banitka51 Re: w życiu ważne są tylko chwile... 17.11.06, 20:19 ----poleciało bez tekstu--- śpiewał mi Nalepa w drodze. I dojechałam - szczęśliwa niesamowicie. Internet na weekend mam. Kawa świeża stoi, pyfko się chłodzi. Papierosy są w ilości przekraczającej moje zapotrzebowanie. W domu spokój = pełny luz. Czasami tak niewiele potrzeba, żeby poczuć się prawdziwie szczęśliwym bytem. nieważne, że tir mnie o mało nie staranował - skoro mu się nie udało. nieważne, że szwab nie miał kasy i miałam problem, jak załatwić w hotelu nocleg z opóźnioną płatnością - skoro spałam w ciepłej pościeli. nieważne, że kilka dni żyłam wspomnieniami i nadziejami o śniadaniach czy obiadach - skoro nie padłam z głodu (kolacje przesypiałam, zupełnie dobry sposób) nieważne, że tłumaczyłam rozmowy dwóch very very very nervous facetów - skoro się jednak nie pobili, a i ja nie oberwałam. psia kość, niesamowicie dobrze mi.. trwaj chwilo i udzielaj się forumkom! Odpowiedz Link
natla Re: w życiu ważne są tylko chwile... 17.11.06, 21:40 Tak Ci dobrze, że dobrze Ci tak )) W każdym razie na nude nie narzekałaś ) Odpowiedz Link
dr.wal2 Re: w życiu ważne są tylko chwile... 17.11.06, 22:00 narodzin,slubu ,i pogrzebu . Odpowiedz Link
banitka51 drwalu 17.11.06, 22:06 malizną pachnie te kilka chwil. czyżbyś 'przerąbał' dotychczasowe? a z pamięcią wszystko w porządku? przytul kota! Odpowiedz Link
uyu banitko !!!!! niech cie usciskam 17.11.06, 22:29 za mojego ukochanego Tadzia Nalepe, ktoremu jestem wierna od lat (ilu nie powiem) )))))))))))) Odpowiedz Link
filomena1 Te chwile na ktore czekamy? 18.11.06, 11:53 a ja jestem za tymi Grechuty pozdro Fil. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Te chwile na ktorych nie znamy? 18.11.06, 16:06 No co? wróciłas cała,zdrowa,nikt Cie nie pobił,nie zapchał,super Banitko!! Życie jest piękne Banitko czyż nie?? Ja też za Grechutą. Odpowiedz Link