer. Jednak w tych zawodach przecież k > obiety poznaje się najlepiej i nie ocenia po pozorach, bo to rzeczywiście przeg > ląd charakterów i charakterków niesamowity i pouczający. > Amityr, BT nigdy nie jest zadufanym babskiem. Grała czasem takie role, ale w ży > ciu była prawdziwą arystokratką czyli taką, po której tego nie widać, która dos > tosowuje się do każdego towarzystwa, która potrafi być na luzie i nie obrażać. > Niewiele znam takich ludzi, ale na szczęście znam. To bardzo barwne postacie i > ciekawe. Z nimi nie można się nudzić. I tak odbieram BT, choć niestety jej osob > iście nie znam. Każdemu wolno kochać. Znam inne wypowiedzi z jej środowiska .Może złośliwość krytyków i kolegów. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Nasza Boska ma urodziny 19.08.13, 10:20 hohooo.... środowisko tak ma... wulkan emocji ... kompleksy koleżeństwa w krzywym zwierciadle odbite i ten wyścig po honoraria Odpowiedz Link
natla Re: Nasza Boska ma urodziny 19.08.13, 10:56 To prawda, środowisko ciężkie. Zawiść, zazdrość, ciągły wyścig szczurów i tylko najwybitniejsze jednostki potrafią się wznieść ponad to. Odpowiedz Link
misia007 Re: Nasza Boska ma urodziny 19.08.13, 11:46 No bo to taki zawód w którym sława nie jest dana raz na zawsze ale ciągle się jest na cenzurowanym. Odpowiedz Link
eurytka Re: Nasza Boska ma urodziny 19.08.13, 11:57 Emerytury, to już boskiej nie ma, no czy nie żal Może jaki dodatek za starość zostanie i tyle tej boskości. Odpowiedz Link