Dodaj do ulubionych

Skandaliczne miłości

05.06.23, 15:25

Ostatnio zapewne, najbardziej skandaliczną jest,
miłość Emanuela Macron'a do Brigitte, swojej nauczycielki.
Miłość prawdziwa, wszystko pokona...
Czyż nie tak jest?
W sumie każdy śmiertelnik
im tego zazdrości.
Też bym tak chciała.
A Wy?
Obserwuj wątek
    • kochamzapachfrezji Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 15:42
      Ja niczego nikomu nie zazdroszczę.
      • irsila Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 15:46
        Być może nie zaznałaś prawdziwej miłości,
        dlatego nie masz czego zazdrościć.
        • irsila Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 15:58
          W sumie ja też niczego nikomu nie zazdroszczę.
          W sumie to co mam i czego doświadczyłam, to jest szczyt moich możliwości?
          • taniarada Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 09:13
            irsila napisała:

> W sumie ja też niczego nikomu nie zazdroszczę.
            > W sumie to co mam i czego doświadczyłam, to jest szczyt moich możliwości?
            >
            I znowu sobie zadaje pytanie czy to jest miłość ,czy to jest kochanie 🥰
        • kochamzapachfrezji Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 16:01
          Niech każdy się wypowiada sam za siebie.
        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 21:38
          irsila napisała:

> Być może nie zaznałaś prawdziwej miłości,
          > dlatego nie masz czego zazdrościć.
          >
          Skąd wiesz czy nie doświadczyła ? Każdy kiedyś był zakochany i szuka dalej .
      • engine8t Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 18:37
        Ja podobnie.. Mysle ze to oni mogliby mi zazdroscic ? smile
        Nie wyobrazam sobie spania z babcia .
        • irsila Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 18:49
          engine8t napisał:

> Ja podobnie.. Mysle ze to oni mogliby mi zazdroscic ? smile
          > Nie wyobrazam sobie spania z babcia .

Ale z wnuczką, jeśli chodzi o wiek,
          to chętnie byś się przespał,
          oczywiście nie z własną gdyż to kazirodztwo by byłobig_grin
          • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:51
            irsila napisała:

> engine8t napisał:
            >
            > > Ja podobnie.. Mysle ze to oni mogliby mi zazdroscic ? smile
            > > Nie wyobrazam sobie spania z babcia .
            >
            > Ale z wnuczką, jeśli chodzi o wiek,
            > to chętnie byś się przespał,
            > oczywiście nie z własną gdyż to kazirodztwo by byłobig_grin
            >
            > O wnuczce nikt nie marzy ,ale kobieta 50 letnia jest w zasięgu orbity engine8t.
          • engine8t Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 00:06
            Ale z wnuczką, jeśli chodzi o wiek,
            to chętnie byś się przespał,

Tez nie.
        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:40
          engine8t napisał:

> Ja podobnie.. Mysle ze to oni mogliby mi zazdroscic ? smile
          > Nie wyobrazam sobie spania z babcia .
          Śpi się osobno to taki luksus .Bo można chrapać do woli .A najlepiej każde w swoim mieszkaniu .
    • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 18:07
      Trzeba spróbować .50-letni Yann Moix, wielokrotnie nagradzany francuski pisarz i prezenter telewizyjny, zaliczył niemałą wpadkę. W jednym z wywiadów stwierdził, że jego równolatki "są za stare na miłość" i w gruncie rzeczy są dla niego "niewidzialne". - Wolę ciała młodszych kobiet, to wszystko .Kurde czy on nie ma racji 😛
      • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:03
        >Kurde czy on nie ma racji 😛

On może i ma, ale co taki stary pryk jak ty mógłby młodej kobiecie zaoferować? Napisz, tylko szczerze...wink
        • irsila Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:12
          friend_of_women napisał:

> >Kurde czy on nie ma racji 😛
          >
          > On może i ma, ale co taki stary pryk jak ty mógłby młodej kobiecie zaoferować?
          > Napisz, tylko szczerze...wink

Może jedynie fiuta, niebieską tabletką pędzonego?big_grin
          • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:13
            Trafiłaś w sedno wink
        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:46
          friend_of_women napisał:

