Gość: uuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:01 o kosowie mówiło się dość dużo - w czasie wojny w jugosławi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: El Greco w Siedlcach IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 15.10.04, 11:32 Nie o ten Kosów chodzi łosiu uuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawd Wsparcie dla Kosowa Lackiego IP: 204.52.187.* 15.10.04, 13:00 Kosów Lacki to sympatyczne miasteczko na Podlasiu przy trasie Małkinia - Sokołów Pdl. Leży przy Nadbużańskim Parku Krajobrazowym, a ozdobą miasteczka jest wspaniały stary kościół. Uważam że lokalna społecznośc powinna odzyskać obraz. Prosze o wpisy osoby uwazające podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kuppelweiser Taa, do wiejskiego kościółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:07 A potem zniknie nagle pewnej nocy pięknej, bo zapomnieli przypilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxie Polecam artykul Elgreczynki IP: *.putnamlovellnbf.com 15.10.04, 16:11 Malo postow, ale wszystkie bardzo pozytywne i nie bez powodu - artykul super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wsparcie dla Kosowa Lackiego IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 15.10.04, 13:38 w pełni popieram. Zupełnie niedawno byłam w Kosowie Lackim, uważam, że miasteczko pod rządami obecnego burmistrza bardzo prężnie się rozwija i pięknieje. A kościół-katedra jest rzeczywiście piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wsparcie dla Kosowa Lackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:31 w pełni popieram. Z Kosowa pochodzi rodzina mojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Wsparcie dla Kosowa Lackiego 15.10.04, 14:36 Gość portalu: xxx napisał(a): > Z Kosowa pochodzi rodzina mojego męża. To się wcale nie dziwię, że podpisujesz się trzema krzyżykami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Wsparcie dla Kosowa Lackiego IP: *.cm-upc.chello.se 16.10.04, 08:09 AAAaabsolutnie jestem za! Nie rozumiem czemu wam to zabrali i czemu na to zescie pozwolili! Dziwne bardzo ze Was nawet nie zaprosili na uroczystosci! Nie mozna tak sie dawac robic w jajo! Dzisjaj juz jest troche pozno(chyba ze sie wiezy w cud) aby cos zadzialac, ale protestowac mozna i wyrazac swoje niezadowolenie! Trzymam kciuki moze cos sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: El Greco w Siedlcach 15.10.04, 14:50 Jadę oglądać, w sobotę chyba jest czynne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelcia Re: El Greco w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:02 Witam, ja mieszkam w Siedlcach i osobiście bardzo się cieszę,że ekspozycja obrazu odbędzie sie w naszym pięknym mieście.Jedyna co mnie zirytowało,była wiadomość ,że burmistrz Kosowa Lackiego nie został zaproszony na otwarcie wystawy.To poważne przeoczenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: El Greco w Siedlcach 15.10.04, 16:26 Wybiore sie do Siedlec do sklepu Meble Retro - moze uda mi sie tego Greka tam kupic po przystepnej cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: El Greco w Siedlcach 15.10.04, 18:38 Wpadnij też koniecznie na kawę do "Powiewu Afryki", to blisko Greca. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: El Greco w Siedlcach 15.10.04, 20:06 wpadne napewno pzdr dla Siedlczan i Lackich Kosowian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: El Greco w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:03 Bo w Kosowie sami muzułmanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: El Greco w Siedlcach IP: *.zurich.pl 15.10.04, 20:00 Ekstaza w Siedlcach???;-) Odpowiedz Link Zgłoś