Dodaj do ulubionych

Babski król

27.05.23, 20:35
Kobiety mnie stworzyły. Zawsze byłem babski król, bo lepiej dogadywałem się z płcią piękną. Nawet w szkole mnie tak nazywali. Kobieta jest bardziej interesującym tworem boskim niż mężczyzna .To coś jak jak ja .
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Babski król 27.05.23, 20:37
      Tu jest link .Jasiu Englert .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://e-teatr.pl/zawsze-bylem-babski-krol-a189264&ved=2ahUKEwiU8Mj0kZb_AhUCiYsKHdrJC2EQFnoECBgQAQ&usg=AOvVaw0zYIrvUc41vLu5IjFki4Zo
    • friend_of_women Re: Babski król 28.05.23, 03:47
      Raczej taki "kurzy orzeł" z ciebie wink
    • taniarada Re: Babski król 28.05.23, 10:10
      Tylko dla dziewcząt (Samozwaniec Magdalena (właśc. Kossak Magdalena))
      ~"Mama przeniosła się do kuchenki ze swoją maszyną do pisania. Nad nią suszą się pieluszki niemowlaka, wydając woń nie "Soir de Paris" ale "Pissoir de Varsovie".
      ~~"Józinka znów upierała się, żeby nosić suknie tak krótkie, że jej prawie cały bucik było widać.
      -Prawdziwie dobrze wychowane panny nóg nie mają - mawiała ciocia-babcia.
      Mama była już troszkę bardziej postępowa.
      Owszem - twierdziła - można mieć nogi, ale nie trzeba ich pokazywać, bo to niemiłe i nieciekawe dla patrzącego".
      ~~~"Ach, mąż...- zawołała histerycznie. - Ale wiesz, mam wrażenie, że w małżeństwie dzieją się rzeczy, o których mama nie ma zielonego pojęcia, inaczej by na to nie pozwoliła".
      [o śnie]~~~~"Poza tym mama miała krótko obcięte włosy i ja też... Widać przez Europę przeszła epidemia tyfusu".
      ~~~~~"Mama twierdzi, że ta spódnica jest o wiele za krótka - rzekła kokieteryjnie Maniusia - Cały bucik odsłania".
      ~~~~~~"Obie starsze panie były jeszcze "na chodzie", ale karoserie miały już niemłode, mimo iż świeżo polakierowane.
    • irsila Re: Babski król 29.05.23, 07:50
      taniarada napisał:

> Kobiety mnie stworzyły. Zawsze byłem babski król, bo lepiej dogadywałem się z p
      > łcią piękną. Nawet w szkole mnie tak nazywali. Kobieta jest bardziej interesują
      > cym tworem boskim niż mężczyzna .To coś jak jak ja .

Może warto zmienić nick na babski król, będzie wiadomo z kim rozmowa.
      Ten obecny babę przypomina a tu proszę z królem gadam.
      • taniarada Re: Babski król 29.05.23, 08:26
        To jest wątek o Janie Englercie .Jakbyś mogła zauważyć .Chyba że masz demencję .
        • irsila Re: Babski król 29.05.23, 08:43
          taniarada napisał:

> To jest wątek o Janie Englercie .Jakbyś mogła zauważyć .Chyba że masz demencję
          > .

Pisz zrozumiale, dawaj cudzysłowy, one są od tego, by zaznaczyć, że cudze słowa się przytacza.
          Zrozumiałam, że z Englertem się utożsamiasz i tylko tyle.
          • taniarada Re: Babski król 29.05.23, 10:35
            irsila napisała:

> taniarada napisał:
            >
            > > To jest wątek o Janie Englercie .Jakbyś mogła zauważyć .Chyba że masz dem
            > encję
            > > .
            >
            > Pisz zrozumiale, dawaj cudzysłowy, one są od tego, by zaznaczyć, że cudze słowa
            > się przytacza.
            > Zrozumiałam, że z Englertem się utożsamiasz i tylko tyle.
            > Bingo Urszulko tak utożsamiam się .Miłego dnia .
            >
            • irsila Re: Babski król 29.05.23, 12:09
              Ja nic nie mam do tego określenia,znaczy się "babskiego króla".
              Jeśli ktoś się tak, określił, czy nazwał, nie mnie to oceniać.
              To nie jest określenie pejoratywne, tak mi się wydaje.
              • irsila Re: Babski król 29.05.23, 12:13
                Przejrzałam internet, wielu celebrytów tak o sobie mówi.
        • friend_of_women Re: Babski król 29.05.23, 10:28
          Najlepiej komuś przypisać swoje wady, ale to w stylu tego MISIA wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka