maladanka 01.09.06, 09:18 Pęk jarzębiny, pierwsze jesienne liście, koty na słonecznej plamie, psiaki także rozleniwione - a mnie zaczyna nosić, bo jesień lubię ogromnie. Zapraszam na kawę - wszytko gotowe - może do kawy miodu pitnego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 01.09.06, 09:23 O tej porze miód pitny? Danuśka! Skaranie z Tobą. Piję pyszną kawę i do obowiązków, a mam dziś dużo do załatwiania.....może jakaś nadprogramowa kasa wpadnie? Udanego piątku Wam życzę. Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 01.09.06, 09:26 toż miód dla zdrowotności i pobudzenia krążenia w pardon, członkach... Odpowiedz Link
goskaa.l Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 01.09.06, 09:54 Z miodku chętnie skorzystam, szczególnie jeśli zacny półtorak wpadnie. A do niego poproszę mruczącego kota i trzeszczące drwa w kominku... mrrrrrr... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 01.09.06, 11:29 Gośka, podrzucam Ci jeszcze miotłę.... Odpowiedz Link
sioma1 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 01.09.06, 21:30 Wrzesień - już idzie jesień Październik - liści lakiernik Listopad - dżdżu opad A ja czekam na zimę. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 02.09.06, 15:08 Juz obawialam ze ..piesy i koty wrzask podniosa na moj widok, a tu wcale nie jest zle, przywitaly mnie jak stara znajoma, tu i tam poglaskane calkiem wygiety prezny grzbiet mruczusiow, dobra, spacerkujemy troszke, mam chwilke czasu, a Kto by tu dzis pojawil to-- Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 02.09.06, 16:18 hej - zapraszam na jutro wieczorkiem na śliwowicę łącką - jutro w Łącku jej święto!będzie pokaz, jakby to powiedzieć, pędzenia i degustacja - mam nadzieję,że będe w stanie dowieźć coś do biblioteczki Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 06:11 Zostawiam Wam blaszke swiezo upieczonej szarotki w dzbanku jest swiezo zapazona kawa wiec sie czestujcie .Uwazajcie na paluszki bo blaszka jest goraca Ja mowie Wam DOBRANOC Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 07:55 Aniu spij , piekne niech sny Cie otocza, Kawa jak znalazl,pychotka--a cisto , pozniej po sniadaniu wydegustuje ale wstawiam astry ,ktore nawet nie spodziewalam ze zakwitna po tej suszy, i oczywiscie trzeba pooblatywac zakątki okolic gawiarenkowych z zwierzaczkami, rosa , moze odlozymy jednak te biegibeda zwierzeta umonrusane, a Witek ani mysliwstac- Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 10:43 Dziękki Aniu za kawę i szarlotkę pychotka, a Tobie Toficzko za przepiekne astry, jak sie niedzielnie w gawiarence zrobiło. Hi hi ale sie umorusałaś jak i zwierzaczki. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 11:17 Ale frajda od rana....pachnaca i śliczna Gawiarenka....no i nie wiem Tofciu czy w końcu byłaś ze zwierzakami czy nie, więc ja na wszelki wypadek pędze z nimi, choć pochmurno, ale nie pada. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 13:10 Witajcie,dawno mnie tu nie było,alez tu cudnie pachnie,to astry Tofiki taka woń roztaczają,a to ja kawy się chętnie napije a ciasto na deser zjem po obiedzie,właśnie za godzinkę mój chłopak /podaje do stołu/ ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 15:52 Wszyscy po niedzielnym obiedzie.Zapraszam na kawę z drozdzowymi rogalikami nadziewanymi parzonymi wisniami. Obok bukietu z astrami stawiam duży wazon z ogrodowymi slonecznikami)) Odpowiedz Link
krise1 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 16:28 Jak tu się zmieniło,tak przytulnie, chociaż trochę chłodno, można by w kominku napalić. Pada deszcz i jest wilgoć, tu mogły byśmy się osuszyć. Szkoda że jesień się zbliża, już chyba sobie nie poleżymy na hamaczku. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 18:28 Ale tu kwiatów, a jak kawą pachnie. Właśnie wróciłam z miodobrania, więc kawa mile widziana. Na placu Wolnica, przez dwa dni było pełno straganów z różnymi miodami i nie tylko. Przytachałam do domu trochę świeżego miodku, do gawiarenki też podrzucam kilka słoików różnych miodów Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 20:09 zajadac orzeszki , magnezu napewno nam potrzeba, dziadek do orzeszkow od ubieglego roku w szufladce,, zabierac za chrupanie, )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 20:36 W przerwie Sopotu wpadłam na ciasto i orzeszki Tofiko podzielisz sie ze mną orzeszkami? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 03.09.06, 20:39 Toficzko dużo masz tych orzechów, bo ja też lubię. Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃśliwowiczka 03.09.06, 21:41 hej,hej - zapraszam! śliwowica 70%,gruszkówka 60%, nalewka z dzikiej róży - 45%, i do tego jak ktoś woli to herbatka z prądem, no i te wszystkie niezdrowe kiełbachy,golonki z kapustą itp... A swoją drogą podziwiam ludzi i ich wątroby,że potrafią tyle zjeść - i to czasem zupełnie wiotkie panie. Teraz jestem zmęczona bardzo ponieważ nie tylko święto śliwowicy ale jeszcze imieniny koleżanki.Wszystko na szczęście na wolnym powietrzu - bez upału,bez deszczu.Gorzka herbata w dużej ilości i pozioma pozycja w ukochanym kąciku. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃśliwowiczka 03.09.06, 23:19 Dzięki Danusi. Spróbowałam tych specjałów i idę za Twoim przykładem, chyba coś na sen w tym jest, Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ. 04.09.06, 13:46 Kundzzziiiuuuu,kawę proszę,szybciutko nie mam za dużo czasu,pieski były na spacerku? a to się chwali Kundziu,wczoraj podpadłaś Tofice))))) Piję kawę poobiednią i do obowiązków,zajrze póżniej. Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ. 04.09.06, 22:48 Kto chce zgrzeszyć? Częstuję pyszną herbatka i cudnymi śliwkami w czekoladzie! Rzadko je jadam, ale tak mięciutkich, świeżutkich nie widziałam jeszcze. Wszak to owoc, nie puste kalorie. Kanapka z mielonką z galaretka dla większych grzeszników... Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 04.09.06, 22:58 jak mi cos tu sliwoweczka beskidzka maladaneczki pachnie, czyli jest jeszcze... a chrupac prosze "mace", beztluszczowa,bezcukrowa, z dzemikiem macnac sliwkowogruszkowym , i pod sliwoweczke Danutki... ale zasliwkowalam , nie trafie do drewutni naweti zaraz bedzie siniakowo,po omacku lazikowac mi sie zachciewa... Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 04.09.06, 23:35 nikt ,nie przyszedl , a marynowane grzybki przynioslam... aha, dobra jutro jak znalazl..chyba ze Wojtus przybedzie.. Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 05.09.06, 00:48 Grzybki marynowane pycha chyba wszystkie zjem dla Wojtusia nic nie zostawie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 05.09.06, 17:54 Zapraszam na swieżą zapażoną kawę wafelki truskawkowe,ma ktoś ochotę? Chwila odpoczynku z kawą dobrze mi zrobi. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 05.09.06, 21:31 Za kawę, to może dziękuję, ale może chociaż jeden grzybek został. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 05.09.06, 21:40 Mnie też, ale ja poproszę martini.......złe obrazy pod powiekami zastąpiłam pięknymi, dzięki Helence.......chodźcie na taras, taki ładny księżyć....moze powyjemy?))) Odpowiedz Link
topciu Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 05.09.06, 21:51 Hau, hau, chodźcie chłopaki i dziewczyny na spacarek, taki ładny wieczór...... nie mogę dzis pani odessać od tego jakiegoś kompa......ooo, żółwik idzie z nami? no to chodu, bo się jeszcze komus skojarzy, że tak póżno. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 05.09.06, 22:46 Ojej,Topciu,gdzieś Ty sie podziewał he? No to biegnę z Wami na spacer przed snem,ale wyć nie mam do czego u mnie księzyca niema.... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 06.09.06, 20:03 Biedne piesy, lecimy, a może ktoś jakiegoś drinka przygotuje.....no nie można cały dzień tak na poważnie ))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 06.09.06, 20:10 A takie cóś może być ) www.drinki.com.pl/lochlomond.html To za zdrowie tych co nie piją i nie palą www.marwin.net.pl/papierosy.html Ludzie pijcie palcie i sobie nie żałujcie ! natlo to palimy bo jak w kawiarni nie można to obowiązkowo w gawiarence trzeba) Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 06.09.06, 20:11 Sagi , juz masz co chcesz....realizujmy sie gawiarenkowo... Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 06.09.06, 20:10 nikt tak jak ja , nie potrafi zrobic drinka szybko i sprawnie BYs Natlu mogla az w pięty ogrzać po tym ganianiu z piesami,ale! Admineczko szanuj sie TY skarbie troche, siadaj w fotel i opowiadaj jako dostojna i wazna kobietka jak dawniej bywalo, powspominamy, Witek ..biegiem z piesami a Kundzia( rozkochana )juz b prosze ..kominek niech blysnie iskierkami.. A my muzyczke cyk i wpatrujemy w ogniskowy nastroj... odprezamy.... uaaa , jak spokojnie i relaksowo--wieczornie Odpowiedz Link
mira54 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 07.09.06, 21:26 Pozdrawiam Was cieplutko, wpadłam tylko na chwilkę, jak wyrobię się z organizacją szkoły, częściej będę z Wami. Jutro jadę do Bydgoszczy na ARS'2006. W sobotę do południa będę miała swój czas na scenie. Czy jest w naszym gronie ktoś z Bydgoszczy? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 07.09.06, 22:14 Cześć Mireczko....jest Toskania, jest Owakaniejaka....zobacz jeszcze na prywatnych wątkach, bo może mi się zapomniało, kto jeszcze. Odpowiedz Link
malwina52 czas zaczac libacje... 08.09.06, 09:18 z racji nieobecnosci na wieczornej libacji nie podaruje sobie nie wypicia za zdrowie Reni wiec zaczynam juz ))) "Do kotleta-dobra seta. Po pół szklanki-do kaszanki. Pod golonkę i pieczywko duża wódka,małe piwko. Gdzie wędlina i pieczyste, zawsze miejsce jest dla czystej. Kto nie trzaśnie pod sałatkę, ten obraża ojca,matkę Jak przełknąłes,to nalewaj, żeby schab się nie pogniewał. Nie zaszkodzi nawet zrazik, gdy się czystą go odkazi" wiec czysta zapijam zdrowko Reni ))) Odpowiedz Link
natla Re: czas zaczac libacje... 08.09.06, 09:27 )) Tzn. będą zraziki? Tylko czy Renia o tym wie? No początek mamy dobry....ja lecę coś na kaca przygotować, bo jak cały dzień i noc będziemy żali i pili, to nie będzie kiedy, a jutro rano kaplica. ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: czas zaczac libacje...- Malwino 08.09.06, 09:35 świetny wierszyk już mam go na pulpicie. Odpowiedz Link
dankarol Re: czas zaczac libacje... 08.09.06, 18:32 Zdrowie Reni ! Mam dzisiaj doła po wiadomościach przekazanych przez fachowca od komputerów, więc może jeszcze raz zdrowie Reni wychylę. Odpowiedz Link
natla Re: czas zaczac libacje... 08.09.06, 18:58 No Danutka, to pijemy zrowie samolizantki....tylko gdzie ona? Chętnie bym czymś zakąsiła...... Odpowiedz Link
regine Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 19:52 Zapraszam Wszystkich chętnych do pobiesiadowania, przy imieninowym stole. Już zastawiam i zapraszam. Bo dziś dzień mam wyjątkowy, pomimo tego, że imieniny były wczoraj ) Co za dzień ))) img58.imageshack.us/img58/9603/stzastawionykd7.jpg img307.imageshack.us/img307/4949/alkoholedowyboruikolorusv3.jpg img441.imageshack.us/img441/4504/kochamwasbardzoiv1.jpg Więc pijmy, jedzmy, do białego rana. Wszak to dziś piątek )))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 19:55 Reniu! Aniele forum ! Upije się dzisiaj ! Twoje zdrowie!))) Odpowiedz Link
regine Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 20:07 "Anioł", przerywa klikanie, bo ważną ma rodziną naradę, ale proszę się częstować. Zięć mi w szpitalu wylądował. Niech to szlak. Ja to mam szczęście...: ( Odpowiedz Link
regine Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 20:07 Też chyba się upiję, ale potem, teraz nie dam rady... Odpowiedz Link
natla Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 20:13 Ty to masz dzień ))) A reszta............... będzie dobrze! Odpowiedz Link
regine Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 20:59 No ale coś tu cicho....A może dlatego, ze to już "po" ???? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 21:28 E tam cicho może coś mocniejszego byś doniosła i śledzika do tego jak sobie dobrze golnę to i może rozmowa mi lepiej pójdzie...) Odpowiedz Link
dankarol Re: WIĘC CZAS ZACZĄĆ :)))... 08.09.06, 21:30 Cicho, bo przy czytaniu za zdrowie solenizantki nie siorbię. Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 01:02 Hej! A ja jak zwykle jestem tu na ostatku! Cisza tu. Ale, ale, jeszcze tam butelczyna w poświacie księżyca majaczy. I co sama mam spożyć? Ooo! Wędlina, 2 plasterki schabiku pieczonego...! Co do tego miało być...? Aaa, czyściocha! Kieliszeczek niewielki też widzę! No, to zdrowie Reni!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 05:59 ponieważ zaraz wyruszam z moimi znajomymi wiercipiętami na zwiedzanie słowackiego miasta Preszow,a w nim Muzem Wina /z degustacją!/,więc już teraz ustawiam tu butelki z wodą mineralną i tabletki z krzyzykiem na kaca po wczorajszych baletach. Trzymajcie się! Kotki,pieski z niechęcią ale już trochę sie posnuły. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 09:54 Te tabletki z + zostawimy Ci na wieczór, no bo po degustacji.... Ale kawę mogłaś zrobić...... No dobra, zaparzyłam, Kundzia poleciała po bułeczki.....biorę kawę i idę do ogrodu, bo prześliczna pogoda,,,,,piesy!..... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 10:46 Oj, pospało mi się, smacznie. Nie ma to jak swoje wyrko, w domu zawsze najlepiej ) A zapach kawy "wyciągnął " mnie z łóżka Dzięki Natluś, za napój, który "stawia na nogi". Zaraz zabieram się do jakiejś roboty, bo pogoda piękna, po wczorajszej, nocnej burzy. Więc wypijam i lecę ... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 19:53 Regine , kawa kawą , ale już wieczór , a samemu tu siedzieć jakoś smętnie , zostało jeszcze ci coś ....Cuś.... Sąsiadeczko??))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 20:45 Już podrzucam, ale żadnych "mokrych" książek. proszę, oto placki ziemniaczane, jeszcze ciepłe. A na deser przy wieczornej kawie(właśnie piję), lub herbatcie, (jak kto woli), duży kawał szarlotki z bezą ale bez "wsadu" %. Może być ? Chyba wystarczy, bo i tak można dostać zawrotu głowy... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 20:52 No tak , najpierw to baw się a teraz nie ma kto wyleczyć)A ciasteczko palce lizać , przepraszam ale jestem uczulony na placki Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 20:54 Nie wiesz co tracisz. Objadłam się jak bąk. Oj, dawno nie jadłam. Ale spróbuj, naprawdę dobre, ze śmietaną, lub jak wolisz z sosem cygańskim ) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 20:54 Nie wiesz co tracisz. Objadłam się jak bąk. Oj, dawno nie jadłam. Ale spróbuj, naprawdę dobre, ze śmietaną, lub jak wolisz z sosem cygańskim ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 20:56 Ba , a ja myślałem że takie zwykłe masz z cukrem tylko, a le jak z sososem to sprółbujłę.............................................................................................................. Ooooooooo, ciekawy smak a nie masz więcej)))))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:02 Sagi czytam Ciebie i pluje ze smiechu na manitor! Wybrzydzasz dzisiaj!Czepiasz się )) Awantura Ci dzisiaj w głowie czy brak towarzystwa! My Reniu i obie Danuski za kilka dni będziemy je miały/o towarzystwo chodzi/. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:04 A skąd awantura Tylko dbam o statystykę ))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:07 A daj spokój, cały półmisek był...I Ty to pochłonołeś ? Jesteś tak grzecznie powiem, łakomczuch i tyle. Wszystko zmiecione do czysta..Popij teraz herbatą z cytryną i pisz. Tylko się już nikogo nie czepiaj, bo całe forum na baczność postawiłeś. Masz rację Krystynko, z awanturnikami i czepialskimi, będziemy miały trochę spokoju...) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:13 O proszę co mnie spotyka , wymówki) I to wszystko przez to że was tak polubiłem i żebyw sobotę wieczorem nie było nikogo naprawdeęęęęęęę.... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:18 Wszyscy byli, ale w dzień, teraz grzybki przebierają. Ale, ale a gdzie Ty byłeś jak wszyscy, rano na forum klikali ? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:20 U krawca , jesiooonkę zbijałem Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:29 Mam powazne zmartwienie (( Moze ktos doradzi:co zrobic ,zeby grzyby szybciej schły/obsychały? Nie będę siedziec do rana.Mieszam w nich i mieszam.... Wstalam o 6 rano / a normalnie o 9 / i jestem padnięta)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:33 Ja w piekarniku na 100 stopniach tylko przy nich waróje żeby nie spalić)) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:39 No proszę ani jeden placuszek nie został. Dobrze, że jest szarlotka i herbata. Sagi dobre były te placki? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:41 Pychooootka , oj szkoda że się spóźniłaś)) Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:43 Dankorolka! a dostarczyc Ci troche duszonych podgrzybkow lub nieco suszonych ...no chyba,ze sobie sama już nazbieralas! Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:51 Krysiu proszę o grzybki. Ja tam wolę jak ktoś inny zbiera, niech będzie na niego jak nazbiera trujących ))) Gdybym wiedziała, że są placki pewnie wcześniej bym przyszła. No cóż moja strata. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:57 Danutko, jak dla Ciebie, to jeszcze 4 sztuki mam ) Schowałam, przed łakomczuchami. Były w piekarniku, trochę zmiękły. Bo ja lubię takie. Może i Tobie posmakują Częstuj się, zjadaj, bo znowu ktoś "pochłonie" ) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 22:05 Dzięki Reniu. No wcale sie nie dziwię, że Sagi zjadł wszystkie, bo wyjątkowo dobre. mniam mniam mniam Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 21:29 Coś Ty taki dziś z humorem ? Nie wiem czy się mam śmiać czy płakać. Jesionkę rozumię, jesień tuż tuż... Ale zbijać...??? Nie, dziś myślenie odstawiam na boczny tor... Zmęczona jestem jak licho. Zasnąć po wczorajszych wiadomościach nie mogłam, przed 4 mnie ułożyło. Dziś od rana dyżur już przy kompie..Roboty huk zawsze sobie wynajdę. Więc wybacz ale nie myślę, jak to robiłeś.. "Zbijałem jesionkę"...Hmmmmm ???? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 22:59 Reniu przyznam sie, że powąchałam to gruzińskie, ale to na Twoje zdrowie Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 23:02 No Ty to masz nosa ) Wszędzie wywęszysz. Ale jak Ci się udało, jak jeszcze zakorkowane i zalakowane ? Oj, masz Ty swoje sposoby, masz...)) Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 23:12 witam po powrocie zza słowackiej strony - winko prosto z Muzeum Wina przytaskałam - 2 butle po 1 l. Jedno półsłodkie czerwone,drugie takież białe. Teraz musze cos na głowę bo jak zwykle jako "najmłodszej" przypada mi miejsce w busiku na kanapie z tyłu, a tam rzuca,kolebie itd.. Nie wiem co się z moim aparatem foto stało - się zaciął i ryjek mu się nie chowa,może do rana mu minie? Słowacja to piękny kraj, gdzie za duże piwo i kawę podane w restauracji przez kelnera płaci się zł 6.-! Mam tyle zaległości podróżniczych - co niedziela gdzieś tam jestem, ale schodzi i nowe przysłania nowe.Pocieszam się,że w długie,jesienne wieczory powoli zaległości odrobię. Gorzej,bo noga mi dziś pokazała kto rządzi,ona czy ja - wyszło na jej Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 23:20 Danusiu wino świetne, a Ty nie daj sie tej nodze i powiedz jej kto rządzi, albo przynajmniej kto by chciał )) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 09.09.06, 23:34 Winko świetne, zwłaszcza to białe. Ale po jednym już mnie "kładzie". Kieliszku, oczywiście. Więc pożegnam Was kochani, bo wczoraj, czyli dziś poźno się położyłam, nalatałam po domu. Nie mogę się forsować. A wrażeń , jak na ostatnie dni i tak sporo znowu się sypnęło o różnym "nasileniu". Więc zmykam do łóżka. Pachnioe świeżą pościelą, wywietrzone, więc i spanie pewnie szybko przyjdzie i długie będzie Danuś nie daj się nodze, porządź trochę Ty nią. Kurczę taka mała noga a popatrz jak "rządzi". Nie daj się ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 01:36 Jeszcze się nie "wygaszam", nie! W tym tygodniu sową jestem. Strasznie zabieganą. Oooo! Winko! Czerwone - jak dawno nie piłam! Nie uważacie, że ja się tu strasznie rozpiję? I stale mam to robić w samotności?! Ale co tam, placków nie zostawili...I dobrze, bo ja lubię prosto z patelni. Ho, ho! Kawałek szarlotki. Czyli trzeba się zaraz "samokrytykować"...? Tak po nocach jeść i pić?! Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 10:59 "Ranek, panek". Choć ja jeszcze w szlafroku, ale już pędzę z dzbankiem gorącej kawy, bo jak widzę nikt tu jeszcze nie był (nos mój wyczuł by jej zapach). Zwierzaki biegają, słoneczko przygrzewa. Więc po kilka łyków, aby "obudzić" wszystkie zastałe gnaty i do roboty. Cóż niedziela ma też swoje potrzeby Szarlotkę dokładam, bo jak widzę zniknęła Kasia ostatni kawałek w nocy spałaszowała. A dziś drąży jeszcze chyba samokrytykę, po nocnych wyczynach w Gawiarence )) Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 11:01 Kasiu, skad wiedzialas,, czerwone zostawilas , to mi mi na seduszko tak kojaco ,,wskazane przez lekarzy... wiec juz niech nikt nie dziwi , ze od rana.. i mam moc wybiegac z piesami.. oooooo co to Topciu dzis tu ? jak ja moglam nie zauwazyc,, chyba bedzie po tej nocy tatusiem... Natla on Ciebie przechytrzyl ,czy cós? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 14:53 Reniu dzięki za kawę i szarlotkę. Toficzko zostaw tego czerwonego chociaż łyczek. Przyniosłam bukiet astrów i cynii, bo mają takie słoneczne buźki. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 19:19 Odpoczęłam, bardzo. Teraz już mogę zająć ten głęboki fotel i siedzieć i czekać na to jak zatańczą następne gwiazdy...Też bym zatańczyła, ale nie mam parkietu, tak nawoskowanego..Hi, hi, hi... Więc popatrzę sącząc winko ..Może ktoś dołączy ? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 19:50 Chętnie dołącze do Ciebie Reniu z lampką wina i odpocznę,właśne wyszłam spod prysznica,mam wałki na włosach,ale to chyba nikomu nie będzie przeszkadzać co? sami swoi tutaj) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 19:59 Też w stroju "niedbałym" siedzę, bo w szlafroku Więc posiewdzimy sobie tak obie. Luzik w pełni, mi Twoje wałki nie przeszkadzają ... Co tam wałki i strój. Ważny nastrój Odpoczywaj po wizytach a ja też "dochodzę" do siebie. Nie ma t jak w domu i "stroju niedbałem" ) Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 20:33 stroj niedbaly, ja po sprawdzeniu czy nie mam kleszczykow, nie powiem jak ,sie mam po wyjsciu spod prysznica...a co mi tam.. gwiazda juz nie bede.. a w waszych oczkach i tak jestem gwiazda)))))))))) to juz tylko lapie co podacie do czytania, bo grzybki susze i won tak leci ze uch i ach....za zdrowie forumowiczow! a nie ma to tamto ! i tak zdrowko nam bedzie sluzyc..." do konca Swiata.i jeden dzien dluzej>"--abysmy!!!! niech gwiazdeczka pomyslnosci Regince niech swieci,,a kto z nami nie wypije niech pod fotel leci.... lalala))))))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 20:39 Toficzko to ja też, bo pod fotelem ciasno. Zdrowie Reni i strojów niedbałych. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 20:44 i za zdrowie Reni... ja nie zarzekam..bo Reniusi bede mogla i miesiac okragly czytac i czytac....to juz owszem skladki pojda na czytadla..ale liczy sie przedewszystkim logika...po co czytamy))) oswieconym byc, nie dac madrym pokonac.. to wszystko ma senS ,,niech nikt nie zapominana,,tu byc to lopatologie trzeba znac na pamioec a nie to i tamto -- umizgiwac.... zdrowenko po przemowie rezolutnej nasz4ej Reginki..to naj naj sie liczy.! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 20:56 Ja też wypiję za zdrowko Reni i nasze i za niedbały strój a co! Już tu sobie wysączyłyśmy po lampce,miło jest tak z Wami posiedzeć,pogadać i poczytać)))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 20:56 No to i wasze zdrowie, pod te tańce, które oglądam jednym okiem Nawet spod fotela ) Danutko, zmieściłam się, niewielkiej postury jestem, więc i tam mogę posiedzieć. Co mi tam Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 21:29 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Reniusiu wyjdz juz spod tego fotela, bo nie moge ze smiechu trafic w klawiature.. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 21:33 Już wyszłam, siedzę wygodnie0 Nie do śmiechu mi było pod fotelem, tam była mysz....A koty śpią, łobuzy jedne...) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 21:35 Reniu koty są do głaskania, a nie do łowienia myszy. Masz tu pyszną herbatkę, po tym podfotelowym spotkaniu Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 21:48 Wiem, wiem, że do głaskania. Ale ta mysz mnie przestraszyła, ale to zabawka kota. Kilka po moim mieszkaniu się po dwóch kotach rozlazły, też po kątach. Jedna to ma zamiast ogonka, kolorowe piórka. Ta do zabawy jest najlepsza. Bo myszy się nie boje..Choć nie do końca... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 22:18 To ja jeszcze łyczek czerwonego i uciekam do łóżka,jestem trochę niedospana,zdrowie dziewczyny)))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 10.09.06, 23:02 A czy herbaty któraś by zrobiła? Ostatnio ja częstowałam, potem bywałam tu sama, to nie było komu. Pić mi się bardzo chce! Proooszęęęę. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 07:45 Dzieńdoberki, przed nami kolejny piękny dzień. Kawa zrobiona, bułeczki ciepłe Kundzia też już przyniosła. Idę do ogrodu z kawą w łapie i pieskami przy nodze. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 08:43 To popijam kawusię, z jeszcze z jednym zamykającym się okiem, bo przed chwilą wstałam i lecę zobaczyć, czy pieski faktycznie tak Natli chodzą przy nodze ) Za bułeczki dziękuję, może później... Kochana Kundzia, zawsze pamięta o świeżych, pachnących bułeczkach. Chwała jej za to...) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 15:50 Jednak wczoraj musiałam sama się obsłużyć, ale co tam! Czy nowo zakupione odkurzacze typu wodnik duo też się tutaj opija, podlewa czy jak tam? Jakie alkohole mam zakupić, bo u mnie raczej krucho z tym. Odkurzacz śliczny jak samochód! Srebrny metalik, bo czegoś szarego potrzebowałam. Jak będę w gorszym stanie, to może na nim odlecę. Czas mioteł chyba się już skończył. Najpierw wypróbuję (bez lotu), potem opiję z koleżanką niewirtualną w niewirtualny sposób, a potem przyjdę do Was z tym, co sobie zamówicie. Czy ja nie za bardzo Was rozpieszczam...? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 15:57 Kasiu, nas nie mozna *za bardzo* rozpieścić Mioteł sie nie trzepiaj, bo ja mam najnowszy model...odrzutowy. Pewny model, nigdy sie psuje. A te nowoczesne snobistyczne odkurzacze?.....eeee......przecież w czaie lotu moze mu zbiornik z kurzem wylecieć, albo woda sie wylać i? i lecisz na głowę. Oczywiscie, ze opić i oblać musisz koniecznie, bo Cię w najbliższym czasie kopnie.....takie te odkurzacze złosliwe..... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 18:51 Snuje sie po Gawiarence, tarasie i ogrodzie, a z głośnika sączą się sonaty Bethovena. Taki spokój wokół i zachodzące słońce......chodźcie, bo to zaklęta chwila. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 19:19 Jaka "zaklęta" ? Nic nie pojmuję, a coś ma się stać ? Ja Verdiego "wałkuję", więc może faktycznie jakaś magia w tym jest A snułam się dziś przy zelazku, więc nawet słońca nie zauważyłam jak zachodzi... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 19:39 Tak "zaklęta", żebyś wiedziała. Warto, by było coś do niej "poczytać", bo już nie mogę... Ale i takie się zdarzają, cóz. Jaka nauczycielka taki i uczeń )))Pojętny, po prostu. Nic dodać nic ująć ... Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 20:58 img147.imageshack.us/img147/9057/2000xs7.jpg Proszę ! Właśnie sobie przypomniałam, że w czasie, gdy miałam zepsuty komputer kupiłam połączenie odkurzacza z ekspresem do kawy. Wprawdzie osobiście nie odkurzam, ale każda okazja jest dobra Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 21:04 Danutka ale nastawiałaś tutaj pyszności,od czego zacząć? Skoro tak się wytraciłaś Danutka,to ja nie będę gorsza i szarpnęłam się na nową kanapę do gawiarenki,będzie nam bardzo jajecznie))))))))))))))) Bajecznie img88.imageshack.us/img88/3700/64085054fh8.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 21:15 Halutka super ta kanapa. Ale ja postoję, Niech dostojne grono siada Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 21:22 To ja na stojąco Kastela lampkę chętnie wypije,tylko kto mi butelke otworzy? Może za chwilę pojawi sie Sagi i będę mogła ugasić pragnienie)) Ciekawe,kto usiądzie na tej kanapie,Danutka,może zostawić dla nasze Dyrechtórki honorowe miejsce,niech sobie odpocznie,poleży,kurcze nie masz gdzieś pod ręką Danutka jakiegoś jedwabiu,żeby przykryć te kanape? )))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 21:40 O matko, a to co omlet dla Wszystkich na forum się szykuje ? Ciekawe, kto usiądzie pierwszy ? Ale jaja, no co za wieczór )) Sama dobre wieści: z humorem, z pierogami z kapustą i grzybami i kanapą i jeszcze coś do "poczytania" jeszcze do tego brakuje omletu...Co za wieczór ) Dawno się tak nie uśmiałam , oj dawno )) )) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 21:50 Ha, ha, ja i bez jedwabiu sobie zasiądę i maseczkę całościową uskutecznie, dolewając koziego mleka....mam cały litr...jeszcze mi będziecie zazdrościły......kupcie lepiej pieluchy, bo zdziecinnieję )) Baaardzo mi się ten mebel podoba....z pozostałości strzelę Wam jutro omlet na śniadanie ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:20 Ja Ci dam snobistyczne! Nowoczesne, nowoczesne! Jestem alergiczką, a poza tym 2lata temu nabrałam się, na "łamanego" Admirała i od razu miałam z nim kłopoty, bo mi się wąż zakleszczył i zakładanie worka to było ćwiczenie cierpliwości.A o rozpieszczaniu "za bardzo" mówiłam w kontekście nie dostanych herbat. Wczoraj wybaczam, bo już nikt nie przyszedł. Pamiętliwa jestem. Wiem, cecha niedobra. No i przy "głupim" odkurzaczu pozwoliłam ustalić trunki i dodatki, to co by było, gdybym kupiła samochód albo ślub brała? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:24 Kasiu herbatka dla Ciebie. A za samochód, albo ślub cały tydzień stawiałabyś )) Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:30 ale pysznosci,,,dobra daruje jedzonko, ale czytanie musi byc... a proba kanapy dla zdrowotnosci przecie .. choc na chwilke spr mozna? wszystko wymansowac na tych specyjalnych bajecznych kuleczkach... Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:32 no tego jeszcze nigdzie nie pisanoo,sekundka na kuleczkach a ja chyba mam 18l? Helenko..cuda sie dzieja...a moze nie bede spr jeszcze raz,,, bo zrobi sie ze mnie ..malolata))))))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:34 Ooooooo, ie tylko ja dziecinieję na l=kanapce....Tofika też.....nawet bez kanapki....chyba, że z szynką...) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:31 Aha! To co podać, komu? Dzięki za herbatkę! Przed chwilą dostałam wiadomość: "system Cię wylogował".Widzicie, ktoś mnie naprawdę chce "wygasić"! Czy Wy też macie problemy z logowaniem, otwieraniem stron? Bo ja już trzeci dzień się męczę. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:33 Kasiu, to normalka....nie denerwuj się, bo zdrowie steacisz....psia kosć, szlak mnie trafia, ide na odpowiedni wątek....wrrrrrrr Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:38 Lebioda z wymianą i zakupem odpowiednich worków do odkurzacza to też jestem. Klnę na czym świat stoi, bo zapas worków już mam, ale nie do tego typu, pomimo, że zawsze zapisuje sobie co i jak. Znaczy model, typ itp. Nigdy nie potrafię dobrać. Ale na omlet jutro rano się piszę jakby co ) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:41 Dlatego ja kupiłam bezworkowy. Zamiast worka ma dzbanek do kawy z filtrem w środku. Poczytaś i owszem, a na omlet sie nie piszę. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:44 OOOOO Nie....to karny omlet za umiezczanie mnie na "jajach".... Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:55 Już się nie certolę. Winko białe, gorzałka "czyściocha", sałatka. Proszę się częstować i pić mi, bo źle działać będzie! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:56 Kurcze,też mialam zawsze problemy z workami do odkurzacza i nigdy nie mogłam tam czystego /wsadzic/za choler....i kupiłam sobie taki jak Danutka,teraz tylko dzbanuszek w łapkę i do pojemnika,czuściutko,sprawnie))) A zostawcie dla mnie omleta,gdybym się spóżniła na śniadanie co? Kasia,ja też zrobię Ci herbatkę chcesz? rany,tylko sie nie zesik.....j do łóżka))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:00 Kochane! Ja potrafię od 6.30 do 11.30 pięć herbatek wypić, a w ciągu dnia z 10. Mam to od dziecka. Na razie jeszcze nie siusiam tam gdzie nie trzeba... Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:02 O Herbaciara jak ja, Kasiu chyba sie na pielgrzymkę do Częstochowy wybiorę, żeby Cię spotkać. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Kasia do Natli i innych też 11.09.06, 23:07 Pijąca to ja jetem, tylko mam słabą głowę. Jeden kieliszek poprawia mi czasem samopoczucie, dwa spożywam rzadziej, gdy więcej - się duszę. Piwa mogę połowę. Drinków nie lubię. Ze mną fajnie iść na imprezę, gdzie jedna czy dwie flaszki przypadają na parę, bo tylko dwa kieliszki ubędą. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Kasia do Natli i innych też 11.09.06, 23:10 Kasia a kto tu pije hę???? My nałogi w czytaniu,nie możemy się od tych nowelek oderwać,takie ciekawe) A w realu???? szkoda gadać,witaj w klubie mam to samo) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:07 A lubisz herbatkę z prądem Kasiu? my uwielbiamy)) Tylko tej tyle nie wypijesz,napewno chyba,że.......potrenujesz) My tutaj z Danutką i Renią to/nałogi/)))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:09 O właśnie Halutka przypomniałaś mi herbatkę z prądem, bo zimna noc sie zapowiada. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:42 Ja tydzień temu poleciałam do sklepu z workiem wyjętym z odkurzacza, lekko rozdartym, żeby wyrzućić z niego "syfaa" noi oczywiście upaćkanym dokumentm=nie. Miałam wrażenie , ze pani chce koniecznie do telefonu.....w końcu zaczęła sie śmiać.....niedoświadczona jakaś.... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 22:32 No dobra, juz sie nie będę "trzepiać" )) Miej sobie i lataj....w razie czego przystane i pomogę, albo na ramę zabiorę. Chcesz herbatki? Bo Ty nie pijąca jesteś...nieprawdaż? A my sie zajmiemy czytaniem dostarczonej literatury.... żeby Ci się nie łamał, a worki same się wymienialy. Ale fakt....wymiana worka w moim to też koszmar. Za każdym razem muszę od nowa odkrywać jak to się robi.....a moze to ja taka lebioda jestem? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:09 Dobry wieczór miłe Panie ja tu tak troszkę przeszkadzam ale dla reni przyniosłem czekoladki z przeprosinami:www.slodkieupominki.pl/index.php?katID=3&upkatID=3&up2katID=&towID=146&jezykID=1&akcja=towar&powrot= Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:10 o i jeszcze jedną www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=16764 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:13 Znowu coś przeskrobałeś Sagi? Czekoladki dla dla Reni a my to co? ja też chcę śliwki w czekoladzie,chyba muszę się na Ciebie zdenerwować)))))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:16 Sagi, sadystą jesteś, czy jak? Nie lubię się prosić, jutro pobiegnę i sama sobie kupię śliwek trochę... Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:16 Halutka zagaduj, a ja śliwkami sie zajmę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:19 Sie robi Danutka,Sagi chyba poszedł do nocnego po następne czekoladki))))) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Jednak mojego nie chcą 11.09.06, 23:19 Słuchajcie, czy Wy maprawdę dobrze nie życzycie mnie i mojemu odkurzaczowi??? Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:20 Śliwki w czwekoladzie...No to to rozumię. A teraz kombinuj dalej. Dzięki, bardzo lubię, a jak widzę dziewczyny też. Proszę się częstować. Wreszcie dostałam, dotarły. Pudełko się otworzyło ) Wirtualnie ale są...Ale o tej porze, to pewnie do "noccnego" biegałeś ? Może jeszcze coś do "poczytania" podrzucisz, tak do poduszki. Przydało by się dzisiaj jak nic. Za ten Księżyc...) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:21 Kasiu, zyczę i Tobie i Twemu odkurzaczowi, długich i owocnych lat współpracy ) Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:23 No to sięgnij po kieliszek... Niechaj każdy się częstuje, Bo sie zaraz zdenerwuję I się sama wyloguję... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:26 Ale rymujesz Kasia!!! Jasne,że wychylam za Twój odkurzacz,co by długo Ci służył i nie denerwuj się bo będziesz brzydka))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:28 Kasiu dawaj, dawaj przed snem wskazany usypiacz, a odkurzacz po takiej terapii sam będzie zakładał worki i sam odkurzał. Odpowiedz Link
kasia573 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:30 Proszę, proszę! U mnie skromnie, ale z serca dane...Jest drugi pojemnik na worki, ale ja wódy będę używać... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - WRZESIEŃ 11.09.06, 23:34 Kasia wóda to dla.....no!!!My to tak subtelnie herbatka z rumJankiem)))) Odpowiedz Link