imlardis2 09.06.06, 14:34 Stresik? Ja nie mam jeszcze anteny (przeprowadziłam się tydzień temu do nowego bloku), ale może obejrzę meczyk u kogoś ze znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrafek Re: Jak tam - kibice? 09.06.06, 15:08 Jaki stresik? Przecież i tak wygramy. A jak nie, to jacyś inni wygrają, bo boisko było źle przygotowane, pogoda kiepska, sędzia tendencyjny, a w ogóle, to "dziki zżarły jakieś świństwo":). A tak naprawdę, to pisze te słowa jedną ręka, bo w drugiej gorączkowo obgryzam paznokcie ze zdenerwowania. Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: Jak tam - kibice? 09.06.06, 15:18 ha ha ha... A podobno Niemcy najbardziej się obawiają Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Jak tam - kibice? 09.06.06, 16:42 imlardis2 napisała: > ha ha ha... > A podobno Niemcy najbardziej się obawiają Polaków! Pewnie na dzisiejszym meczu;). Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: Jak tam - kibice? 09.06.06, 21:48 imlardis2 napisała: > ha ha ha... > A podobno Niemcy najbardziej się obawiają Polaków! hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah chyba niemieccy kibice obawiaja sie polskich kiboli, w to to uwierze hiihhiihihihihihihihihihihihhiihihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Jak tam - kibice? 14.06.06, 10:22 Odświeżę wątek, bo dziś znów TEN dzień. Może nawet bardziej niż poprzednio TEN. Jak sądzicie, co będzie? (Tylko mi tu bez defetyzmu, proszę same hurraoptymistyczne opinie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: Jak tam - kibice? 14.06.06, 10:31 No - ja niezmiennie trzymam kciuki za naszych. Co ma być, to będzie. Ekwador to słaba drużyna, podobno trzebaby się mocno namęczyć, żeby z nimi przegrać. Naszym się udało :) Tak samo może Niemcom się fartnie - przegrać z Polską ;)))) Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Jak tam - kibice? 14.06.06, 11:37 Jest to już jakiś przykład pozytywnego myślenia:). Poza tym w naszej drużynie od początku wystąpi Jeleń, a Smolarek będzie przesunięty bardziej na pozycję ofensywną. Żurawski natomiast wyląduje bardziej w pomocy, w której to pozycji wydaje się czuć całkiem dobrze. I tylko mi Franka brak, Franka brak... Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: Jak tam - kibice? 14.06.06, 19:49 jak przegrac to z honorem, ale ja trzymam kciuki mysle, ze janas odejdzie w nieslawie, a teraz optymistycznie... 2-1 Odpowiedz Link Zgłoś
magdawe Re: Jak tam - kibice? 14.06.06, 22:56 No tak, widze, ze wszystkie Blizniaki pograzone w kibicowaniu naszym..... A ja tu troche pobuszowalam podczas Waszej nieobecnosci;) I co? Jaki wynik? 0:1. Cholera, typowalam 0:0. Poplaczemy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Jak tam - kibice? 16.06.06, 09:48 Ech, było - minęło. Teraz niech tylko usuną frankensteinopodobnego trenera i będzie jakiś zysk z tego mundialu. Może zamiast razem płakać piłkę pokopiemy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatianna1 Re: Jak tam - kibice? 16.06.06, 09:57 hlip, hlip, hlip ale mimo wszystko widowisko bylo niesamowite, przeczytalam gdzies, ze bronili bramki jak fortecy - i to jest prawda, szkoda tylko, ze nie strzelali! Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: Jak tam - kibice? 16.06.06, 21:52 no sluchajcie musze przyznac, ze widowisko bylo naprawde dobre, jakby tak grali od poczatku to nawet typowalabym ich na polfiinal tylko oczywiscie musze wtracic cos od siebie uwazam, ze zmiany wprowadzono za pozno bo biedne chlopaki nosem juz ciagneli (co im sie chwali) wniosek- janas nie zna fizycznych mozliwosci swoich zawodnikow, a szkoda gadac... moze w meczu o pietruszke w najblizszy poniedzialek wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatianna1 Re: Jak tam - kibice? 19.06.06, 17:00 a slyszeliscie ten zart o Janasie? (pewnie slyszeliscie): rozmawia dwóch dziennikarzy ze soba: - widziales ten wczorajszy wywiad z Janasem? - nie, a o czym mówił - no właśnie tego nie powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: Jak tam - kibice? 20.06.06, 18:57 tatianna1 napisała: > a slyszeliscie ten zart o Janasie? (pewnie slyszeliscie): rozmawia dwóch > dziennikarzy ze soba: > - widziales ten wczorajszy wywiad z Janasem? > - nie, a o czym mówił > - no właśnie tego nie powiedział > > :) ALE SIE OBSMIALAM ANDRZEJ (moj niemaz) PYTAL CZY NOCNICZKA NIE PRZYNIESC?!?! Odpowiedz Link Zgłoś