banitka51 27.08.14, 02:32 zza krzaka, z przeszłości zaglądam i taki sentyment, jak w NK mnie owiał tyle lat, a człek ciągle żyje... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: a kuku! 27.08.14, 07:57 Banitko, jak miło Cię słyszeć ! Minęła tylko dekada Trzeba się cieszyć, że żyjemy. Ja też zaglądnęłam, bo coś mnie tu ciągnęło, potem zobaczyłam, że delwa była, a kiedy ktoś mój stary wątek o Bałtyku wyciągnął z kufra, to ośmieliłam się odezwać. No i tak teraz mam jak przed laty, że rano do kawy musi być forum. Banitko, zachęcam do pozostania tu. Może wyjrzą zza krzaka też inni "starzy" forumowicze. W tym roku przecież forum będzie obchodzić jubileusz 10 - lecia istnienia ! Odpowiedz Link
izis52 Re: a kuku! 27.08.14, 11:56 Nie kukaj, tylko pokaz sie w calosci . Z biegiem dni, a nawet lat zmienia sie obrazek. Odpowiedz Link
natla Re: a kuku! 27.08.14, 15:22 An.to, Wisiu, nie a kuku-ajcie tylko pogadajcie choć troche _____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości! Odpowiedz Link
banitka51 @natla 27.08.14, 17:56 a Ty, jakby czas stanął w miejscu, administrujesz wciąż, miło, że trwasz! Odpowiedz Link
banitka51 Re: a kuku! 27.08.14, 17:46 A to jakiś bal może będzie? 10 lat to okazja do pląsów, choćby z laseczką (faceci inaczej zrozumieją, ale przynajmniej się uśmiechną), choćby sztywno, bo dysk, bo udo, kolano, szyja - ale kto wie, czy to nie ostatnie na tym padole byłyby tańce, hulanki, swawole Odpowiedz Link
banitka51 @Wiktoria 27.08.14, 17:48 A Ciebie też miło zobaczyć, bo audytorium się bardzo zmieniło - można mieć ciągle 18 lat, ale 50 się nie da Odpowiedz Link
banitka51 @dwa filary 27.08.14, 21:01 Widzę, że filary wciąż podtrzymują forum - pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link