kochamzapachfrezji Re: Wtorek 29.08.23, 16:36 Dzięki, Halusiu, po 15 tys. kroków chętnie się napiję kawusi Odpowiedz Link
taniarada Re: Wtorek 29.08.23, 18:17 W poniedziałek w poniedziałek ja nie mogę Bo pomagam mamie A we wtorek a we wtorek i w środę Ty masz w domu pranie No a w czwartek no a w czwartek ja mam dyżur W piątek w piątek dwa zebrania Ty w sobotę ty w sobotę też nie możesz Bo na lekcje ganiasz Ale za to niedziela Ale za to niedziela Niedziela będzie dla nas A za tydzień W poniedziałek ty nie możesz Bo pomagasz mamie A we wtorek a we wtorek i w środę Ja mam w domu w pranie No a w czwartek no a w czwartek ty masz dyżur W piątek w piątek dwa zebrania Ty w sobotę Ty w sobotę też nie możesz Bo na lekcję ganiasz Ale za to niedziela Ale za to niedziela Niedziela będzie dla nas 😀 Odpowiedz Link
super.halusia Re: Wtorek 29.08.23, 20:53 Dzięki, Halusiu, po 15 tys. kroków chętnie się napiję kawusismile To my byliśmy lepsi 25 tys kroków, ale też nie źle Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wtorek 29.08.23, 22:39 Brawo, my mamy ognisko, mamy dwóch grajków, którzy nam grają na gitarze, dobranoc Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wtorek 31.08.23, 09:03 A ja w piątek zrobiłem ognisko i marnie wyszło z obsadą. Może za ciepło? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wtorek 31.08.23, 09:15 Ja byłam we wtorek na ognisku w górach. Było zajeżyście Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wtorek 29.08.23, 19:29 Kawa jeszcze w domu ale dzisiaj pierwszy dzień w pracy od 13 Odpowiedz Link