smileyy776 07.07.11, 19:06 Postanowiłam założyć wątek o Matce Potworów. Tutaj piszemy o niej..ten wątek jest poświęcony jej. Są wątki o 30STM i innych zespołach więc o Gadze też może być , chyba co nie? pisać potwory-kociaki . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 19:43 meggi - jaka jest Twoja ulubiona piosenka z albumu Born This Way ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: smiley776 07.07.11, 20:44 Bardzo trudno jest wybrac jedna wiec trzy: The Edge Of Glory, Scheisse, Government Hooker. A Twoja? ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 19:49 mój ukochany tekst GaGi - I wanna fuck government hooker... z piosenki Government Hooker < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Było mnóstwo takich wątków, chociaż... 07.07.11, 19:57 ... sama jestem jej wielką fanką Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 19:58 oo wreszcie jakiś wątek o Gadze na kotku! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:02 a ja myślałam , że wszyscy mnie skrytykują . Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:07 to weźcie piszcie coś, bo ja tu czeeekam na Was Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:13 Ok. piszę Jaka jest twoja ulubiona piosenka gagi o ile można wytypować tą jedną ? Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:23 trudny wybór . więc wybieram Judas ! ale jest więcej Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:23 Moją ulubiona piosnką z nowej płyty jest ,,Judas" i ,,Black Jesus † Amen Fashion" bardzo fajne i z przesłaniem, którego nie wszyscy zauważają ale oki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:27 dosia - masz rację.. też uwielbiam te piosenki teraz czytam Victora Gimnazjalistę, bo we wrześniu idę do I gim. i strasznie się boooję. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:42 fanką gagi nie jestem, antyfanką też nie. z jej piosenek najbardziej mi się podoba speechless, jest takie... nie w jej stylu. smiley, też idę do 1 gimnazjum i też się troche boję. ale zobaczysz, będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:43 Jeżeli o mnie chodzi to nie potrafię wybrać , którą lubię najbardziej. "Judas " już mi się przejadło , ale mam do niego sentyment choćby z tego powodu , że dużo mi przypomina. Za tydzień wyjeżdrzam z Polski i 6 sierpnia rozpocznę nowy rok szkolny , w którym nie będę znała nikogo. Gdy usłyszę Judasa to przypomną mi się chwile spędzone na boisku szkolnym pod koniec roku szkolnego z jedną , jedyną przyjaciółką z klasy ( pod koniec całkowicie odseparowałam się od reszty osób z klasy , miałam zły humorek i wszystkim dałam lekko do zrozumienia , że nic dla mnie nie znaczą a nie było to trudne ponieważ moja klasa liczy tylko 16 os. ). Tak , więc słuchając " The edge of glory " przypomne sobie spokuj i dawną domową atmosferę . Tak samo jest z innymi piosenkami. Ogólnie z nowej płyty uwielbiam " Electric chapel " " Bloody Mary " " Heavy metal lover " " Fashion on this love " " Bad kid " " Highway unicorn " " Marry the night " " Judas " " Hair " i oczywiście " Born this way." lecz już nie tak bardzo jak te poprzednie. Nie pisałam w kolejności rankingu. Najbardziej to chyba podeszła mi " Electric chapel " Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:50 mam płytę GaGi i moja mama puszczą ją w samochodzie to ciągle leci "Dżudas" do znudzenia..moja mam kocha tą piosenkę, ale mnie już mdli .. ale nadal ją kocham .. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:51 niemampomyslu - mam nadzieję, że będzie dobrze. będę z 1 koleżanką w klasie w gim. z poprzedniej klasy, która jest hmmm... dziwna i nawiedzona.' ; d Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 20:53 też będzie ze mną jedna dziewczyna z klasy. i dwóch chłopaków. i kilku dalszych znajomych. a najgorsze jest to, że moja najlepsza przyjaciółka idzie do innej szkoły -,- Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 kotkowe Forum Lady Gagi 07.07.11, 20:59 Tak to powinno się nazywać! Jestem jej fanką, ale jakoś nie chce mi się tutaj pisać... Przy marsach była nasz "rodzinna" atmosfera i wgl. Nie wiem może poradzi sobie ten wątek i napiszecie te 2500tysiąca komentarzy! :3 Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: kotkowe Forum Lady Gagi 07.07.11, 21:01 klaudia - nie bądź taką pesymistką ! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 07.07.11, 21:03 niemampomyslu - będzie ze mną jeszcze taki jeden kujon -,- ale z innej klasy a w dodatku taki brzydal , że masakra . Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Live Performances 07.07.11, 20:51 Jakie sa wasze ulubione wystepy Gagi na zywo? Moje to: ♦ Paparazzi (Video Music Awards 2009) ♦ The Edge Of Glory i Orange Colored Sky (BBC Radio 1 Big Weekend 2011) ♦ Speechless (VEVO Launch Event) ♦ Imagine (John Lennon cover 2010) ♦ Captivated (New York City 2005) - wtedy jeszcze nie byla nawet slawna Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Live Performances 07.07.11, 21:02 meggi - trudno wybrać ona ma tak świetny głos i każdy występ to cudo . i kocham ten występ Speechless na żywo ten co Ty podałaś < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Live Performances 07.07.11, 21:04 najlepszy cytat GaGi ? możecie dać kilka . Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: spadammm . :( 07.07.11, 21:12 kurdęęę , muszę spadać . myju, myju i spaćć taa pewnie pójdę spać o 12 w nocy jak zwykle xd . kocham Was Potwory Kotkowe ; ******** buziaki dla wszystkich tutaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ^^ 08.07.11, 11:26 hej . piszcie coś ! nikogo nie ma .. czy się Wam nie chce ? Odpowiedz Link Zgłoś
bloodmonster Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 11:40 oo super miałaś pomysł już lubię ten wątek xd Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 11:53 jaka pogoda?? u mnie bardzo ładna , dzisiaj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 12:08 Gaga jest niesamowita! Teksty piosenek, to co mówi w wywiadach jest dla mnie ważne, daje mi siłę. Dzięki niej wiem, że I was born this way Poza tym jest dla mnie fenomenem w świecie mody i wielką inspiracją. Ulubiona piosenka... ciężko wybrać. A najlepszy teledysk: Judas. Przebosko wyglądała z rozpuszczonymi blond włosami, czarnej skórze i bandamie A tak w ogóle jak się skończyła ta sprawa? www.pudelek.pl/artykul/33365/ukradla_pieniadze_przeznaczone_na_pomoc_ofiarom_tsunami/ Bo bardzo mi się to nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 12:34 asica - mam takie samo zdanie o Lady jak i Ty. A co do tej sprawy to wydaje mi się, że to jakaś plotka, bo GaGa taka nie jest, żeby kraść pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
badgirl_99 Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 13:02 wiecie co kiedyś lubiłam GaGę, ale teraz uważam , że to kompletna szmata i dziwka.. ohydna jest. pojebuska Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 badgirl_99 08.07.11, 18:53 To po jaka cholere tutaj wchodzisz? To jest watek dla FANOW, a nie tych ktorzy nienawidza kogos, bo jest bardziej utalentowany od nich. Jeszcze nie zauwazylas?! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
olesia55445 Ladyy Gaga 23.07.11, 14:52 Bardzo podziwiam Gagę , lubię ją . Judaaaaaaaaaas ! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 15:00 jakąś wielką fanką nie jestem ale ona ma niesamowity głos utwierdziłam się w tym oglądając ostatnio kilkanaście filmików z jej koncetów i za to ją lubie Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 08.07.11, 15:04 no prawda głos ma przepiękny! < 3... Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 ♣ 08.07.11, 19:00 A ze tak spytam.... ma ktoras z was aktywne konto na Twitterze? Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ♣ meggi 08.07.11, 21:54 tak ja mam twittera ! - badkid133 mój twitter Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 08.07.11, 19:01 piosenki GaGa ma niektóre naprawdę epickie, ale jej wygląd mnie do niej zniechęcił ; << muzyka - fajna, wygląd - okropny ; > Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ♥ 08.07.11, 19:04 ale mnie nie jedźcie za to, że mi się jej wygląd nie podoba, ok? bo głos i piosenki - rewelacja a w muzyce chodzi raczej o teksty i melodie, a nie o wygląd, więc to, że uwazam, że jest ochydna z wyglądu, to jest na marginesie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: 08.07.11, 22:30 no cóż, na Miss Universe by jej nie wybrali, urodziwa nie jest. za to makijaż, ubranie, to nie musi być ładne. musi robić wrażenie myślę, że wygląd dał jej siłę przebicia. jest wiele osób z ogromnym talentem, a taki styl ma tylko Ona. Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: 08.07.11, 22:42 hej widzę fajny watek ja osobiście ją uwielbiam uważam że ma cudowny głos niesamowity talent i choć wielu uważa ją za kiczowata itd to moim zdaniem się mylą bo od kiedy się pojawiła zmieniła naprawdę wiele rzeczy i tak szczerze to denerwuję mnie jak wszyscy mówią że swoim wyglądem i zachowaniem próbuję się wypromować bo moim zdaniem wcale tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re:asica ;p 09.07.11, 10:17 no urodziwa nie jesrt, ale dla mnie ona jest piękna..kocham jej nos jest taki inny <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Lady GaGa . 08.07.11, 22:46 hej , mam do was pytanie : za co ją lubicie ? ja osobiście nie jestem jej fanką , ale chciałabym wiedziec za co fani ją kochają . tylko nie wyzwyjcie mnie 'po co tu ku... wchodzę , skoro jej nie lubię ?!' , bo chcę poznac waszę opinię : ) Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: Lady GaGa . 08.07.11, 22:51 za rewelacyjny głos, za świetne piosenki, za świetne teksty, za to jak traktuje fanów, pomaga innym, za całokształt właściwe Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: Lady GaGa . 08.07.11, 22:59 za głos za teksty piosenek, które nie są puste i płytkie za to co mówi w wywiadach na temat związków partnerskich; za słowa, które kieruje do młodych ludzi; za to, że namawia do bycia sobą. szczególnie poruszył mnie wywiad niedawno emitowany na Vivie "Inside the Outside". za styl. jest dla mnie wielką inspiracją jeśli chodzi o ubiór za podejście do fanów i to jak często podkreśla jak bardzo sa dla niej ważni. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa . 09.07.11, 10:14 zgadzam się z poprzedniczkami.. lubię ją za to, że ma rewelacyjny głos, teksty piosenek mają jakiś przekaz, podejście do fanów, za szczerość, nie boi się wyrażać na głos tego co myśli, nie boi się krytyki, za niepowtarzalny styl..mogę tak wymieniać i wymieniać, ale to jest takie najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 12:26 chyba znalazłam swoją ulubioną piosenkę www.youtube.com/watch?v=xUjRaCKChrY&feature=related jest cudowna, ale mało popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 13:14 asica- też kocham tą piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 12:35 Ahhh ;D No nareszcie jakiś porządny wątek ;p Gaga jest świetna,wspaniała osobowość. Ludzie krytykują ją,bo nie są tolerancyjni ! Nawet nie wiecie jak tego nie cierpię.Kiedy ktoś mnie pyta kogo słucham i mówię Lady Gaga,to śmieją się ze mnie ;// Mówią,że ona jest głupia, wygląda jak dziwka itp. itd. .. Po prostu nie mogę tego znieść,Gaga jest przecież taką wartościową osobą,tyle zrobiła już dla świata muzyki, tak wiele wniosła, a ludzie i tak tego nie potrafią docenić, ani nawet pojąć ! Cenię ją bardzo za to, że jest w 100 % sobą i niczego się nie boi, jest strasznie odważna, ma zawsze swoje zdanie i mówi o swoich poglądach głośno, nie bojąc się krytyki. Niestety chyba jestem zbyt słaba,żeby być aż tak odważną osobą,ale ciągle się staram. (mówię bardziej o wyglądzie). Moja ulubiona piosenka - nie mam, wszystkie są wspaniałe i każda mówi o czymś innym. Pozdrawiam wszystkie monsterki ;p ! eziek11 Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 13:24 Jaka u Was pogoda?? U mnie świetna... Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 13:29 Słonko a jutro jadę do Kołobrzegu, a to co pokazują na twojapogoda.pl bardzo mi się nie podoba :s (www.twojapogoda.pl/polska/zachodniopomorskie/kolobrzeg) mam nadzieję, że będzie lepiej muszę pamiętać, żeby wziąć iPoda, bo 2 tyg bez piosenek Gagi nie będą udane Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 14:14 nooo, a jak.. ja też jak gdzieś wyjeżdżam biorę telefon i słuchawki, ale iPoda nie mam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 14:16 uwielbiam gage nie wstydze się tego co w ty takiego śmiesznego ? Kocham ją i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: secret 09.07.11, 14:22 ja nigdy się nie wstydziłam, że jestem fanką GaGi.., bo gdym się wstydziła to bym nie była jej prawdziwą fanką Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 14:19 jakie są Wasze ulubione cytaty Lady GaGi ?? moje to: Nie poddawaj się mała suko masz przed sobą jeszcze długą drogę,Jestem wolną suką,kochanie!,Podnieś swoje szpony w górę! to tylko kilka .. jak mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 16:25 "Pewnego dnia, gdy nie będziemy już razem, nie będziesz mógł zamówić pieprzonej kawy, żeby mnie nie usłyszeć albo nie zobaczyć." "If you don’t have any shadows, you’re not standing in the light." "Uważam, że jedyne co jest kontrowersyjne w tym wideo to, fakt, że mam na sobie jednocześnie rzeczy od Christiana Lacroix i Chanel." Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: < 3 09.07.11, 17:48 fajne cytaty ... pisać,pisać i jeszcze raz pisać! <3 znalazłam inne cytaty : 1.Bez moich stylistów byłabym nikim. 2.Dziś każdy może być gwiazdą. 3.Ludzie, którzy twierdzą, że potrzebują narkotyków, aby osiągnąć kreatywność gadają bzdury. Nie jestem laską, która co noc jest na haju. Wstaję rano, piję kawę i rozmawiam przez telefon na temat następnego teledysku. 4.Nie zamierzam być kolejną gwiazdką, która na okładkach własnych płyt wije się w piasku i dotyka swojego seksownego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
agge Re: Lady GaGa-wbijać! 09.07.11, 18:13 szczerze? nie jest moją ispiracja, kawalki ma takie przecietne, tzn nie, kawalki ma niezle, ale jak patrze na teledyski to mam ochote zajebac glowa o sciane albo pociac sie mydlem Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Rada ;) 09.07.11, 19:03 Dobrze mówisz agge! RADA: Jeśli chcecie stworzyć tu prawdziwe forum GaGi to piszcie o niej a nie o innych pierdołach! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Rada ;) 09.07.11, 20:11 wiesz klaudia piszemy o niej... nie widzisz?? ulubione cytaty GaGi,ulubione jej piosenki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: agge 09.07.11, 20:12 to nie wchodź tu jeśli nie jest Twoją idolką i tyle... to jest poświęcone FANOM GAGI ;D Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: agge 09.07.11, 22:24 ja nie mam ulubionego ale właściwie większość tego co ona mówi jest mocne. Uwielbiam czytać z nią wywiady ona jest niesamowita jest taka szczera i otwarta na innych. a wasz ulubiony teledysk?? Odpowiedz Link Zgłoś
asica Re: agge 09.07.11, 22:39 judas judaa judas gaga jak dla mnie teledysk do Judas to mistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: agge 09.07.11, 22:43 zgadzam się i jeszcze Bad Romance i Telephone były świetne moim zdaniem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: agge 10.07.11, 09:30 Tak Judas,Bad Romance i Telephone. To świetne teledyski Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: agge 10.07.11, 10:58 Ja też z teledysków najbardziej lubię Judas. Fakt,że strasznie dużo wydała, ale się na prawdę opłaciło ! ;DD Teledysk jest wspaniały A z tych starszych teledysków to Papparazzi (na tym ją poznałam ;D) , Bad Romance , Telephone ^^ Chociaż Gaga uważa,że Telephone to jej najgorszy teledysk.. nie wiem czemu, jest świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: agge 10.07.11, 11:30 o czym tu można jeszcze napisać... hmm.. wiem! Macie jakieś gadżety związane z Mother Monster?? (np.plakaty itp.) ja mam jestem w trakcie tworzenia kolekcji plakatów Lady GaGi! Mam już ich siedem, ale nadal zbieram..mam też jej płyty - The Fame i The Fame Monster oraz Born This Way... Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 ♣ 10.07.11, 16:27 Mam baaaardzo duzo plakatow i zdjec, 3 plyty i mam zamiar kupic sobie jakis t-shirt Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: ♣ 10.07.11, 16:28 aha, no i jeszcze kilka magazynow z jej zdjeciem na okladce Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ♣ 10.07.11, 18:03 też mam zamiar kupić sobie t-shirt.. ja mam magazyn "Glamour" , a reszta to Bravo. a jaka jest Wasza najgorsza piosenka GaGi ? według mnie to "Money Honey" Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: ♣ 10.07.11, 20:13 Jeżeli chodzi o gadżety i takie tam to mam jej 2 płyty, wszystkie gazety gdzie była na okładce i był z nią wywiad polowałam też na T-Shirt z nią ale niestety mi się nie udało. A pro po piosenek to nie ma takiej której uważałabym za najgorszą w sumie jest kilka które tak średnio mi się podobają ale najgorszej nie umiem wskazać. A który z jej strojów lub "pomysłów na siebie" najbardziej was zadziwił, zaskoczył itp? Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: 12.07.11, 20:32 Hej, mam niezły zapłon jeśli chodzi o takie wątki na forum, dlatego piszę dopiero teraz ;d Mogę się dołączyć do dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: 19.07.11, 09:27 możesz się dołączyć! ;D właśnie wróciłam z Zakopanego... było super. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ; // 20.07.11, 21:06 czemu nikt nie pisze! gdzie są fani Lady GaGi ?! gdzie?! pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ♣ piotruspan 20.07.11, 21:06 sukienka z mięsa to było niezłe, ale za to ją kocham! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Lady GaGa-wbijać! 21.07.11, 11:35 Właśnie wróciłam z wakacji, a tu co? wątek o Gadze! Mogę się dołączyć? Kocham Gagę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: trufla 21.07.11, 12:31 trufla - chcę Ci powiedzieć, że podobają mi się Twoje zdjęcia na avatarze ... śliczne są... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: trufla 21.07.11, 13:40 Dziękuję bardzo ; ) sporo muszę się namęczyć żeby znaleźć coś co by mi się podobało, a ostatnio przechodzę fazę na rude/czerwone włosy więc moje avatary muszą je mieć. Twój obecny też bardzo mi przypadł do gustu. Skąd bierzesz? A' propos czerwonych/rudych włosów jestem ciekawa jak wyglądałaby w nich GaGa... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: trufla 21.07.11, 14:40 Ten avatar znalazłam przypadkowo w grafice google wpisałam chyba : piękna kobieta... Tak ja też jestem ciekawa jak wyglądałaby w nich GaGa Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: trufla - Twój nick jest boski... 21.07.11, 14:56 masz świetny nick... taki inny! ile ja bym dała żeby swój zmienić. smileyy776 - to było jak kiedyś lubiłam Majli Sajrus ... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: nudaaa ! 21.07.11, 18:55 nie wiem co robić ... muszę z siostrzenicą w domu siedzieć, bo moi rodzice w pracy,a siostra cały dzień na mieście.jutro już będzie w domu to może gdzieś pójdziemy... bo nudy w domu ile można siedzieć w domu?! jedyny plus to, że mogę na balkon wyjść.. dobrze,że jest duuuży ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: nudaaa ! 21.07.11, 20:32 Nick wybrałam sobie zupełnie uniwersalny. Poszczęściło mi się dodatkowo bo nie musiałam dodawać cyferek, kreseczek, kropeczek i innych pierdół. Byłam dzisiaj na Harrym. Płakałam dwa razy. Film był naprawdę rewelacyjny i trudno mi się pogodzić z tym, że to już naprawdę koniec. Wielka, wielka szkoda. U mnie cały czas deszcz. Makabra... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: ;( 22.07.11, 11:51 U mnie pogoda taka w kratkę,bo wczoraj świeciło słońce później padało...Dzisiaj jest pochmurno i słońca nie widać.W ogóle nie czuję tych wakacji! W tamtym roku to na plaży siedziałam, a teraz w domu ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: ;( 22.07.11, 16:37 no czy mogę się dołączyć?, bo jestem fanką Lady GaGi... ; ) ubóstwiam muzykę rock,ale GaGa mnie zahipnotyzowała swoją muzyką,wyglądem i talentem... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: pogoda... 22.07.11, 17:14 witaj bloody_ no jasne,że możesz się dołączyć... im więcej nas tym lepiej! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: znalazłam coś dla siebie ... 22.07.11, 18:41 pierwszy raz zostałam ciepło przyjęta...szkoda,że wirtualnie heh. a czy Wy może słuchacie rock'a ? sorry wiem,że to wątek przeznaczony Lady , ale muszę spytać ? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: znalazłam coś dla siebie ... 22.07.11, 19:58 czasem lubię posłuchać coś ostrzejszego np. 30 Second to Mars słuchasz , znasz ? Nirvana ... kocham ich piosenki! tak wiem Nirvana to grunge... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: znalazłam coś dla siebie ... 22.07.11, 20:09 słucham właśnie piosenki Hair - Lady GaGi ... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Lady GaGa-wbijać! 22.07.11, 20:10 Słucham rocka, metalu, heavy-metalu, hard-rocka, indie rocka, alternatywy i progresywy, synthpopu, popu, elektroniki, muzyki klasycznej i wszystkiego co mi się pod rękę nawinie wyłączając disco-polo, techno, hip-hop, rap i tego typu rąbanki, której nie znoszę ; ) mój gust muzyczny jest bardzo zróżnicowany. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lady GaGa-wbijać! 22.07.11, 20:28 ja znoszę disco-polo... mam pecha moja siostra kocha tą muzykę. ; // Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: Oooo trufla 22.07.11, 21:19 spodobałaś mi się.. jesteś tutaj jedną osobą,która słucha jakiejś fajnej , normalnej muzy niż słodki popik typu : Gomez czy Bieber. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: Oooo trufla 22.07.11, 21:20 i do tego jesteś fanką GaGi to niesamowite! Buu ależ się rozczuliłam..to mi się nie zdarza.Zazwyczaj jestem chłodna. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Oooo trufla 22.07.11, 22:37 Haha, dzięki ; ) Ja znam niewiele osób, które słuchają takiej muzyki jak ja. W sensie, że tak różnej. Zazwyczaj spotykam się z reakcjami: 'jak możesz słuchać tego wszystkiego?' nie potrafię wybrać mojego ulubionego gatunku/piosenkarza/piosenkarki/zespołu/piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: Oooo trufla 22.07.11, 22:42 ja bardzo lubię takie osoby . są takie w moim stylu czyli inne ,że tak powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Oooo trufla 22.07.11, 22:44 widzę,że miła rozmowa między Wami ; ) he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: wrzesień ... 22.07.11, 22:46 te wakacje jakoś szybko lecą i nawet ich nie czuć przez tą pogodę i mi się nawet nie chce myśleć o szkole... dreszczyk mnie przechodzi jak myślę o nauce. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wrzesień ... 23.07.11, 13:43 Ja idę do III gimn. Przede mną test. Jeszcze tak dokładnie to do mnie nie dociera, ale coś tam już zaczynam odczuwać. Trochę się boję, ale na szczęście liceum mam wybrane... Macie już kupione podręczniki? Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: wrzesień ... 23.07.11, 14:42 ja idę do II gim. podręczników jeszcze nie kupiłam,ale zamierzam... tylko nie wiem kiedy.może jakoś a tym tygodniu. ja też nie odczuwam wakacji,bo mam koszmarną pogodę... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: wrzesień ... 23.07.11, 14:48 ja też jeszcze nie kupiłam i nawet nie chcę o tym myśleć.czeka mnie dużo zmian.bo to nowa szkoła,nowi nauczyciele i nowi znajomi! jak ja się do tego przyzwyczaję?tak się zżyłam z poprzednią klasą i teraz będzie mi ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: wrzesień ... 23.07.11, 15:38 oj tam nie martw się przyzwyczaisz się.ja miałam ciężko jak szłam do gimnazjum.ludzie mnie nie akceptowali,bo miałam swój styl (nadal mam) lubię ćwieki,noszę glany dla nich jestem po prostu stuknięta... ale teraz mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wrzesień ... 23.07.11, 18:04 Ja za to z największą ulgą opuszczałam mury mojej podstawówki. Nie cierpiałam mojej klasy. Naprawdę. To nie było moje miejsce. Teraz w gimnazjum czuję się extra. Znalazłam swoją klasę ze świetnymi ludźmi i przede wszystkim w liceum będziemy w podobnym składzie bo moje gimn. jest połączone z liceum i sporo ludzi zostaje. Najfajniejsze lata przechodzę w tym momencie jeśli chodzi o szkołę. Rewelacyjne, rzekłabym. Podręczników też jeszcze nie mam. Kupuję zazwyczaj jakoś w połowie sierpnia. Wtedy jest fajnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: tęsknicie już za szkołą? 24.07.11, 20:33 ja czasem tak mam w wakacje,że chcę już wracać do szkoły.a czy Wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Lady GaGa-wbijać! 24.07.11, 21:31 W życiu. Na razie w ogóle nie tęsknie bo dosyć często moje koleżanki widuję. Jeszcze muszę odpocząć... Odpowiedz Link Zgłoś
asica re 24.07.11, 21:48 do szkoły? może trochę, bo idę teraz do liceum i jestem ciekawa jak to będzie, jacy będą ludzie itd. ale ogólnie te wakacje mijają mi zajebiście niestety też zajebiście szybko :< może poza dzisiejszym dniem, bo wciąż jestem roztrzęsiona po śmierci Amy ;< jej fanką byłam od niedawna, ale jest mi cholernie przykro z jej powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: śmierć Amy... 25.07.11, 12:31 ja też nie mogę w to uwierzyć,że jej już nie ma.chociaż jej fanką nigdy nie byłam.ale dziwne odczucie mam jak czytam,że Amy Winehouse nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ Re: śmierć Amy... 25.07.11, 17:40 ona była wielką artystką - to wiem na pewno... chociaż fanką nie byłam i nie zamierzam nagle być.szkoda,że umarła była wielka! jej piosenka Rehab powala mnie na kolana-to cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: racja. 25.07.11, 21:02 a gdzie się podziała trufla ? tak fajnie się z nią tu pisze... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: racja. 25.07.11, 21:12 Dobry ; ) co u was potworki? Cały dzień dzisiaj na zakupach byłam. Sprzedawcy z Bershki mogą mnie spokojnie podśmiewać. Wracałam do nich ze trzy razy. Po płaszczyk. Po spodnie. Po spódnicę, (której w końcu nie kupiłam). Ja fanką Amy też nigdy nie byłam. Ale to był talent. Prawdziwy. Niestety sama zgotowała sobie taki los. Ale talentu nie można jej było odmówić... Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: racja. 26.07.11, 12:31 Siema, ja niedawno wróciłam z Zakopanego, więc nie pisałam tu nic przez tydzień ; ) Rozmawiacie o śmierci Amy Winehouse? No cóż, to był zdecydowanie ogromny talent, jeżeli kogokolwiek mogłabym nazwać damskim odpowiednikiem potęgi Michaela Jackosna, to właśnie ją. Szkoda, że umarła akurat teraz, kiedy szykował się wielki powrót. Kiedy się dowiedziałam, długo nie mogłam uwierzyć. Teraz jest już trochę lepiej, ale wciąż nie mogę przestać słuchać Back To Black, Rehab i innych przebojów. Odpowiedz Link Zgłoś
badgirl_99 Re: racja. 26.07.11, 12:47 Lady GaGa to dziwka i pojebana szmata... ubiera się jak dziwka , w ogóle kto założył jej wątek pewnie jakaś debilka wielbiąca zgagę,a kto lubi dziwkę zgagę jest pojebany trufla,smajli i jakaś ta pedałka jesiccakaulitz jesteście pojebane lubicie beztalencie i pustaka same jesteście puste dziwki .. błuhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: racja. 26.07.11, 12:52 badgirl_99 - dziecko, masz jakiś problem? radzę jak najszybciej zgłosić się do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
badgirl_99 Re: racja. 26.07.11, 12:54 trufla lecz się ty pojebana rudzielko ! mówię prawdę zgaga to pusta szmata i tyle... śmierdzi jej z dupy i tobie też Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: racja. 26.07.11, 12:55 badgirl_99 - na forum o Lady Gadze nie przeklinamy! i na serio masz coś z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: racja. 26.07.11, 13:00 Bardzo się tym przejęłam. Dobra, daruj sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
badgirl_99 Re: racja. 26.07.11, 13:00 będę tu przeklinała jak mi się zechce szmaty , macie coś? idiotki wielbiące dziwkę zgagę... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: racja. 26.07.11, 13:02 Idź stąd i daruj sobie te denne komentarze na nasz temat... Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu dziewczyny, nie zwracajcie na nią uwagi 26.07.11, 13:07 albo kolejna prowokacja, albo chce zaszpanować słownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś