iskierka20 01.04.06, 10:30 Czy może jest awaria na czacie nie mogę wejśc od 2 dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Zapytanie?? 01.04.06, 10:44 Chyba nie, bo ja tam wczoraj czatowałem ... ale jak zwykle nikogo nie było. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zapytanie?? 01.04.06, 10:46 Teraz też można sie dostać.Miłego czatowania.) Odpowiedz Link
natla Re: Zapytanie?? 01.04.06, 11:40 Sagi, jest taki wątek "spotkanie". Napisz, że jesteś, a na pewno ktoś się znajdzie do poczatowania. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zapytanie?? 01.04.06, 11:55 Wiesz nie chcę być natarczywy, kazdy ma swoje sprawy, a ja tam moge pobyc licząc na łut szczęścia, że nagle komus przypomni sie o jeszcze jednej formie bytności na forum. A miałem już spotkania ale z nikim od nas , chyba ... Odpowiedz Link
natla Re: Zapytanie?? 02.04.06, 14:03 Joluchno, na górze, wśród czerwonych linków jest nasz czat. Aby mozna było kogoś spotkać, najlepiej (i to Sagi nie ma nic wspólnego z natarczywością)w linkach do podręcznych wątków (czerwonych na górze), kliknąć w wątek "Spotkajmy się" I zostawić wiadomość o której. Odpowiedz Link
iskierka20 Re: Zapytanie?? 16.04.06, 15:36 Od rana nie mogę wejść na polchat,cy ja mam takiego pecha? poznałam bardzo miłych ludzi i nie mogę sie z nimu skontaktować. Wesołego Alleluja!!! Odpowiedz Link
natla Re: Zapytanie?? 16.04.06, 18:31 Jeżeli Ci Iskierko chodzi o nasz czat, to masz link na górze strony, a wchodzi sie dzieś normalnie. Czy Ci mili ludzie są z naszego forum? Bo jak tak , to gwizdnij na nich na wątku "Spotkajmy sie". Odpowiedz Link
iskierka20 Re: Zapytanie?? 16.04.06, 18:47 właśnie wchodzę zawsze na ten czat z linku prosiłam kolezankę,żeby sprawdziła tez miała problem z wejściem tz. ze mój kopm jest w porzadku,może jutro uda mi się wejść. dzięki! Natla Odpowiedz Link