03.03.06, 23:01
Dopiero teraz zauważyłam, że nie masz swojego "prywatnego" wątku. smile

Aniu, kliknij w czerwony link "Nasz czat" na górze naszej głównej strony.
Pojawi Ci sie okienko, wpisz tam np."ania74" i kliknij ok.
Najpierw to poćwicz, potem resztę już omówimy na czcie, tylko napisz
w wątku "Spotkajmy sie", że tam się wybierasz.

Jak tylko będę w pobliżu to zaglądnę i pogadamy. A moze kto inny też smile
Obserwuj wątek
    • natla Re: Annal74 04.03.06, 10:14
      Anna174 smile
      Autor: regine
      Data: 04.03.06, 09:57

Pytałaś Aniu, jak wejść na Nasz Czat. U góry pod nazwą forum jest trochę
      czerwonych linków, one ułatwiają poruszanie się po naszym forum. Jest tam
      taki link: " nasz Czat". Kliknij w ten link, poczekaj jak otworzy Ci się
      okienki, tam wpisujesz swój nick, lub jak wolisz inny, ale dziewczyny i tak
      poznają z mety kto i co. Choć już raz udało mi się zrobić im kawał, bo nie
      wiedziały kto to wszedł smile) Tam wybierasz kolor, trzcionkę. Już tam możesz
      zapytać kogoś, co dalej .
      Życzę powodzenia, bo zapytałaś ale Natla z axsą zagadały się wczoraj obie i
      zapomniały o bożym świecie smile)Musisz się z kim umówić, lub zaglądać co jakiś
      czas czy ktoś jest . Pozdrawiam smile)

• wiktoria53 Re: Annal74 13.06.06, 18:06
        Aniu, odezwij sie, coś ostatnio Ciebie nie widzę.Pozdrawiam.
        • wiktoria53 Re: Annal74 29.06.06, 16:49
          Odezwij się tu czasem Aniu.
          • wirella Re: Annal74 11.07.06, 12:23
            Aniu!Dużozdrowia,radości ,pogody ducha i spełnienia marzeń życzy Ci Wirella.
            -Wpadnij do Gawiarenki.-
            Jak inaczej biegnie czas, kiedy pochłania nas coś, co nie służy zarabianiu
            pieniędzy na życie. wink)
            • annal74 Re: Annal74 11.07.06, 15:20
              Wszyscy jesteście bardzo mili , dziękuję za życzenia urodzinowe . W takiżar
              czuję sie nie za dobrze wybaczcie moją obecność w kratkę ; postaram się czasem
              coś napisać , ostatnio bywałam tu i ówdzie ale o rówieśnikach też pamiętam .
              • e-baba Re: Annal74 11.07.06, 20:45
                Aniu, 100 lat, w szczęściu, zdrowiu, urodzie i zamożności
                • del.wa.57 Re: Annal74 17.07.06, 16:44
                  Aniu,również udanego i wspaniałego urlopu życzę,może jakieś fotki podrzucisz po
                  powrociesmile

• annal74 Re: Annal74 17.07.06, 22:19
                    Przykro mi zdjęć nie robię , bo zawsze są do bani , obcy ludzie w obiektywie a
                    nie to co miało , jestem ślepa , bez okularów nie widzę nawet nr autobusu ani
                    nikogo na ulicy .
                    • annal74 Re: Annal74 17.07.06, 22:20
                      Poczatujemy po powrocie .
                      • natla Re: Annal74 26.07.06, 01:18
                        Aniu, baw sie na urlopie dobrze w swoje imieniny. smile
                        • krise1 Re: Annal74 26.07.06, 10:58
                          img82.imageshack.us/img82/2923/1nngh9.jpg
                          • del.wa.57 Re: Annal74 26.07.06, 13:36
                            Samych słonecznych dni Aniusmile)
                            img164.imageshack.us/img164/4527/s031bighg3.jpg
                            • regine Re: Annal74 26.07.06, 20:02
                              Serdecznie, imieninowo pozdrawiam Aniu smile
                              • e-baba Re: Annal74 26.07.06, 21:14
                                Aniu, najlepsze życzenia imieninowe Ci przesyłam - niech każdy Twój dzień
                                nadzieją się zaczyna i radością kończy.
                                • annal74 Re: Annal74 01.08.06, 22:54
                                  Bardz serdecznie i gorąco wszystkim dziękuję za życzenia , miło ,że
                                  pamiętaliście nawet gdy mnie nie było tu na forum . Buziaki Anna
                                  • annal74 Re: Annal74 30.08.06, 22:41
                                    Deszczowo i zimno kończy się sierpień drugi miesiąc wakacji . Za oknem miast
                                    słoneczka ciemne chmury zupełnie jak byłaby głęboka jesień . Czas refleksji i
                                    przemyśleń przy ciepłej aromatycznej zielonej herbatce . Tyle rzeczy chciałoby
                                    się zrobić , tyle jeszcze zobaczyć i w miłym gronie powspominać . Niedługo
                                    wybieram się na Zjazd do swojej szkoły , z okazji 100 rocznicy powstania .
                                    Spotkam wielu swoich znajomych , przyjaciół i koleżanek , z wieloma dzięki
                                    internetowi nawiązałam kontakt sieciowy a na szykuje się okazja spotkania w
                                    realu .
                                    • natla Re: Annal74 30.08.06, 22:47
                                      Anula, dzięki, że dałaś głos. Bądź z nami częściej. smile
                                      • natla Re: Annal74 31.08.06, 00:13
                                        Aniu, przepraszam....nicki mi się pomyliły, ale też się cieszę, ze jesteś wink))
                                        • annal74 Re: Annal74 01.09.06, 22:17
                                          Anula też ładnie brzmi ale chyba jest inna więc zostanę Anną . Ośmielam się
                                          wolno , może Wam dorównam za kilka lat , mniej cierpliwość dla mnie nowicjuszki
                                          komputerowej i nieśmiałej osoby .
                                          • annal74 Re: Annal74 06.09.06, 22:10
                                            Nie zamierzam trzaskać drzwiami nawet tymi obrotowymi , fe, to brzydki zwyczaj.
                                            W ostatnich warunkach cieplnych raczej nie mogę siedzieć przed komputerem ,
                                            jest zimno . Wpadam na chwilkę , bo ciągnie wilka do lasu , daję głos i uciekam
                                            pod kocyk do łóża , gdy włączą ogrzewanie będę dłużej .
                                            • annal74 Re: Annal74 07.09.06, 23:08
                                              Napiszę dziś o zaćmieniu księżyca , którego kulminacja wypadła na 20.50 .
                                              Obserwowałam bo aura była przychylna i pozwoliła oglądać niebo czyste
                                              bezchmurne między godz20.00a 21.00 . Tarcza księżycowa pełna wygladała jak
                                              ścięta po 20.50 zaczęła się wypełniać do koła .
                                              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Annal74 16.09.06, 18:55
                                                przy jakiej ulicy mieszkasz.? ewntualnie odpowiedz na adres gazety.
                                                pozdrawiam, Pad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka