Dodaj do ulubionych

Dankarola! Druga odsłona. :)

17.09.06, 09:51
Danuśka, Ty też sie ledwo mieścisz w swoich salonach między makulaturą.
Prosze, oto nowe, z duuuuuuuuuuużym balkonem na kwiatki i "wybieg" dla
Lolka.wink

Link do starych salonów:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=30556871
Obserwuj wątek
    • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 14:54
      Danusia coś milczy od wczoraj..
      Może komputer jej padł, nie zagklądałam czy była dziś..
      Ale warto by jej było "pokoik" nowy przystroić smile
      Bukiecik kwiatów Danutko , na powitanie w "nowym mieszkanku", racz przyjąć :
      img124.imageshack.us/img124/6425/kwiatybukietua1.gif
      Do tego taki mały obrazek na ścianę:
      img102.imageshack.us/img102/207/obrazeksv1.jpg
      Nie mam tylko młotka i gwoździa, sama sobie gdzies przybijesz.
      A do tego ledwo wniosłam, to tak oby się nic nie rozsechło na nowym :
      img102.imageshack.us/img102/1118/alkoholedowyboruikolorupm1.jpg
      I do wieczorka Danutko, do wieczorka smile))
      • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 20:59
        Nie ma sprawy Danutko, zawsze to przyjemnie, jak się widzi kwiaty smile
        A jeszcze jak dostaje je kobieta, to pełnia szczęścia.
        Gorzej gdy przestaje dostawać..I tu zaczynają się domysły różnego
        rodzaju....Dlaczego nie dostaję ????smile)))
        • e-baba Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 21:05
          wszystkiego dobrego na nowym mieszkanku,Danusiu.
          Ładnie Renia Ci je przyozdobiła.
          I tyle tu miejsca...
          • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:10
            Gratuluję Danutka mowego mieszkania,kurcze,nie wypada tak z ''gołą ''ręką
            przychodzić,przytargalam zegar,żebyś wiedziała o której masz iśc spaćsmile)))
            img170.imageshack.us/img170/7347/d005es0.jpg
            I oczywiście koszyczek kwiatkówsmile)))
            img64.imageshack.us/img64/3509/2076113075259882su0.jpg
            • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:17
              Matko, a skąd Ty taki zegar przytargałaś, Helenko ?Promocja na drewno była czy
              co ? Mi stół, Danutce zegar..Nie dzwigaj tak dziewczyno, bo Ci coś strzeli w
              kościach . Siłaczko jedna smile
              Ale Danutka ma super pokoik urzadzony. Aż miło posiedzieć smile
              • dankarol Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:23
                To za te prezenty stawiam jakąś sałatkę lekką, bo na obżarstwo za późno
                img241.imageshack.us/img241/2328/u24112sz5.jpg
                • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:27
                  A żebyś wiedziała Reniu,że ledwo przytargałam,kurcze,kręgoslup mi mało nie
                  pekniesmile)
                  Rany Danutka,ależ się zaśliniłam,kusicielko jednasmile
                  • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.09.06, 22:29
                    Bardzo mi miło Danutka i cała przyjemność po mojej stroniesmile)))
                    Rany,ale pyszna ta sałatka owocowa,nawet zapomniałam o kręgosłupiesmile
                    • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 18.09.06, 13:58
                      Wczoraj mnie ścieło i nie doczytalam wszystkiego,podeślij,podeślij Danutka a
                      wogule wyrobiłaś się ze wszystkim?
                      Trzymam kciuki,buziaczkismile)))
                      • maladanka Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 18.09.06, 19:53
                        Cichutko jak myszka siedzisz, pewno już tęsknisz za Lolkiem choc jeszcze nie
                        wyjechałaś,prawda? Może go jakos przemyć - zajmiemy się nim i dziewczynę by
                        poznał smile
                        • regine Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 18.09.06, 21:28
                          Lolka nie bedzie, o kurczę szkoda...sadMoze przemycisz go Danutka jakoś ?
                          • natla Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 18:15
                            A Ty co tu jeszcze robisz? Przecież dziewczyny Ci wezma najlepsze łóżla i pół
                            Zakopanego bez Ciebie oblezą. wink)
                            • del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 18:50
                              Danutka,gotowa do startu na Zakopane? ale macie fajniesmile
                              • malwina52 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 19:42
                                bylam pewna, ze spotykacie sie dzisiaj
                                Danusia pewnie dojezdzasz do grupy jutro
                                bawcie sie dobrzesmile
                                • malwina52 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 20:54
                                  tak te rozne obowiazki tez mam,
                                  bez zastepstwa w domu nie moge sie ruszycsad
                                  a chetnie bym do grupy dolaczyla
                                  • malwina52 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 21:09
                                    z tym zastepstwem to raczej nigdy mi sie tez nie udaje
                                    a masz racje powodow do siedzenia w domu zawsze
                                    znajdzie sie sporo dla niechcacych pomocsmile
                                    coz tak juz musi byc
                                    • del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 21:42
                                      Nie denerwuj sie Danutka,wszystko będzie dobrze i wspaniale,wybacz dopiero tu
                                      zajrzałam paplałam przez tel.z Jolą chyba dwie godziny jak nie więcej.
                                      Tylko spokojnie Danuś,tylko spokojniesmile)
                                      • del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 22:50
                                        Danuś,garderoba nie ważna a humor jak zauważyłam,masz zawsze a jak sie
                                        spotkacie,o rany!!! to dopiero będzie wesoło i humory nie beda Was opuszczać.
                                        Wyśpij się Danus dobrze,spakój najpotrzebniejsze ciuszki i w drogę,zyczę Ci
                                        kochana miłego spotkania z dziewczynami,wspaniałych przygód i wrażeń,pozdrów
                                        dziewczyny odemnie.
                                        Buziaczki Danutkasmile))))
                                        • natla Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 19.09.06, 23:00
                                          Specjalny buziak na jakimkiolwiek szczycie.....byle nie szczycie
                                          Krupówkowym wink))
                                          • tofika Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 21.09.06, 16:16
                                            Danutko,
                                            jestes , nie wiem co napiasac... uslyszalam Ciebie i jestem taka
                                            szczesliwasmile)))))))))
                                            • del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 22.09.06, 16:50
                                              Tak mi jakoś głupio Danutka jak nie widzę Ciebie na ggsad
                                              Pozdrówka serdecznesmile)
                                              • del.wa.57 Re: Dankarola! A Ty? spakowana? 24.09.06, 23:21
                                                Danuś,biegnij na pocztęsmile
                                                • del.wa.57 Re: Dankarola! 25.09.06, 19:06
                                                  Hej,hej Danutka nie haruj tyle,zostaw coś na jutro,jak Lolek płakał chyba za
                                                  Tobą co?
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola! 25.09.06, 19:35
                                                    Wyobrażam to sobie Danutka,biedy był Lolek bez Ciebie,dzisiaj chyba nie
                                                    odchodzi od Ciebie na krok,kochana psinasmile
                                                  • maladanka Re: Dankarola! 26.09.06, 11:05
                                                    kuknij do skrzyneczki smile
                                                  • kasia573 Re: Dankarola! 27.09.06, 22:34
                                                    Bardzo dziękuję za gotowość! W aptece byłam, ale tak nieprzytomna, że kupiłam
                                                    mniej niż potrzeba. Najważniejsze- tabletki wg zalecenia dyrektorki, które
                                                    zmniejszają obrzęki i ilość tej cieczy. No tak, najczęściej przebywam
                                                    w Gawiarence, bo tam można szybko kilka słów wrzucić, postawić lub skubnąć
                                                    jedzenia lub napitków i lecieć dalej.Pa!
                                                  • regine Re: Dankarola! 27.09.06, 22:34
                                                    Wywaliło mnie "coś " z łóżka. Chyba zmęczenie po podróży się odezwało.
                                                    A myślałam, że już, już usnę..No i wróciłam, na łono forum smile)
                                                  • regine Re: Dankarola! 27.09.06, 22:55
                                                    Jak Ty możesz mi coś takiego robić, i jeszcze prosić o coś co jest niewykonalne
                                                    wprost. Do Gawiarenki nie pójdę już dziś. Przed chwilą zajrzałam, córcie mnie
                                                    wcześniej "zagadały na amen"...Danutka 3 chusteczki mokre i nos czerwony. Niech
                                                    inni mówią, czy myślą, co chcą o nas. Ale jesteś cudownym człowiekiem...Dziękuję
                                                    Danutka. Bardzo dziękuję. Zamykam oczy i ciągle widzę....Chyba mi już tak
                                                    zostanie...Cudowne:smile))
                                                  • regine Re: Dankarola! 27.09.06, 23:06
                                                    Danutka już uciekam, bo padnnę zaraz wprost na klawiaturę...Dobranoc smile
                                                    Jeszcze raz serdeczne dzięki smile
                                                  • regine Re: Dankarola! 27.09.06, 23:33
                                                    Danutka, palce mi od klawiatury nie mogą mi się odkleić. Kurczę nie wiem co
                                                    jest... ??Niby tylko tydzień zaległości i popatrz jakie mam teraz trudności smile)
                                                  • regine Re: Dankarola! 27.09.06, 23:45
                                                    Chyba tak zrobię, choć niezbyt ciekawie się zapowiada. Chyba jestem
                                                    przeładowana emocjami, zmęczeniem. Sen uleciał gdzieś hen daleko....
                                                  • regine Re: Dankarola! 28.09.06, 00:14
                                                    Danutka !!! Jeszcze tylko 506 i będę na równiutkim numerku. To tylko 10000 smile)
                                                    A gdzie te, które, zostały wywalone do archiwum i z innych forów...?
                                                    Nie doliczę się, ale do końca tego tygodnia obiecuję solennie, że dociągnę smile)
                                                    Zaczynam od jutra...Wtedy ja stawiam, Ty centusiu . Zobaczysz !!!
                                                    Bo co to jest 506, jak już po tym poście będzie tylko 505 smile)
                                                  • mania1119 Re: Dankarola! 28.09.06, 14:42
                                                    Danuska,poczta doszla ale bez zalącznika...
                                                  • mania1119 Re: Dankarola! 28.09.06, 14:43
                                                    Tzn.ta najnowsza-poszlo do Ciebie potwierdzenie.
                                                  • regine Re: Dankarola! 28.09.06, 16:14
                                                    Zajrzyj na pocztę. PILNE !!!!
                                                  • regine Re: Dankarola! 28.09.06, 18:24
                                                    Już Danutka. Dzięki. Na Ciebie można jak na Zawiszę, zawsze liczyć smile))
                                                  • regine Re: Dankarola! 28.09.06, 21:52
                                                    Danutka, nie mogę pobrać i wkleić zdjęcia z Lasem Ciemnosmreczyńskim. Może
                                                    Tobie się uda. W wątku "Zakopane", umieściłam wiersz, więc Ty doklej tam to
                                                    jedno zdjęcie z jeziorem. Nie wiem co jest, ale zawiesza mi się komputer.
                                                    Dzięki.
                                                  • krista57 Re: Dankarola! 29.09.06, 15:06
                                                    Ty,ty paskudo jedno!Nie wstyd sie juz tyle czasu z kolezanki nabijać
                                                    i to na łamach forum?Chyba się obrażę.Jak sie zdążyłas dowiedziec od szpaczka
                                                    mam w tym wprawe.
                                                    Aha!żeby było wiadomo o co chodzi...wstąpiłam do Reginesmile))
                                                  • regine Re: Dankarola! 29.09.06, 15:14
                                                    Dzięki Danutka za umieszczenie informacji smile)
                                                  • regine Re: Dankarola! 29.09.06, 20:25
                                                    Leć na pocztę smile
                                                  • regine Re: Dankarola! 29.09.06, 21:19
                                                    Też błyszczałaś smile)
                                                  • regine Re: Dankarola! 29.09.06, 22:19
                                                    Zjadaj, ja tam sobie nie żałuję. Kurczę blade tylko nigdzie tego nie widać.
                                                    Następny kilogram ubył. Czyli od Zakopanego już 3. Muszę lecieć po niedzieli i
                                                    badania zrobić, bo to już zaczyna się robić dziwne.
                                                    W ciągu 2 tygodni to za duzo, a przeciez głodem nie przymieram, ciągle coś jem.
                                                  • mania1119 Re: Dankarola! 29.09.06, 22:49
                                                    Jestem,jestem-troszke sie tylko zaszwendalam.Juz sie udzielam!
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola! 30.09.06, 15:52
                                                    Puk,puk Danutkasmile)
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola! 30.09.06, 16:38
                                                    Wielkie dzięki Danuś,widzialam te róże,ale inaczej /zrobione/z przyjemnoscią
                                                    sobie obejrzałam,slicznie to zrobione,a Twój pupil najładniejszy w tym
                                                    wszystkimsmile)))
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola! 01.10.06, 16:08
                                                    Puka ktoś do drzwismile)
                                                  • maladanka Re: Dankarola! 03.10.06, 12:51
                                                    Danutko i Lolku - dziś mnie dopiero wpuściło do poczty!
                                                    oczy mi się spociły - dziekuję najpiekniej jak potrafię smile
                                                  • regine Re: Dankarola! 03.10.06, 13:51
                                                    Ale gdzie Danutko się podziewasz, wczoraj nie było Ciebie, dziś też chyba nie
                                                    ma ....???
                                                  • tofika Re: Dankarola! 05.10.06, 19:50
                                                    Dankarolciu,
                                                    dziekuje za podpisik na kartce
                                                    pozdrawiam milutko.. cmoooooksmile
                                                  • tofika Re: Dankarola! 07.10.06, 14:10
                                                    Hurrrra... gadunialam skaypowym telefonem z DANKAROLCIAsmile))
                                                    sERDECZNIE was WSZYSTKICH POZDRAWIA,
                                                    OCZYWISCIE BARDZO JEJ BRAKUJE WIRTUALNEGO nASZEGO sWIATA...
                                                    ROBI KOMPUTER. TZN PRZEGRYWA .. ZEBY NIE STRACIC CO MIALA DO TEJ PORY...
                                                    ODEZWIE WKROTCE Z KOLEZANKI KOMPUTERA... ZYCZY NAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOsmile
                                                    POSYLA BUZIAKI .ITD, ITP... sorrki , nie bede przepisywac ,, na maly druk ..cos
                                                    chyba poleze troszke kolejny raz dzis...
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola! 07.10.06, 14:28
                                                    Dziękujemy za pozdrówka i czekamy na Ciebie Danutko,fajnie,ze zajrzysz do
                                                    nas,brakuje tu Ciebie!!!!
                                                    Buziaczkismile))
                                                  • regine Re: Dankarola! 07.10.06, 15:38
                                                    Oj, czekamy, czekamy !!! Szybko pojawiaj się. Smutno bez Ciebie sad
                                                    dziękujemy za pozdrowienia smile)
                                                  • tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:30
                                                    Dankarolciu..
                                                    witaj.. skoczyli mi euro i dopiero w poniedzialek doladuje skypa, zeby z Toba
                                                    pogaduliniacsmile
                                                    spr poczte.. ok spr,, Milutko 3maj, wracaj... fajnie ze zerkasz.. smile
                                                  • tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:33
                                                    jesli na poczte gazety, to mozliwe ze moja wina, biegam robie duzo w domku ,,
                                                    nie mam czasu, oproznic poczty, zaraz spr, jak dojdzie cos Od Ciebie , wysle CI
                                                    sms wiadomosc..smile
                                                  • tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:36
                                                    Danus..
                                                    jest! juzsmile dziekuje .......smilecmooooooooooook
                                                  • regine Re: Dankarola! 13.10.06, 15:39
                                                    Danutka, dostałam "Niedzielną wycieczkę" . Śliczności smile)) Nic więcej nie
                                                    dostałam. To tylko i tylko raz. Dziękuję oj, nie mogłam się napatrzeć. Przed
                                                    chwileczą dostałamsmile
                                                  • tofika Re: Dankarola! 13.10.06, 15:41
                                                    Danutko,, slowo w slowo jak Reginka napisalabym....
                                                    wielkie dziekismile
                                                    ide Do Ciebie cos wyslac.... zeby sprawdzic czy Twoj komputer grzecznysmile
    • sagittarius954 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 16:59
      Danusiu , proszę przyznaj Reni medal za pracowitość , no dzisiaj to naprawdę się
      napracowała , tyle linków do góry podrzucić smile) Ciekawe co jadła, taka strasznie
      silna jest?smile Z tym medalem dlatego do Ciebie się zwracam bo chyba widziałem już
      jaki piękny odlałaś , oj Ty też masz zdolnoścismile
      • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 17:02
        Danutka,pięknie dziękuje za fotki,tak się cieszę,że zagladasz do nas,miło
        Ciebie tutaj zobaczyć.
        Buziakismile))))
        • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 18:09
          Danutla, nie przesadzaj. Za jaką pracowitość ten medal ? Zgłupiałam
          zupełnie ...?
          • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.10.06, 18:11
            No i od kogo ? Kurczę zapomniałam z tego wszystkiego podziękować, bo nie wiem
            za co i gdzie teraz mam to nosić ?
            Dziękuję smile)
            • mania1119 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 17.10.06, 00:15
              Danuska,teskno nam na Toba...
              • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 18.10.06, 17:14
                Danutka smutno bez Ciebie,wracaj do nassad
                • mania1119 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.10.06, 00:11
                  U nas juz omalze zima!Mala jak ma wychodzic na pole to dobra chwile waha sie w
                  drzwiach.Wrocilam dzis pozno,wiec nie oddzwanialam (po 22-giej),jutro od 18tej
                  juz bede pod telefonem (stacjonarnym)do późna,jakbys miala okazje to daj
                  znac.Stesknilam sie.W piatek rano jade do Maladanki,nie bedzie mnie do
                  niedzieli.Byloby milo jeszcze jutro pogadac...
                  • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 20.10.06, 14:48
                    Dzięki Danutka za słoneczko u mnie wczoraj był piękny dzień,dzisiaj od rana
                    mżyło,ale nie jest zimno,teraz wychodzi nieśmiało słoncesmile
                    Danutka,przyjaciółko wracaj jaknajszybciej do nas.
                    • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 21.10.06, 23:45
                      Dzięki Danutka. Ale tylko to pierwsze wywal. Reszta jest w porządku smile)
                      Czekam jak mi prześlesz. Już umykam do łóżka, po lekkim "czytaniu". Tak mi
                      jakoś kijowo sad. Nic to..Czekam Danutka i dziękuję smile)
                      • kasia573 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 00:13
                        Danusiu, a te kreseczki też trzeba zrobić, czy one same jakoś?...
                        • kasia573 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 00:20
                          Dzięki! A zmienić można?
                          • krista57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 00:25
                            Strasznie się cieszęsmile)) U siebie rowniez czuję po ciuchach zmiany,od dwoch
                            tygodni żadnych słodyczy tylko czasem wieczorem pozwalam sobie na sucharka
                            z powidłami.Teraaz jest fajna pora na odchudzanie bo tyle wspaniałych
                            i tanich warzyw i owoców.Aha!Mam rozmiar mniej....hi!hi!
                            • natla Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 01:21
                              Dobranoc wink)
                              • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 11:09
                                Zaraz zajjrzę, prasuję. I tak z doskoku jestem.
                                • tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 11:29
                                  Dankarolciu..witaj ..milej Niedzielki i wszelkich innych zdazen...
                                  NIEsad POTRAFIE SKYPOWEGO TEL DOLADOWAC... I STAD Z MEJ STRONY CISZA...
                                  • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 22.10.06, 11:36
                                    Ech, Danutko, Danutko, Ależ się wzruszyłam. Popłakałam sobire,
                                    kurczę...Dlaczego to tak szybko minęło... ? Jest ślicznesmile Dziekuję smile))
                                    • tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.10.06, 23:41
                                      Dankarolciu,
                                      lolka uspokoj, chyba przsadza z tymi aportami, pingwin cierpi niemilosiernie...
                                      smieszne te zwierzatka.. lolko, co sobie mysli, ?ze to tylko jego
                                      zabawka,,popros Danus zeby dal Ci czasem pobawic.. tym pangwinemsmile
                                      zobacz na poczte.. maszliscik .. taki... zapelniony troszke...smile
                                      • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 28.10.06, 15:27
                                        Zyjesz, czy nie ? Smutno bez Ciebie sad Odezwij sie jak bedziesz miala dostep do
                                        komputera.
                                        • tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 11:01
                                          Dankarolcia.....hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra , dzis ma byc.... smile)puk puk. w
                                          niemalowane...
                                          • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 15:32
                                            Dostalam od Danuski i zmoknietego Lolka, dzis rano wiadomosc. Bedzie juz od
                                            poniedzialku na 100%. Pozdrawia Wszystkich serdecznie smile
                                            • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 16:03
                                              Wreszcie,tak się cieszę Danutkasmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                              • e-baba Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.10.06, 16:56
                                                Dankarolko, no pora już najwyższa na Twój powrót. Cieszę się bardzo, że
                                                wreszcie znów będziesz z nami na stałe. No to co? Czekamy do jutra.
                                                • tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 30.10.06, 07:12
                                                  Dankarolciu,
                                                  nareszcie......... smilejak sie ciesze...pozdrawiam... mam mroz...
                                                  ale to nic... serduszko moje ma ciepelko...caluski posylam...
    • czarny.humor Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 09:15
      Nie widzę jej!

Idę poszukać.

smile))
      • krista57 Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 09:55
        Na rolkach to pędzi Malenstwo.
        Danutka w tej chwili biega nad Wisłą z Lolkiem
        i za autobusemsmile))
        • mania1119 Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 11:26
          Danuśka,witaj!Tak sie ciesze,ze jestes znowu!
          • regine Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 13:49
            Witaj Danus smile Musisz mnie troszke zastapic. Ograniczenia internetowe do
            przyjazdu dzieciakow. do 6-7. Musze oszczedzac to co mi zostawili. Wpadne
            wieczorkie. dzieki za "Spotkania w realu". Wcale sie Lolkowi nie dziwie, ze
            chcial z Malenstwem jechac. Bo fajna jest smile Moj Fuksik tez nie chce wychodzic
            na dwor. Zimno jest stranie dzis. Sypie sniegiem i chyba zamarznie to na noc,
            bo w rekawiczkach zmarzla,m orotnie. Poszlam w kurtce z kapturem, zrywa wiatr
            kaptur. Wieczorem ubieram czapke, nie ma glupich. A juz na sam widok smyczy
            trzesie sie jak galareta. Piecuch jeden smile A wczoraj jak lal deszcz, to
            musialam go z klatki na rekach wynosic na dwor, zaparl sie czterema lapani i
            koniec...Razem z kotem okupuje tylko miejsce pod kaloryferami. Nie przeszkadza
            im nawet to, ze spia razem nos w nos smile)
            • del.wa.57 Re: Danka na rolkach wróciła? 30.10.06, 15:43
              Witaj Danutkasmile)))))
              Wspaniale,ze wreszczie jesteś tutaj,az mi się bużka sama smiejesmile)))))
              • sagittarius954 Danusiu !! Pudła chcę ! 31.10.06, 20:59
                Danusiu ja ciebie bardzo proszę o wstawienie podestu na sześć osób , do
                dekoracji gaduł w statystyce, Już Ci się niziutko kłaniam .smile)
                • tofika Re:milego bywania... 31.10.06, 23:33
                  W swieie wirtualnym.... pozdrawiam .... smile
                  • tofika Re:milego bywania... 01.11.06, 00:10
                    dANUS,, DREPTAJ NA POCZTE,, NIE PATRZ NA WIATR...
                    CO NAM TAM WIATR... GDY ... smile) I NIE WIEM?
                    CZY" MALUSICH "cI PODESLALAM?
                    • regine Re:Dziekuje za wiadomosc :)... 02.11.06, 10:43
                      Danutko, dzieki za wiadomosc, ale u mnie spokojne. Normalnie, jesiennie za
                      oknem. Szaro, buro i ponuro...Smutno mi bylo wczoraj, bardzo. Jakos tak daleko
                      byla od Was, od kraju, od Wszystkiego. Nawet pisac mi sie na forum nie chcialo.
                      Taki smutny, jesienny, przygnebjajacy dzien mialam. Snulam sie po domu jak cma.
                      Dzis jest juz lepiej. Pozdrawiam Danus serdecznie i przestraszonego zima Lolka
                      tez smile
                      • regine Re:Dziekuje za wiadomosc :)... 03.11.06, 13:36
                        Zajrze Danutka. Ale moze wieczorem.
                        Nie mam sily o walki z martwym urzadzeniem sad(
                        Dziekuje na zapas, bo nie wiem co mnie tam czeka smile)
                        • del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 14:41
                          Gdzie sie podziewałas wczoraj co? zasypało Ciebie?
                          Pozdrowka buziaki podrzucamsmile))))
                          • del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 17:57
                            Zajrzyj do skrzynki,interiasmile))
                            • del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 18:48
                              A kto Ci takiego bałaganu narobił Danutka,że nic znaleść nie możesz,pewnie
                              zezłoliksmile))
                              • regine Re:Danutka:) 03.11.06, 19:34
                                Zajrzalam na poczte. Dzieki za Lolka smile Na reszte, aby zobaczyc, musze poczekac
                                na corcie, nie wiem, ktorym to programem otwiera, i gdzie go tu u siebie ma,
                                zeby to i zobaczyc. W niedziele w nocy wracaja. Wiec moze we wtorek dam Ci znac
                                co i jak. Bo az ciekawosc mnie zzera smile W domu mam wszystkie programy, nie bylo
                                by problemu. Tu niewiele wiem, gdzie i co jest.. Nie chce jej szperac.
                                Dolacze, dolacze, nie martw sie. Wszystko dostaniesz poczta smile)
                                Ale po niedzieli dopiero.
                                • del.wa.57 Re:Danutka:) 03.11.06, 21:37
                                  Dzięki Danutka za Twojego przystojniakasmile))
                                  Zajrzyj jeszcze raz podrzuciłam Ci ''Kraków''
                                  • del.wa.57 Re:Danutka:) 04.11.06, 22:04
                                    Idziemy?
                                    img53.imageshack.us/img53/7632/slide1qa6.jpg
                                    • del.wa.57 Re:Danutka:) 04.11.06, 22:32
                                      Kurcze,to fajnie Danutka,ulepimy bałwanka i pokulamy sie po sniegusmile)))
                                      • krista57 Re:Danutka:) 05.11.06, 13:50
                                        Skasowalam Twoje GG przypadkiem...odezwij sie,zebym Cie mogla zapisac
                                        • regine Re:Danutka:) 07.11.06, 11:10
                                          Wysle dzis dopiero, gdzxies po poludniu. Wczoraj mialam klopoty z internetem .
                                          Chyba nie bedzie za pozno ? Poznym wieczorm dopiero zaczal dzialac jak nalezy,
                                          ale padnieta bylam a pisania troszke jest. Pozdrawiam Ciebie i Lolka smile)
                                          • maladanka Re:Danutka:) 07.11.06, 14:36
                                            pięknie robisz zabawy fotkowe!
                                            Zawstydziłam się, bom i ja powinna oglądactwo rzucic na korzyc działania
                                            • regine Re:Danutka:) 07.11.06, 16:33
                                              Wyslalam juz Danutka, zajrzyj na poczte. Moze to podziel na jakies czesci.
                                              Glupia juz jestem sad
                                              • del.wa.57 Re:Danutka:) 07.11.06, 18:44
                                                Dzięki Danutka poczekam,nie pali sięwink))))))))
                                                • kryzar Re:Danutka:) 13.11.06, 17:09
                                                  chylę kapelusz, praca wykonana wspaniale. Każdy obraz dopasowany do forumki i forumowicza, krótko mówiąc zyczenia bardzo mi się spodobały. Pozdrowienia Kr
                                                  • e-baba Re:Danutka:) 13.11.06, 18:50
                                                    Danutka, za Twój trud i talent i za wspaniały efekt Twej pracy - baba wielkie
                                                    podziękowania Ci składa, chyląc nisko głowę w tej podzięce. Wspaniale wszystko
                                                    wyszło.
                                                    Pozdrowienia serdeczne przesyłam.
                                                  • del.wa.57 Re:Danutka:) 13.11.06, 19:00
                                                    Danutka jestes wielka,prezentacja wspaniała i oko cieszy,dziękuję za Twój trud
                                                    i kłaniam sie nisko,na drugi raz musze sie cieplej ubrac na rower bo cos sie
                                                    chyba przeziębiłamsmile)))))))))))
                                                  • krista57 Re:Danutka:) 13.11.06, 22:39
                                                    Droga Kolezanko!Jestes skromna i utalentowana.Ja rownież bardzo Ci dziekuję za
                                                    ogrom pracy wlozony do prezentacji.
                                                  • tofika Re:Danutka:) 19.11.06, 09:17
                                                    Danutko, tWOJE MIASTO OGLADAM NA ZYWO,JEJKU...
                                                    moze kiedys pomachasz lapkami --swoja i Lolka...
                                                    www.komunikacja.krakow.pl/krakow/
                                                  • del.wa.57 Re:Danutka:) 19.11.06, 15:51
                                                    Danusiu zerknij do skrzynkismile
                                                  • del.wa.57 Re:Danutka:) 19.11.06, 17:17
                                                    He..he..miałam to samo po obejrzeniusmile)
                                                  • regine Re:Danutka:) 22.11.06, 18:20
                                                    Danutka, w takich warunkach, wierze, ze nie mozesz pracowac smile
                                                    Ale musi byc bardzo przyjemnie tak we dwojke. Wiem cos o tym, tez czasami tak
                                                    mam...smileAle czasami i tloczno sie robi, jedna sztuka wiecej u mnie...smile
                                                  • del.wa.57 Re:Danutka:) 03.12.06, 16:18
                                                    Danutka moje gratulacje,przepięknie urządziłaś Gawiarenkę z prezentami,choinką
                                                    bardzo tam teraz cieplutko i swiątecznie,zdolna jestes o Pani niesłychanie.
                                                    smile)
                                                  • sagittarius954 Re:Danutka:) 16.12.06, 22:24
                                                    O Tobie Danusiu również pamiętam smile))
                                                    teledyski.onet.pl/10172,969762,teledyski.html
                                                  • regine Re:Danutka:) 28.12.06, 19:34
                                                    Nie mogłam Ciebie znaleźć w tym gąszczu linków smile
                                                    Na tamtą pocztę niezbyt czesto zaglądam. Ale już przeczytałam i obejrzałam
                                                    Wszystko. Serdecznie Danutka dziękuję, za Lolka, życzenia i toast, który też
                                                    wzniosę tym samym napojem smile)Życzę Ci również tego samego smile Do Siego Roku :smile))
                                                  • tofika Re:Danutka:) 30.12.06, 13:38

Danutko ,dziekuje serdecznie za zyczonka,dziekuje..smile
                                                    Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
                                                  • tofika Re:Danutka:) 31.12.06, 10:44
                                                    Danus,
                                                    ale nozki na tance nocne nie bolasmile)tancz nie zaluj podlogi ,tancz..smile
                                                    zostal Ci jezyk migowy, bo sad jesli Lolcio szeptow nie lubi?
                                                    wiec mrygaj ,usmiechaj chmurz sie jak najmniej ,bo Lolus zraz wypatrzy i bedzie
                                                    mu smutno..glaski .. mu a Tobie milutkiego Dnia.. spiewalas w moim snie w
                                                    chorze forumowym no i nadwyreznelas glosik.. to nic przejdzie .. cichosza..smile
                                                  • krista57 Re:Danutka:) 10.01.07, 10:34
                                                    Droga Koleżanko!
                                                    Jak Kolezanka będzie marudzic,że dostaje podwójnie / dobrze,ze nie potrójnie/
                                                    to "ot tak!" wykreslę Koleżankę z listy adresowejsmile
                                                  • wiktoria53 Re:Danutka:) 11.01.07, 21:12
                                                    Ślicznie dziękuję. Śliczny Loleksmile) a najlepiej wyglądacie razem przy
                                                    kompie smile)))
    • wirella Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 12.01.07, 09:51
      Danusiu! Dziekuję Ci bardzo za wspaniale życzeni Swiąteczne i
      noworoczne.Dopiero wczoraj zaglądnełam na pocztę i stąd te spożnione
      podziekowania.Dlugo nie bylo mnie na Forum z powodu zawirowań życiowych,ale już
      powoli wycvhodzę z "dołka".Ciesze się,że o mnie pamiętalaś i życze Ci
      wszystkiego co najlepsze oraz spelnienia wszystkich marzeń.Lolkowi podaję łapę.
      • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.01.07, 00:32
        Danutka za chwile zajrzyj do skrzynki gazetowej,bużkasmile))
        • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.01.07, 16:59
          Danutka, co się dzieje, ze tak mało Cię widać na forum ? Wiem, ze są kłopty z
          dostaniem się...A może coś innego ? Odezwij się, zajrzyj do nas.
          Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Lolka smile
          • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 01.02.07, 19:28
            Danutka gdzie jesteś? zawiało Ciebie cycóśsmile)))
            • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 01.02.07, 19:31
              Też nawoływałam...Nici z tego. Słowo rzekła i znikła gdzieś...
              Może dziś wpadnie do Gawiarenki, na tą resztę paluszków solonych ..
              • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.02.07, 17:23
                Dzięki Danutka za pocztęsmile))
                Rany! jaki Twoj Lolek dzisiaj szczodry i przystojny a ta mucha!! cudo
                Danutka,dziękuje i drapki przesyłam dla szarmanckiego blondynasmile)))
                • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.02.07, 17:30
                  Ja też głaszczę "Wspaniałego Pana Blondyna"smile) I dziękuję za życzenia smile
                  A tak przy okazji, możesz mi podrzucić tu na forum do mojego prywatnego wątku.
                  Link do instalacji GG. Proszę o polską wersję. Ale mam wymagania...?
                  Przepraszamsmile Działa Ci, czy też masz dziś problemy ?
                  • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.02.07, 17:43
                    Ciemna masa ze mnie, dziś. Już dzięki, znalazłam smile))
                    • kryzar Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 00:19
                      zdrowia, radości i czasu, oczywiście do klikania a w załączniku sierściuch do głaskania. Odwzajemni się mruczeniem Kr
                      • kryzar Re: Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 00:20
                        www.broenink-art.nl/maukie2.swf
                        przepraszam ale poleciało bez sierściucha
                        • malwina52 Re: Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 07:13
                          zdrowka, szczescia i przyjaciół

img92.imageshack.us/my.php?image=rozaxb2.png

dwa dni swietyjemy? ale fajniesmile)))
                          • maladanka Re: Dankarola! !! dużooooooo, dużoooooo 15.02.07, 10:37
                            Danutka - podsyłam Ci umyslnego do spełniania życzeń
                            img207.imageshack.us/img207/2979/dinzf6.gif
                            Zdrowia i jeszcze raz zdrowia, no i ten kufereczek stóweczek smile
                            A Lolek niech Cie prowadzi na piekne,tajemnicze spacery
                          • tofika Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 11:06
                            Serdecznych życzeń moc
                            z serca ode mnie do Ciebie
                            Płynących…..
                            dziś Ci w Dniu Urodzin …
                            Dużo Dużo radości na codzień,
                            zdrowia Tobie i Twoim najbliższym,
                            Niech upływają dni bez trosk,
                            a uśmiech wciaż niech gości Ci na twarzy..
                            Przyjaciół , milości od ludzi i od kogoś wybranego…..tofcia Ci dziś życzy
                            • tofika Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 11:41
                              Urodzinowe hocki klockismiletanecznym kroczkiem....
                              kartki.onet.pl/2619,,,,,urodziny-moc_zyczen,kartki.html
                              Danus.. nieumialka ze mnie, nie potrfilam dolaczyc w poprzednim lisciku
                              cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook....smile
                              • krista57 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 12:38
                                Urodzinowe zyczenia...
                                zeby zawsze dla Ciebie swieciło słoneczko
                                i to nad prawdziwe i to w sercu.
                                • regine Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 13:02
                                  Zdrowia - szczególnie,
                                  Uśmiechu - zawsze,
                                  Pieniążków - kuferek
                                  Przyjaciół - niezawodnych
                                  Oraz wszystkiego najlepszego
                                  URDZINOWO smile))
                                  img215.imageshack.us/img215/8374/czyniepieknexo8.png
                                  Przepraszam, ale nie wiedziałam jeszcze rano, jak zadzwoniłam, bo nie byłam na
                                  forum, informatyka miałam.Dziękuję smile))
                                  ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                                  • basiader Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 15:03
                                    Danusiu! najserdeczniejsze zyczenia ,aby kazdy dzien przynosil zawszae wszystko
                                    to co najlepsze-radosc,szczescie ,milosc .Barbara
                                    • del.wa.57 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 17:53
                                      Danutka,serdeczne zyczenia pomyślności,spełnienia marzeń,usmiechu na co dzień i
                                      pełnej kiesy.
                                      Sedreczności i buziaki przesyłamsmile))))
                                      • e-baba Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 20:03
                                        Danutko, dni dobrych i pełnych radości,
                                        a nade wszystko – od bliźnich miłości.
                                        I niech Ci zdrówko zawsze dopisuje
                                        i żaden organ niech się nie psuje.

Tego na co dzień, a także od święta
                                        życzy Ci Baba, ściskając rączęta.
                                        I przesyła w załączeniu wirtualne kwiatki
                                        dla Dankarolki – wspaniałej „Pięćdzieciolatki”

www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Platki_roz_-_zdjecie_rozy_-_piekne_zdjecia_natury_1548.php

• takanietaka Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 20:12
                                          Danuś, Lolkowa pani- wesołych i pogodnych dni urodzinowo-imieninowych i
                                          pozostałych 363 dni życzy ci Takanietaka, a moja psina pozdrawia Lolka.
                                          * nigdy nic nie wiadomosmile **
                                          • kasia573 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 21:41
                                            Życzenia urodzinowe wiosny na co dzień i gorąca (letniego - znaczy upalnego)
                                            uczuć ze strony najbliższych. Zdrowia oraz radości ze smakowania pięknego
                                            świata.
                                          • natla DANUTKO! Dziś imieninowo Cię całujemy :)))))..... 16.02.07, 08:29
                                            A wieczorkiem toasty na 4 łapy, a jakże wink))
                                            • tofika Re: DANUTKO! Dziś imieninowo Cię całujemy :))))). 16.02.07, 10:45
                                              Danutko , pozdrawiam cieplutko wraz z pieknym sloncem ...
                                              www.samre.info/kartki/8/kartka8.html
                                              • maladanka Re: DANUTKO! Dziś imieninowo Cię całujemy :))))). 16.02.07, 11:02
                                                Danuś - słonecznych,zdrowych dni,wygranej w totka,po prostu wszystkiego
                                                najlepszego z całego serca i kwiatki,które nie zwiędną smile)
                                                img222.imageshack.us/img222/8158/dladanusiiq9.jpg
                                      • wiktoria53 Re: DANUTKO:)))))..... 15.02.07, 20:09
                                        Z bukietem róż nie mogę przyjść,
                                        By złożyć Ci życzenia.
                                        Więc wyzywam los i proszę go,
                                        By spełnił Twe życzenia.

img267.imageshack.us/img267/9255/tulipanyme5.png
                                        • toskania8 szczęsliwości.... 15.02.07, 23:29
                                          ...tak wielkich, żeby przerosły Twoją wyobraźnię,
                                          przyjaciół tak wiernych , żebyś wiedziała, że są zawsze,
                                          zdrówka tak wspaniałego, żeby służba zdrowia sczezła przy Tobie z nieróbstwa

a reszta...jakoś będzie
    • malwina52 Danusiu :) 16.02.07, 06:39
      www.samre.info/kartki/6/kartka6.html
      no to podwojne swieto bo imieninowo piatkowesmile
      • sagittarius954 Re: Danusiu :) 16.02.07, 15:21
        Już pewnie jako ostatni albo jeden z ostatnich składam Ci życzenia imieninowe, i
        tak ten luty zlatuje ,że Danuta imienin nie poczuje smile))
        Wszystkiego dobrego , w zdrowiu - żelaznym , i żeby Twój Lolek też nie prychał smile
        I szczęścia w jakąś grę liczbową Lajkonik istnieje ? To życzę Ci wygranej byś
        nie miała żadnych kłopotów torebkowo - kieszonkowych . smile)
        Całusów moc, śle Ci Sagi. smile)
        • del.wa.57 Re: Danusiu :) 16.02.07, 16:11
          Dzisiaj imieninowo buziaczki i uśmiechu,zdrówka kochanego i przyjaciela
          wiernegosmile))))
          img264.imageshack.us/img264/8404/love20vu8.gif
          Spełnienia wszystkich marzeń wraz z koszem kwiatów,przyjmij od delwy Danutkasmile)
          img264.imageshack.us/img264/6830/10009934fyca8.png
          • grazyna10 Re: Danusiu :) 16.02.07, 20:15
            O tej porze zajeta jestes goscmi i toastami ale jutro przeczytasz, ze
            dolaczylam sie do calej masy zyczen, ktore tu ci przeslano. Nic lepszego juz
            nie wymysle.

Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna
            ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze
            • basiader Re: Danusiu :) 16.02.07, 20:20
              Danusiu jeszcze raz wszystkiego ,wszystkiego najlepszego.
              • regine Re: Danusiu :) 16.02.07, 20:48
                img169.imageshack.us/img169/3043/dlaciebierozeduzavx8.jpg
                Zdrowia życzę i Wszystkiego Najlepszego. Dzisiejsza solenizantko smile
                Dzień po dniu uroczystości. Danuś jak dajesz radę smile)
                Bukiet najwspanialszych życzeń:
                uśmiechu i szczęścia,
                radości każdego dnia
                oraz wszelkiej pomyślności,
                serdecznie życzę Ci dziś smile)
                -----------------------------------------------------
                ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
                • krista57 Re: Danusiu :) 16.02.07, 21:44
                  Bądz szczęsliwa jak Filemon....hi!hi!

img124.imageshack.us/img124/1016/filemonvv5.jpg
                  • kasia573 Re: Danusiu :) 16.02.07, 22:13
                    Zdrówka i samych pięknych dni
                    Dziś w dniu Imienin życzę Ci smile))))

......................................
                    Ale mi się po częstochowsku (prawidłowo więc) rymnęło wink
                    • regine Re: Danusiu :) 20.02.07, 21:31
                      Dzięki Danutka, wielkie dzięki smile) Za to, że byłaś, że jesteś i za to, że Cię
                      poznałam smile)Buziaki kiss)
                      • kasia573 Re: Danusiu :) 22.02.07, 19:40
                        Wiesz, że Cię tam znów nie ma???
                        • del.wa.57 Re: Danusiu :) 25.02.07, 15:08
                          Danuuuuuttkaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś hej!!hej!!
                          • del.wa.57 Re: Danusiu :) 28.02.07, 17:56
                            Danutka zajrzyj do skrzynkiwink)
                            • del.wa.57 Re: Danusiu :) 02.03.07, 20:13
                              Dziękuje Ci bardzo Danutka za prezentacje,cudną róże i życzenia,jestes kochanawink
                              • del.wa.57 Re: Danusiu :) 11.03.07, 22:03
                                Danutka!! gdzie jesteś? zakopałas juz tego ''doła''smile))
                                • wiktoria53 Re: Danusiu :) 27.03.07, 17:26
                                  Dziękuję za przesyłkismile Pozdrawiam.
                                  • del.wa.57 Re: Danusiu :) 28.03.07, 18:44
                                    Danutka,zapchałam Ci skrzynkęsmile))
                                    • regine Re: Danusiu :) 04.04.07, 23:35
                                      Danutka serdeczne dzięki za obie przesyłki. Uściski i takie tam inne smile)
                                      • regine Re: Danusiu :) 28.04.07, 21:50
                                        Buziak gorący smile))
    • dwa-filary Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 01.05.07, 19:46
      Widzę Danusiu ,że zrobiłaś porządki na swojej wizytówce.Bardzo mi się podoba.
      • wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 02.05.07, 01:49
        Danarol, Ty też nie śpisz? Hm nie jestem więc sama o 1.50 w nocy.
        • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 07.05.07, 21:31
          Dzięki Danutka,zebys tak blizej mieszkała,napewno byśmy się spotkały,ale moze
          kiedyś,kto wie?oby nam tylko zdrowie dopisywało to marzenia bedziemy realizować.
          • tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 02.06.07, 18:57
            Dankarociu co ja widze? opanowaly twoje miasto SMOKII..
            o lalalasmile

tiny.pl/fgb1
            • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 03.06.07, 22:40
              Dziękuje Danutka,pyszny torcik a szampan zawsze smakuje wyborniesmile)))
              • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.06.07, 19:02
                Danutka a tą tunbergie to zabierałas do mieszkania na zimę? Czy mozna ja
                przycinać jak przekwitnie?
                • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 20.06.07, 19:11
                  Dzięki Danutka za link,ciekawe tam roślinki,wrzuciłam sobie do ulubionych i
                  będę tam zagladać.Zajrzyj do skrzynki Danutka.
    • graga211 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 29.06.07, 17:50
      Hi, hi, w Skypie szukałam kontaktu z dankarol i wyszło, że mieszkasz w
      Kolumbii, hi, hi!
      Przygrzewa ci tam nieco, hę?
      smile)))
      • ania091951 Re: Dankarola! Dziekuje :) 11.07.07, 23:13

Danutka dziekuje za pomoc w pokazaniu mojego balkonu
    • wirella Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 24.07.07, 19:39
      Przepraszam za spóźnienie, ale nie miałam dostępu do Internetu. Musiałam wzywać
      konserwatora,który wyszedl o 19 min 20.Zapraszam ponownie ,bo co nieco
      doniosłam.
      • tofika Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 23.08.07, 13:02
        Danutko
        dziekuje za zyczenia babuni tofuni i jej wnusia Konradusiasmile
        caluski usciski i takie tam... co tylkosmile
        • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.09.07, 19:39
          Danutaka ! Jutro mam pierwszą wypłatę. Uczciwe pieniądze, za
          uczciwie wykonaną pracę. Spotkamy się w sobotę w gawiarence.
          STAWIAM smile)))
          • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 03.10.07, 22:25
            Dziękuje Danutka za odwiedziny,miło mi bardzo,jak to fajnie jest
            miec przyjacół,bużkasmile)

img110.imageshack.us/img110/1329/sweetkissesda8.gif
            • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 05.10.07, 20:27
              Dzięki Danutka smile Jak to dobrze, że ktoś czyta to co piszemy.
              Przepraszam smile
            • tesunia Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 05.10.07, 20:28
              dzieki za pamiec imieninowa,oraz sliczne chryzantemkismile
              buzka..PA;..
              • wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 15.10.07, 21:58
                Danuśko, ślicznie dziękuję za piękny bukiet i szampana. Napijemy sie
                razem w Gawarence. Zajrzyj tam i częstuj sie. Ale dołożyłaś
                trunków! smile)
    • graga211 Baaaardzo Cię proszę o... 22.10.07, 12:31
      oryginalną fotkę tego przepięknego kaczorka na tle łabędzi
      wyglądających przy nim jak zwykłe gęsi. Mandaryn jest taki
      śliczniutki, że chciałabym go mieć na moim ekranie jako tapetę.
      Czy zgodzisz się?
      • fleur1 Danusiu pamiętam o Tobie. 22.10.07, 13:19
        Przez mój popsuty laptop jestem tutaj tylko z doskoku.
        Pisz do mnie proszę, wysyłaj cosciekawego, odpowiem jak będę mogła.
        Życzę abyś miała mało kłopotów i bądź taką, jaka jesteś.
    • graga211 Przyszedł...jest...słodziudki... Dzięki! n/t 22.10.07, 20:51
      • del.wa.57 Dankarola... 25.10.07, 17:28
        Aaaaaaaa teraz wiem dlaczego dopukać nie można się Ciebie Damutka.
        Moje wyrazy współczuciasmile)))))
    • waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 26.10.07, 21:56
      dziękuję, Danusiu, za sympatyczne słowa.
      Obiecuję, ze przynajmniej raz na tydzień pastram się zamieścić
      w "naszej książce" chociaż jedno z moich opowiadań.
      Mam nadzieję,ze Ci sie nie znudzą...

• regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.10.07, 00:44
        Danuś, a co Ty na to ? W czerwcu mam 2 tygodnie urlopu...
        Może gdzieś się znowu skrzykniemy, gdzieś obok Mani, z Krystynką i
        Maleństwem. Może Natla dołaczy, może jeszcze ktoś...Nie marzy Ci
        się, ten jeszcze jeden, jedyny raz w życiu, "być wolnym tak jak ptak
        i szybować hen do góry i w góry"...?smilePomyśl. Czasu jest jeszcze
        dużo...smile
        • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 27.10.07, 00:51
          No widzisz smile Więc do roboty. Marzeniom trzeba pomagać smile
          Nie wiem kiedy będę miała ten urlop, ale zobaczyć Tatry i to we
          wiosennej jeszcze szacie, bez tłumów, to jest to o czym marzę...
          Więc moze się i tym razem uda...?smile
          • del.wa.57 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 30.10.07, 23:26
            Dziękuję Danutka za cudowne wrzosy,Ty wiesz co ja lubię.
            wink)))))
    • graga211 Mandaryn 27.10.07, 10:07
      ...robi furorę w świecie. smile
      A stało się tak. Posłałam fotkę, na której w tle widoczny był
      monitor z Twoim kaczorem. Natychmiast przyszedł e-mail z zapytaniem,
      co to za cudo robi u mnie za tapetę? No to posłałam fotki 2: Twój
      orygianał (lecz zmniejszony do 1024) i wykadrowanego mandaryna na
      cały ekran z podpisem: "mandaryn dankaroli pod walwelskim grodem".
      No i zaczęły się pytania, fotki rozesłano po kontynentach,
      zaglądnięto do google, poczytano wszystko, co tylko napisano o tej
      odmianie kaczek... Widzisz, jaką dobrą robotę zrobiłaś? Ludzie
      wiedzą, że u nas też bywają przyrodnicze unikaty i douczyli się co
      nieco o kaczuszkach.
      Ty podrasuj trochę to zdjęcie w swoim skąd inąd świetnym programie
      (wystarczy nieco rozjasnić niektóre partie kaczorka, by w pełni
      uwydatnić piękno jego upierzenia) i wyślij fotkę do onetPhoto.net
      lub/i do forum fotografia. Kompozycyjnie także jest interesujące:
      łąbędzie i inne płyną w tę samą stronę, ale o mandaryn "pod włos" i
      na przekor wszystkim - kroczy po lądzie.
      smile)))
    • waleria-1 nasza ksiązka 01.11.07, 21:15
      A ja dziekuję za miłe słowa,Danusiu

• lucjona Re: dankarolciu..... 02.11.07, 00:25
        cositakiegocismile
        youtube.com/watch?vshockcf11DfJ0GI&feature=dir
    • graga211 Cieszę się 06.11.07, 08:31
      i życzę szybkiego napełnienia świnki
      wink))
    • waleria-1 Re: "Koliber" 14.11.07, 13:08
      Miło mi, że czytasz, Danusiu. Również dziekuję smile))))))
      • regine Re: Danutka, no coś Ty ?:))) 16.11.07, 14:57
        Dla draki wpis taki zrobiłam. A rekord był nasz wspólny, o tej samej
        godzinie.
        Nie mów, że nie znasz się na żartach ...I proszę nie przepraszaj, bo
        naprawdę nie ma za co. Razem wpadłyśmy na metę smile Ty to wpisałaś, ja
        nie. Nie wygłupiaj się i proszę o uśmiech smile
        A Statystyka trzeba czasami "obudzić", bo przysypia smile
        A to sobie naważyłam i jak to teraz przełknąć ?
        To ja przepraszam. Znowu mój wpis, nie wypadł tak jakbym chciała...sad
        • del.wa.57 Re: Danutka. 16.11.07, 18:29
          A Twój albumik to obejrzałam sobie nie wchodząc na forum.
          Piękna biel,Lolek rzeczywiście jakiś ''szary''w tej pierzynce
          puchowo-białej.
          smile)
          • regine Re: Danutka. 17.11.07, 20:54
            Ciasto śliwkowe doniosłam do Gawiarenki, a Ty gdzie przepadlaś ...?
            • regine Re: Danutka. 17.11.07, 21:11
              A mocno został Lolek pogryziony ? No i czy znasz tego psa, który go
              pogryzł. Żal mi okrutnie Twego pupilka sad Żeby tylko zagoiło mu się
              to pogryzienie...
              • fleur1 Danusiu jaki masz aparat? 18.11.07, 16:38
                Ja straciłam w samolocie aparat Nikkon S2,
                urządzenie do ładowania akumulatora zostało.

Współczuję Tobie i Lolkowi, to przykre jak jakiś
                pieś costakiego zrobi drugiemu. Mam znajomą, która
                ma 3 pieski i pewnego razu z zakrętu wyskoczyło
                wielkie psisko i napadło na jednego z nich, pomagałam
                jej w przewiezieniu psa do weterynarza i zaszyciu psu ran.
                To było takie moje pierwsze przeżycie, oby ostatnie, po tym
                jak mnie bestialsko pogryzly psy.

Lolkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie spokoju
                jako jego PANI.
    • waleria-1 "Gest" 26.11.07, 13:14
      Danusiu,
      to ja dziękuję, że zechciałaś przeczytać "Gest". Zawsze mnie
      zdumiewa, ze ktoś ma ochote czytać to, co piszę.
      To bardzo, bardzo miłe...i budujace.
      Serdecznie pozdrawiam smile))
    • waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 26.11.07, 15:52
      smile)))
      • wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 02.12.07, 19:29
        Dankarolko, dziękuję jeszcze raz za anielską cierpliwość i
        poświęcenie mi wieczoru. Jesteś wspaniałą osobą.
        • wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 04.12.07, 15:22
          Bądź pewna, że Ty jako pierwsza smile będziesz odbiorcą mojej
          twórczościwinkTylko trochę cierpliwości, ponieważ teraz w okresie
          przedświatecznym jestem zajęta prozaicznymi czynnościami.Pozdrawiam.
    • waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 08.12.07, 18:12
      Danusiu,
      oczywiście, że będę zaglądać. Bardzo lubię to forum. A tym bardzoej
      mi miło, jak czytam takie sympatyczne słowa, jak Twoje.
      Wkleiłam jeden witraż.
      Pozdrawiam bardzo serdecznie smile))))))))

• sagittarius954 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 11.12.07, 16:24
      Tylko dzięki twoim wpisom
      Niemal codziennym
      Jeszcze mi sie chce tak liczyć
      A każdy wątek kwiatem jest
      a każdy nick płatkiem rozsiewającym
      Czarujące zapachy bądź zawsze
      Tulipaniku i dziękuje Ci Pięknie
      Za życzenia i wesoły rysunek
      Dziekuję Danusiu smile
      • malwina52 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 12.12.07, 18:13
        dzieki za umilenie wiczoru,
        a Tulipanek pieknie do Ciebie pasujesmile

• sagittarius954 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.12.07, 11:33
      Nie wiem czy mogę ci powiedzieć tak:
      Droga Danutko ...mogę? , bo wiesz jakoś usłyszałem na forum ,że to może być
      obrazą to juz nie wiem ...
      W każdym bądź razie mówię dalej ...
      O Matko O Matko O Matko smile)
      Aleś mnie zapełniła smile)) Teraz to już mam co robić smile
      Pozostaję w ukłonach i dalej oczekuję smile)
      Listonoszu A nie podźwigaj się a ulżyj sobie troszkę i wpadnij do Gawiarenki na
      małe co nie co , bo jak ci ramie się obwiśnie strasznie nie foremnie będziesz
      wyglądała smile))
      • wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 13.12.07, 11:52
        O Matko, o Matko, powiem za Sagimsmile))))) Dzięki za ponad 20
        przesyłek. Dobrze, że przygotowałam skrzynkę na tyle listów.
        Danutko, dzięki.smile
    • waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 14.12.07, 15:44
      Danusiu,
      bardzo dziekuje za ciepłe słowa o "Drzewie". To naprawde miłe, że
      ciagle jeszcze masz ochote czytac.
      Serdecznie pozdrawiam
      • wiktoria53 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 05.01.08, 00:01
        Dankarol, wiesz przecież, że duża w tym Twoja zasługasmile) Dzięki.
        • regine Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.01.08, 10:21
          Ekran "przetarty" smile Aż lepiej "widać" i raźniej mi się zrobiło.
          Podziękuj Lolkowi za pomoc smile Tobie również dziękuję, że jesteś....smile
    • waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 19.01.08, 21:42
      Danusiu,
      Miło mi, że udało mi się rozświetlić choć troszkę zimowy dzień.
      Twoje słowa to dla mnie piękna nagroda.
      Pozdrawiam smile

• waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 30.01.08, 16:20
      Dziękuję, Danusiu, za jak zwykle miłe i cieple słowa pod adresem
      tego, co piszę smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • malwina52 buziaczki!!!! 15.02.08, 08:36

wszystkiego najlepszego,
        spełnienia marzeń,
        i pragnień
        krótko mówiąc - wszystkiego po trosze!

• natla Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 09:25
          Nic to Danusiu, że minął kolejny rok, byleby następny był zdrowy i
          ciekawy.....tego Ci serdecznie życzę. smile
          img218.imageshack.us/my.php?image=raczerpw4he.jpg
          • krista57 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 11:24
            Solenizantko Kochana,życzę Ci tego co sie należy
            czyli zdrowia,wiecej pieniędzy,mniej kłopotów
            oraz radości z życia.
            Róże otrzymasz w poczcie.
            • del.wa.57 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 12:56
              img168.imageshack.us/img168/3867/image002fb1.gif
              Danutka,zdrowia kochanego,słoneczka,radości,kasiory i spełnienia marzeń zyczę.
              smile)
              • regine Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 15:31
                Danutko, życzę Ci urodzinowo, tego samego co moje koleżanki,
                składające już życzenia, a nawet podwójnie wsszystkiego smile))
                Zwłaszcza zdrówka i kasy...Tego nigdy za wiele...Resztę
                odnajdziesz ...Czego Ci serdecznie życzę smile
                Cmokasy urodzinowe kiss)*)*)
                • graga211 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 15:59
                  Ja tu wchodzę, żeby pogratulować Lolkowych relacji, które
                  przeczytałam od dechy do dechy, a tymczasem widzę, że nie na ten
                  temat powinnam pisać.
                  No więc do wszystkich tak serdecznych życzeń dołączam również swoje:
                  zdrowia, moany-monay i weny nieustającej.
                  I zawsze dużo słońca!
                  • wiktoria53 Re: buziaczki urodzinowe!!!! 15.02.08, 20:39
                    Danutko, życzę Ci zdrowia, zdrowia, zdrowia i zdrowia, a reszta jest
                    naprawdę mniej ważna.Jednak obok zdrowia jak u rydza, życzę większej
                    dokładki do comiesięcznych wpływów na konto.
                    • natla Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 16.02.08, 08:17
                      Żebyś Danusiu cały dzień miała tak słoneczny jak poranek smile
                      Wszystkiego najlepszego!
                      • zielona56 Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 16.02.08, 09:44
                        Buziaczki i wszystkiego co sie szczęściem zowie Tobie życzę. Pogody ducha ,
                        spełnienia marzeń i uśmiechu w każdej chwili.
                        • kasia573 Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 16.02.08, 13:53
                          Urodzinowo-Imieninowo wszystkiego bardzo bardzo dobrego!!!
                          • ovaka Re: buziaczki imieninowe!!!! :) 17.02.08, 09:45
                            wszystkiego dobrego wraz z buziakami i usciskami!
                            • e-baba Urodzinowo i imieninowo.. 17.02.08, 10:56
                              Danuśka, cham ze mnie i prostak, że dopiero dziś piszę, ale przyjmij ode mnie najlepsze zyczenia z obu okazji.
                              Więc, życzę Ci:
                              - aby los sprzyjał Ci codziennie,
                              - aby wokół Ciebie byli wyłącznie dobrzy ludzie,
                              - aby zdrowie Ci dopisywało,
                              a apetyt na aktywne zycie dopisywał Ci każdego dnia.
                              Uściski.
                              • regine Re: I imieninowo Danutka... :)) 17.02.08, 19:14
                                Same serdeczności Ci posyłam, spóźnione z lekka, ale nie mniej
                                ciepłe smile
                                • sagittarius954 Re: I imieninowo Danutka... :)) 17.02.08, 19:42
                                  Przyznaję sie bez bicia
                                  Wchodziłem
                                  Do tego wątku już nieraz
                                  I nie dwa
                                  Bo najpierw muszę Ciebie
                                  Danusiu
                                  Przeprosić za zwłokę
                                  W pisaniu
                                  Wirtualnego spotkania z Tobą
                                  Ale przecież musi nadejść
                                  Ten moment
                                  Kiedy z bukietem róż
                                  Porwanych z krakowskiego rynku
                                  Zapukam do tych drzwi
                                  Za którymi chowa sie Twoja
                                  Świetlista postać
                                  I delikatnie podchodząc
                                  W niskim pokłonie
                                  Szepnę ci te oto słowa :
                                  Na święto twych urodzin
                                  Pozwól złożyć nie tylko sobie
                                  Słowa dziękczynne
                                  Stu lat jeszcze w pełnym zdrowiu
                                  Humoru wspaniałego przez dwieście lat
                                  Lolka na smyczy z ochotą biegnącego
                                  Na ten zakręt Wisły, gdzie białe łabędzie
                                  Skrzydłami biją powietrze zrywając się
                                  Do lotu ....
                                  A imieninowo niech słońce Tobie świeci
                                  Uśmiech zdobi twe lico
                                  Koral ust czerwienią swą mąci zmysły
                                  Szczęście rozpycha się w każdym zakątku
                                  Nie zapominając o Twym portfeliku
                                  I srebrny księżyc niech snuje swe nici
                                  Przeplatając je z pieśnią wiatru
                                  Szemrząc cichutko w gałązkach drzew
                                  Ustawionych na dróżkach twych stóp
                                  Stąpających niezmordowanie po
                                  Tym lichym ale z Tobą jakże wspaniałym świeciesmile)
                                  Wszystkiego Dobregosmile)
    • waleria-1 Re: Dankarola! Druga odsłona. :) 21.02.08, 10:54
      Danusiu,
      przede wszystkim mi jest miło, że zawsze czytujesz to, co piszę.I że jeszcze Ci
      się nie znudziło.
      Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
      smile))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka