regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 15:51 Więc robię OTWARCIE ! No i se "poczytam". Niech to szlag, czy jak mu tam... Na frasunek dobry trunek... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:00 Reniu coś ty taka rozczytana, oczy cię rozbolą Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:07 img143.imageshack.us/img143/7294/aglaonea6xn.jpg Przyniosłam kwiaty na otwarcie nowej Gawiarenki,zaraz przyjemniej sie zrobi,dziewczyny kawę prrooossszzęęęęęę bo mi mózg wysadza,rany,kiedy u nas przestanie padac?? smarka sie znów dzisiaj od rana i zimno bbbrrrrr. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:09 No co Ty...Renia,znów czytasz? ło ,matko szanuj oczy,masz zadanie domowe z obowiązkowej lektury?? )))))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:11 Halutka proszę kawa dla ciebie. Jak teraz ładnie w gawiarence. Reniu przerwij choć na chwilę to czytanie. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:11 Nic nie rozbolą Danuś, jeszcze widno, pójdę "oczytana" wcześniej do łóżka. Lepiej teraz niż wcale... Taki typ jak ja, wiecznie jakieś rozdarcie duszy ma... Nic to Danuś, nic to...Już przeszło... Wczoraj, za dużo myślałam, dziś dołożyłam, no i tak to jest... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:12 Reniu nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesz Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 16:38 Dzięki Danutka,kawa pyszna,taka jaką lubię bez cukru z mleczkiem,Renia,odłóż te nowelki,siadaj z nami pij kawę,posłuchamy muzyki,myślisz,że pomożesz sobie tym /zachodzeniem/ w głowę,wręcz przeciwnie a co ma być to będzie,nie denerwuj się bo złośc piękności szkodzi i będziesz /brzydka/na ślubie córci))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 21:30 Zaparzę herbatkę i rozpaliłam pod kominkiem,zimno mi jakoś a i zwierzakom będzie miło w ciepłym kąciku podrzemać,moze ktoś wpadnie za chwilke na herbatkę. Dzisiaj bez czytania,wzrok mi sie pogorszy od tej lektury)) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 21:34 • Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 mira54 23.05.06, 21:07 + odpowiedz Moi kochani, zapraszam wszystkich na drinka /spirt + grejfrut/ schłodzony, swietuje I miejsce w eliminacjach wojewódzkich do XII Ogólnopolskiego Przegladu Artystycznego Ruchu Seniorów "ARS'2006". Tak więc drogie koleżanki z okolic Bydgoszczy, we wrześniu mamy szansę na spotkanie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 21:36 A powiedziałam sobie..dzisiaj,zadnych nowelek!! i jak dotrzymać słowa jak co i rusz jakaś okazja? )))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 21:41 regine napisała: > • Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 > mira54 23.05.06, 21:07 + odpowiedz > > > Moi kochani, zapraszam wszystkich na drinka /spirt + grejfrut/ > schłodzony, swietuje I miejsce w eliminacjach wojewódzkich do > XII Ogólnopolskiego Przegladu Artystycznego Ruchu Seniorów > "ARS'2006". Tak więc drogie koleżanki z okolic Bydgoszczy, > we wrześniu mamy szansę na spotkanie. Pamiętacie? był wątek w którym pomagaliśmy Mirze wybrać nazwę zespołu,,,,,,,,,, ()) > Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 21:48 • Re: Do miry mira54 02.12.05, 21:34 + odpowiedz Nie otwieralam jeszcze poczty. Humorku wystepu jeszcze nie bylo, ma byc 15 grudnia. Za to w srode byla proba z "Senioritkami" Tu Wojtku, masz te "Senioritki" Miry, Czarny Humor im nazwę nadał Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 22:00 regine napisała: > > • Re: Do miry > mira54 02.12.05, 21:34 + odpowiedz > Nie otwieralam jeszcze poczty. > Humorku wystepu jeszcze nie bylo, ma byc 15 grudnia. > Za to w srode byla proba z "Senioritkami" Dzięki Reniu, właśnie pomyślałem że nie musimy jeszcze żadnego 'bilobilu' zażywać())) "Lepiej pifko sobie strzelić niż się z farmaceutą dzielić (forsą)" ())) > > Tu Wojtku, masz te "Senioritki" Miry, Czarny Humor im nazwę nadał > Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 22:07 No i znowu święto, a miałam dzisiaj mniej statystycznie wzbogacać forum. Pifffko? Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 22:08 No, teraz znam powód i chętnie wychylę drinka za 1 miejsce "Senioritek" z panią derektor na czele Wspaniale Mireczko Ci to idzie. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 22:13 Nic dziś nie "czytam", bo ledwo "Dobranoc" powiedziałam. Komputer wisi cały czas i nic tylko rozkazy wydaje "Zaloguj się". Co za wieczór... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 22:15 A ja sobie właśnie troche przyspieszyłam internet i tak lepiej sie otwiera. No to za Mireczkę. Odpowiedz Link
maladanka Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 23.05.06, 23:14 zapraszam na winko ze Sowacji, ale "urosło" w RPA! - pyszne,czerwone ! Nie wiem kiedy nadrobię zaległości forumowe - tyle tu linijek wszędzie! Zrozumiałam,że Mira i Senioritki najlepsze - hurrra! Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 08:29 Witaj Danuś, już wróciłaś Jeszcze nie zaglądałam, czy coś opisałaś. Wstałam, przed chwilą, piję kawę, otwieram okna i łapię poranne promyki ciepła. Zwierzaki, nakamione, hasają już. Posiedzę i do roboty... Zaczynam się bać już, już zbliżającej wielkimi krokami, soboty... Niby już "dopięte" wszystko na ostatni guzik..Ale...Ja ciągle zawsze muszę się czegoś jeszcze doszukiwać, rozmyślać... Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 12:01 Och, jak przyjemnie napić się teraz kawy na tarasie... Cisza, świerże powietrze, lekki wiaterek. Posiedzę chwilkę i zmykam do swoich obowiązków. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 16:31 Ja tez przysiądę po obiedzie,Kundziu kawe proszę,dobrze,że ma nam kto kawę parzyć,Kundzia jest niezastąpiona) Renia nie może sie przedrzeć na forum,ma problemy,wyłączają jej co i rusz prąd,szkoda posiedziałaby tu z nami z kawusią,ale napewno sie odezwie jak tylko będzie mogła)) Nie denerwuj się Reniu,odbijemy to)))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 16:33 Mogę nawet za Renię wypić kawę. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 16:47 Wlazłam już siadam, bo trafi mnie dziś... Jak zrobiłam przerwę na klikanie, to ciągle i mi przerywano w realu. Telefony, brak światła, brak połączenia z serwerem, brak światła... No i tak w koło Macieju, no "dyskotekę" mi tu urządzają... No daj Delwuś jakąś "nowelkę", bo wyjdę z siebie. Nic to, że tak wcześnie, nie zaszkodzi ) A córcia jeszcze dzwoni, czy aby wizyta u fryzjera zamówiona. Młoda a skleroza, na początku maja umówiłam. Matko, nie wytrzymam, do dnia ślubu, ani do wylotu chyba. No co za dzieci, non stop mama im jeszcze potrzebna. Ale się cieszę, że chcą porad ) Już mi przechodzi, bo mam komu się wygadać. Bo tak wiernych "słuchaczo - czytaczy", jak na forum, nigdzie chyba nie znajdę )) Jak ja bez Was wytrzymam, no jak, i to całe 2 miesiące Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 16:56 img164.imageshack.us/img164/5935/kosz84nr.jpg Reniu,mówisz i masz,ale ostrożnie ...czytaj,coby cóś dla mnie zostało na wieczór,teraz nie mam czasu czytać,fajnie,ze juz jesteś)))) Jezu...dwa miesiące!!!! kawał czasu,Reniu będzie nam bardzo smutno bez Ciebie Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:00 Was tu dużo zostanie, a ja tam sama jak "sierota" bez Was....Bububububu.... Więc nic tylko "czytać". Będę uważała, po "karteczce", aby do wieczorka, aby do wieczorka Delwuś )Zostawię, nie umię "czytać" jednym haustem Po "karteczce", delikatnie zacznę, ale dołącz, nie lubię sama... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:01 Reniu, przecież gawiarenka pajęczyną zarośnie, kto tu będzie pilnował porządku i nowelki podczytywał, a kto będzie światło gasił. buuuu Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:07 bbuuuuuuu..buuuuuu...buuuuuu Ja sie tak nie bawie Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:15 Nie płaczcie, bo mi się też oczy pocą(( Tylko bez płaczu, może samolot wystartuje i wyląduje. Więc tylko patrzeć, jak dam znać, żem na Ukrainie bezpiecznie wylądowała. Będę coś tam skrobać, wieczorkami i w soboty i w niedzielę, jak nie odetną internetu...Albo zięć powie "mamcia, moja kolejka teraz". Będzie "walka" w domu, bo komputery dwa a klikających 4 sztuki, wnusia też zechce... To nie to co u nas.. No i jeszcze leci mi za plecami P.Szczepanik z "Kochać jak to łatwo powiedzieć...".Pięknie mnie wzruszył.. Niech To, no i Wy też((( No nic tylko w lecę po ręcznik...(( Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:21 Buuuu, dajcie też chociaż karteczkę, bo tak smutno sie zrobiło. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:47 Buteleczkę...chciałas powidziec Danutka co?? )))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:49 Dobra,to ja lecę do sklepu po /kszynke/browarku))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:51 Pomogę Ci Delwuś, dziś trzeba będzie ze dwie przytaszczyć... Smutno mi jakoś na sercu i duszy..Oj, smutno, bardzo ( Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 18:08 Czy wy już w drodze zaczęłyście czytanie, że krzyneczki jeszcze nie ma? Czytajcie, czytajcie tylko choć jedną stroniczkę podrzućcie Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 18:11 Ja swoją przynoisłam, tylko w drewutni postawiłam. A gdzie Helenka mnie wiem, może próbuje czy aby dobrze schłodzone, może sok malinowy dolewa...? Została gdzieś za rogiem. Ja szybciej szłam w tym bucie z alkoholem, bo "jadzie", jak licho % ) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 18:17 Reniu, na uroczystości goście będą pijani od zapachu Oh zapomniałam, że to szybko wietrzeje. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 18:17 No przepadła z tą skrzynką, czy co ?? HELENKO !!! Gdzie ta skrzynka, no i Ty też !!! Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 18:19 Reniu może ci kopiować gawiarenkę i na @ wysyłać. Halutkaaaaa, gdzie ta krzynka Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 18:32 Będę poczytywać Danuś, ale podam Ci na GG, Inny adres niż gazetowy, tam mam większą pojemność. I jakby co to poproszę tam )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 20:56 Myślicie,ze to tak łatwo przytargać kszynke??do sklepu mam kawałek,deszcz leje jak choler...myślałam,że nie dam rady a wichura się taka zerwała....chyba by mnie porwało,gdyby nie ta kszynka piwa,uratowała mi życie,ło..matko,jak sie zmęczyłam)) img515.imageshack.us/img515/834/opz066db.jpg Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 21:12 No, to masz szczęście żeś nie potłukła, co tam deszcz i wichura, ważne że "Żywiec" ocalał ) Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 21:29 Delwa, super jesteś, ale pamiętaj , następną razą ma być STRONG, bo na Zywca szkoda Twoich ślicznych ramion......zara , zara, a chłopa tu żadnego niet? Trudno, wypiję żywca i idę sobię, bo padam. Odsiedziałam 2 h u wetrynarza z papugiem.....niestety jest źle, płyn w płucach, serce jakby chciało wyskoczyć, a do tego wet niepewny. Karmimy go z sąsiadką różnymi medykamentami, ale czy to pomoże? Pa. pa. do jutra. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 21:36 Miejmy nadzieję,że tak Natluś,szkoda by było ptaszynki Dobra następnym razem przytargam/Stronga/a chłopa tu niet,Sagi pracuje i podlicza,Wojtuś pewnikiem dołączy,ale pózniej,mam nadzieję,nawet nie miał mi kto pomóc targać te kszynke))) Tak to jest jak potrzebny chłop,to go niema!! Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 21:46 Tak to jest z tym mężczyznami, Helenko. Pojawiają się, ale nie wtedy kiedy są potrzebni...Widocznie taka ich naura..Wypiję piffko i do łóżka. Nogi mnie bolą, może coś poczytam. Coś mi nie idzie wieczorne klikanie. Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 21:59 Ale na mur pójdzie Ci nocne ) Pa, pa. Odpowiedz Link
wirella Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 22:05 Przyszłam coś przeczytać.Dziś miałam ciężki dzień .Znajomy pogrzeb,goście do 17- tej i kłopoty, Dobrze,że nie jestem tu sama ((((: Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 22:19 O nie ja uciekam,,,, śniadanie zupa chmielowa,obiad podobnie,kolacja no dobrze jeszcze jedna 'zupka chmielowa'())))ale tam widziałem winko to ja poproszę ot tyci tyci kieli,,,nie etykietkę przeczytam()) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 21:30 I znowu tylko my''trójca'' urzędujemy w gawiarence? chyba sami abstynenci i nie wchodzą tutaj do''nałogów'')))))))) Nikt nie lubi czytać???? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 24.05.06, 17:11 Dobrze,ze Ty Danutka nigdzie nie wybywasz,będziemy kwiatki sadzić w ogrodzie gawiarenki w basenie nogi pomoczymy,będziemy się za zwierzakami uganiać i czytać...czytać..czytać,bo my kochamy literaturę piękną))))) Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 07:27 Poranna kawa już na Was czeka, do kawy upieklam szarlotke, zapraszam wszystkich do stolu. Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 08:41 Dzięki Mireczko, jestem głodna po basenie, tylko pozwolisz, że stół przeniesiemy na taras.....jest tak pięknie......Kuuuundziuuu, panie Wiiiitkuuu! pomożecie? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 08:49 Może być i kawa na tarasie. Siedzę jeszcze w szlafroczku i piżamie, ale nie przeszkadza to Wam chyba? Lubię rano, z kawą posiedzieć i tak "dochodzić " do siebie... Za szarlotkę dziękuję Mireczko, troszkę za rano, przybda się po południu A Ciebie Natluś ten basen i poranne wstawanie wykończy. Jak można o tak "nieludzkiej" godzinie wskakiwać do wody? No zobacz jak Ty wyglądasz...Późne kładzenie się do łóżka wstawanie świtem, to nie dla nas już. Jedz, pij kawę i możesz nawet drzemkę sobie strzelić Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 12:19 Dziękuję Mireczko,szarlotka pyszna mniammmm,przysiądę z kawę na tarasie bo u mnie strasznie zimno i oczywiście pada,zapomnę przez chwilę o brzydkiej pogodzie. Fakt,Natla ma zdrowie,żadna siła by mnie nie wyciągnęła tak wcześnie na basen,dobra juz jestem cicho,niech Natla sobie drzemie cichhhhho umykam))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 18:45 Tak się moje stopy "upiły " Finlandią, że zaprowadziły mnie prosto do łóżka... Jakie miałam sny, możecie pozazdrościć ). Nie ma to jak "pijane stopy", kurczę będę im częściej robiła takie zabiegi . Ale buty nie "piją" już i to ważne, choć mi z lekka jeszcze w głowie wiruje, ale po śnie...) A, A. Jantar śpiewa w tle śpiewa "Za tę noc jedną oddam, swe najpiękniejsze 5 lat.. i dalej "Przetańczyć z Tobą ten noc". Kurczę ale mi się trafiło dziś. Miłe popołudnie, nie powiem...) Odpowiedz Link
krista57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 18:50 Od ponad godziny nikt nie wchodzi na nasze forum,czyżby problem z logowaniem? Udalo mi sie wejść okrężną drogą. Zasiadam w fotelu przy kominku z herbatą cytrynową i zapraszam do towarzystwa ....a mam o czym opowiadac. Byłam u mojej młodej koleżanki / 38 lat / na imieninowym obiedzie. Ma nowego męża,sliczne nowe gustownie urządzone mieszkanie i czeka już piąty miesiąc na synka Mikołaja.Jest po badaniach prenatalnych.Wygląda slicznie! W tak uroczytym dniu jak dzisiaj wzoszę tost herbatą. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 18:57 Nie miałam trudności w z wejsciem na forum. Gratulacje Krystynko dla przyszłej mamy Pomogę Ci w toastach )Niech się doczeka kochanego dzidziusia, Mikołja. Bo jak widzę, wie co się urodzi, a i imię już synek ma Szczęsliwa musi być bardzo. Więc herbatą z cytryną też wznoszę toast. Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego dla przyjaciółki Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:25 Dołącze do Waszych herbatkowych toastów. Wszystkiego najlepszego dla mamy. Odpowiedz Link
krista57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:35 Dziękuję w imieniu Bonisi/skrót od nazwiska/. Naprawde nalezy jej sie odrobina szczęscia bo jak to w życiu bywa tych upadków miała sporo.Jej 16-letni syn bardzo się cieszy,że bedzie miał braciszka a tatus,ze urodzi się pierworodny.Dziadkowie,jak to dziatkowie wyposażają ich we wszelkie dobra ,nie tylko materialne. To co? jeszcze raz herbata z cytryną? Stawiam cały dzban. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:42 Gratulacje Krysiu dla Twojej koleżanki i poproszę o herbatkę bez cytrynki,bez cukru,za zdrowie przyszej Mamy) Coś tak dziwnie wznosi sie toast...herbatką,co Danutka? A moze skoczyny do drewutni Danutka? po drzewo,rozpalimy pod kominkiem,co Ty na to? Reni nie proponuję,musi oszczędzać nogi i głowę)))) Odpowiedz Link
krista57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:49 Alescie sie rozbisurmaniły ! Co to za herbata bez cytryny.Ma byc z dwoma plasterkami i ze skórką,bez cukru! W drewutni zimno,przycupnijcie na sofie przy kominku...zapalam swiece... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:43 Dla mnie bez cytrynki, jakoś nie nauczyłam sie pić herbatki z cytrynką, może dlatego, że chyba od dziesiątego roku życia pij gorzką. Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:45 A ja chetnie napije sie z Wami herbatki z cytrynka. Bez cytrynki tez pijam tylko gorzka. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:49 No to pijcie dziewczyny na zdrówko,nie ma jak dobra herbatka a my z Danutką idziemy po drzewo nie uważcie,że jakoś chłodno sie zrobiło?dawaj Danutka kierunek...drewutnia)) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:50 Do Drewutni, bo coś mi sie "ckni", za lekturką jakąś Dobrej, dużo i do do snu...)) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:51 Dobrze, że ta drewutnia jest. Halutkaaa czekaj już lece Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:52 Herbatę zawsze piję z cytryną, nawet owocową...No i z cukrem, nigdy słodyczy za dużo. Gdy są upały, woda mineralna, niegazowana i też dużo pachnącej, kwaśnej cytryny. Gasi pragnienie jak nic. Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 19:58 Reginko, ostatnio piłam herbatkę wiśniową z rumem. Kupiłam ją w sklepie "Herbaty świata" - wspaniała w smaku. Jest kwaskowa, a jaki smak i zapach? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 20:02 Nie piłam jeszcze, ale piłam z cynamonem i jakimiś ziołami,córki kupują jakieś takie wynalazki. Bardzo też mi smakowała. Z rumem, takej jak wymieniasz nie piłam jeszcze, Mireczko. A wiesz, że od wczoraj słucham Ciebie, śpiewasz mi tu od wczoraj. Dziękuję )) Bardzo często Cię słucham Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 20:32 Jeszcze dziś z Wami posiedzę, jutro rano "Dzień Dobry " powiem i do niedzieli, do wieczorka aż... Ech, mam co do życia za dużo wymagań chyba..Dało mi i tak zbyt dużo, a ja tu jeszcze marudzę ... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 20:59 No to Reniu nie marudź usiądź wygodnie przy kominku, weź nowelkę i ciesz się Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:01 Dobrze Ci Danutka radzi,oj...dobrze))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:14 Wywaliło mnie z internetu. Oj, dobrze, dobrze radzi. Zawsze lubię dzielić włos na osiem, nie na cztery. Taki typ jak ja, już tak chyba ma... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:01 To tak zawsze,cieszymy sie jak coś''nowego''mamy,potem staję sie normalka i chcemy więcej...więcej.Z biegiem lat nauczyłam sie cieszyć z tego co mam,może nie miałam czasu przystanąc ,pomyśleć,pocieszyć się? życie goniło,teraz juz nie muszę tak pędzić,coraz częściej przystaje,mam czas podziwiać piękno natury. Masz to samo Reniu,tylko teraz dużo myślisz,przeżywasz i to jest normalne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 20:00 No,widzisz Krysiu,sama mówisz,że zimno to my skoczymy po drzewo w drewutni nie będziemy długo cak..cak..uwiniemy sie z Danutką,dobrze mówisz zapal świece uwielbiam taki świeczkowy nastrój. Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:17 Reniu, cieszę się, że słuchasz moich nagrań. Myślałam, że już o nich zapomniałaś. Kto mieszka w okolicach Bydgoszczy, może przyjechać na XII Przegląd Artystycznego Ruchu Seniorów "ARS'2006" który będzie się odbywał we wrzesniu. Wspaniały festiwal. Przesłuchania trwają przez kilka dni a w niedzielę jest koncert laureatów. Tam dopiero mozna podziwiać twórczość artystyczną seniorów. Są tam zespoły z całej Polski: ludowe, soliści, zespoły chóralne, kabarety itp. Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:20 Mireczko ja też słucham Cię ... przy gotowaniu, bo w kuchni mam radio z magnetofonem. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:24 Też bym Ciebie Mireczko posłuchała,ale gdzie ja''Ciebie dostanę''? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:24 Mireczko, jak mogłabym zapomnieć ...Nie piszę, ale zawsze Cię słyszę, zgrane mam wszystko na płytę. Jesteś wśród różnych piosenkarzy. Jak odpalam płytę to Ciebie słycham, prawie codziennie, popatrzę na zdjęcie i już widzę. Co do września, zobaczę, bo mam trochę innych planów. Ale zobaczymy...Dziękuję za zaproszenie Śpiwewasz dalej ? Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:26 Bardzo mi miło Danusiu, a na ostatnim konkursie śpiewałam "Złote obrączki", "Que sera, sera" i "Znajdziemy posród trosk". Udało mi się, wygrałam i we wrzesniu będę w Bydgoszczy. Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:29 del.wa.57 jeśli tylko masz takie zyczenie zaraz Ci prześlę na Twoją pocztę jakieś piosenki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:35 Będe Ci bardzo wdzięczna Mireczko,bardzo dziękuję Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 21:38 Mireczko jeszcze raz gratulki. A te piosenki to moje ulubione w Twoim wykonaniu )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 22:10 Juz dostałam wszystko Mireczko,serdecznie dziękuję i wysłałam potwierdzenie) Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 23:10 Nie ma za co, mam nadzieję, że będą Ci się podobać Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 25.05.06, 23:20 Mireczko, pytałam o coś w Twoim wątku ? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 07:54 Wpadłam jeszcze tu z poranną kawą. Boli mnie gardło, mięśnie. Pogoda też do kitu. Nie wiem jak wytrwam do jutra, nie wspomnę o głowie . Niech to licho.... Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 08:02 Witaj Reginko, dosiadę sie do Ciebie i ja z poranną kawą. Na gardło kup sobie do ssania tabletki "tantum verdep" lub pastylki "olbas" są skuteczne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 11:13 Dziewczyny juz poszły do swoich zajęc,też uciekam za chwilkę tylko wypije kawę,tak miło tu posiedzieć,posłuchać koncertu ptaków. No, dalej do domku zwierzaki,wystarczy wietrzenia,zimno jest na dworze.Nie martw się Reniu jak ujrzysz dzieci głowa przestanie boleć a na gardło weż pastylki koniecznie,musisz być top-fit. Też uciekam do swoich zajęć,do wieczorka. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 21:36 To sobie przysiądę i odpocznę, tak sama, wieczorową porą.... Jak mi tego było bardzo potrzeba, choć na chwilę. Choć pisałam, ze dziś nie zajrzę na forum, po południu...No i jestem, z wieczorową herbatą z cytryną Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 21:43 Herbatka z cytryną,z cytryną herbatka ech to w Gawiarence rzecz niezmiernie rzadka()))))))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 21:46 Ale Ci się Wojktu na rymy zebrało, wieczorową porą Cóż ja dziś tylko herbatkę. Ale jutro ...)) Ty możesz zajrzeć do drewutni... Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 22:00 Jeszcze raz przysiądę, bo podskakuję z emocji ) Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 22:06 To CYK za piękną cyfrę 77777 postów ()) teraz spokojnie się oddalę,,,no tam ide niedaleko,,,,,,,, Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 22:38 Wróciłaeś juz z opasłym tomem? Dość tego romansowania po kątach.....tj. wątkach z Reginą! Gratulacje dla Rekordzistki i rozprowadzającego. )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 22:44 natla napisała: > Wróciłaeś juz z opasłym tomem? > Dość tego romansowania po kątach.....tj. wątkach z Reginą! > Gratulacje dla Rekordzistki i rozprowadzającego. )) ,,,zaraz tam romanse to 'jusz se poklafcić' nie mozna,,,dziś wypadało by jakiś Likier BENEDYKTyński napocząć,,,, ()))))))) Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 23:07 Przedni pomysł......a zrobiłeś? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 23:12 Niezły pomysł Wojtku, tylko gdzie przepadłeś z tym gąsiorkiem? Wnusia śpi, choć kaszle jak licho, więc babcia może "odsapnąć" po rekordzie ) Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 23:13 natla napisała: > Przedni pomysł......a zrobiłeś? tu masz dokładnego przepisa( www.muratordom.pl/9896_5629.htm Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 26.05.06, 23:19 Odpadam już, dokończyłam herbatkę, lecę do łazienki i za pazurki się biorę. Jutro nie będzie kiedy. A teraz cisza, spokój. Czyli czas dla mnie tylko Odpowiedz Link
maladanka Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 12:02 No to poczytałam,popisałam,odpoczęłam po walkach z nowinkami technicznymi,a teraz noga na taborecik,kawa z odrobinką wódki - /cisnienie mam tak niskie,że usypiam na stojąco/ i myslami jestem z Reginką Kotki,pieski - wszystko do mnie! Żółwie do kieszeni,a Kibic na kredens - niech z góry się przygląda Jeju,jak mi się marzyło tam w tych ciepłych wodach - że tak sobie siedzimy,majtamy nogami i gadamy...gadamy... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 15:37 Witaj Danusiu,widzę,ze zwierzaki mają się świetnie,miło,że znów jesteś) Posiedzę chwilkę z kawą,odpocznę po obiedzie,może ktoś wleci za chwilke? Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 16:05 Delwus? A do kawy moga byc lody z kremem sultanskim?i posypane czekoladka... Ach jak smakuje kawa,, w tej Kawiarence ...ale przy kominku ,,dobrze,, ze tak tu Cieplutko... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 16:08 tofiko i ....taki pucharek napoleona )))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 16:13 A jakby jakieś wielkie przyjęcie zorganizować ? Z wielką ilością ...wszystkiego? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 16:33 Tofiko,jasne,że mogą być,ale dla mnie bez śmietany proszę,Sagi kochanie...napoleon tez może być,nie odrzucę))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 16:45 Widzisz Zbyszku? kto Ci tu przyjęcie zrobi,he?? jak nasza''trójca''nie ruszy,to cisza w gawiarence,nowelek nikt nie czyta,po drzewo nikt nie idzie))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 16:46 poleciałem nie znalazłem coś innego mam ...hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=1944&pkt_id=&pro_id=&char_id= ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 17:01 No...nie powiem...ciekawie wygladają te woluminy,ale kto to będzie czytać?? Renia dzisiaj ma uroczystośc rodzinną,Danuki niema,poczekamy do wieczorka z tym przyjęciem,trzeba jakąs zakąskę zorganizować))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 17:40 Chyba jestem alkoholikiem przepraszam nałogowym czytaczem, bo jak tylko jakaś nowa powieść pojawi się w gawiarence zaraz sie zjawiam. Uffff przestawiałam kanapy, ciężka praca i całkiem niewiem kto mi pod nie nawrzucał tyle śmieci. Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 18:02 Jest okazja!!! Mamy nowych nowożeńców.....juz od godziny......Regina się bawi.....no to ich zdrowie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 18:11 Koniecznie trzeba to uczcić dziewczyny,no to polewam,podać lampeczki) img114.imageshack.us/img114/7937/lampeczka7gi.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 18:18 Zdrowie''nowożeńców''i naszej Reni) img114.imageshack.us/img114/852/szampan35jp3ei.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 18:26 Zdrowie młodej pary i Reni. O jak fajnie znowu siedzieć w gawiarence. Nawet nie wiedziałam, że jestem uzależniona od wizyt w gawiarence. Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 19:24 Moi kochani, ja także przyniosłam Wam flaszeczkę i wznoszę toast za wszystkie Mamusie, bo wczoraj było ich święto. Dzisiaj natomiast do tej pory byłam na imprezie seniorów w Lipsku z okazji Dnia Matki. Kluby Seniora prezentowały własne programy artystyczne poświęcone "Matce". Potemn był wspólny obiad no i powrót do domu z parkingiem w lasku, gdzie z innym Klubem Seniora spotkaliśmy się i pobiesiadowaliśmy przy wspólnych śpiewach. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 19:35 Chętnie Mireczko wzniosę toast za wszystkie Mamusie i za nas,bo tez jesteśmy/Mamy/na zdrówko !!! A to miałaś wspaniałą przygodę Mirko,biesiada z piosenkami coś fajnego)) Miło sie słucha stare przeboje i tą drogą raz jeszcze Ci dziękuję Mireczko,wszystko dostałam,zapisałam,słucham)))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 20:30 zostawcie chociaż karteczkę, bo muszę ze zwierzakiem na 5 minut wyskoczyć. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 21:33 Dla Ciebie zawsze Danutka)) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 21:35 Zgłaszam sie po moją karteczkę Odpowiedz Link
krista57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 21:48 Czy moge sie dołączyc do tych książek. Przychodze jednak z prezentem.Jest to tort upieczony dla Joanny, ktory był wlasnie konsumowany.Zjedzono tylko połowę z resztą dziele sie z Wami a oto tort w calej okazałosci img134.imageshack.us/my.php?image=img0248tortdlajoanny2kw.jpg i jeszcze jedna fotka z przybraniem img122.imageshack.us/my.php?image=img0249tortdlajoanny3ez.jpg /to drugie zdjecie jakies takie malenkie/ Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 21:56 Krysiu tort piękny, proszę o kawałek. Odpowiedz Link
krista57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 22:02 Przyniosłam dla Was,zjedzona jeno połowa. Nie wstawię kawałka...boję sie,ze migiem zostanie pożarty. Melduje,ze tez zjadlam tylko odrobine...ile to kalorii? Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:05 Rany, wszytko, tylko nic słodkiego. A tortu nie zdążyłam nawet sfotografować. Miałam dzień pełen niespodzianek, począwszy od gołębia, który wydalił swoje śniadanko wprost na moją świeżo zrobioną odświętną fryzurkę. Goście w 2 partiach......piersi z musu (wiztyta Papieża) przyjechali o 3 h wcześniej, drudzy przyszli również o 3 h wcześniej choć nie umawiałam sie na konkretną godz., myśłalam jednak , że bedą o 5-tej......byli o 2-iej), więc weszli w bałagan po pierwszych. No pokopane to było totalnie. Ale to wszystko kochani ludzie, więc było dużo śmiechu. O mało nie wyciągnęłam jednorazowych talerzy )) Teraz zasłużyłam sobie na martinową nowelkę.....no nie? Nieustające zdrowie młodej pary i ich mamo-teściowej. ) A teraz idę lulu, bo jutro kolejni przyjaciele i mam co robić. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:18 A co tam,kalorie jeden mały kawałeczek nie zaszkodzi no nie? zjem pod szampana,o co raz się zyje!!!! spale to na rowerze))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:40 O...Dobrze powidziane Danutka,ja ich nie widzę i wcale sie w lustrze nie przygladam bo i po co?? i tak jestem piękna))))))))))))) No to Danusiu po maluszku na drugą nogę Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:42 Masz rację przed snem trzeba coś przeczytać Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:48 Dosypiacz konieczny Danutka,coby sie lepiej spało,wybieram czerwone półwytrawe a Ty Danusiu? Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:49 Może być czerwone, lub białe Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:54 Coś mi sie za słodko zrobiło po tym torcie,podrzucam trochę popryki(uwielbiam żłótą) mogę chrupac cały dzień,masz ochotę Danusiu? img134.imageshack.us/img134/6127/125941ho.jpg Chcesz białe Danusiu? mówsz i masz) img114.imageshack.us/img114/1570/bia322egronowe1hh.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 27.05.06, 23:56 Ja bardzo lubię paprykę, ale moja wątróbka nie za bardzo. Zawsze sie z nia o to kłócę. Raz ona wygrywa, a raz ja. Ja przy marynowanej A białe jest super Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 00:05 Ja mam to(uczelenie)na świeże ogórki,kiszone mogę jeść,po schrupaniu papryki,pozdrawia mnie przez pół dnia,ale i tak ją lubię Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 00:06 A już lampki szykuję,kurcze ile nas tu jest? zdąze policzyć? ))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 00:10 Zanim policzysz wszyscy do łóżek uciekną. Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 00:01 Zbliża się następny rekord, więc szampana otwieram Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 00:18 Halutka znowu wyszłyśmy na najwieksze gaduły. Chyba teraz zabiorę jakąś książeczkę i kłódeczkę. Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 09:41 Wszystkim zycze milego dnia i zapraszam na pachnaca kawe. Zwierzaki nakarmione i wybiegane. Ciut za chłodno na tarasie, rozpalilam w kominku i zrobilo sie cieplutko w Gawiarence. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 09:51 Siadam z kawą, którą żłopię już od 7:00 i zacznę opowiadać. Ale pierwsza rzecz, którą muszę najpierw zrobić, to uprzątnąć mieszkanie. Wygląda jak po wybuchu granatu ) A TYLKO ZBIERALIŚMY SIĘ DO ŚLUBU WE CZWÓRKĘ ) Ale co tam, żyje się raz i sprząta się po gościach, A NIE PRZED WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ, ZA PRZEPIĘKNE ŻYCZENIA DLA MŁODEJ PARY. WZRUSZYŁY MNIE BARDZO, DZIŚ, GDY ZAJRZAŁAM NA POCZTĘ I NA FORUM. DZIĘKUJĘ SERDECZNIE, ZA WIERSZE, KWIATY I ŻYCZENIA. NO I ZA TOASTY WWZNOSZONE W GAWIARENCE, ZA MŁODĄ PARĘ, NATLUŚ - DZIĘKUJĘ !!! JESTEŚCIE CUDOWNI !!!! FOTKI, PRZEŚLĘ NA PRYWATNE ADRESY ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 12:23 Przysiądę tez na chwilę,dobrze,ze Mireczka kawę zaparzyła Masz rację Reniu,co tam sprzątanie!!!!ważne,że wszyscy szczęsliwi a człowiek szczęsliwy i zadowolony to góry moze przenosić,potych toastach w gawiarence,musiałam dzisiaj dłużej pospać))))) Fajnie,ze jesteś już z nami i czekamy na fotki Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 14:12 Przyszłam na kawę po objadku. Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 14:19 Dankarolciu,jak dobrze,ze Ciebie tu mam,, bo zerkalam i zerkalam i nikt nie przychodzil,,a milutko ,cieplo ..od kominka Mireczka rozpalila.. A teraz wLaczymy muzyczke.. i mini poprawinki by sie zdaly,, Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 15:28 Toficzko nasz rację, poprawinki by sie przydały, ale ja nie siedzę przy kominku, bo u mnie ciepło Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 16:20 No nie Czy Wyście powariowały? Taki upał i komijnek? Po krótkim, ulewnym deszczu, piękne słońce puchate chmurki. Reniu, odsypiasz? Ja też idę teraz po kolejnych gościach psiątać i przed następnymi ..... Kawy sie jednak napiję, bo to towarzyskie życie baaaardzo męczące. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 16:28 Więc już jestem !!! Stawiam wódkę, całkiem legalnie, marki "Finlandaia", wino, półsłodkie, hiszpańskie, białe i czerwone, marka zapomniana, ale przepyszne, do tego dokładam weselnego tortu kawałek i zapraszam na pocztę ) Miłego wieczorku, wpadnę za godzinkę...Zobaczyć, czy się bawicie tak wspaniale jak weselni goście...Muzyczka w tle lecąca z płyt..Dania jak dania...Rosół, schabik w sosie borowikowym, przystawki, woda mineralna...Ciasta..Owoce..No co jeszcze mam dodać ? No śledzika jeszcze dzwonko...)Dodaję uśmiech, który od wczoraj nie schodzi mi z twarzy, gdy patrzę dziś na kwiaty, które dostałam....)) Dostałam je za cudowną córkę ??? Jestem jeszcze w szoku, bo to tylko normalny człowiek. Jestem przeszczęśliwą mamą i teściową )) Koniec, bo wyjdę na samochwałę.... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 16:47 Ho, ho, ho ile pyszności, a więc kolejne drowie młodej pary i Reni Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 16:52 Natla,gdzie ciepło,komu ciepło u mnie zimno,ogień pod kominkiem dzisiaj w sam raz dla mnie)) Reniu...co za uczta,szkoda,że obiad jadłam,ale toast wzniosę czerwonym winkiem,za cudowną Mamę i córkę))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 16:55 Ciepło, ciepło u mnie prawie 19, słoneczko. Deszcz lał przez 30 sekund i znowu słoneczko Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:01 To jak starzy przyjaciele pogadajmy o pogodzie , u mnie 15,5 stopnia słońce zza chmur wychodzi wstydliwie , pewnie majteczki zgubiło))))))) Renia wszystkiego dobrego dla Ciebie i młodej pary))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:04 Dajcie troche słoneczka,u mnie zimno,ale najgorszy ten wiatr szalony i pada z przerwami i tak siedzę w domu,kocham na pogodę)) Tutaj mam ciepło,pod kominkiem się tli,miłe towarzystwo,bardzo przyjemnie Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:06 Proszę bardzo słoneczko ciepełko, co chcesz, Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:08 Pozwól że dorzucę kawał brzozy i mniejszy akacji do kominka będzie się długo paliło i cieplej będzie... ale nie zapomnij przeczytać jednej karteczki , zaraz przejdą smutki Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:12 Dzięki,Wam za słoneczko i dobre rady,Zbyszku dzięki za ciepełko,karteczkę już obracam na drugą stronę i chce poczuć to ciepełko po..... Kurcze,rozmarzyłam się)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:14 Tez bym chciała wiedzieć Krysiu jak długo to potrwa,mam taką sama pogodę,ale słyszałam,ze w lipcu ma byc dopiero ciepło))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:17 W lipcu będzie 12 15 stopni i na okrągło deszcze , ale ja urlop mam w drugiej połowie sierpnia i dopiero będzie upalnie 18-20 stopni)))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:23 Napewno kiedys będzie ciepło a ja zycze zycze Ci słoneczka i pięknej pogody Zbyszku)) Jesteśmy po urlopie a pogode mieliśmy wspaniałą/na krótki rękaw/troche popadało,ale nie było tak chłodno jak teraz. No to próbujemy torta weselnego,mmmnnniiaammm,kazdy musi spróbować bo to na szczęscie za młodych))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:24 Szukam Tofiki po /szufladach/zginęła,zagrała sie w te kulki? cy-cós)))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:26 Torcik pyszny. A upał, będzie tak ze trzy dni Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:35 No to pocieszyłaś Krystynę,zawsze to coś,trzy dni))))))) Odpowiedz Link
kryzar do Sag...... 28.05.06, 17:24 dziękuję za dużą dozę optymizmu, a ten sierpniowy urlopo-upał jak długo będzie trwał? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: do Sag...... 28.05.06, 17:41 trzyyyczteryyyyyy dni coby nie rozpieszczać za bardzo))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: do Sag...... 28.05.06, 17:49 żartowałam, zobaczycie lato będzie długie i ciepłe, słoneczne dla wszystkich Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: do Sag...... 28.05.06, 18:24 Oby , ale jest tak podobne do tego z 96 chyba że raczej się powtórzy Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:15 Jak święto to święto, poczytam jeszcze jedną karteczkę. Przegapiłam jaki ten tort weselny? Odpowiedz Link
kryzar Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:11 Mnie się też marzy słonko. U was to jest ciepło a u mnie temperatura poniżej +10C a i co chwilę leje. Wstrętnie. I jak długo tak będzie, może ktoś wie? Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:13 podobno ma być ciepło w całym kraju, ale nie wiadomo kiedy. Na dzisiaj w Krakowie zapowiadali ulewny deszcz, a padało troche w nocy a po południu, przez całe 30 sekund. Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 16:56 To ja też winem może białym zdrowie mamy i córki i zięcia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:02 Przecież to ma telepnąć ze szczęścia a nie tylko zaszumieć, poproszę pucharek finlandii...) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:03 Mam tu taki duuuży może być naleję do pełna Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:09 ooooo...to rozumiem , tak , miłe towarzystwo , błogi przezroczysty płyn i kominek ...)) Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 17:55 Poproszę o kieliszek Finlandi na rozgrzewkę, bo zmarzłam nieco + 12 stopni u mnie, zimno. Wznoszę toast za zdrowie mlodej pary i ich Mamy... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:03 Mireczko proszę, proszę dla ciebie finlandia wznieś toaścik Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:21 Nieźle Wam się tu dzieje, kominek aż czeworwony. I tak trzymać, a brzorza daje szybko cirepło ale iszybko się spala. Coś innego wymyśl Zbyszku i nie strasz mokrym i zimnym latem..Brrr...Dobrze, że kaloryfery grzeją, normalnie jak w zimie, wiatr straszny...Dobrze tu z Wami posiedzieć 0 Co za milusińscy z Was...Dziękuję za życzenia i toasty, w imieniu Młodej pary. Jutro o 5:00 wylatują na cieplutką grecką wyspę - Thassos. Na krótko, bo tylko na tydzień, ale taka podróż poślubna... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:23 Ty regine zabierz jeszcze z sobą czosnek...wilkołaki tuż tuż...))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:26 Dajcie dziewczyny, coś do picia, bo mi się w głowie przewróci od tych ochów i achów... Są cudowne, kochane i takie najnormalniejsze pod słońcem. Za to te swoje 4 sztuki kocham, że nigdy się nie wynoszą ponad... Więc zdrowie wszystkich mam, tatusiów i dzieciaków, bo wszystkie dzieci są cudowne i te małe i te duże...) Już niedługo ich święto. Pamiętajmy i my !!! Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:28 Nie lubię czosnku, mogę co najwyżej zabrać kołek wyciosany z osiki ) Nie strasz zimnem, dziś w Kijowie było +28 stopni, no i jak na uśmiechu... ?? Nadają na Ukrainie upalne lato...Więc...??? Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:26 Och, troszkę się rozgrzałam tym kieliszeczkiem Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:33 Dziękuję raz jeszcze Reniu,dobra już nic nie mówię,bo rzeczywiście/w głowie Ci sie przewróci/)))) Słyszałaś??''wampir nadchodzi''Zbyszek,powoli przemiania się w /bestię/)))) Ale póki co to wypijmy weselnej,grzeje,grzeje mnie też Mireczko,żyje się raz,potem drugi i trzeci i......no,już nic nie mówię)))) Odpowiedz Link
mira54 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:47 I jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat, sto lat niech zyją nam..... zrobiło mi się wesolutko po tej weselnej)) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:56 Ale tu śpiewy. na chwilkę wyskoczyłam dokończyć oglądanie, a tu jaubal wpełni. Może jeszcze dla mnie jakaś karteczka sie znajdzie. Reniu atort świetny a miał jakis konkretny smak, bo po tych karteczkach smak straciłam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 18:56 Niech nam żyją,długo i szczęsliwie))))))) No to na zdrowie i jeszcze jeden i jeszcze raz trala..la,trala..la. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:20 Nie ja już dziś nic nie piję, wypiłam kieliszek i basta, bo do łóżka drogi nie znajdę Kurcze blade prawie dwie doby nie spane, w dzień tylko 15 minut. Ciągle ktoś dzwoni, dziękuję. Sąsiadka tez wpadła, córka z kotem, sprzątanie. Jedynie kawa co jeszcze "trzyma" mi jako tako powieki. Ale twardo siedzę, bo bez sensu jest już kłaść się spać. Bo noc długa... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:24 Ani sie waż iść spać, potem po nocy będziesz sie rozbijać. Może chociaż herbatę, jak już czytanki nie chcesz. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:27 Reniu,ważne,ze juz po wszystkim,nerwówka minęła,pomału wszystko wróci do normy,teraz siadaj przy kominku z kawą a my z lampka winka) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:32 Hej mały toaścik, gaduła niedługo będzie miała mały rekordzik , ale kto by czekał parę dni, już dziś mogę cos przeczytać. Ta gaduła to ja oczywiście. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:34 Jaki Danuś jaki,szepnij na ucho))) Cyk,po jednym Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:40 Mnie sie też mały rekordzik[czterocyfrowy} szykuje,może razem będziemy swiętować???? Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:43 na razie mam tylko 2900, ale jutro pojutrze będzie 3000. mało, ale zawsze coś. Lece za zwierzem na 5 min Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:43 Mi też równiutki, ale dziś nie dam już rady chyba, aby go pobić. Może jutro ? Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:55 Oszzzzz 'szukajka ' mi sie zagrzała co za wyniki Pozdrawiam i znikam ((((((( ale wróce za godzinkę a moze dwie())))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 19:59 Schowamy coś dla Ciebie Wojtku,spoko)))) Odpowiedz Link
kryzar Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 20:25 a znajdzie się dla zmarźluka filiżanka herbaty z duchem. U mnie leje, wieje i temperatura spada. Teraz jest o włos poniżej +7 C. Przyślijcie ociupinkę ciepełka Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 20:27 Herbatka z duchem raz. Proszę na rozgrzewkę herbatka Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 20:30 Oj, zimno i u mnie, strasznie, wiatr nałamał tyle gałęzi. Niech to licho, zimny ten maj coś za bardzo, tylko kilka dni bylo ciepłych na początku miesiąca Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 20:38 "Jam Ci swiatu nie wiązała,zawiazał Ci go ksiądz..jam Cię tylko pokochała,,tyś mnie nie musiał wziąć............ @@@@@@@@@@@@>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>----&-----&------&----------------------- Wesele HEj Wesele tańcowaŁo.... i grali i śpiewali ile tchu.. dla tego weseliska bylo Ziemi mało.....LALALALALA ------zARABIAM ,ŻEBY COŚ CHAPNĄĆ NA POPRAWINACH..... POPROSZE.. JUZ COS DO CZYTANIA.... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 20:48 Toficzko do koloru do wyboru, popatrz i wybierz co ci smakuje, chciałam powiedzieć co cie zainteresuje, dobrze, że już jesteś, bo gardła zdrzeramy z Delwą wołając Cię. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 20:54 Tylko proszę zachowywać się statystycznie)))))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 21:03 No statystycznie, to tu dziś na pewno nie będzie Już się bój i zaczynaj liczyć. Tofika śpiewa, dopomina sie "zapłaty". Więc "czytajcie" dziewczyny ile się da, dla zdorowa, za zdrowie i na rozgrzewkę Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:12 Rozumiemm Reginko Ciebie i uciekaj do łóżeczka,my tu jeszcze sobie trochę posiedzimy przy kominku,wychyl...o rany,co ja plotę, poczytamy,przerzucimy pare karteczek,szkoda,zeby się zmarnowało no nie?? Znalazła sie Fofika,gdzieś Ty się wałęsała dziewczyno? teraz masz karniaka,trzy kartki do przeczytania..no!!! )))))) Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:27 Delwuniusiuniu kochaniutka,,jam do WAS wejsc Nie moglam nijak,,, w koncu pomylilam i dwa razy Delwa napisalam w loginku i tez mnie wpuscic nie chcialooooooooooo,a przeciez takie tu mam zaleglosci w lektorce,ze serce sie kraje))))))))) tadammmmmmm i po jednym i do czytania,, wina wina wina dajcie..lalala..... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:34 Ksiązeczek ci u nas pod dostatkiem Tofiko,pomyliłas sie powiadasz? a trzeba było tyle czytać gdzies tam bez nas?? teraz masz karniaka/odczytać/ja łyknęłam juz dosypiacza i gubie się,może Wojtuś dołączy? jakby co,Wojtku to schowałam,jak mówiłam za kanapą,pod scianą,bo te nałogi toby wszystko wychlali,no...ten...wyczytali,rozumiesz? )))))))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:36 Oj Halutka jak to dobrze, że masz kompa po drodze do łóżka, bo jeszcze do gawiarenki wpadłaś Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:15 Statysto Ty nasz...my zachowujemy się zawsze statecznie i statystycznie,czasem sadystycznie,nie sadystycznie odpada,no....chyba,żeby trzeba było)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:26 No jeszcze jednego dosypiacza i kierunek sypialnia,jak...trafię? może sie uda)) Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:29 Helenko nic tylko kompas Ci sie przyda dzis do lozeczka zeby trafic... w szufladce ktorejs musi byc... przeciez tam ... wiele sprzetu ..jest w razie czego ale ,,toascik jeszcze ...cyk .... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:31 Pięknie śpiewasz Toficzko, wpadłam na jeszcze jedną karteczkę przed snem Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:33 Witaj Wieczornie Dankarolciu) oczywiscie i ...jeszcze kilka karteczek,pychota to winko... a jak rozgrzewa.... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:35 No chyba coś o tym wiem, bo to juz nie pierwsza karteczka dzisiaj. Toficzko zaśpiewaj jeszcze coś. Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:38 MI tak Spiewala moja CIocia ,,,"tesciowo TY stary rowerze,,, tylko pedalow CI brak,,a jak zaloze pedaly pojade na tobie w SWIAT))) taka to mi byla swietlana przyszlosc przepowiadana)) i wcale nie prawda,,mam cudenka dziewczyny Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:41 I wcale Nie mowia na m,nie ..tesciowa ..tylko mama mamuska i takie tam..... ""a co mi tam a co mi tam,,a ja swojego chlopca znam....)) DAnus,,czy mogla mi mini nowelka tak pomoc w mysleniu? Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:45 Pamiętaj nowelki są dobre na wszystko ))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:43 Toficzko, a może tak ci śpiewała, że by nie zapeszyć . ale śpiewka fajna Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:45 cO BYLO TO BYLO............. to bylo do smiechu..teraz by sie zdalo... po jednym kilonku))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:47 Toficzko ja tu jestem i z tobą nowelki czytam. śpiewaj, śpiewaj. Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:49 JUz dawno sobie tak nie pospiewalam,,,, dobre,, dobre te ksiazeczki ,,takie na ratunek i frasunek.... "mala gwiazdko powiedz mi,,mala gwiazdko powiedz mi ,,czemu gdzies daleko,,czemu zgaslas mi....lalala... czemu zgaslac mi---- chyba juz dosc,,deszcz sennie zrobilo... Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:52 a jak spelnic .. prosbe ..Sagiego? co to statystycznie? moze mial na mysli "statecznie... to juz mi nie wyszlo... -- rozspiewalam sie jakbym tomisko zaliczyla dzis)) Hej Mazury hej Mazury,,na Mazury jedzcie tu ,,tu ... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:54 Toficzko pewnie chciał, że byśmy mało pisali, bo ma dużo liczenia, a my właśnie popiszemy , poczytamy niech ma pracy duuuuużo. Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:50 Posiedział bym z Wami,jednak obiecałem koledze wyGooglac materiały i jeszcze wydrukować,,,,jeszcze mi 27 kartek zostało, muszę na jutro miec to wszystko.W zamian Dziekczynny 6 pak ląduje w altanie hehehehe narazie,,,, tam z tyłu później zajrzę())))))) Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 22:55 Wojciech,, wiesz TY co.... Zaraz,,chwileczke..jak to tak... ??? pokazac .. zachecic i .. uciec... Danusiu,nie zgadzamy sie ..prawda? Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 23:01 Danus.. "hej las szumi las , a w lesie tym sosenka, spodobala mi sie jeden raz --dziewczyna ........(imie) chyba .. usypiam............ ale ze mnie zawadiaka..slomiany Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 23:04 Toficzko , dzień długi łóżko blisko. Pośpiewaj jeszcze a potem odpocząć czas Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 23:16 To bbb lubie,,tylko fragmencik "przygasa ognisko . otula je zmrok ,swierszcz na swych szczypeczkach nocny koncert gra, a wiec zaspiewajmy zawtorujmy mu dobranoc dobranoc pogodnego snu ----i zatoczmy kregiem w kolo, rzucmy czar w ognisko ,niech sie spelnia nam marzenia niech sie spelni wszystooooooo Zeby wierzba nie plakala przestala sie smucic... i zatoczmy kregiem w kolo...itd.. To takie zyczonka na spelnienie WSZystkich ZYczen Mlodej Naszej parze)) Dzieciakom RENiusi naszej...))i NAM tez!!!!! Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 28.05.06, 23:17 "do Wojtusia w Gawiarence iskiereczka mruga chodź poczytam Ci 'książeczke' książka będzie długa była sobie raz butelka z bardzo przednim trunkiem bajka jednak źle sie kończy kacemi frasunkiem,,,,,,,,,,," Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 12:54 No to pośpiewaliści wczoraj, no ja nie mogę A dziś nikt rano psiunów nie wyprowadzil, koty nie były głaskane, żółwiki głodne.. Nawet nie ma zapachu kawy..Więc stawiam kawę i zaprawszam już w południe. Już odpoczęta, wyspana Posiedzę chwileczkę i marsz do sklepu.. Brrrr.. aż na samą myśl dostaję gęsiej skórki, że na takie zimno muszę wychodzić. Bo w domu cieplutko, grzejniki grzeją Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 14:07 Dzięki Reniu za kawę,usiąde na chwilę,wypije kawę i dalej do obowiązków,moze zdążę napisać bez ponownego logowania. Zajrzę póżniej. Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 15:45 Czas na kawkę... i... To dostawca internetu, to komputer sprawiają mi niemiłe niespodzianki. Dostawca z napowietrznej linii przechodzi na podziemną... ktoś sie podłącza nieuprawnienie na mój komputer... to znów awaria nadajnika radiowego... ciagle coś sie działo... Przyniosłam torcik wedlowski, jeden z ulubionych smakołyków.) rozkrawam na kilkanaście części... kto ma ochotę ? ) Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 16:13 Ajajaj Technicy od dostawcy internetowego jakies kable ciągną z piwnicy. No, żeby mnie nie odłączyli... Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 16:47 Trzymam kciuki Kesairko a tort pycha jeden kawałeczek-tylko,do kawy.Odpocznę chwilę i dalej do pracy,może za chwilę ktoś przydzie na torcika. Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 17:37 Nie przemeczaj sie Delwusiu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 17:54 Oczywiście,że się nie przemęczam,pracę trzeba szanować))) Rozkładam sobie zajęcia i zagladam na forum z/doskoku/. Nikt nie ma ochoty na torcika Kesairki? nie wiedzą,że go przyniosłaś może zaparzymy świeżą kawę? i zapach przyciągnie kawoszy)) Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 17:58 O właśnie...roznoszący sie aromat kawy przyciagnie do Gawiarenki. tak, a pracę należy szanować)) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 18:44 No właśnie i ten aromat, wywabił mnie z łóżka. Ale sobie pospałam, widocznie jeszcze potrzebowałam, kawę wypiję chętnie, zaraz mnie postawi do pionu, torcik wedlowski też, pyszny. Dziekuję Kesairo ) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 18:54 Kawa, torcik to ja też sie zgłaszam. Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 19:08 Witam zacne towarzystwo Na tyci filizaneczki kawy skuszę ,bo inaczej nad ranem zasypiam.. i kęsek malutki Torciku,, Kesajro dzieki ..pycha.. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 29.05.06, 20:46 Chyba za dużo dziś kawy, bo to już 4 dziś...Albo już nie wiem z czego.. Głowa pęka mi w szwach.. Kurczę, boli mnie bardzo rzadko głowa, miewam tylko migreny. Sama już nie wiem...Muszę tabletkę wypić... Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 11:24 Muszę sie kawy napić, bo jestem podenerwowana. Komputer mi nie chciał zastartować. Coś sie psuje, a ja nie wiem co. Sygnał nie dochodził do monitora, to znów ciemność widziałam na ekranie, to niebieskość, a na końcu piekny fiolet na ekranie zaistniał. Dopiero wchodząc na prfil syna, bo jeszcze trzyma parę rzeczy u mnie w komputerze---komp zadziałam. I nawet internet dobrze chodzi. Odpukuję w niemalowane drewno, by wzmocnić odczynianie zła - pluje przez lewę ramię trzy razy... Kawa juz paruje... Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 11:32 Odpukałam...ale łączenie ze swiatem mam przerywane, a to niezdrowe na mój system nerwowy. Chyba trzasne ten komputer w pusty łeb, jak jeszcze raz bedzie mnie wkurzał. Nie wiem co sie dzieje?? Jeden mądrala zaleca od nowa zainstalować Windowsa... niecierpie tego robić... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 11:48 Lepiej go nie trzaskaj , bo sie obrazi. Pachnie tu tak pięknie kawą, że wpadłam na chwilę. Odpowiedz Link
krise1 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 12:02 img301.imageshack.us/img301/6485/papavril87gt.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 12:07 To są dobre pomysły. U mnie w mieszkaniu jest tak zimno, że mi sie wszystko telepie. Kominek i herbatka może być nawet z duchem napewno pomoże. Odpowiedz Link
kesaira Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 12:19 U mnie też zimno... co za pogoda paskudna... Herbatka wzmocniona w sam raz w taki ziąb. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 13:12 Zmachałam się okrutnie, wszędzie biegiem, a że bez głowy biegałam, to do domu wracałam 2 razy. Teraz siadam, piję kawę i niech się dzieje co chce... Dużo różnych spraw przed wyjazdem, nic się samo nie chce załatwić. Jeszcze dwa dni muszę poświęcić. Lekarz, zakupy, bo córcia coś pilnie potrzebuje z Polski, dziś dostanę spis..No i wyjazd...Ufff, a dziś gorąco mam dziewczyny, bo już 20 na plusie, cichutko, cieplutko, oby tak dalej ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 14:02 Witajcie dziewczyny ja poproszę o pachnącą kawę,na herbatkę z wkładem za wcześnie,nie? Kesairko,moja córka miała to samo ze swoim kompem,obraz stawał się niebieski,potem coraz bardziej ciemniał,okazuje się,że monitor do wymiany. Renia,nie biegaj tak dziewczyno,zadyszki dostaniesz,o rany daj tego ciepełka trochę u mnie zimno jak diabli,dobrze,ze dziewczyny rozpaliły pod kominkiem,tak przyjemnie cieplutko,aż miło posiedzieć Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 14:57 Kawy, kawy poproszę. Na szczęście nie pada. ale w domu zimno. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 15:11 Nie podziwelę się, bo już się zachmurzyło Siedzę w domku, piję kawę. Ale jutro i pojutrze znowu zabiegana. To nic Delwuś, to nic. Takie szybkie spacery sa wskazane, nawet dla zdrowia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 15:57 Danusiu,proszę oto Twoja kawa,usiądz wygodnie przy kominku,ja już sie trochę ogrzałam,u mnie znowu leje i wieje durny wiatr,mam nerwa wrrrrrr. Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 16:05 Dzięki Halutka za kawę. mogę ci trochę słoneczka podesłać, bo zaświeciło. Na zewnątrz chyba cieplej niż w domu. brrr. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 16:46 Nie może to być? zaświeciło słoneczko może na pół godziny?Dzięki Danutka)))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 19:00 Nie chcę, żeby mnie wołano, lub nazwano zapodzialcem. Melduję swój powrót Jestem, siedzę przy kawie i poczytuję co naskrobaliście, podczas mojej 2 godzinnej nieobecności. Dużo tego, oj dużo, naczytałam się....) Dobrze, że się zaczął wieczór, jakoś raźniej mi się żyje gdy nadchodzi mrok. Czy Wy też tak macie ? Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 19:57 Reginko,bukiet z przepieknie kwitnacej dzikiej rozy... i juz napijemy cosik ..herbatki z cytryna ... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:21 Hej co słyszę ktoś tu całkiem głośno wypowiada słowo ciemność więc przybywam wnet z radościa Pani czy naprawdę ? Ty nie boisz się ciemności ani zimnych moich spojrzeń które tęsknie rzucam tam gdzie fstrętne sońce nie dociera. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:25 Czy poznajesz mnie ? to ja Twój sargophagus chuhcam choć oddech mam nieświeży lepkie palce zimne oko. Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:34 To jest wlasnie...Sagi...cos z kominka wyszedl? Ciemno wszedzie ,glucho wszedzie co to bedzie..co to bedzie.............????? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:37 Czy mnie słyszy miła pani na Mazurach? SARGOPHAGUS się nazywam a sagiego w nosie mam . Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:41 Widzi)) widzi)) słyszy tez, wiec lampeczke pelna winka wez i ... swe usta zamocz w niej))))))) Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:58 skad mam czerpac sily na to by odeprzec Twe ataki..?? slabne, w blogi sen uciekam.. nie mam sily,, mdleje .. o nie !!!!i Globusa wrecz dostalam... po co? po co ja do Sargophagusa odezwalam(((( odzywalamm ... ja nieboga......... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:41 O rany!!!!gdzie mój czosnek? Uwaga nadchodzi!!!! img72.imageshack.us/img72/3519/a26se.jpg Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:44 Waśćki mi tu czosnkiem noska proszę nie zatykać bo pazurki także mam gdzie poskrobać gdzież ach gdzie.? Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:44 Helenko,,elwunią zwana......... Ty sie nie obawiaj naszego Sagi..szata.. u niego zaplatana zaraz wyniesiemy go do drewutni niech tam trzezwieje do samego RANA--switu,,znaczy sie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:49 Winko tylko z krwi smakuję czerwioniutkiej lepkiej takiej która sączy się powoli kiedy spływa z szyi lubej Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 21:59 Dajcie jakiś kielich, bo wieczór mam do "duszy". Co tam kto ma...Wszystko jedno co, aby myśli zabić...No i zaraz mi przejdzie. Bo inaczej nie usiedzę tu z Wami, a z krwiopijcami też, bo się boję...Co za wieczór... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:00 Zwiały z Gawiarenki ... ot odwaga w nowym wieku cóz pozostaje także mnie do grobowca swego spadać tam uroczy zaduch jest i robale piękne chodzą choć chitynka w zębach trzeszczy nie pogardzę dzisiaj nią białe szyje bójcie się ...)) Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:06 REginko..juz podaje nalewecke zRozy dzikiej .. wolno saczyc mozesz smak poczujesz wrwe taz,,,na Ducha napasc ..nie poddamy sie! Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:08 jednak oslabiony mam wzrok,,coz to? pisac nie da sie? a kysz ... nie poddamy sie....... tak Reginko smak poczujesz... werwę tez... wina wina wina dajcie ....a.. co pozniej?Kto to wie? Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:14 Ależ tu dzisiaj wampirowo. A karteczki pojedyncze rozdają? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:15 Reniu wypiję z Tobą,bo mnie tez za chwilę trafi....baz przerwy muszę się logować. Wampira się nie boimy!! )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:18 Dają ,dają Danutka juz Ci podrzucam tomik wierszy)) img102.imageshack.us/img102/3993/peychaud6ts.gif Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:22 No dziwnie z tym logowaniem dziś po południu. Albo nic nie mam tylko biały ekran. Nic to tylko nowela, pomoże jak nic... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:29 Piękna ta poezja, a z logowaniem mam tak samo, co i raz mie za burtę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:32 Myślała,ze wieczorem będzie lepiej,niestety można dostać no...wiecie... Tylko się zaczytać) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:35 Masz rację Danuś, poezja klasyczna... Wywala, loguj się... Wywala, loguj się... I tak do utraty tchu...Zaczytać się na śmierć... Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:41 Znowu musiałam się logować, chyba jakąś powieść przeczytam, mimo, że jestem wyjątkowo spokojny człowiek Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:49 Do poduchy najlepiej , gazetową maszkarę ))) A nie mówiłem że za oknem jakiś Wam nadepnął na kabelek))) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:58 Ja temu komuś, co depcze po kabelkach, zaraz zrzucę donicę z ziemią na głowę. Będzie spokój... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:06 O rany regine to ty masz donice?????? A duże , a kwiatki masz, ? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:08 Z kwiatkami bym donic nie wyrzucała, za bardzxo lubię kwiaty Ale puste donice w tym roku stoją i skrzynki, więc jest czym rzucać jak się wnerwię... Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:09 Zapomniałam, donica jest jedna wielka, wystarczy namierzyć dokładnie cel tylko i po kłopocie.. Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:15 Reniu, a te donice ceramiczne, czy plastikowe? Bo jak te drugie, to możesz za słabo walnąć. A Ten od kabelków musi dobrze oberwać Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:24 Duża, plastikowa z ziemią. Da radę zanieczulić, z rozmachem walnę ... Swoją moc posiada, a Ten od kabelków nieźle oberwie...Bo jak jestem wkurzona jeszcze, to strach się bać. Mocy mi przybywa Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:28 Renia wal go co Ci będzie kabelek deptał ...))