taniarada 27.05.23, 20:35 Kobiety mnie stworzyły. Zawsze byłem babski król, bo lepiej dogadywałem się z płcią piękną. Nawet w szkole mnie tak nazywali. Kobieta jest bardziej interesującym tworem boskim niż mężczyzna .To coś jak jak ja . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Babski król 27.05.23, 20:37 Tu jest link .Jasiu Englert .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://e-teatr.pl/zawsze-bylem-babski-krol-a189264&ved=2ahUKEwiU8Mj0kZb_AhUCiYsKHdrJC2EQFnoECBgQAQ&usg=AOvVaw0zYIrvUc41vLu5IjFki4Zo Odpowiedz Link
taniarada Re: Babski król 28.05.23, 10:10 Tylko dla dziewcząt (Samozwaniec Magdalena (właśc. Kossak Magdalena)) ~"Mama przeniosła się do kuchenki ze swoją maszyną do pisania. Nad nią suszą się pieluszki niemowlaka, wydając woń nie "Soir de Paris" ale "Pissoir de Varsovie". ~~"Józinka znów upierała się, żeby nosić suknie tak krótkie, że jej prawie cały bucik było widać. -Prawdziwie dobrze wychowane panny nóg nie mają - mawiała ciocia-babcia. Mama była już troszkę bardziej postępowa. Owszem - twierdziła - można mieć nogi, ale nie trzeba ich pokazywać, bo to niemiłe i nieciekawe dla patrzącego". ~~~"Ach, mąż...- zawołała histerycznie. - Ale wiesz, mam wrażenie, że w małżeństwie dzieją się rzeczy, o których mama nie ma zielonego pojęcia, inaczej by na to nie pozwoliła". [o śnie]~~~~"Poza tym mama miała krótko obcięte włosy i ja też... Widać przez Europę przeszła epidemia tyfusu". ~~~~~"Mama twierdzi, że ta spódnica jest o wiele za krótka - rzekła kokieteryjnie Maniusia - Cały bucik odsłania". ~~~~~~"Obie starsze panie były jeszcze "na chodzie", ale karoserie miały już niemłode, mimo iż świeżo polakierowane. Odpowiedz Link
irsila Re: Babski król 29.05.23, 07:50 taniarada napisał: > Kobiety mnie stworzyły. Zawsze byłem babski król, bo lepiej dogadywałem się z p > łcią piękną. Nawet w szkole mnie tak nazywali. Kobieta jest bardziej interesują > cym tworem boskim niż mężczyzna .To coś jak jak ja . Może warto zmienić nick na babski król, będzie wiadomo z kim rozmowa. Ten obecny babę przypomina a tu proszę z królem gadam. Odpowiedz Link
taniarada Re: Babski król 29.05.23, 08:26 To jest wątek o Janie Englercie .Jakbyś mogła zauważyć .Chyba że masz demencję . Odpowiedz Link
irsila Re: Babski król 29.05.23, 08:43 taniarada napisał: > To jest wątek o Janie Englercie .Jakbyś mogła zauważyć .Chyba że masz demencję > . Pisz zrozumiale, dawaj cudzysłowy, one są od tego, by zaznaczyć, że cudze słowa się przytacza. Zrozumiałam, że z Englertem się utożsamiasz i tylko tyle. Odpowiedz Link
taniarada Re: Babski król 29.05.23, 10:35 irsila napisała: > taniarada napisał: > > > To jest wątek o Janie Englercie .Jakbyś mogła zauważyć .Chyba że masz dem > encję > > . > > Pisz zrozumiale, dawaj cudzysłowy, one są od tego, by zaznaczyć, że cudze słowa > się przytacza. > Zrozumiałam, że z Englertem się utożsamiasz i tylko tyle. > Bingo Urszulko tak utożsamiam się .Miłego dnia . > Odpowiedz Link
irsila Re: Babski król 29.05.23, 12:09 Ja nic nie mam do tego określenia,znaczy się "babskiego króla". Jeśli ktoś się tak, określił, czy nazwał, nie mnie to oceniać. To nie jest określenie pejoratywne, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link
irsila Re: Babski król 29.05.23, 12:13 Przejrzałam internet, wielu celebrytów tak o sobie mówi. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Babski król 29.05.23, 10:28 Najlepiej komuś przypisać swoje wady, ale to w stylu tego MISIA Odpowiedz Link