muraszka1 14.08.05, 15:40 siedze tam,pisze i pisze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 14.08.05, 16:13 Muraszko,a może przenieście sie tutaj? 50 plus lub minus to bardzo pojemny przedział.Nie jest zarezerwowany,wszyscy się zmieścimy Odpowiedz Link
muraszka1 Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 14.08.05, 16:20 dzieki,tez prawda,ale czasem trzeba poczytac co pisza inni Odpowiedz Link
takanietaka Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 14.08.05, 16:44 Hej..tak piszesz i piszesz..a linka nie dajesz!!Jak mam wspomóc!!Trzeba ułatwic decyzje komus a nie narzekac....bo juz którys raz mnie to zainteresowało ..no i nie mam pojecia gdzie to..ani co to.... <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
muraszka1 Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 14.08.05, 16:52 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29055 Odpowiedz Link
tesunia Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 14.08.05, 22:09 toz.ze trzeba pomoc sie forowi rozwiac?? dobrze zrozumialam? Odpowiedz Link
natla Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 15.08.05, 00:46 uraszko, zrobiłam sobie nieco przymusowy urlop od Was.....mam wyrzuty sumienia, choć trochę wcześniej nabiłam liścików......i bedę nabijać dalej licznik. )))) Odpowiedz Link
yoanna Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 15.08.05, 00:52 Liczniki bij i głowy nam nabijaj... Kręcimy serial U jak Uraszka? )))))) wiem,wiem...nie kończ Odpowiedz Link
muraszka1 Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 15.08.05, 07:28 oj chyba powinnam przejsc na "jana2706",biedna ta "muraszka1" ))))) Odpowiedz Link
yoanna Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 15.08.05, 10:49 Czemu "Yoanno" ? Jeśli juz to proszę "Yoanno " Odpowiedz Link
yoanna Re: moze by ktos wspomogl ta 60-tke? 15.08.05, 11:24 Muszę wprowadzić ten wpis na forum by coś wyjaśnić i wytłumaczyć się nieco. Zagalopowałam się chyba w słowach...co sspowodowało,że pewnien mój post stał się mało czytelny, przez co sprawił przykrość Muraszce To efekt zupełnie nie zamierzony i przypadkowy Przez moment zapomniałam, że słowa to tylko słowa...i aż słowa,które nabierają nowej barwy gdy zmienia się oświetlenie..., nie słychac intonacji, nie widac twarzy rozmówcy. Pozwólcie więc,że coś wyjaśnię... Mój wpis " Liczniki bij i głowy nam nabijaj..." adresowany był do Natli...,która wspomina o nabijaniu licznika...i to dobrowolnym ,pozytywnym i nieprzymuszonym nabijaniu z pewnością Zaś "U jak Uraszka" to mały żart z powodu literówki Natlowej....i analogia do "M jak Miłość"....dlatego o serialu mowa Bardzo źle się stało.., w sposób absolutnie nie zamierzony wywołałam jakieś dziwne, przykre skojarzenia. Muraszko, przepraszam Cię...to nieporozumienie Wybacz. Zresztą...pomyślałam,że Natla od razu mnie uraszko, zrobiłam sobie nieco przymusowy urlop od Was.....mam wyrzuty sumienia, choć trochę wcześniej nabiłam liścików......i bedę nabijać dalej licznik. )))) Odpowiedz Link
yoanna Muraszko:) 15.08.05, 11:28 Mam nadzieję,że jednak tutaj zajrzysz i przeczytasz kolejny mój wpis P.S. Poprzedni post za wcześnie mi umknął...toteż nie usunęłam ostatnich wersów. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Muraszko:) 15.08.05, 12:47 nie ma sprawy,bylo,to chyba tylko nieporozumienie Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Muraszko:) 16.08.05, 22:24 tak,czy siak,forum nie moje,ale je lubie,mamy pierwszy 1.000 Odpowiedz Link
vogino55 Re: Muraszko:) 16.08.05, 22:39 Zróbcie tam dopisek//filia "Pięćdziesieciolatki to my,,,,," i ludziska zaczną pisywać,,,, Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Muraszko:) 16.08.05, 22:50 jak ma sie 50,to moze Bóg da i 60?albo jeszcze wiecej Odpowiedz Link