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:31 Reniu za mnie też, bo co napiszę, to mnie wywali, co otworzę, to też.A więc Reniu do dzieła. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:48 To ja tez dokładam do donicy troche kamieni Reniu,tak na wszelki wypadek i wal ile sił,zeby mieć pewność,ze się to..to już nie podniesie)) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 23:54 Już nie mam dziś sił, GG pada co parę minut. Z córką na wyrywki pisałyśmy. Loguję się już 3- ci raz..To mało donica z kamieniami. Sama już głupieję co zrobić i co się dzieje ? A z drugiej strony, może za nisko mieszkam, bo na 1-szym piętrze..Może wleźć na 3-cie i stamtąd walnąć.Idę spać dziewczyny, szkoda słów i nerwów. Po nocy nie będę po dachach latać, bo jeszcze sobie krzywde zrobię) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 00:03 Kurcze z pierwszego piętra to mu krzywdy nie zrobisz a szkoda,może lepiej na dach wyjść? coby ze skutkiem było, mnie tez nosi i pewnie zrobie to samo co Ty Reniu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 30.05.06, 22:06 Niedawno zapadł zmierzch. Gdzieś na horyzoncie widać było jeszcze ostatnie chwile panowania słońca. Tam niebo gasło purpurą.Wampir powstał, wyłaniając się z ziemi, jak widmo. Nocą miał dotrzeć na Forum.... Brrrrr,gdzie yu sie schować???? ))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 09:37 jeszcze majowa)))) oj ta pogoda, nic tylko w kawiarence siedziec i cisnienie porawiac )) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 09:46 Siedzę, piję kawę i nici z tego...Nic tylko umknąć do wyrka.. A tu jeszcze tyle spraw do załatwienia... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 14:11 Ma ktoś na ochote na swieża kawe? zapraszam i truskawki przyniosłam,częstujcie się kochani,usiądę chwilę po obiedzie i do prasowania. Dzisiaj znowu mnie wyrzuca ci chwilę,jeszcze sie nie wkurzam..... img442.imageshack.us/img442/4870/hit56rp.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 14:25 To jest dopiero ...miec nosa Delwuniu ,,ja kcem..ja... jakie swiezutkie,,zaraz z kawa? bo ochota mi wlasnie ..przyszla i koncze kawe ... a pozniej za jakis czas jak juz wszystko omowiwy przenoszac w odpowiedni ..."watek plotkarski")) to wroce i kilka zjem..juz czuje ten smak.... "calkiem zwyczajnie wypije druga kawe..nie nie dzwon do mnie...---- spiewa..G Lobaszewska...dlaczego ona nie chce zeby do nie dwonil????????????? Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 15:55 A ja muszę dziś upić. Tak dobrze napisałam, upić i zasnąć, wszystko jedno gdzie, może być nawet w fotelu gawiarenkowym. A teraz zmykam aby zrobić to w realu )) Ale najpierw lecę do lekarza po recepty. Może później wpadnę...To jeszcze coś "pocztamy", lecę pa... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:27 Tofiko,częstuj sie proszę,zaczyna się sezon u nas na truskawki,znów będę miała co robić, dżemy nie tylko z truskawek. A Łobaszewska nie chce,żeby do niej dzwonił jak będzie stara,kurcze,może my zaśpiewamy co? może do nas ktoś zadzwoni wszak jesteśmy piękne i młode))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:29 Co Ty,Reniu??? dzisaj musisz się upić z radości,rozpaczy?? No dobra,poczekamy do wieczora,koniec świata!!! )))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:43 Ocho! Czy ktoś powiedział upić sie ? Nie, ja nie , del.wo ale te truskawki kwaśne tylko ze śmietana i cukrem)Albo winko z nich zrobić ...mniam)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:48 Oj, słodki z Ciebie chłopak Sagi,powiem Ci na ucho,te słodsze Fofika podebrała,ccciiii... A co Ty dzisiaj nie pijesz? na odwyku jesteś))))))) Odpowiedz Link
natla Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:51 Dajcie kielicha.....smutny mam dziś dzień.... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:55 To już druga kobieta chce sorki , napić czy upić??? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 17:58 Natluś gin czy winko? img303.imageshack.us/img303/6783/21336uv.jpg img303.imageshack.us/my.php?image=kosz87mh.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 18:00 Masz cos na zakąskę))) img442.imageshack.us/img442/558/199732cl.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 18:17 I po co ja tak sie staram Niewdzięczna!!! Odpowiedz Link
tofika Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 19:20 Helenkoooooooooooo...wypadlam z komputera ja z procy.. nic nawet polizac nie ma truskaweczek,to moje namiary na marne poszly.. A Sagi oczywiscie juz za nastawienie winka wzial,,, nie teraz ,, to na koncowkach ,resztkach juz robi winko,,nie z takich naj naj... --A wlasnie Lobaszewskiej na przekor ..spiewamy tak"NIE szukalam milosci ona znalazla mnie)))))))))) ----poczekam na Reginke..poopowiada nam jeszcze przed wyjazdem.....i pozniej tez,,tez Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:10 Delwuś, dawaj co tam masz i pijmy Co niewdzięczni, coi niewdzięczni ? już jestem Na mnie jak na Zawiszę zawsze możesz liczyć ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:28 To Natla prosiła coś do picia podałam i co?? nawet coś na ząb podrzuciłam i nawet nie tknęła a tak biegałam po sklepach) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:30 To znaczy, że odmówiła...Więc i ja nie będę już nic zaczynać, posiedzę cicutko. Tak mi dziś jakoś dziwnie..Już prawie spakowana, na walizkach.. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:32 Podrzucam sałatę,lubicie? ja bardzo. img303.imageshack.us/img303/2044/salatka24ox.jpg I coś do popicia) img303.imageshack.us/my.php?image=93647pw.jpg Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:33 Sałatę tak i to bardzo Coś do picia też może być, nawet herbata z cytryną Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:34 Juz spakowana,Reniu dzisiaj dopiero środa, no ale masz to z głowy. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 20:41 To znaczy jeszcze nie w walizce ale na kupkach już naszykowane. Jeszcze jutro zakupy córce, w sobotę fryzjer. Muszę sprawdzić, co za pogoda będzie, może część rzeczy zostawię. Ale już podszykowane, nie lubię odkładać tak na ostatnią minutę. W Kijowie dziś bardzo ciepło +28 stopni, u nas zimno jak licho. Sama już nie wiem...A to 2 miesiące, nie mam zamiaru kupować ciuchów tam u nich, bo zbyteczne by były. Więc poukładane i czekają na "wsad" do walizy. Na drogę spodnie, polar i już.. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 21:08 Czosnek , zabierz czosnek... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 21:15 Ha...ha..czosnek a to dobre))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 21:20 Reniu,tez tak mam, lubię wcześniej mieć wszystko pod ręką nie lubię robić coś na ostatnią chwilę,myślę,że więcej rzeczy musisz wziąć/letnich/przecież jedziesz tam na lato,jakaś kurtka deszczówka,wygodne buty do wędrówek pieszych,coś exstra/wyjściówka/ myślę,ze będzie lato w tym roku. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 21:22 Już któryś raz z kolei, dostaję propozycję zabrania ze sobą czosnku...) Nie przepadam za nim, w sałatkach, galarecie, owszem. Ale tam na Ukrainie jest czosnek, co się Sagi przejmujesz. Nie zabraknie i tam tego warzywa...Chyba ? Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 22:33 Ogłaszam przerwe techniczną w Gawiarence,,,,,,,trza zrobic spis inwentarza te wszystkie żłówiki, donice, woluminy,przetrzec podłogę a może tylko omieść wzrokiem())Firma cateringowa ma cóś dowieźć na czas i popółnocy zaczynamy Czerwcową Gawiarenkę()))))))))))))))) dzyń,dzyń, dzyń,,, dzwonek na ostatnie 'karteczki' ()))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 22:39 Jeszcze tylko CYK za post nr 79000 ale to za chwilę,,,,, Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 22:41 Mało zostało już "lekturek", faktycznie, tylko już zaczęte , znaczy w połowie przeczytane ksiązeczki. Stan zwierzaków jak na razie ten sam, nic nie przybyło ani ubyło Zobaczymy w sierpniu A Gawiarenkę Czerwcową chętnie otworzę. Parapetówka wskazana...) Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 22:49 Choć jedną karteczke poproszę, zbierałam sie dzisiaj społecznie i muszę odreagować. Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 23:04 Dauś, a co, Cię wzięło na "społeczne zbieranie się "? Zauważyłam, że Cię brakuje na forum. Ale widocznie "społeczny zbiór" był potrzebny i w realu. A chociaż miłe było to "zbieranie się " ? Odpowiedz Link
dankarol Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 23:24 Ups znowu mnie wyrzuciło, Reniu straszne, to zbieranie, ale konieczne, kiedyś się zobowiązałam, więc cóż robić. Odpowiedz Link
vogino55 Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 23:31 Juz przestancie 'klafcić' ()) niedługo Regine otwiera Czerwcową,,,musi włos poprawić, fartuszek stosowny przywdziać())) Odpowiedz Link
regine Re: MAJOWA GAWIARENKA 2006 ... cd 31.05.06, 23:35 W fartuszku nie chodzę. Ale o tej porze stosowna piżamka, koszulka nocna, szlafroczek i ..Zacznamy !!! Już za pół godzinki Wojtku, "urzędowanie" w nowootwarej Czerwcowej Gawiarence ) Odpowiedz Link
vogino55 Re ZAMKNIĘTE (;))))) 31.05.06, 23:56 __________________________________________________________________________ Odpowiedz Link