dcms 14.01.07, 00:22 Chętnie porozmawiam z 50 latkiem na poziomie. Pod warunkiem, że i on będzie chciał rozmawiać z 23 latką. Tylko rozmowa, bez propozycji. Liczę na Was, a szczególnie na tych bardzo samotnych i rozważnych. dcms@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.humor Ale super! :))) 14.01.07, 11:25 Akurat trafiłaś w czas, kiedy to właściwie zostałem na forum jedynym mężczyzną. August się wycofał, Wojtuś jest coraz rzadziej, Zbyniu czasowo wyłączony, więc ta oferta najwyraźniej jest skierowana do mnie!! )) Qrczę!! Ale mi się ma!! )) A jeszcze, jak sobie wyobrażę, że Ty Ducumuś (sorry - chcę być miły, a w Twoim nicku nie ma ani jednej samogłoski!! Nie zauważyłaś??!) śledziłaś troszkę to forum i założyłaś ten wątek akurat w tym czasie specjalnie „pode mnie”, to - jeszcze jedno qrczę - już mi hormony tak się rozbuchały, jak przed pierwszym razem. Przecież to nie jest nieprawdopodobne nie??! Ja nie mogę!! 23 latka!! Słownie - dwudziesto trzy latka!! I tylko do porozmawiania!! Bardzo mi się podoba, że Ty Ducumuś szukasz rozwagi w mężczyźnie. Ale czemu samotności?? Samotny - cholercia - nie jestem!! Ale rozważny?! Jak najbardziej!! Dlatego muszę Twój post założycielski potraktować bardzo ostrożnie. Bo co będzie - kiedy już sprawy zajdą baaaardzo daleko - jeśli okaże się po jakimś czasie, że Ty też masz 12 lat??!! No przecież w Internecie wszystko jest możliwe i trzeba zachować szczególną ostrożność w zawieraniu znajomości. Ponadto, zakładając nawet, że prawdziwa różnica wieku między nami jest taka, jaką sobie wymarzyłaś, to i tak przy ponad dwukrotnej różnicy w ilości wiosenek, mógłbym być przez niektórych uznany za dewianta!! Wiesz przecież, kto teraz w Polsce rządzi nie? A jak dostaniesz do wypełnienia ankietę od ministra edukacji, to co napiszesz??! Spotkała mnie dziś z Twojej strony wspaniała propozycja i naprawdę bardzo ją doceniam, ale jednak muszę myśleć o rodzinie. Może za kilka, kilkanaście lat?? Ach! jeszcze ta uwaga o poziomie! Bo ja - muszę przyznać - do poziomu prof. Kołakowskiego nie sięgam, a do poziomu Rysia z „Klanu” nooo ... też jednak nie! Może więc któraś z pań na forum Ci pomoże? Są bardzo rozsądne. A może jakaś koleżanka? Albo tatuś?? Pozdrawiam Cię cudowna efemerydo (fajne słówko na nicka nie?! I ma samogłoski!) Twoja propozycja jest bardzo zaszczytna, ale szkoda, że jednak nie dla mnie. )) Odpowiedz Link
takanietaka dzieki Ci Czarny! 14.01.07, 11:50 że ratujesz honor naszego forum!Ja jako kobieta ,nierozważna , samotna (choć na poziomie )ale z kolei za stara dla 23 -latki ..patrzyłam z żalem na taka piekną propozycje rozmowy?Ale wiesz. czy my jestesmy pewni , czy Ona jest na poziomie? Nie wykazała sie ,widac sama chce skorzystac z cudzego poziomu ,aby troche sie nadpoziomowac !I tak powinno być!Mała wie co dobre.Może niepotrzebnie tak ją odrzuciłeś?Potem bys nam w tajemnicy opowiedział jak było! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
czarny.humor Re: dzieki Ci Czarny! 14.01.07, 12:10 Własnie Taktaka z tymi poziomami miałem najwięcej problemów. No bo na przykład - koleżanki mojego syna (w tym samym wieku) są na wysokim poziomie, a nie składają mi takich propozycji. Rozmawiają zwyczajnie, nie kryją się z tym i nie proponują rozmów w konspiracji. Jeśli zatem taką propozycję dostałem tu, to są trzy możliwości: - Poziom jest dla mnie nieosiągalny, - Ducumusia jest dwunastolatką, - Ducumusia jest mężczyzną!! Dziękuję! Nie wchodzę w to!! )) Odpowiedz Link
natla Re: dzieki Ci Czarny! 14.01.07, 13:05 No wiesz Czarny? Tak stchórzyć? Aaaaaaa, wiem, Ty się po prostu NAS boisz, b wieszco by Cię czekało za zdradę i to z 12-23-latką/kiem...... Odpowiedz Link
czarny.humor Re: dzieki Ci Czarny! 14.01.07, 14:04 Natelko. No wiesz??! To nie tchórzostwo!! To tylko rozsądek, rozstropność, przezorność, chęć pomocy młodym i realizm. No! W necie nic nie wiadomo - pamiętaj! A jeśli po drugiej stronie łącza siedzi taki ktoś, jak w tej telewizyjnej reklamie? Gruby, spocony, ośliniony i opity tanim piwem facet w brudnej podkoszulce?! I jeśli taki ktoś dybie tylko na moją ... łatwowierność?! Czuję się zagrożony!! Cieszę się, że Ciebie i innych - mniej przewidujących forumowiczów - to nie spotkało!! A Was się nie boję! O!! )) Odpowiedz Link
tofika Re: dzieki Ci Czarny! 14.01.07, 14:12 HUMORKU... Ty nASZE BEZPIECZENSTWO PRZEMYSLNE.. my Ciebie za TO BBBB lubimY.. NASZ JEDYNY..NASZ DOBRZE ZE NIE ZADAJESZ Z TYMI POKUSAMI ,,DOBRZE)) Odpowiedz Link