natla 10.03.07, 00:25 Zliczyć Was mogę na palcach jednej ręki, więc tym cieplejsze śle zyczenia: siły i zdrowia nastolatka, rozumu starca, wtrzymałosci konia, poczucia humoru "Szkała kontaktowego", apetytu na kobiety Don Juana i piwniczki z gorzałką wszelaką. Buźka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Do naszych MĘCZENNIKÓW ;))))))) 10.03.07, 07:39 Dziękuję bardzo , za życzenia , ale ten świat tak jakoś dziwnie stworzony został i tylko wąska szyjka powstrzymuje mnie od wypicia butelki jednym haustem . Ba , czyż nie jestem facetem i zaden dźwięk sie ze mnie nie wydobędzie dopóki aż do momentu pierwszego jedzonka . Lecz gdy wreszcie zapieję to młody kogut ten dźwięk powtórzy . Pozwoliłem sobie odpowiedzieć przysłowiami bo czyż na siebie nie należy spojrzeć właśnie poprzez szkło kontaktowe. Dzieki jeszcze raz , ale Natlo czy to dobrze ,że nas tak nielicznie ) Odpowiedz Link
maladanka Re: Do naszych MĘCZENNIKÓW ;))))))) 10.03.07, 09:04 Hej, wczesnie rano dzisiaj wstałam i dla Was przygotowałam: po pierwsze coś na wzmocnienie img208.imageshack.us/img208/5012/cko1221du3.jpg po drugie coś na zakąszenie - golonka może być? img219.imageshack.us/img219/3463/cko060golch4.jpg i na deser ciasteczka frywolne img228.imageshack.us/img228/9540/image3258lx0bn2.jpg a teraz część artystyczna w wykonaniu kobiet,które kalorii sie nie boją img221.imageshack.us/img221/6550/cko0931iw1.jpg img215.imageshack.us/img215/7137/cko1201my4.jpg Trzymajcie się zdrowo i bądźcie z nami, a nawet możecie kolegów przyprowadzic Odpowiedz Link
regine Re: Do naszych MĘCZENNIKÓW ;))))))) 10.03.07, 09:19 Trzymajcie się dobrze w domu i na dworze, wiosną i latem, zimą też nie zapadajcie w zimowy sen Pomieściła Was Adminka w swojej jednej dłoni... Oj, chłopy nasze, forumowe chłopy. Przepraszam mężczyźni Trzymajcie się zdrowo nie tylko dziś, ale i w dzień powszedni . Wszystkiego najlepszego Wam życzę I bądzcie dla nas dobrzy nie tylko na wiosnę...)) Tak Humorku, tak Was tu mało, tylko 5 sztuk ..: "Gdzie Ci mężczyźni, prawdziwi tacy ???? Orły, sokoły, herosy...!!!" Tak o Was śpiewała Danuta Rinn. Fajne bo stare. A co strae to dobre, tak jak stare wino ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do naszych MĘCZENNIKÓW ;))))))) 10.03.07, 15:36 Kochani!!! Nasza Mała przygotowała Wam wspaniałą ucztę,bawcie sie dobrze i zyczę Wam zdrowia i pogody ducha nie tylko dzisiaj,ale na co dzień. Bądzcie z nami) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do naszych MĘCZENNIKÓW ;))))))) 10.03.07, 09:10 Mili panowie powiem krociotko Wiary, nadziei i milosci... Odpowiedz Link
czarny.humor A oni podczytują to forum??!! :))) 10.03.07, 09:02 To ja też się przyłączam do życzeń. Tylko "rozumu starca" im oszczędzę, bo nigdy nie podejdą do komputera i nie znajdą wyjścia z tej piwniczki. Niech zaczną tu pisywać, to nie będą męczennikami, tylko szczęśliwcami!! Tak, jak MY! My, czyli Sagi, Wojtuś, Sioma, mam nadzieję, że nadal August i ja (pominąłem kogoś??)!! )) Odpowiedz Link
topciu A oni podczytują to forum??!! :))) Ja tak.... 10.03.07, 12:32 Pominąłeś Czarny, pominąłoeś! Mnie pominąłeś! Chyba udowodniłem, porządniej i dokładniej niż Wy, że jestem mężczyzną! Ciciu Danusiu.....czy mogę już jedną goloneczkę golnać?.....a może dwie? No chłopaki, czas otworzyć piwnicę, no nie? Dwunasta minęła, a za chwile trzynasta będzie, więc wszystkie warunki dotrzymane. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: A oni podczytują to forum??!! :))) Ja tak.... 10.03.07, 16:54 Ciekaaaawe, ciekaaawe!! Mężczyzna!! Jakoś mi ten niby dowód umknął uwadze! Możesz go przedstawić?? Bo jak w Dniu Kobiet spadłeś z mojego fotela w Gawiarence na plecy, to nic tam u Ciebie nie zauważyłem. Dlatego też nie wiedziałem, czy Cię zaliczć do MĘCZENNIKÓW, czy do NIESZCZĘŚNIKÓW raczej!! )) Odpowiedz Link
topciu JW Pomrocznosć Czarny 10.03.07, 18:08 Phi! Nie zauważyłeś, bo miałeś wzrok mętny i zamroczony byłeś! Przypomnę Ci..... img294.imageshack.us/img294/7437/1002229mg3.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: Zdrowia , pomyslnosci ,dobrych wrazen .... 10.03.07, 18:22 na dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie latka .... Hej Hej Panowie...tofcia WAm ----! kartki.onet.pl/2618,,,,,udanego_dnia,kartki.html Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Zdrowia , pomyslnosci ,dobrych wrazen .... 10.03.07, 20:07 Chyba jednak i ja się podepnę. Ale tych "u" mogło już być 25, a nie 24! Ładniej by wyglądało. )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: JW Pomrocznosć Czarny 10.03.07, 20:01 No, no!! Fiu, fiu Topek! )) Przekonałeś mnie!! Zwracam honor. )) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: a ciasteczka? 10.03.07, 21:04 Danusiu , zjadłem te w kropeczki)SMACZNEEEEE!!!!!!!. ))))))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: a ciasteczka? 10.03.07, 21:29 Danuśka!! Ja nie śmiałem ich dotknąć dzisiaj, bom myślał, że na ciasteczka i na panie, tylko patrzeć wolno! Nawet poklepać monitora się nie odważyłem! Śliczności!! )) Ale trunki i golonki wyśmienite. )) Odpowiedz Link
e-baba I jeszcze życzenia... 10.03.07, 22:03 Kochani Panowie, to i ja swoje życzenia dołączę. Będa proste - niech się Wam każdego dnia dzieje dobrze, a nawet jeszcze bardziej. A tak na marginesie - jacy z Was męczennicy (jak pisze Natla)? Przecież Wy tutaj wprost pławicie się w dobrych słowach. Ale dobrze Wam tak, bo zasługujecie na nie. Chyba Was kochamy. Odpowiedz Link
kasia573 Re: ja to później... 11.03.07, 23:12 Kurczę, zapomniałam o Rodzynkach! Może skleroza będzie łaskawa i we wrześniu na Dzień Chłopaka jakiś wpis poczynię...))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: ja to później... 11.03.07, 23:21 Ależ Babeczko - to drobiazg! Codziennie dajecie nam tyle dowodów sumpatii, że jakieś tam święto nie musi być żadnym pretekstem. )) Odpowiedz Link