> >Kurde czy on nie ma racji 😛
          >
          > On może i ma, ale co taki stary pryk jak ty mógłby młodej kobiecie zaoferować?
          > Napisz, tylko szczerze...wink
          Ja wiem co mogę .Ale ty nie za wiele .Bujasz się na tych forach z tą swoją emeryturką i na siłę chcesz się do kogoś przytulić .Masz cudowną pralkę ,jakiś nowy głośnik w telewizorze .Napisz jak żyjesz z żoną ? Daje żarło pod nos chłopcze .O ile wiadomo to ty jesteś sporo starszy robaczku .
          • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 20:40
            Jak zwykle bujasz w obłokach i ponosi cię fantazja. Pracuję zawodowo, mam niezłą kasę, partnerek bez liku i dziadku nie płaczę na forach jak ty. Z tobą mam niezły ubaw, bo masz początki schizofrenii robaczku wink
      • kochamzapachfrezji Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:34
        Kurde, on ma rację.
        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:54
          Każdy facet starszy lubi się dowartościować Zapachu Frezji .To normalne kurde jest 😛
          • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 20:42
            Powodzenia dziaduniu wink
            • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 21:13
              Idź spać bo pierd... bez sensu .Udaj się na jakąś terapię .Łazisz za mną jak smród po gaciach .Wszędzie cię pełno .Od rana do wieczora .Spadaj .
              • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 10:20
                Widzisz jaki prostak z ciebie, komu ty chcesz zaimponować?
        • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 20:42
          kochamzapachfrezji napisała:

> Kurde, on ma rację.

Jeżeli tak piszesz to jest to wiarygodna informacja wink
          • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 21:34
            Ty to na 100% baba .Wpisujesz się w babskich wątkach na forum kobieta .Jesteś zniesmaczony i ćwiczysz jogę .Odwiesiłem cię bo nie mogę wytrzymać bez twojej miłości 🤣🤣😂
            • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 06:50
              taniarada napisał:

> Ty to na 100% baba .Wpisujesz się w babskich wątkach na forum kobieta .Jesteś z
              > niesmaczony i ćwiczysz jogę .Odwiesiłem cię bo nie mogę wytrzymać bez twojej mi
              > łości 🤣🤣😂

Odnoszę wrażenie, że psychol z ciebie pierwsza klasa. Sfiksowany na moim punkcie, a do tego drzesz niepotrzebnie ryja przy każdej okazji. Mnie nie interesuje co ty myślisz i wypisujesz o mnie, ważne co ja myślę o tobie, nie zamierzam zniżać się do twojego "poziomu" wink
              • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 06:39
                Weź sobie wsadź łeb w imadło i ściągnij mocno .
    • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:12
      Myślisz, że ten związek oparty jest na miłości, może na początku tak, ale teraz...czy nie jest przykrywką do czegoś "więcej"? Ja im niczego nie zazdroszczę, a wręcz przeciwnie, jestem zniesmaczony. Więc czego im zazdrościć...?
      • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 19:49
        friend_of_women napisał:

> Myślisz, że ten związek oparty jest na miłości, może na początku tak, ale teraz
        > ...czy nie jest przykrywką do czegoś "więcej"? Ja im niczego nie zazdroszczę, a
        > wręcz przeciwnie, jestem zniesmaczony. Więc czego im zazdrościć...?
        Twój ból twoje życie .Każdy sobie wybiera jakie chce .Zniesmaczony że ludzie szukają nowych związków i młodych ciał ..Normalka jak jest pieniądz ,bo gołodupiec może tylko pomarzyć .
        • maszkaroni Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 22:23
          Mówisz że marzysz? Marzenia to piękna rzecz.
          • taniarada Re: Skandaliczne miłości 05.06.23, 22:57
            Czyli co? .Umiesz coś wydukać sam koleżko z auto moto ? Tamtemu już żona zabrała komputerek .Dość się naprodukował ,jutro z rańca wpadnie .A co sądzisz o miłości facetów starszych do młodych kobiet ? Masz swoje zdanie misiu ?
            • maszkaroni Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 12:53
              Widzę, że coś ci nerwy puszczają dziubasku. Stary facet i młoda kobieta? To nie może się udać. A jak się udaje to musi być drugie dno.
              • taniarada Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 13:15
                Misiu zadziwiające jesteś parą z Fredim ? Bo zawsze się pojawiasz w danym momencie .Dla ciebie takie coś kompletnie jest niezrozumiałe . Nie będę ci tłumaczył dlaczego bo i tak nie zrozumiesz i za dużo byś chciał wiedzieć misiu . Nie dziwię się że szukasz i nie możesz znaleźć .
    • charyzmatyk Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 10:33
      Witaj . Każdy związek opiera się na przyjaźni, miłości i wzajemnym zaufaniu. Przecież każdy z nas szuka takiego partnera który będzie nas dobrym człowiekiem.
      • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 11:04
        Teoretycznie tak. W praktyce bywa różnie!
        • engine8t Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 22:06
          Nie tylko teoretycznie - praktycznie tez.
          Dlatego wiele sie wywraca kiedy im jednej z tych 3 nog brakuje i no ema sie na czym oprzec.
          • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 23:02
            >Ostatnio zapewne, najbardziej skandaliczną jest,
            miłość Emanuela Macron'a do Brigitte, swojej nauczycielki.

