sagittarius954
26.08.14, 08:37
Jaki jest każdy widzi . Ale kiedy ja zobaczyłęm jednego z zawodników warszawskiej Legii , trudno to opisac , maczającego ? może uderzającego ? może zresztą co innego robił, w każdym bądź razie zanurzył głowę w torcie z okazji zdobycia setnej bramki . Niby powód jest do wesołości i okazania jej , niektórzy wylewają na siebie kubeł wody z lodem a ten głowe w tort , kto wie , może się przyjmie i na dzień dobry zamiast pokłon szefowi głowę w tort . Mniejsza zresztą z tym , piwo zapewne zabuzowało a może jeszcze cos bardziej alkoholowego , po meczu był a nie w trakcie inaczej sobie mógłby strzelić bramkę . Jednak ten kolega z druży6ny który nagrał telefonem i wpuścił do youtubka , masakra . Teraz przed każdym meczem z nasza druzyna przeciwna będzie wysyłała tort ,aby zawodnicy głowy w nim schowali zamiast w piasku . Kazda przegrana przyjdzie bardziej słodka a zalepionych oczy trudno będzie odzyskac jakąkolwiek równowagę . To nie to samo co otrzepać , przetarcie nic nie gwarantuje . Już miałem skończyć kiedy w oczy wpadło mi jak Poroszenko rozwiązuje parlament ukraiński , gdyby tak u nas ....co ? Nie przydałoby się ?