Dlaczego skandaliczna?
            bo duzo starsza, czy to, że on był uczniem, a ona nauczycielką? smile
            • taniarada Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 23:25
              Najtrudniejsze są związki starszych kobiet z młodszymi mężczyznami niż odwrotnie .Przykład? Agatha Christie, powieściopisarka, przez 46 lat żona 14 lat młodszego Maxa Mallowana, brytyjskiego archeologa. Starszy facet i młoda kobieta nie wzbudza już takich emocji .I niekoniecznie kasa tu odgrywa głównej roli .
              • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 06.06.23, 23:46
                14 lat, to jeszcze różnica do przełknięcia, zwłaszcza, gdy kobieta zadbana i urodziwa.
                Aż tak się nie rzuca w oczy, ale z biegiem lat różnica będzie widoczna...
                Czym uczeń 15 letni mógł zaimponować kobiecie prawie 40 letniej?
                Może skandaliczna, bo zakrawała na pedofilię?
                • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 02:03
                  Tu jest odpowiedź dlaczego skandaliczna ale i piękna.
                  Sympatyczna z nich para, mimo różnicy wieku 25 lat.
                  Tekst linku
                  Lubię na nich patrzeć, zakochani dalej on 44 lat ona 69.
                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 04:00
                    Wspomnienie lat młodości które już nie wrócą .Ale rozumiem was dziewczyny .
                    • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 04:48
                      taniarada napisał:

> Wspomnienie lat młodości które już nie wrócą .Ale rozumiem was dziewczyny .

Raczej nie rozumiesz uczuć wyższych.
                      nie kompromituj się.
                      • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:03
                        I właśnie z tego powodu, zawody miłosne masz?
                        • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:11
                          Jakoś cała Francja tę ich miłość zaakceptowała
                          i drugą kadencję wygrał Macron z Brigitte o 25 lat starszą żoną
                          a nie pani Marie le Pen.
                          Jakoś to im, znaczy Francuzom, nie przeszkadza, tolerancyjni są.
                          Jednak Donald Trump z nich sobie drwił,
                          gdyż u Amerykańców, wszystko komercyjne jest, nawet miłość.
                          W sumie, to życzę Ci prawdziwej miłości,
                          a nie miłostek czy flircików żałosnych.
                        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:25
                          irsila napisała:

> I właśnie z tego powodu, zawody miłosne masz?
                          >
                          >Co Ty Urszula pierniczysz .Zawody miłosne .Jest tyle kobiet w moim otoczeniu wystarczy tylko chcieć .Zakładam wątki na potrzeby tego forum .Chciałem by coś tu się działo ,ale niektórzy nie dorośli do tego .Chamstwo ,personalne wtyki ,głupia zazdrość .Jedno i to samo .W trójkę zakładaliśmy watki ,w których zamiast rozmów była idiotyczna kłótnia i wyciąganie bzdurnych wniosków .
                          >
                          • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:34
                            Jeśli o miłość chodzi, to hymn św Pawła do miłości sobie wygooglaj
                            i ze sto razy przeczytaj.
                            Ja Ciebie nie oceniam ani innych
                            i też innych nie oceniaj,
                            sam się wybielając,
                            • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:54
                              irsila napisała:

> Jeśli o miłość chodzi, to hymn św Pawła do miłości sobie wygooglaj
                              > i ze sto razy przeczytaj.
                              > Ja Ciebie nie oceniam ani innych
                              > i też innych nie oceniaj,
                              > sam się wybielając,
                              Oceniam przez pryzmat dopieprzania się nie do dyskusji .Byłem długo spokojny ,ale ile można .Nie widzisz tego bo wszystkiego nie czytasz. Nie bywasz też na innych forach typu kobieta .A szkoda bo tam byś mogła zabrać głos .
                          • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:44
                            taniarada napisał:

> irsila napisała:
                            >
                            > > I właśnie z tego powodu, zawody miłosne masz?
                            > >
                            > >Co Ty Urszula pierniczysz .Zawody miłosne .Jest tyle kobiet w moim otoczen
                            > iu wystarczy tylko chcieć .Zakładam wątki na potrzeby tego forum .Chciałem by
                            > coś tu się działo ,ale niektórzy nie dorośli do tego .Chamstwo ,personalne wtyk
                            > i ,głupia zazdrość .Jedno i to samo .W trójkę zakładaliśmy watki ,w których zam
                            > iast rozmów była idiotyczna kłótnia i wyciąganie bzdurnych wniosków .
                            > >

Tylko dlaczego żadna Cię nie chce?
                            • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:57
                              irsila napisała:

> taniarada napisał:
                              >
                              > > irsila napisała:
                              > >
                              > > > I właśnie z tego powodu, zawody miłosne masz?
                              > > >
                              > > >Co Ty Urszula pierniczysz .Zawody miłosne .Jest tyle kobiet w moim o
                              > toczen
                              > > iu wystarczy tylko chcieć .Zakładam wątki na potrzeby tego forum .
                              > > >
                              >
                              >
                              > Tylko dlaczego żadna Cię nie chce?
                              >
                              A skąd Ty wiesz że mnie nie chce i z którą spałem ? Dziwna jesteś Urszulko .
                      • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 05:06
                        "Raczej nie rozumiesz uczuć wyższych.
                        nie kompromituj .Nie widzę różnicy między młodą kochanką ,a młodym kochankiem .Swoich dzieci nie mial może potrzebował takiej by mu matkowała .
                        • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 06:32
                          >Nie widzę różnicy między młodą kochanką ,a młodym kochankiem

Wiedziałem, że z tobą coś nie hallo, ale czy musisz tak pierniczyć o swoich zboczeniach? Tobie to nie robi różnicy, byle wepchać, ale mi już tak wink Feee...
                          • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 06:35
                            Spierdalaj ode mnie pajacu .
                            • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 10:05
                              taniarada napisał:

> Spierdalaj ode mnie pajacu .

Wy tak na poważnie się tłuczecie, czy żyć bez siebie nie możecie? wink
                              • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 10:27
                                Osobiście nie toleruję chamstwa, ale jak ma się taką sztukę przed sobą (taniarada) to trudno zachować kulturę wink
                                • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 10:42
                                  friend_of_women napisał:

> Osobiście nie toleruję chamstwa, ale jak ma się taką sztukę przed sobą (taniara
                                  > da) to trudno zachować kulturę wink

Regulujecie sobie ciśnienie wink
                                  Są sytuacje, że człek się nadyma, jak balon...
                                  i w sumie nie wiadomo, czy odpuścić, bo to przyzwolenie na dalszą "działalność", czy zmiażdżyć..co powoduje reakcje...
                                  i jak się nie obrócisz..przysłowiowa d z tyłu smile
                                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 11:20
                                    ruda.replay napisała:

> friend_of_women napisał:
                                    >
                                    > > Osobiście nie toleruję chamstwa, ale jak ma się taką sztukę przed sobą (t
                                    > aniara
                                    > > da) to trudno zachować kulturę wink
                                    >
                                    > Regulujecie sobie ciśnienie wink
                                    > Są sytuacje, że człek się nadyma, jak balon...
                                    > i w sumie nie wiadomo, czy odpuścić, bo to przyzwolenie na dalszą "działalność"
                                    > , czy zmiażdżyć..co powoduje reakcje...
                                    > i jak się nie obrócisz..przysłowiowa d z tyłu smile
                                    Facet który nie może żyć beze mnie .Nie będę wklejał linka gdzie on nie był .Tu też przylazł .To nie ja się pod nim wypisuje .I tu cytat jestem spełniony mam bogate życie towarzyskie .A spędza czas na poszukiwaniu mnie po forach GW .Ostatnio na auto moto .Był na prywatnym ,ale jedynie o mnie gadał .Na forum kobieta jedynie siebie promuje .Szuka kobiety do seksu i znależć nie może .Uwił sobie gniazdko na swoje nudne życie ,gdzie gadał sam ze sobą.
                                    • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 11:47
                                      Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Bo sam już nie wiem, czy ci mam współczuć, czy może martwic się o stan twojej psychiki. Powinieneś popracować nad sobą, autoreklama nie jest dobrym rozwiązaniem i przynosi czasem skutek odwrotny.
                                    • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 11:50
                                      taniarada napisał
                                      > Facet który nie może żyć beze mnie .Nie będę wklejał linka gdzie on nie był .Tu
                                      > też przylazł .To nie ja się pod nim wypisuje .I tu cytat jestem spełniony mam
                                      > bogate życie towarzyskie .A spędza czas na poszukiwaniu mnie po forach GW .Ost
                                      > atnio na auto moto .Był na prywatnym ,ale jedynie o mnie gadał .Na forum kobie
                                      > ta jedynie siebie promuje .Szuka kobiety do seksu i znależć nie może .Uwił sobi
                                      > e gniazdko na swoje nudne życie ,gdzie gadał sam ze sobą.

Skoro fora otwarte, to pisać można wszędzie....chyba, że istnieje "przynależność do danego forum"....
                                      też przyzlazłam, jak widzisz, ale takie przeznaczenie forów, że ludziska gadają, dyskutują, sprzeczają się...
                                      wiesz, jak to hula, bo chyba nie jesteś od wczoraj na forach.....
                                      Kobiety do seksu....big_grinbig_grin myslałam, że takie rzeczy, to w realu, a nie na forach towarzyskich...
                                      bo tu, to może być ewentualnie magia słów wink
                                      no, chyba, że znajomość wychodzi poza ramy monitora smile
                                      Może to jakiś rodzaj rywalizacji smile
                                      od zawsze twierdziłam, że dwóch facetó na forum, to odbezpieczony granat smile
                                      Niech znajdzie to, co napisałeś, to znów złapiesz rykoszetem.
                                      • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 17:51
                                        ruda.replay napisała:

>Może to jakiś rodzaj rywalizacji smile
                                        >od zawsze twierdziłam, że dwóch facetó na forum, to odbezpieczony granat smile
                                        >Niech znajdzie to, co napisałeś, to znów złapiesz rykoszetem.

Z mojej strony nie ma żadnej rywalizacji, a ze strony mojego adwersarza już tak. Zachowuje się jak pies ogrodnika, osacza kobiety i "warczy" na każdego kto znajdzie się w pobliżu. Rości sobie prawa do decydowania kto może pisać, a kto nie...a miernota z niego jest, taki lizodup forumowy wink
                                        • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 18:48
                                          friend_of_women napisał:

> ruda.replay napisała:
                                          >
                                          > >Może to jakiś rodzaj rywalizacji smile
                                          > >od zawsze twierdziłam, że dwóch facetó na forum, to odbezpieczony granat s
                                          > mile
                                          > >Niech znajdzie to, co napisałeś, to znów złapiesz rykoszetem.
                                          >
                                          > Z mojej strony nie ma żadnej rywalizacji, a ze strony mojego adwersarza już tak
                                          > . Zachowuje się jak pies ogrodnika, osacza kobiety i "warczy" na każdego kto zn
                                          > ajdzie się w pobliżu. Rości sobie prawa do decydowania kto może pisać, a kto ni
                                          > e...a miernota z niego jest, taki lizodup forumowy wink

Widzę, że tu warczenie, to norma smile
                                          w sumie wpadłam pogaworzyć na temat wątku, ale kiepsko to idzie wink
                                          ale miło było z Wami zamienić słów kilka....
                                          może jeszcze pogadamy kiedyś....bo póki, co, to pani irsilka jakaś zdenerwowana...
                                          a nie chcę kobiety na stres narażać wink
                                          • hana2 Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:23
                                            Nie poznałaś jeszcze głównej gospodyni. Ekhm. Ja poznałam i też tu teraz czytam jedynie, a ten wątek był ciekawy.

• ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:37
                                              hana2 napisała:

> Nie poznałaś jeszcze głównej gospodyni. Ekhm. Ja poznałam i też tu teraz czytam
                                              > jedynie, a ten wątek był ciekawy.
                                              >

To jeszcze inne gospodynie są? chętnie poznam w takim razie smile
                                              ja zawsze byłam otwarta "na ludzi" smile
                                              trzeba mieć jakąś kartę członkowską, czy zapisać się do klubu?
                                              elitarna grupa....ale cóż ja mogę o tym wiedzieć.....ja z "prymitywnego forum smile)
                                              • kochamzapachfrezji Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:43
                                                Wysłałam Ci, Ruda, zaproszenie do mojego prywatnego forum. Możemy tam spokojnie pogadać, pozdrawiam.
                                                • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 20:28
                                                  kochamzapachfrezji napisała:

> Wysłałam Ci, Ruda, zaproszenie do mojego prywatnego forum. Możemy tam spokojnie
                                                  > pogadać, pozdrawiam.

Widocznie listonosz ma wolne, bo nic nie doszło smile
                                              • hana2 Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:45
                                                "trzeba mieć jakąś kartę członkowską, czy zapisać się do klubu?"

Jest selekcja po prostu.
                                                Ja nie przeszłam, ale tobie kibicuję.
                                                Uściski.
                                                • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 20:32
                                                  hana2 napisała:

> "trzeba mieć jakąś kartę członkowską, czy zapisać się do klubu?"
                                                  >
                                                  > Jest selekcja po prostu.
                                                  > Ja nie przeszłam, ale tobie kibicuję.
                                                  > Uściski.

Selekcja smile kto i na którym ukrytym o tym decyduje? wink a może na mailowni się rozgrywa...
                                                  ja tu przelotem, bo piszę gdzie chcę i nikt mi nie będzie podskakiwał bez powodu....
                                                  z pewnością zabić się nie dam wink
                                                  Ciumki.
                  • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 10:04
                    irsila napisała:

> Tu jest odpowiedź dlaczego skandaliczna ale i piękna.
                    > Sympatyczna z nich para, mimo różnicy wieku 25 lat.
                    > Tekst linku
                    > Lubię na nich patrzeć, zakochani dalej on 44 lat ona 69.
                    >

Dużo ryzykowała...małżeństwo, pozycję zawodową, a opinia publiczna zawsze będzie komentować. To taka typowa woda na młyn. W pewnym sensie ją podziwiam, że postawiła wszystko na jedną kartę. Niech będą szczęśliwi.
                    • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 11:23
                      Dużo ryzykowała...małżeństwo, pozycję zawodową, a opinia publiczna zawsze będzie komentować. To taka typowa woda na młyn. W pewnym sensie ją podziwiam, że postawiła wszystko na jedną kartę. Niech będą szczęśliwi .Powtarzam pytanie ,czy dalej byli by szczęśliwi ,gdyby nie jego pozycja i status .Podejrzewam że było by to krótkie zauroczenie i pani wróciła by do męża .
                      • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 11:39
                        A kto to wie....może tak, a może nie....można gdybać...
                        Są razem, więc wszyscy stawiają na miłość prawdziwą, nikt nie wyciaga wniosków, że dla pozycji...gdyby ona była zauroczeniem, to już dawno mógł odejść....
                        ale z drugiej strony....chłopak 15 lat, to mogła go ukształtować od samego początku, jak plastelinę smile
                        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 12:12
                          Zbyt urodziwa nie jest ,ale liczy się co jest w środku .Prezydent Duda też ma żonę nauczycielkę .Być może one są dobrymi kochankami ,kto tam wie .Ładną historię pokazała Urszula .Widać że romantyczka jak się patrzy .
                          • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 12:21
                            Może dla Ciebie, dla mnie, dla innych ludzi....a on widzi w niej wszystkie zalety, jakie powinna miec kobieta wink co z ładnej lalki, kiedy wewnątrz pusta, jak dzwon...
                            jak na prawie 70 latkę, to ma ładną figurę, elegancka....Oj, żebyś Ty wiedział, ile nauczycielek jest po rozwodzie smile)) to chyba az takimi kochankami super nie są wink
                            • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 13:28
                              ruda.replay napisała:

> Może dla Ciebie, dla mnie, dla innych ludzi....a on widzi w niej wszystkie zale
                              > ty, jakie powinna miec kobieta wink co z ładnej lalki, kiedy wewnątrz pusta, jak
                              > dzwon...
                              > jak na prawie 70 latkę, to ma ładną figurę, elegancka....Oj, żebyś Ty wiedział,
                              > ile nauczycielek jest po rozwodzie smile)) to chyba az takimi kochankami super ni
                              > e są wink

Widać,że z prymitywnego forum pochodzisz.
                              • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 13:51
                                Jesteś niegrzeczna, by nie powiedzieć bezczelna.
                                Nie tobie odpisałam, wiec bądź łaskawa zachować swoje uwagi dla siebie.
                                Masz problemy, to nie wyżywaj się na innych...zrozumiałaś?!
                                i wiecej takich uwag mi tu nie pisz, bo moja grzeczność może przerodzić się w chamstwo, które reprezentujesz.
                                • irsila Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 17:29
                                  ruda.replay napisała:

> Jesteś niegrzeczna, by nie powiedzieć bezczelna.
                                  > Nie tobie odpisałam, wiec bądź łaskawa zachować swoje uwagi dla siebie.
                                  > Masz problemy, to nie wyżywaj się na innych...zrozumiałaś?!
                                  > i wiecej takich uwag mi tu nie pisz, bo moja grzeczność może przerodzić się w c
                                  > hamstwo, które reprezentujesz.

Zastanów się nad sobą kobieto,
                                  co Ty tu wypisujesz.
                                  Po raz pierwszy cię czytam,
                                  widocznie nie na darmo, na rude uczulenie mam.
                                  • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 18:42
                                    irsila napisała:

> ruda.replay napisała:
                                    >
                                    > > Jesteś niegrzeczna, by nie powiedzieć bezczelna.
                                    > > Nie tobie odpisałam, wiec bądź łaskawa zachować swoje uwagi dla siebie.
                                    > > Masz problemy, to nie wyżywaj się na innych...zrozumiałaś?!
                                    > > i wiecej takich uwag mi tu nie pisz, bo moja grzeczność może przerodzić s
                                    > ię w c
                                    > > hamstwo, które reprezentujesz.
                                    >
                                    >
                                    > Zastanów się nad sobą kobieto,
                                    > co Ty tu wypisujesz.
                                    > Po raz pierwszy cię czytam,
                                    > widocznie nie na darmo, na rude uczulenie mam.
                                    >

a ty, to kto, że decydujesz, kto i jak ma pisać?
                                    twoje forum? jeśli nie, to spadaj
                                    bo, jako gospodyni tego wątku kompletnie nie potrafisz rozmawiać....
                                    tak że wiesz....
                                    ze swoim uczuleniem idź do lekarza, drogę chyba znasz...
                                • hana2 Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 17:46
                                  Ruda jeśli szukasz kameralnego forum, na którym czuwa adminka, aby towarzystwo zachowywało się kulturalnie i nikt dorosłych ludzi nie poucza jak mają się zachowywać to wpadnij na forum kobieta.

• ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 18:43
                                    Dzięki Hano...może kiedyś, jak poczuję taką potrzebę...smile
                                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:31
                                    Miss jest bardzo tolerancyjna ,ale do czasu .Prowadzi dwa fora kobieta i mężczyzna .Tu też można rozmawiać tylko trzeba zimnej krwi .A mnie ponoszą nerwy .
                                    • hana2 Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:41
                                      "Miss jest bardzo tolerancyjna ,ale do czasu .Prowadzi dwa fora kobieta i mężczyzna ."

No, tak. A Miss jest tylko jedna wink

Miłego wieczoru i przepraszam z góry urażonych(e).

• ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:49
                                        hana2 napisała:

> "Miss jest bardzo tolerancyjna ,ale do czasu .Prowadzi dwa fora kobieta i mężcz
                                        > yzna ."
                                        >
                                        > No, tak. A Miss jest tylko jedna wink
                                        >
                                        > Miłego wieczoru i przepraszam z góry urażonych(e).
                                        >
                                        >

Miss...na Kobiecie? kiedyś adminował tam pascal....
                                      • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 20:50
                                        No, tak. A Miss jest tylko jedna .W większości czynnych i aktywnych forów adminów znam .Zresztą każdy może napisać jak coś jest nie hallo .Tylko czy każdemu odpowie 😊
                                    • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 19:48
                                      Widocznie lubisz taki sport, że się na własne życzenie katujesz nerwami smile
                                      zapraszał Cię asd na forum, to nie chciałeś...
                                      może i "baby" piszą, ale pogadać można, pośmiać się i nikt do gardła nie skoczy smile
                                      • taniarada Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 21:11
                                        Wiem że mnie zapraszał .Czasami patrzę i nie jest tak źle . Tylko dylemat bo Asd przyszedł na pewne forum ,a ja zalapałem bana do lipca .Co niezmiernie mnie zabolało .Dziwne forum bo później nie możesz pisać pod swoim nickiem .Są tam znajome osoby jak i tu .Przyznam się bez bicia to że nie jestem dobrym chłopcem i znam swoje wady .Jedynie umiem odróżnić dobro od zła .Jestem solidarny i tego wymagam .Gdyby czas na to pozwolił i przyszły by inne osoby ,licząc na palcach trzy to może.
                                        • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 07.06.23, 21:51
                                          A dlaczego miało by być źle....jaki sens trzymac forum w takim razie....
                                          wszystko można...nie zawsze ma się podobne zdanie, ale non stop obijać się cepami, to szkoda czasu....Asd wchodzi na forum, Ty dostajesz bana....
                                          to przyznam, że nie rozumiem sytuacji.....jakimi się prawami rządzi dane forum....
                                          może puściłeś lejce i nie zapanowałeś nad dosadnością przekazu wink nie wnikam, bo jakim prawem.....Reszta już w Waszych rękach, jak sie dogadacie smile
                                          • taniarada Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 06:43
                                            Starałem się zawsze pomagać .Ale to specyficzne forum wyrwało się spod kontroli .Zresztą już wcześniej robiło się nieznośne .Nie będę pisał szczegółów bo i po co .Ludzie jacy są i ich nie zmienisz .A wdzięczności się nie doczekasz .Jestem tam gdzie mam przyjaciół ,a tu nie ma tragedii .A rozmawiać można tylko z tymi co chcą z tobą rozmawiać .A reszta niech sobie gada do ściany .Możesz być tam ,możesz być tu .Zawsze mamy jakiś wybór .
                                            • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 06:49
                                              >Ale to specyficzne forum wyrwało się spod kontroli .

Czyżbyś z tego powodu ubolewał, a kim ty jesteś by pouczać innych? Mówić co maja robić, krytykować i dopuszczać. Nie ośmieszaj się...narwij kwiatuszków do koszyczka i idź sypać wink
                                              • camella Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 10:38
                                                friend_of_women napisał:

..narwij kwiatuszków do koszyczka i idź sypać wink

Ty najlepiej potrafisz sypać kwiatuszkami 😁🌹🌹🌹
                                                • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 11:28
                                                  Jeden sypie kwieciem, drugi dzwoni dzwonkiem, czyli współpraca jest wink
                                                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 13:49
                                                    ruda.replay napisała:

> Jeden sypie kwieciem, drugi dzwoni dzwonkiem, czyli współpraca jest wink
                                                    Wiesz że kiedyś by się dobrać do kobiety to trzeba było jej długą kieckę sięgnąć ,halkę ,biustonosz na pięć haftek .I czarne pończochy ,by dotrzeć do meritum .I to były piękne chwile .Taraz szast ,prask spodnie z figami i nie ma romantyzmu .A gdzie świece i lampka dobrego wina .Co za czasy ,byle prędko ,byle szybko .Nawet nie ma czasu na przeżycie i smakowanie smile
                                                  • irsila Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 15:27
                                                    No tak, słowo flirt, zapomniane dziś.

A propos dzwonków, przypomniała mi się uwaga w dzienniczku ucznia:
                                                    Dzwoni dzwonkiem po przerwiebig_grin
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:26
                                                    Kolega napisał temat w dzienniku: Wzwody z piłką. Zwróciłam mu uwagę, bo nawet nie zauważył błędu.
                                                  • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:46
                                                    Widać brakuje mu seksu. Trzeba gościa zrozumieć...
                                                • taniarada Re: Skandaliczne miłości 08.06.23, 13:40
                                                  camella napisała:

> friend_of_women napisał:
                                                  >
                                                  > ..narwij kwiatuszków do koszyczka i idź sypać wink
                                                  >
                                                  > Ty najlepiej potrafisz sypać kwiatuszkami 😁🌹🌹🌹
                                                  Bez komentarza Kamilko 😆👍
                                                  • camella Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 09:21
                                                    taniarada napisał:

>
                                                    > > friend_of_women napisał:
                                                    > >
                                                    > > ..narwij kwiatuszków do koszyczka i idź sypać wink
                                                    > >
                                                    > > Ty najlepiej potrafisz sypać kwiatuszkami 😁🌹🌹🌹
                                                    > Bez komentarza Kamilko 😆👍

Pozwól,że skomentuję .Odpowiadałam friendowi ,On wie o jakie ,,kwiatuszki" mi chodzi.
                                                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:05
                                                    "Pozwól,że skomentuję .Odpowiadałam friendowi ,On wie o jakie ,,kwiatuszki" mi chodzi. Jasne ,a ja przy okazji niech się Ruda tak nie denerwuje 😊
                                                  • ruda.replay Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:15
                                                    Oj tam, oj tam....żeby mnie zdenerwować, to potrzeba porządnego zawodnika, a nie pospolitej szczekaczki big_grin
                                                  • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:44
                                                    camella napisała:

> taniarada napisał:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > friend_of_women napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > ..narwij kwiatuszków do koszyczka i idź sypać wink
                                                    > > >
                                                    > > > Ty najlepiej potrafisz sypać kwiatuszkami 😁🌹🌹🌹
                                                    > > Bez komentarza Kamilko 😆👍
                                                    >
                                                    > Pozwól,że skomentuję .Odpowiadałam friendowi ,On wie o jakie ,,kwiatuszki" mi c
                                                    > hodzi.

Wiem, dla ciebie wszystko, ale jak sama widzisz zazdrośników nie brakuje. Tak na marginesie, ciekawi mnie kiedy wasz "wielki" będzie miał humor i dobry dzień. Teraz baluje, ale miał rozpatrzyć moją sprawę przez konsultację z wami i cisza! A może obawia się...? Jeszcze chwilę poczekam...
                                                  • camella Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:49
                                                    friend_of_women napisał:

>
                                                    > Wiem, dla ciebie wszystko, ale jak sama widzisz zazdrośników nie brakuje. Tak n
                                                    > a marginesie, ciekawi mnie kiedy wasz "wielki" będzie miał humor i dobry dzień.
                                                    > Teraz baluje, ale miał rozpatrzyć moją sprawę przez konsultację z wami i cisza
                                                    > ! A może obawia się...? Jeszcze chwilę poczekam...

Nie czuję tego aby był mój 😁
                                                    Pisałeś z nami i mam nadzieję że będzie tak nadal
                                                  • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 10:58
                                                    I to cieszy, tutaj się nudzę, nie mogę rozwinąć skrzydeł...wink
                                                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 11:09
                                                    Tu na twoją bajerę nikt się nie nabierze .Przynajmniej dla znudzonego emeryta nowe wezwanie z YouTube .Tu przynajmniej nie będziesz smędził .Choć
                                                    w to wątpię .
                                                  • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 11:42
                                                    Emeryta? Marzę mieć taki luz, bezrobocie mi jednak nie grozi i choć to sprawa jeszcze odległa jestem pewny, że wcześniej zakończę kręcenie kasy. Przynajmniej takie mam plany wink
                                                  • taniarada Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 21:32
                                                    To ty musisz ciągle na zdalnym siedzieć .Bo na forum non -stop 🤣
    • taniarada Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 12:21
      Sorry Urszula .Ludzie zabierzcie fredkę bo się tu chłopina marnuje .Płacę 500 euro ,ale bez powrotu .Jak można to forum tak spieprzyć i tak ciągle jęczeć .Dobrego dnia wszystkim.
      • friend_of_women Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 13:40
        Też uważam, że spieprzyłeś to forum. Gdy czujesz na plecach oddech konkurencji popadasz w panikę i zaczynasz bredzić. Nie bój się nie wygryzę cię, mam litość nad słabszymi i pozwalam im dźwigać się na wyższy poziom. Trzeba się reformować leśny dziadku.
        • taniarada Re: Skandaliczne miłości 09.06.23, 21:36
          Niesamowita historia .Takie bujne życie .A u jednej siedzi na czacie .Bidulek i ciągle jęczy .Król forum kobieta i 50 .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka